tsbalabanov Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 Хубавото е, че дори ФСГ подлоги като редментв, лека-полека, започват да "мрънкат", а от там и все повече фенове. Опорките за готовите пари за Чуамени и Белингам, които си били налични и само чакали Клоп да посочи "правилния", вече тотално издишат и са изпразнени от всякаква логика и съдържание. Фактът, че сменихме 2 директори за 2 години без никакви обяснения, освен, че им омръзнало и по лични причини искат да си ходят, а се слага човек със съмнителна, дори несъществуваща репутация, кара лампичката да свети доста силно. AllYouNeedIsKlopp, Dacheff and Dr.G. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 10 hours ago, Stivi_G said: Как въобще тръгна темата за "ребилд"? Не знам от къде тръгна, ама знам, че и Клоп е говорил, че има нужда от такъв. https://www.eurosport.com/football/premier-league/2022-2023/jurgen-klopp-says-liverpool-squad-rebuild-was-motivation-behind-contract-extension-i-knew-it-s-neces_sto9351508/story.shtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfate Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 Бах тия паразити дано им е последен сезон да ги изринат махнат и забрана да стъпват в града Ливърпул.Одеве четох, че имаме най-късия състав във ВЛ бахти пародията добавям и 2 3 контузии както всеки преден сезон и сме ГГ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 17 hours ago, pehotineca said: Или масово протести или ще търпим и стискаме палци , друг вариянт имаме ли? Пълен колапс в представянето на отбора и трайно закотвяне между 6 и 8 място, както беше преди да дойде Клоп. Драстичен спад в стойността на клуба, която да принуди американците да го продадат, за да не губят от печалбата. Друг вариант с тия негодници няма. Благодарение на умната им политика и прекрасното управление, заради което постоянно купуваме алтернативи на футболистите, които иска Клоп, тая година ще играем в алтернативата на ШЛ, а догодина е по-вероятно да играем в алтернативата на ЛЕ, отколкото да се борим за титла. Може би за доброто на отбора е, да не се класираме в Топ4, докато ФСГ са собственици, Клоп да си тръгва след края на новия сезон и да се потапяме в миналото, между 2009 и 2015. radkox 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 7, 2023 Report Share Posted August 7, 2023 Млад халф играещ в средняк в Лига 1 като Тюрам и 19 годишен халф от Чемпиъншип са прекалено скъпи за нас..това е несериозно. Нито един слух също, за десен или централен защитник.. Според мен трябва падението да е пълно, за да разберат останалите фенове и журналисти магнитута на проблемите ни. Представете си 5 или 6 контузии и тежко гостуване във Вл с този състав например : Алисон Гомес Куанса Конате Робо Байчетич Макалистър Джоунс Салах Жота Гакпо Кого можем да бием с подобен състав? А тоя Шмадке за какво ни беше?? Да плати 2 освобождаващи клаузи на 2 така или иначе известни играча..това всеки го може.. cyberfan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ilber_1892 Posted August 9, 2023 Popular Post Report Share Posted August 9, 2023 Малко оффтопик за разсейване на напрежението: днес си мислех, колко щеше да е готино, ако работех като скаут за Ливърпул. Минимални усилия, максимален резултат. Всеки прозорец влизам в трансфермаркет, правя екселката на някакъв случаен и леко така маркетингов принцип, знаеки че никой няма да се купи и спинкам спокойно. Няма риск да обърка нещо човек. П.С. и пускам смс4ета на Мелиса, Пол Джойс и другите анимационни герои, така да поддържам интерес към моята работа. Raybeez93, Stivi_G, Dr.G. and 8 others 3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvd1964 Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 Не мисля, че изваждането на 50 млн. за Лавия са проблем за клуба. По скоро протакаме и изчакваме трансферите на други клубове. Ако Байерн купи Кейн, то Гравенберх и неговата заплата може да са им в повече, а пък Гравенберх да е предпочитан от Клоп пред Лавия. В подобна ситуация може да се окажат и халф/ове на Реал Мадрид ако купят Мбапе. alex59, Dr.G., Taipan and 4 others 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 11 minutes ago, dvd1964 said: Не мисля, че изваждането на 50 млн. за Лавия са проблем за клуба. По скоро изчакваме и трансферите на други клубове. Ако Байерн