Jump to content

Трансферна политика


Гост TheoScouse

Препоръчан пост

И как по точно може лесно да се провери?

Просто ми стана интересно

 

като отвориш" Германското издание „Дер Шпигел" - последните няколко броя. За някои е елементарно, да знаеш.

Link to comment
Сподели другаде

Благодаря за просветлението.

Въпроса ми бе друг, а именно

Как точно ще разбереш, че написаното в "дер шпигел" отговаря на истината?

Защото не е нужно да го отваряш, в гонг са го отворили и превели.

Но само за месец и нещо се начетохме на "информация" , която се оказваше всеки път различна.

Ако за теб е елементарно, за мен не е толкова, или поне не е толкова достоверно.

Link to comment
Сподели другаде

"Дер Шпигел” публикува ДОКУМЕНТИ от Football Leaks". Ти и на документи ако не вярваш вече е друга тема.

 

Може в момента да сме....хм.... малко "не много силни" /така да го кажем/, но поне през лятото постъпихме коректно и почтено. На два пъти. Първо, когато папараците уловиха Клоп в Блекпул да разговаря с ВВД без разрешение на клуба и преди започване на трансферния прозорец, се извинихме официално и заявихме че прекратяваме интереса си към играча през този прозорец. И така и направихме- оферта за ВВД така и не отправихме държейки си на думата. За разлика от плашипутарниците от Барселона, на които ясно и точно им заявихме за Коутиньо,че "Не значи НЕ" и удържахме на думата си / за добро или за не толкова добро е дискусионно/. А тези гьотверени до последния час на прозореца се държаха като дейни участници в прайдовете на обратните. Че даже и след това продължиха с курветинските си номера. Жалки плазмодии са Барселона, дано Шпигел публикуват още документи

Link to comment
Сподели другаде

Всичко това е чудесно, но се поразрових и публикувани документи не видях.

Само статията, която както споменах я има и в българската преса, преведена.

Ако имаш документи доказващи истиноста на това, ще се радвам да ги видя.

Ако не, колкото и пъти да напишеш "дер шпигел" все тая. Със същата смелост спокойно можеш и гонг да цитираш, което обаче не прави тази информация вярна.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Ливърпул изпуснал Кантона и Шмайхел преди двамата да отидат в Манчестър Юнайтед

 

Легендата на Ливърпул и бивш мениджър на мърсисайдци Греъм Сунес разказа в дненшия брой на “Sunday Times” как е имал възможност да привлече на “Анфийлд” Ерик Кантона и Петер Шмайхел. Той обаче е преценил да не ги взима в Ливърпул, а френският нападател и датският вратар впоследствие се превръщат в легенди на Манчестър Юнайтед. Сунес разкрива и причините, поради които се е отказал от услугите на двамата големи футболисти.

 

“Опитвах се да се разделя мирно и кротко с Брус Гробелаар и това би създало конфликт, а освен това току-що бях подписал с Дейвид Джеймс и смятах, че ще мога да мина без новобранец на вратата”, пише Сунес, говорейки за Петер Шмайхел, който преминава от Брьондби в Манчестър Юнайтед през 1991 година.

 

Що се отнася до митичния французин, 64-годишният шотландец споделя: “Ерик Кантона е друг играч, когото изпуснах. Имахме мач у дома с Оксер и Мишел Платини дойде да ме види след това. Каза ми, че има футболист за мен - проблемно момче, но качествен играч. Ставаше дума за Кантона, но аз казах че последното, от което имам нужда е още един играч, който създава проблеми. Имах в състава играчи, прехвърлили 30-те, които се опитвах да отпратя и не ми трябваха допълнителни кавги. Казах, че търся нещо друго, така че не, благодаря”.

 

 

Историята на английската Висша лига може би щеше да бъде различна, ако Кантона и Шмайхел бяха облекли фланелката на Ливърпул, но вместо това двамата се превръщат в ключови фигури за “червените дяволи” и са с огромен принос за успехите на Манчестър Юнайтед през 90-те години на миналия век. Кантона, който е юноша на Оксер, отива на “Олд Трафорд” през 1992, след като става шампион на Англия с Лийдс Юнайтед през същата година.

