Jump to content

Трансферна политика


Гост TheoScouse

Препоръчан пост

Гост Terror

А, извинявай. Видях само "черния" и си спомних коментара ти от предната тема, Шмелцер въобще го изключих :D

На мен просто идеята ми беше, че Туре превъзхожда в момента и Кроос, и Мартинес. Като плюс това превъзходството му идва и в ПЛ, а за другите не знаем как ще се адаптират, дали въобще ще се доближат до класата му и т.н. Аз лично предпочитам готова класа, която да ни върши работа дори и само за още два-три сезона, вместо да пръснем същите пари за някой все още не толкова доказал се, за това дадох и примера с Перси. Той дойде в Юнайтед и веднага започна да си върши работата, че и титлата взеха, вместо за същите пари да търсят някой уж млад и перспективен. Та в тая връзка, и 30-35 милиона бих ги прежалил за него. Заплатата вече би била огромна пречка.

Edited by Terror
Link to comment
Сподели другаде

Гост Podlecii

А, извинявай. Видях само "черния" и си спомних коментара ти от предната тема, Шмелцер въобще го изключих :D

На мен просто идеята ми беше, че Туре превъзхожда в момента и Кроос, и Мартинес. Като плюс това превъзходството му идва и в ПЛ, а за другите не знаем как ще се адаптират, дали въобще ще се доближат до класата му и т.н. Аз лично предпочитам готова класа, която да ни върши работа дори и само за още два-три сезона, вместо да пръснем същите пари за някои все още не толкова доказал се, за това дадох и примера с Перси. Той дойде в Юнайтед и веднага започна да си върши работата, че и титлата взеха, вместо за същите пари да търсят някой уж млад и перспективен. Та в тая връзка, и 30-35 милиона бих ги прежалил за него. Заплатата вече би била огромна пречка.

 

Няма как да вземем Туре според мен. Цялата драма около него сега е защото видя, че толкова може със Шити да спечели (ВЛ на косъм и някоя друга купа) и ще търси друго предизвикателство. Вероятно извън ВЛ с опция за спечелване на Шампионска лига. Много бих се радвал, но смятам, че този трансфер е илюзорен.

Link to comment
Сподели другаде

Гост alex59

И на мен ми се струва, че е прекалено хубаво, за да се случи, както за Яя Туре, така и за Ал. Санчес. Прекрасни играчи, но и много скъпи и като цени, и като заплати. Вероятно Яя ще бъде предложен на Барса, а за Алексис прочетох някъде, че агентът му вече преговарял с Юве. По-реалистични цели остават Лалана, Бони и евентуално Шакири. Няма да се учудя, ако за ДХ се насочим към Диаме, защото е евтин. Шумотевицата за Емре Джан като че ли затихна. Не ми се вярва да вземем Ашли Кол, но пък като е свободен агент може да се изкушим.

За изходящите сигурни изглеждат Рейна, Ассаиди и Аспас плюс тези, които бяха под наем /Сисоко и Мозес/. Вече видях, че БР ще даде шанс на Кели и Борини. Навярно и на Сусо, а за Алберто - ни дума.

Link to comment
Сподели другаде

Гост deadpoll

Тъй като няма тема "Кои хора искате да видите в клуба" мисля, че на ей тия двамата трябва да се обърне внимание.

 

Luke Shaw has expressed his disappointment at Southampton’s decision to sack Jason Dodd and Paul Williams, the under-18 coaches who helped him on his rise through the ranks.

Link to comment
Сподели другаде

Гост JFT96

Аз съм на мнение, че един изходящ трансфер на Яя извън ВЛ си е добър "трансферен удар" за нас. Туре е страхотен, борбен. И вкарва голове!

Колкото до нашата политика - не става само с младоци. Коул е добър вариант, като за без пари. Може да изиграе едно 15-20 мача - във ФА, Кепитъл Уан, има опит в ШЛ. Защо не? За Милнър също съм "за". Той е тип играч, кокто може с влизането от скамейката да раздвижи играта.