купи Кейн, то Гравенберх и неговата заплата може да са им в повече, а пък Гравенберх да е предпочитан от Клоп пред Лавия. В подобна ситуация може да се окажат и халф/ове на Реал Мадрид ако купят Мбапе. Аз съм съгласен с теб, но според мен ние имаме нужда от още 1 халф и то на добра футболна възраст. Дори с Лавиа ще имаме Тиаго, Байчетич, Лавиа, Харви, Къртис и двамата нови. Байчетич, Лавиа и Харви са млади и недоказани. Къртис да кажем, че в момента се справя, но също не се е доказал на 100%, Тиаго е чуплив и Собослай също е доста недоказан. Според мен само Макалистър можеш да го пуснеш на 100% веднага и да знаеш, че ще ти свърши работа. Така че въпросителните са доста дори с Лавиа, но поне ще имаме бройка играчи за втория мач. За мен лично трябва един бокс ту бокс на 24-5 години тип Барела и централен защитник тип Тимбер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 4 minutes ago, Mar70 said: ... Собослай също е доста недоказан... Това пък откъде? А Гвардиол доказан ли е в такъв случай, че се припадаше по него тук? Или чуждото пак е най-хубаво? AllYouNeedIsKlopp, KrisTerz, Plovdiv_1926 and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 То ако някой се е доказал вече, няма да имаме никакъв шанс да го купим. Освен ако доказателството му не е в първенство от типа на холандското, въпреки че и тогава не и тогава е трудно. baivan and AllYouNeedIsKlopp 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted August 9, 2023 Report Share Posted August 9, 2023 54 minutes ago, blunt said: Това пък откъде? А Гвардиол доказан ли е в такъв случай, че се припадаше по него тук? Или чуждото пак е най-хубаво? Гвардиол е играл все пак полуфинал на Световно, но въпреки това е недоказан. Това не значи, че няма да стане най - добрия защитник в света, но най - вероятно в началото ще седи определен период на скамейката, докато свикне. След това малко по малко ще бъде наложен. Същото трябва да направим и ние със Собо. Има голям потенциал, но трябва да внимаваме с него, защото имаме примера с Фабиньо, където не игра цял полусезон, обаче след това свикна и стана машина, както и примера с Нунез, където го хвърлиха директно без период на адаптация и след 5я мач вече беше набеден за флоп. Проблема е, че нямаме други халфове, които да играят, за да може да му се даде период за адаптация. Иначе Балабанов за жалост е прав, реално Макалистър за мен е единственият трансфер може би от Тиаго насам, който знаеш, че можеш да пуснеш веднага в игра и да върши това, което искаш. oZZy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted August 14, 2023 Report Share Posted August 14, 2023 Хубава статия. Не е точно за нашия клуб, а по принцип. Трансферни прозорци: Изкуството да сключиш сделка и как да излезеш победител https://www.bbc.com/sport/football/66439672 koko_87_lfc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 Карагър за трансферната политика на Ливърпул: Абсолютна бъркотия https://dsport.bg/karagar-za-transfernata-politika-na-livarpul-absolutna-barkotia~127998.html#parent=section Кара казва, че цялата бъркотия идва от оперативното ръководство в отбора, а не е това, че Чичо Скруч е стиснат...Не знам, но мисля, че Кара знае повече неща за Ливърпул от нас, списващите тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 PL net spend: ◉ Arsenal - £171.7m ◉ Man Utd - £151.2m ◉ Newcastle - £126m ◉ Aston Villa - £97m ◉ Bournemouth - £93.3m ◉ Liverpool - £62m ◉ Tottenham - £54.8m ◉ Brentford - £54m ◉ Chelsea - £53.6m ◉ Burnley - £32.6m ◉ Man City - £27.3m nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 1 minute ago, AllYouNeedIsKlopp said: PL net spend: ◉ Arsenal - £171.7m ◉ Man Utd - £151.2m ◉ Newcastle - £126m ◉ Aston Villa - £97m ◉ Bournemouth - £93.3m ◉ Liverpool - £62m ◉ Tottenham - £54.8m ◉ Brentford - £54m ◉ Chelsea - £53.6m ◉ Burnley - £32.6m ◉ Man City - £27.3m Това май не е верно, по-долу сме и от Сити и от Тотнъм и Бърнли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted August 16, 2023 Report Share Posted August 16, 2023 1 hour ago, kibo1992 said: Тоя Докуре май изобщо не е лош ама се въртят някакви 80м за него, а ние на 100% го оценяваме на по-малко. Иначе съм съгласен с колегата по-горе, направо да ходим от "източника" (Аржентина и Бразилия) и да се накупуват 3-4 човека за тия 110м . От