 

В края на 70-те и през първата половина на 80-те години на XX век Сунес печели 5 титли на Англия и 3 пъти става европейски клубен шампион с Ливърпул като футболист, но като мениджър на “червените” не се справя толкова добре. Той сменя на мениджърския пост през 1991 година друга легенда - Кени Далглиш, като напуска през 1994 и под негово ръководство Ливърпул печели само един трофей - ФА Къп (1992).

 

https://www.sportal....php?news=688107

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Много съм разочорован от трансферната политика на клуба, ние един посредствен играч като Джан не можем да задържим, какво остава за Коутиньо. Една стъпка напред (с привличането на ВВД) две назад (с продажбата на Коу).

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Арсенал губи топ играч, но в замяна получава никак нелош заместник, а в същото време купува един от най-атрактивните играчи в света.А нашите олигофрени неземни(накажете ме), продават топ звездата на отбора, изобщо не му търсят заместник, но за сметка на това пък надплатиха за защитник от отбор на дъното в класирането, чийто връх в кариерата е Саутхямптън.Абсолтютно всички, които се занимават с трансферите на тоя отбор са от аутист надолу, без значение Клоп ли е, Комоли ли е или оня Хенри, мизерници гнусни, заслужават да изпаднем от Топ4 и Порто да ни нажулят на 1/8 финала.

Link to comment
Сподели другаде

Арсенал губи топ играч, но в замяна получава никак нелош заместник, а в същото време купува един от най-атрактивните играчи в света.А нашите олигофрени неземни(накажете ме), продават топ звездата на отбора, изобщо не му търсят заместник, но за сметка на това пък надплатиха за защитник от отбор на дъното в класирането, чийто връх в кариерата е Саутхямптън.Абсолтютно всички, които се занимават с трансферите на тоя отбор са от аутист надолу, без значение Клоп ли е, Комоли ли е или оня Хенри, мизерници гнусни, заслужават да изпаднем от Топ4 и Порто да ни нажулят на 1/8 финала.

 

А накрая ако ние сме пред Арсенал в класирането какво ще кажеш?

Link to comment
Сподели другаде

Предполагам повечето от колегите във форума, включително и аз имаме забележки към трансферната политика на клуба, но не мисля че един истински привърженик на Ливърпул наистина би искал отбора му да се провали в целите, които преследва.Ако клуба не се класира за ШЛ наказанието ще бъде за нас, феновете, а не за собственици и ръководство.Чичо Хенри няма да се плесне по челото и да каже "Брей не се класирахме за ШЛ, дай тогава да купя де Бройне".Клуба привлича футболисти, когато мениджъра прецени, че е необходимо и то такива, за които е решил, че ще му свършат работа.Дали трансферите на другите отбори ще са успешни или не времето ще покаже,а пък и мен слабо ме вълнува.Аз искам само Ливърпул да върви напред.

Link to comment
Сподели другаде

След загубата "дежа вю" от най-слабия отбор във ВЛ, сигурен изпадащ, излязъл да играе срещу нас до болка познатия ни затворен футбол, смятам че аварийната лампа "Exit" е светнала за ФСГ на изхода на Анфийлд. Не вземат ли мерки, нито ще надградят, ами на всичкото отгоре става все по-голяма вероятността още добри футболисти да искат да напуснат клуба, дори и да предпочетат наши конкуренти във ВЛ, както и да изгонят един от най-добрите треньори в света. Станахме за гаргара, все на нас да ни обират най-добрите играчи и за това вина имат ФСГ никой друг, нито Клоп, нито Роджърс! Коутиньо чака 5 години за титла или значим трофей, е не е малко, не мислите ли? За 7 години какво развиха ФСГ,разшириха стадиони, колко отбори вече строят ултрамодерни стадиони, до какво ниво развиха клуба, спечелиха ли значим трофей? Ще се задоляваме само с тук там попадане в топ 4, това ли е великото им развитие на клуба? Всички знаем, че ако в отбора още играеха Суарес, Коутиньо и дори Стърлинг, вече щяхме да сме спечелили нешо голямо, да споменам ли и Торес в Челси преди идването на Суарес, сещате се какво нападение бихме имали тогава, но такива играчи искат да печелят трофеи и то не един на 5 години, а всеки сезон! С тези "стратези" от ФСГ обаче това изглежда невъзможно, ще взимаш ти нови футболисти, единия уговорен след един сезон, другият след половин, ама страшно изгодно било, ами те другия път направо да вземат да уговорят Лемар след 2 сезона или Горецка след 3 , смешно е, това не отговаря на имиджа на Ливърпул, а между впрочем за пореден път най-добрия ти футболист ще иска да напусне на всяка цена. Лампата за изхода им свети както казах, не вземат ли някакви сериозни мерки в промяна на транаферната им политила, със стискане на джобовете си, няма да стане!