Пример: мача LIV 3-2 MС

И са ни нужни поне две имена, които да захапят като титуляри и да вкарат едно 15 гола другия сезон - крила. За да имаме опции (ако разбира се не се даде шанс на Сусо). Той е на 20 и още един сезон под наем, този път във ВЛ, няма да му дойде зле. Лалана и Ловрен са ми слабост, надявам се да ги привлечем в пакет. Бони и едно ЦЗ (плюс ДМ) и сме готови за новия сезон.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Mario_Shinobi

Нещо от вътре ме кара да си мисля, че с отварянето на джама ще "пръснем" с трансфер на Лалана с две торби лилава валута и Кешли за компания на Туре. + един напуснал Агер.. Защо ли така си мисля ? Ами от една петилетка насам действията на отговорните лица около трансферите са меко казано.. странни. Нещо като дежаву ми се върти из главата. Дали тия наши непрокопсаници ще успеят да изкарат едно шибано трансферно лято като ората ? Или пак ще ни "зарадват''. Песимист съм на тая тема, въпреки boost-a подаден от доброто ни представяне през сезона. Не казвам, че няма много кандидати за при нас. По-скоро осирачите да се ос***** за пореден път ? Оти ? Справка: Баба Яго, Моузес... Не, че стъпват накриво с такива трансфери, ами направо си чупят крак.

 

Дано тия ми притеснения са яко оборени до спетември и от кеф да съм забравил, че това съм го писал някога. Но за сега гледам изпод вежди всяка спекулация.

Link to comment
Сподели другаде

Гост oZZy

Викате, защитата е цъфнала и вързала, че няма нужда от нови лица ...

 

Ролите в центъра на защитата са две - един "бияч" - ходи, скача за първа топка, прави шпагати по-далеч от наказателното поле. Другят го подсигурява на няколко метра по-назад.

 

От една страна, в момента имаме трима "биячи". Единият през мач си вкарва автогол. Другият прави безумни грешки редовно. Третият засега не е играл много, ама Ба го направи сам да си говори, т.е. ако продължава така няма да реши проблемът когато срещу защитата се изправи много здрав централен нападател (какъвто всички отбори във ВЛ без нас имат).

 

От друга страна, единственият подсигуряващ е Агер. Неслучайно сухите мрежи на отбора са предимно с него - просто стои по-назад и чисти ла*ната, които другите трима сътворяват. Никой от другите централни защитници не го може това. Така че още един централен защитник от този тип е просто задължителен.

 

И най-накрая тази двойка в дясната част на заитата Джонсън-Шкъртел трябва да бъде разбита, по възможност и двамата трябва да са извън титулярния състав в мачовете за ВЛ. За резерви са ОК.

Брех, за първи път да съм съгласен с Stojkica, не знам кога за последно се е случвало.

 

Иначе за трансферната политика, освен сигурният ляв бек, аз смятам, че е добре да се вземе нов централен защитник, тип Агер, който да играе отдясно - примерно Хумелс или някой такъв подобен интелигентен футболист, който да може да оформи двойка със Сако, пък другата двойка да е Агер- Коло или Агер и новия. Да се разкара Шкърта,тъкмо сега можем да му вземем пари, а пък Уиздъм, Кели и Илори да бъдат дадени под наем някъде в Англия и ако може да играят като централни за да се види дали стават.

Отдясно не искам да виждам Глен още един сезон в отбора. Мен лично ме дразни и смятам, че е трагичен, и то не заради липса на качества, ами някакски ми се струва вял, без отношение към нещата и то в този сезон, в който летяхме към нещо голямо. Честно казано, предпочитам някой който да не е толкова добър като него в атака, обаче да е стабилен в защита и особено при центрирания. Сега всяко остро центриране към Шкърта и Джонсън е потенциална опасност.

За разликата от повечето тук не смятам, че ни трябва нов дефанзивен халф, смятам, че Джерард и Лукас са достатъчни.

Обаче определено смятам, че трябва качествен бокс2бокс като конкуренция на Алън и Хендо. Нашите могат да се насочат към Фабрегас, ако наистина Барса го продава. Този футболист според мен директно ще пасне, дето се казва, не мога да се сетя за причина да не се получат нещата.

И последно ни трябва според мен бързо и качествено крило, та вместо Моузес и Яго да пускаме новото момче - примерно Санчес, Педро (който много харесвам), Ройс и т.н.

Обобщено - 5ма, ляв и десен бек, централен защитник, бокс2бокс и крило.

 

П.С. Е ако Суарез отиде към Реал нещата могат да се обърнат с главата надолу, но ще видим. От там може да се вземат бая интересни футболисти за размяна.