Южна Америка трябваше да се пазарува, докато бяхме на върха, когато имахме стабилна 11-орка и ни трябваше да се подготвим за плавен преход към следващо поколение. Както направиха Реал Мадрид. А в момента на нас ни трябва доказана класа, с която да пълним дупки в титулярния състав. tuzara, oZZy, baivan and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted August 22, 2023 Report Share Posted August 22, 2023 4 hours ago, oZZy said: Леле, за малко да падна от стола докато съм във видео среща. Вие сте като БГ политиците, пускате нещо невероятно представяйки го като истина и трябва да ви повярваме. Едуардс има семейство да храни, получава мечтаната работа и ще напусне и ще стои безработен, защото "не можеше да надгради над нивото, което стигнахме с наличните ресурси." Вие с Балабанов нали ходите на работа, и то сигурно не е мечтана такава, вие така ще напуснете ли? Тоест това горното е много по-вероятно от това на Едуардс да му било невъзможно да работи с Клоп, който нищо чудно да е много тежък характер, както са повече от мениджърите, така ли? И в самото мнение на Балабанов се получава противоречие, как така Хенри не разбира от футбол и не се меси, а пък Клоп не е виновен за това, че Пеп е в отбора и за това, кои играчи се привличат и че спортните директори напускат. Кой тогава е виновен? То никой не остана в отбора кой да обвиним баси..... Сещам се за онзи плазмодий Роджърса - скапа нещата и за да се измъкне си смени помощниците. Препоръчвам ти да си вземеш по-удобен стол. Явно този те кара да залиташ Майтапа на страна, но и аз не намирам логика в това "да останеш без работа", защото нямаш достатъчно средства за развитие. Да остави всичко и да си тръгне лишавайки себе си и семейстовото без препитание. По-скоро това е причината да продължи към друго направление. Очеводно, че не работи в друг клуб. Това изключва варианта, че конкурент му предлага по-добра заплата и условия. Може да е започнал свой бизнес и прочие. Негова работа. Факт, е че сам реши да си тръгне, или поне това беше официалното становище. А за да реши, да напусне, все пак трябва да има логична причина. Вариант, в който Клоп му се меси в работата и го кара да му взима произволни играчи, не ми се струва по-логичен. При все, че е бил спортен директор, би следвало да има доста правомощия и едва ли някой освен този, който го назначава, да има претенции към него. Разиграхме два възможни сценария и аз казах, кой ми се струва по-логичен. Може да е 3ти, за който не знаем. Факт, е че трансферите ни са по-слаби от как МЕ напусна. Повече се проточват като време, повече плащаме, за да се придобие играч Х и както споменах двама основни футболисти, единият капитан, си тръгват за общо 52М. Ако това беше при Едуардс, щеше да им изкопчи един 15-20 повече, щеше да е уредил заместник на Фабиньо (подобно на привличането му) без много шум. С други думи щеше да си свърши работата като професионалист, а не да се излагаме като кифладжи и почвайки сезона, ние още да се чудим ще вземем ли DM и кой ще той. nino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valodi3 Posted August 22, 2023 Report Share Posted August 22, 2023 Аз само не разбрах защо говорите за Едуардс, Клоп и тн., както и за всички във висшите ешелони на футбола, като че ли говорите за някакви работари на 1500 лв. заплата, които трябва да бачкат, 'щото иначе семействата им едва ли не ще гладуват и ще им спрат интернета? Демек ако утре на Клоп му писне от ФСГ и Ливърпул, няма да смее да напусне, защото ще остане без работа? Така ли да го разбирам? Т'ва са хора с амбиции, характери, средства. Боли го фара, че е останал без работа, 'щото има пари за два живота напред. Реално аз не мисля, че можем да знаем заради кого, как и защо точно Едуардс е напуснал, но е факт, че има значителен спад в качеството ни като отбор след него. Някой беше написал, че това би бил най-добрия ни трансфер това лято и аз съм напълно съгласен. Нещо се развали вътре в отбора и си личи от километри. nino, baivan, Stivi_G and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tsbalabanov Posted August 26, 2023 Popular Post Report Share Posted August 26, 2023 Седя и си мисля, понеже съм гаден глорихънтър с обикновени очила, не розови, дали въобще има смисъл да се ядосвам тоя сезон, ако не вземем поне дефанзивен халф, а