Jump to content

Трансферна политика


Гост TheoScouse

Препоръчан пост

  • 2 weeks later...

Някой може ли да ми каже какво става с: Богдан, Рандал, Бранаган, Чиривела и Уилсън?

И също си мисля че е време вече да се отървем и от Сако, Морено, Фланаган, Маркович и Ингс.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Италианците имат много добри техни си определения за играчите,които градят играта.

 

Едните са Реджиста, другите Трекуариста. / дано съм ги написал правилно /

 

Единия - Реджиста е играч тип Пирло. Мозъка на отбора който организира играта от задни позиции. Дава тон за темпо на игра, за начин по който да се изградят атаките .

Трекуариста е играч тип Дел Пиеро, Тоти . Играч играещ зад нападателите, притежаващ фантазия, магическо докосване.

 

Ние от тези 2 определения за играчи имаме само Трекуаристата и то не се знае докога ще е така. Реджистата я нямаме, ама толкова отчетливо, я нямаме, че е болезнено за гледане.

Когато Коутиньо отсъства това се вижда с огромна лекота.

 

Задължително е просто да вземем алтернатива на Фил / както му вика Клоп/ , ако го продадем, както и да го вземем тоя Реджиста най-сетне, че се не търпи. Има ги знаците, че Клоп търси подобен човек. Интереса към Кейта, сега и този към Сери. Около този халф трябва да има максимум един измежду Джан, Хендо и Джини.

Както е писал Калата много пъти, някой от тези просто да го пази този Реджиста по терена. Кой точно от 3-мата да е, аз лично нямам претенции. Да се изреждат един по един и който пасне най-добре, той да е.

 

Не знам дали вече знаете, но от днес още един клуб във ВЛ, ще ни мине нашия рекорд за най-скъп привлечен играч. Евърфън ще броят 45 милиона паунда за Гулфи Сигурдсон.

Значи тези неща вече започват да стават нелепи. В днешно време където цените за футболисти стават космически, ние да си седим с трансферен рекорд от 30 и няколко си там милиона паудна е някаква лудост.

Не, че парите са някаква гаранция за успех, но за клуб който е сред 10 най-богати в света е обидно това което става. Градският ти съперник който е евро- анонимник и с по-малки финансови възможности от теб, да си позволи да пръска повече пари...

 

Силно се надявам, че в нашия клуб разума не си е отишъл и никой не смята, че можем да продължаваме с тази ни трансферна политика и занапред. Трябва да се влезе в 2017 г вече , а не да си живеем с фараоните в някоя пирамида.

Link to comment
Сподели другаде

Слави, то това хубаво, което го пишеш, ама ние и трактористи да вземем, ако не вземем адекватни защитници, пак ще се чудим какво ни куца. Естествено, че отборът се защитава и от нападанието, и от халфовата линия, но когато баш защитниците са като мухи без глави, всичко останало е без значение.

 

Клоп направи огромна, дори бих използвал по-силна дума колосална грешка като продаде единственият (пак повтарям единственият) ни дефанзивен халф и отказа да го замени с нов футболист. Отказва да привлече централен защитник, амнистира безобразния Морено след единствен силен мач от сезон и половина насам и то в контрола?!?

 

Нелогични неща прави Клоп, поне за мен са такива. Няма никава последователност в действията му.

Link to comment
Сподели другаде

Клоп направи огромна, дори бих използвал по-силна дума колосална грешка като продаде единственият (пак повтарям единственият) ни дефанзивен халф и отказа да го замени с нов футболист

 

Балабанов, кого имаш предвид ?

Link to comment
Сподели другаде

Айде стига бе... Аз също си го уважавам Лукчо, ама ... той вече не е за отбор от Висшата лига! Точно там му е мястото - в Италия, там играчи на 35+ се чувстват като младежи :997: ! Само като си спомня Милан преди 5-6 години :ppp6:

Link to comment
Сподели другаде

Гост Mario_Shinobi

Айде стига бе... Аз също си го уважавам Лукчо, ама ... той вече не е за отбор от Висшата лига! Точно там му е мястото - в Италия, там играчи на 35+ се чувстват като младежи :997:/> ! Само като си спомня Милан преди 5-6 години :ppp6:/>

 

Е да, но Балабанов го чини за единственият ни чисто дефанзивен полузащитник. И с право. Вече бивш. Логиката и историята казват, че като ти свърши верото "Ехо" на щанда в кварталния магазин магазинера зарежда от същото, въпреки че до "Ехото" стоят и "Фея" и "Тест" и т.н. - схващаш

Link to comment
Сподели другаде

ПСЖ започва "разтоварването" след Неймар и преди Мбапе

 

E, пазарът отваря, може Дракслер, Моура, Кавани, Пасторе.... дано вземем някой от тия, за предпочитане първия.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Аз може би съм един от малкото които харесват АОЧ но силно се надявах на Лемар. Разочарован съм понеже исках някое име да дойде при нас.Пише за зимата ,ама се съмнявам да има тогава трансфери.То лятото не ни стигна времето а зимата ли.

Link to comment
Сподели другаде

Надявах се, че ще привлечем централен защитник, но уви...останах си с надеждата. Дано Коу да не отпраши днес за Барселона!

 

Как ще отпраши, може да отиде да се разходи, да си направи една екскурзия до Барселона след ангажимента му с националния на Бразилия, след което трябва да се върне в Ливърпул и да си изпълнява задълженията.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...