Link to comment
Сподели другаде

Гост cyberfan

Ювентус и висока трансферна сума или заплата. Някак си не се връзва. Щом те могат да си позволят Санчес, значи и ние можем. Кога за последно сте ги видяли да дадат много пари за играч?

 

You'll Never Walk Alone

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Гост JFT96

Аз бих добавил/предложил - освен казаното от oZZy, Флано да играе като десен бек, било то като резерва на някого (това "някого" не включва Глен Джонсън). Време му е да играе, където му е мястото. А Ловрен не бих го върнал изобщо. Тоя пазар ще покаже много неща. Едното от тях е колко са големи амбициите на янките.

Link to comment
Сподели другаде

Гост tsbalabanov

То не е толкова до амбиции, колкото до правилните трансфери. Могат хора и за по 5 млн. да ни вдигнат нивото, могат и хора за по 20 да са пълен провал. Нямам идея какво се върти в главата на Роджърс, но ако теглим чертата на последните, да кажем, 5 трансферни лета, ще видим, че са пълен провал (с много малки единични изключения).

Link to comment
Сподели другаде

Гост never back down

Наистина много неща зависят от този летен джам. До сега ни свързват с футболисти които изобщо не бих върнал. Е като изключим 1-2 ма ... Няма ги обаче слуховете от предишни джамове , за Уил Хюз.. Каратън Коул.. и прочие.

 

За да вървим напред според мен , трансферната ни политика не трябва да включва само пазаруване , а и добра преценка за това кои играчи да напуснат. Защо трябва да си позволяваме да плащаме суми от сорта на 10-12 милиона и след това да плащаме заплати на играчи които изобщо не използваме и то нормално имайки предвид качествата им.

 

Вместо Алберто и Аспас .. миналият сезон спокойно на пейката можеше да са Айби и Тешейра... за тях нямаше да даваме трансферни суми.. заплатите им с в пъти по малки, а от към принос дори можеха и да дадат повече от гореспоменатите .

 

Така , че това лято едновременно с пазаруването трябва и сериозно да се освободим от ненужни кръвопийци.

Като започнем.

 

Глен Джонсън...

Мартин Шкъртел

Алберто..

Аспас..

Асайди

Кели..

Борини

Коатес

Рейна

 

Колко пари можем да вземе за тях 1 господ знае, ама със сигурност ще освободим много пара от заплати.

 

На тяхно място като бройка не е нужно да взимаме същото количество играчи . Сусо, Айби , Уинздъм, Тешейра.. могат да бъдат хора които да влизат за купи, за запълване на дупки и със сигурност са по добре от Моузес.. Аспас и Алберто.. не само от към финансова гледна точка.

 

Хората които ще привлечем, както на всички ни е ясно, а и На Брендо.. трябва да са качество. Колко ще е количеството не знам.

 

Аз лично от свързаните с нас футболисти до сега.. си представям нещо подобно на групата ни от футболисти след 3 ти септември :)

 

Вратари : Миньоле, Джоунс.

Защитници : Ричардс, Фланагън, Ловрен, Туре, Агер, Сако , Енрике, Морено.

Халфове : Алан, Чан, Джерард,Лукас, Хендо, Лалана, Шакири, Стърлинг , Коутиньо ,Айби, Сусо,Тешейра

Нападатели : Суарес, Стъридж, Санчес

 

А дай боже си викам аз :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост never back down

Шкъртел далеч не мисля, че е от групата на "ненужните кръвопийци".

 

Йес...но ако ще привличаме Ловрен... далеч , далеч предпочитам Шкъртел да си отиде пред Агер.

 

ПП; Малко извън темата , НО.. 'Британските дървета' току що станаха Евро шампиони до 17 г :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост Terror

^

Гледам, че доста хора го казват, ама на каква база е това Шкъртел да си тръгне вместо Агер, че и едва ли не задължително го изкарват, особено след този сезон? На база, че Агер е по-красив ли(и тук даже може да се поспори) или какво? Шкъртел е единствения от защитниците ни този сезон, който донякъде поне си компенсираше грешките с решителни голове. Последния сезон Агер по-благонадежден откъм игра ли е бил? Не е пропуснал огромна част(отново) заради контузии ли? Вие изкарахте едва ли не, че Шкъртел е в един отбор с Хумелс и Суботич, а не с Агер и Сако. Разбирам да разполагахме с още двама наистина класни защитници, та хладнокръвието на Агер да е от полза, когато се налага да замества, ама в моментната ситуация, Викинга ми се струва по-неблагонадежден от Шкъртел що се отнася до един сгъстен цикъл от мачове.