Link to comment
Сподели другаде

https://www.sportal.bg/news.php?news=705001 мокрите сънища, на някои от форума, за чаршафи и дръпнати ,няма да помогнат -ФП-2.0 :997:/>

 

 

Стига с тия "араби" в защта на ФСГ. Ние първо не сме малък клуб като Ман Сити или ПСЖ. Барса, Байерн, Юве, Реал как могат да са големи без чаршафи и китайци? Инвестират, теглят кредити, но купуват яко на пазара, когато се налага, за да постигат целите си.

Иначе по въпросната статия, точно от Уефа може да очаквате НИКАКВИ мерки срешу харчовете на арабите, видяхме как работи и ФФ.

Link to comment
Сподели другаде

Ние първо не сме малък клуб като Ман Сити или ПСЖ. Барса, Байерн, Юве, Реал как могат да са големи без чаршафи и китайци?

Зад Барса и Реал е на практика цяла държава. Не можем да се сравняваме с тях. Байерн е единственият кон в състезанието в Германия. Те само оттам могат да си обират каймака постоянно, без да пръскат кой знае колко пари. За Ювентус важи общо взето същото като за Баварците. Да, Ман Сити и ПСЖ набиха кинтите яко, но при ПСЖ ще стане като в Германия и Италия.

 

Няма как да се прави паралел с някои от тия отбори. Не само за нас, Челси, Юнайтед, Арсенал и Тотнъм също не могат да се мерят с Барса, Реал и Байерн като условия за взимане на играчи. Юнайтед пръскат пари като разпрани, за да доведат играч, просто защото не са Реал и не им стои цялата държава зад гъза с безпроблемни заеми.

Link to comment
Сподели другаде

 

Зад Барса и Реал е на практика цяла държава. Не можем да се сравняваме с тях. Байерн е единственият кон в състезанието в Германия. Те само оттам могат да си обират каймака постоянно, без да пръскат кой знае колко пари. За Ювентус важи общо взето същото като за Баварците. Да, Ман Сити и ПСЖ набиха кинтите яко, но при ПСЖ ще стане като в Германия и Италия.

 

Няма как да се прави паралел с някои от тия отбори. Не само за нас, Челси, Юнайтед, Арсенал и Тотнъм също не могат да се мерят с Барса, Реал и Байерн като условия за взимане на играчи. Юнайтед пръскат пари като разпрани, за да доведат играч, просто защото не са Реал и не им стои цялата държава зад гъза с безпроблемни заеми.

 

 

Ами Челси или Манго кога за последно са печелили значим трофей, мисля че не попадат в една графа с Тотнъм и Арсенал. Да гледаме реално на нещата, развитието, което обещаха ФСГ върви на приливи и отливи, а крайния резултат е много далече от това, което обещаваха и това, което подхожда на Ливърпул.

Link to comment
Сподели другаде

Зад Барса и Реал е на практика цяла държава.

 

Малка поправка за Барса , Дачка,

Цяла държава са ПРОТИВ Барса , зад тях е провинция само , не , че не го знаеш де, ама ..... лека вметка.

Link to comment
Сподели другаде

И УЕФА, и УЕФА...

Te са добри хора, хрисими, на мравката път сторват, данъци покрадват, но на тях им е позволено, щото са добри деца, най-добрите и най-възпитаните, и най-миличките. На тях тревичката им е висока и ги гъделичка по малките ташаци. Надявам се скоро да въведат правило във футбола - ако Барселона е част от мач в елиминационна фаза в ШЛ, мачовете се преиграват докато Барселона не спечели!

Link to comment
Сподели другаде

Честно казано не ви ли писна да дъвчеме едно и също,тя трансферната ни политика отдавна е ясна!

Всичко е казано досега,много сме я коментирали и определено съм сигурен че точно ТЕЗИ собственици няма да си я променят.Просто вече се убедих че това което повечето искаме НЯМА да стане,така че стискаме зъби ( не че не ми писна вече толкова години ) и продължаваме безрезервно да подкрепяме отбора.

 

Това е!!!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...