 

ПС Искрено се надявам и двамата да останат - слабост са ми от доста време.

Link to comment
Сподели другаде

Гост never back down

Искрено се надявам , ако Шкъртел остане при нас следващият сезон , да не се налага да треперя при всяко центриране в нашето наказателно, дали словака прави дузпа. Във ВЛ този сезон му се размина поне на 5-6 пъти когато поваляше противникови играчи... обаче в ШЛ дали ще е така ?

 

И защо предпочитам Агер ли .. веднага казвам. Първо той е истински СКАУЗЪР.,,, доказал се . 2 ро... ако и 2 мата играят на максимума от възможностите си... Агер превъзхожда по всички показатели Шкъртел.

 

3 -то... с нашият стил който налага разиграване и изнасяне на топката от защитниците , Агер е единственият наш защитник който умело може да изнесе, владее спокойно топката.

 

На мен също не ми се иска да напуска някой от 2 мата , зад да привлечем Ловрен да речем,но ако трябва да се избира кой от 2 мата да напусне... за мен избора е повече от ясен.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Scarface

Сега прочетох, че нашите дават зелен светофар на Агер за трансфер, най-настоятелни били Наполи

Link to comment
Сподели другаде

Гост JFT96

never back down, съгласен съм с всичко написано от теб, но...защо слагаш Алберто при тези за напускане? От малкото шансове показа някакви качества, за резервите направи добри мачове. Според мен би било правилно да го дадат под наем (било то и в ЧШ), за да посвикне с твърдата игра на Острова. Като цяло е играч, който може в последните минути на даден мач да задържи топката, да подаде на сигурно. Аспас и останалите (без Шкъртел) да си ходят.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Terror

Искрено се надявам , ако Шкъртел остане при нас следващият сезон , да не се налага да треперя при всяко центриране в нашето наказателно, дали словака прави дузпа. Във ВЛ този сезон му се размина поне на 5-6 пъти когато поваляше противникови играчи... обаче в ШЛ дали ще е така ?

 

И защо предпочитам Агер ли .. веднага казвам. Първо той е истински СКАУЗЪР.,,, доказал се . 2 ро... ако и 2 мата играят на максимума от възможностите си... Агер превъзхожда по всички показатели Шкъртел.

 

3 -то... с нашият стил който налага разиграване и изнасяне на топката от защитниците , Агер е единственият наш защитник който умело може да изнесе, владее спокойно топката.

 

На мен също не ми се иска да напуска някой от 2 мата , зад да привлечем Ловрен да речем,но ако трябва да се избира кой от 2 мата да напусне... за мен избора е повече от ясен.

 

Това точно е едно от най-странните неща, които чета, защо Шкъртел не трябвало да помирисва терен и все повече хора го повтарят. Наистина ли мислиш, че на никой, като почнеш от Роджърс, та минеш през целия треньорски щаб, играчите ни, медиите, където също чат-пат се споменава това нещо, та стигнеш до самия Шкъртел, не му е направило впечатление това, ми само на нас? Ако това си беше просто своеволие на Шкъртел, дали Роджърс щеше да го търпи в титулярния състав, при положение че не изпълнява указанията му? Пък ако въпреки това го търпи, това какво ти говори за останалите ни защитници, пред които го предпочита?

 

За второто, леко не мога да разбера с какво Агер се е доказал като истински скаузър, пък Шкъртел не е. Ако може да го покажеш черно на бяло, понеже сега аз мога да кажа пък обратното. И да, това за максимума на възможностите може и да е било вярно преди, ама аз вече трети сезон не ги виждам тия максимални възможности на Агер, които го правят много по-добър от Шкъртел. Честите контузии не му и помагат. Станал е много по-тромав, някак си пестелив в действията си, докато Шкъртел доста често си оставя дробовете на терена. Често си изпуска хората, не влиза здраво в единоборства като Шкъртел(че не е такъв тип е ясно, това дали е плюс или минус всеки може да си прецени), на втория етаж също не съм забелязал да се справя по-добре от словака, който е най-опасния ни играч при статични положения в противниковото наказателно поле, а това не е никак малък плюс. Да, може би ДА е допуснал по-малък брой запомнящи се грешки, ама той е изиграл едно 15 мача по-малко.

 

Третото... ами аз до колкото забелязах, вече не се и изисква кой знае колко да могат да подават защитниците ни, с Джерард, който се връща дълбоко и почти винаги той се нагърбва с изнасянето на топката. Шкъртел, Сако и Туре си мисля, че все могат да подават на пет-шест метра. Да разкараме играч в по-добра форма, само защото Агер подава по-добре, не ми се струва уместно в такъв случай. И все пак съм напълно съгласен, че трябва да имаме един защитник от този тип.

 

Разбирам от къде изхождаш, Агер явно на доста хора е по-симпатичен, най-вече поради техническите си качества и си го запомнил главно с добрите му моменти, ама тия причини в момента просто не го поставят над Шкъртел по важност за отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Stojkica

Гледам, че доста хора го казват, ама на каква база е това Шкъртел да си тръгне вместо Агер, че и едва ли не задължително го изкарват, особено след този сезон? На база, че Агер е по-красив ли(и тук даже може да се поспори) или какво?

 

На базата на следното: 20 мача с Агер - 8 сухи мрежи. 18 мача без Агер - 2 сухи мрежи.

 

Ако Агер беше титуляр в няколко мача вместо Шкъртел или Сако, можеше и да сме шампиони. Не мога да повярвам, че тези двамата са пред него в избора на Роджърс. Ако Агер се махне и не бъде взет подобен тип играч през лятото, с двойка Шкъртел - Сако ни очаква моментално изхвърчане от Топ4.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Red One

Агер направи доста слаби мачове, имаше и контузия. Нека не забравяме, че в началото точно Шкъртел беше в немилост, тогава Агер си играеше редовно, заедно с Туре. С контузията на Сако съвсем си имаше шансове. Просто не се представи на ниво. За мен, този сезон, повечето му мачове бяха слаби и неконцентрирани. Сако имаше по-добри мачове. Освен това, Сако така и не успя да се обиграе, заедно с останалите отзад, заради все пак краткия си престой при нас. През следващата година французинът ще се наложи като титуляр напълно заслужено, според мен, ако котка не му мине път. Така или иначе се нуждаем и от Агер и не трябва да го продаваме. Относно Шкъртел, направи страхотни мачове, дори и в защитен план. Вкара голове, набута си и автоголове. Направи и слаби игри и то немалко, особено накрая. Напрежението му дойде вповече и на него, както и на останалите, между другото. Най-важното е, че успя да си отвоюва обратно титулярно място, след конфликта с БР, който го беше оставил на крачка от напускане. Не ми се струва логично да се сравнява кой от двамата (Агер или Шкъртел) е направил по-добър сезон, или кой трябва да се продава. Отговорът за мен е простичък: и двамата трябва да останат, ако няма да се разчита на Илори или на някой от малките, то трябва да се купи централен, за да се оформят най-накрая две централни защитни двойки измежду Агер, Сако, Шкъртел, новия + Туре да покрива евентуални контузии и да играе в лесните мачове с келешите, където ще трябва и опит. За мен лично, проблемът е в липсата на дефанзивен халф на високо ниво, разбивач, за да може Стиви да се занимава повече с организирането на изнасянето на топката, освен отнемането и, за да не гледа постоянно къда са централните и основният проблем е човекът, работещ на тренировките със защитата ни. Това е основното. Не го ли натирим с камъни, не вземем ли човек, който разбира от защита, не купим ли бърз и мощен шпагат пред тях (бърз и мощен не означава голям негър с глава като телевизор и ръце като свински бутове, мокър сън на някои хора, пиша го, защото не ми се четат глупости после как: не разбрахте ли ве, БР не обича такива футболисти), нищо няма да се промени. Проблемите в защитата няма да се решат с продажбата на Агер или Шкъртел или Сако или Туре или на всичките.

Link to comment
Сподели другаде

Гост never back down

 

 

За второто, леко не мога да разбера с какво Агер се е доказал като истински скаузър, пък Шкъртел не е. Ако може да го покажеш черно на бяло, понеже сега аз мога да кажа пък обратното.

 

С много неща се е доказал Дани Агер и за това винаги ще бъде 1 от нас !! .. Със ситуациите около Торес и коментарите му тогава...ако щеш с лакътя който му заби на мача след това.. С това , че миналото лято когато Барселона имаше интерес към него, той каза , че обича клуба и ще остане слагайки край на спекулациите.. С игрите си.. и още и още и още .

 

Нямам нищо против Мартин Шкъртел точно обратното, но както вече казах, ако трябва 1 от 2 мата да напуска .. то 100 ци пъти повече предпочитам словака.

 

И все пак , ако това лято Дани ни напусне, аз съм сигурен , че няма да е по негово желание и на мен лично ще ми стане много тъжно от този факт.

Link to comment
Сподели другаде

Гост kukuchev711

Много добре казано. Как ще изгониш човек, който си е татуирал YNWA на пръстите си... Не знам. Но е факт, че беше доста слаб на моменти през сезона. Все пак дано и двамата останат.

Link to comment
Сподели другаде

Гост W.Hristow LFC

Нито Агер, нито Шкъртел са слаби защитници. Вярно, имаха и слаби мачове, но кой ли пък нямаше ? Проблема им идва от това, че пред тях не играе типичен дефанзивен халф. Не омаловажавам играта на Стиви там, но той не е човека за този пост. Ако се върне 'старият' Лукас ( такъв какъвто беше преди да се контузи срещу Челси ) вярвам, че можехме и да сме шампиони.

 

А това, че Агер не бил доказал, че милее за Ливърпул са пълни глупости. На прима виста се сещам татуировката му на пръстите, където пише 'YNWA'. Само от това можете да си вадите изводи. Аз мисля, че Брендън няма да го пусне да си отиде - не, че Агер умира да ходи някъде. С един дефанзивен халф и нещата ще се наредят. Напълно достатъчни са трима централни защитници. Двама да играят и един да им е резерва.

Link to comment
Сподели другаде

Гост Dilyan Damyanov

Нито Агер, нито Шкъртел са слаби защитници. Вярно, имаха и слаби мачове, но кой ли пък нямаше ? Проблема им идва от това, че пред тях не играе типичен дефанзивен халф. Не омаловажавам играта на Стиви там, но той не е човека за този пост. Ако се върне 'старият' Лукас ( такъв какъвто беше преди да се контузи срещу Челси ) вярвам, че можехме и да сме шампиони.

 

А това, че Агер не бил доказал, че милее за Ливърпул са пълни глупости. На прима виста се сещам татуировката му на пръстите, където пише 'YNWA'. Само от това можете да си вадите изводи. Аз мисля, че Брендън няма да го пусне да си отиде - не, че Агер умира да ходи някъде. С един дефанзивен халф и нещата ще се наредят. Напълно достатъчни са трима централни защитници. Двама да играят и един да им е резерва.

Лошото в случая според мен са думите на Агер: "Аз не съм ничий трети избор". Аз го разбирам, че едва ли не той открито в медиите съобщава, че иска и трябва да бъде титуляр или ще си търси нов отбор. Подобно беше изказването на Йозил преди да напусне Реал миналата година и тогава той напусна не защото не го искаха а защото той искаше да му бъде гарантирано място. Това според мен ще сложи край и на Агер при нас. В момента явно треньора не го вижда като титуляр нещо подобно на случая със Скртел преди година и нещо, но разликата при мен е, че той тогава си мълчеше и влизаше всеки път като резерва като за последно и се раздаваше при всеки поучен шанс и нямаше изказвания от типа аз трябва да съм титуляр не мога да бъда трети избор.

Link to comment
Сподели другаде

Гост men4o

Имам някакво неприятно усещане,че.ситуацията от двата последни трансферни прозореца може да се ствари отново върху нас.

Започна се със сериозни слухове около Лалана,после затишие и хиените почнаха да го обикалят.Другите отбори от нашата черга гледам отново активни(все пак само на теория),ето гражданите Саня взимат,Юнайтед атакуват яко Мюнхен,обявили са бюджет за трансфери ,трансферни цели по постове и конкретни такива.

При нас пак нещо се шушкат и нищо официално.

Уж зимата казаха ,че Коно бил сигурен за лятото....пълно мълчание.

Вярно е ,че още не е отворил пазара,а и докато затвори има сума време,ама при нас си е рецидив в последно време това,нищо святно освен Стъридж и Коу,но мисля ,че тези трансфери са си чист късмет отколко плод на сериозна трансферна политика.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...