смея да твърдя, че защитник е със същата тежест за отбора както и дефанзивен халф. Предишни години пак можеш да имаш няква надежда, че нещо може да стане, поне ги имахме играчите като някаква бройка по позиции. Бяхме постигнали и успехи. Сега дори това няма. Чисто като бройка по позиции, липсват играчи. На практика нямаме дефанзивен халф. Ендо е посредствен футболист, който може да запълни тая роля за 5-6 мача или да влезне за 20 миниту в 15 други мача още, но няма как да играе 36 мача, примерно, от-до. Абсурд. Ако някой жиеее с тая заблуда, че не е толкова зле положението - искрено му завиждам за светогледа и умението да игнорира проблемите си. Ето, втори мач мина, трети предстои и вече имаме Конате, Тиаго, Къртис и вероятно все още Байчо в Лазарета. Трима от линията, която е най-скандална при нас, просто ги няма. Не са налични. Щели минути да се броят кой, колко минути играел. Кви минути, бе. Какво ще броиш като от уж 7 човека за 3 позиции, 3 са контузени още след втория мач, а за едната от тия 3 позиции дори нямаме нормален човек... Все още не мога да приема, че се остави тоя отбор да се саморазруши. Като къща, на която не й сменяш покрива и водата и времето й ебават майката и се срутва. От безхаберие, от простотия и от уж безпаричие. Не мога да го приема това за нормално. За мен е подигравка и взимане на феновете за идиоти и олигофрени. На 2-ри септември нямаме ли поне нормален дефанзивен халф, въобще няма да си хабя нервите през уикендите. По-добре да си пускам някакви нискобюджетни български филми с бездарни актьори като Асен Блатечки и Деян Донков, номинирани за "Златен чеп" от някой долнопробен филмов фестивал, от колкото да се ядосвам и да си скапвам настроението след хиксове с Бърнли и загуби от Брентфорд. Godsmack, Shinobi, Morientes and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 1 hour ago, tsbalabanov said: Седя и си мисля, понеже съм гаден глорихънтър с обикновени очила, не розови, дали въобще има смисъл да се ядосвам тоя сезон, ако не вземем поне дефанзивен халф, а смея да твърдя, че защитник е със същата тежест за отбора както и дефанзивен халф. Предишни години пак можеш да имаш няква надежда, че нещо може да стане, поне ги имахме играчите като някаква бройка по позиции. Бяхме постигнали и успехи. Сега дори това няма. Чисто като бройка по позиции, липсват играчи. На практика нямаме дефанзивен халф. Ендо е посредствен футболист, който може да запълни тая роля за 5-6 мача или да влезне за 20 миниту в 15 други мача още, но няма как да играе 36 мача, примерно, от-до. Абсурд. Ако някой жиеее с тая заблуда, че не е толкова зле положението - искрено му завиждам за светогледа и умението да игнорира проблемите си. Ето, втори мач мина, трети предстои и вече имаме Конате, Тиаго, Къртис и вероятно все още Байчо в Лазарета. Трима от линията, която е най-скандална при нас, просто ги няма. Не са налични. Щели минути да се броят кой, колко минути играел. Кви минути, бе. Какво ще броиш като от уж 7 човека за 3 позиции, 3 са контузени още след втория мач, а за едната от тия 3 позиции дори нямаме нормален човек... Все още не мога да приема, че се остави тоя отбор да се саморазруши. Като къща, на която не й сменяш покрива и водата и времето й ебават майката и се срутва. От безхаберие, от простотия и от уж безпаричие. Не мога да го приема това за нормално. За мен е подигравка и взимане на феновете за идиоти и олигофрени. На 2-ри септември нямаме ли поне нормален дефанзивен халф, въобще няма да си хабя нервите през уикендите. По-добре да си пускам някакви нискобюджетни български филми с бездарни актьори като Асен Блатечки и Деян Донков, номинирани за "Златен чеп" от някой долнопробен филмов фестивал, от колкото да се ядосвам и да си скапвам настроението след хиксове с Бърнли и загуби от Брентфорд. Ами истината е, че нещата не са се променили много в последните 5-6 години. Моментите, в които сме се борили за нещо бяха, когато имахме много силни 11 и Ориги, които вкарваше мега важни голове без да иска, както и Минамино, който ни спечели 2 купи сам горе долу. Говорим си за Фабиньо, че на 30 е слаб, но имаше статистика миналия сезон, че Фабиньо е изиграл горе долу толкова мачове за 5 години в Ливърпул, колкото Фернандиньо за 8 години в Англия. Той заместник нямаше. Трент на 30 не го виждам. 5 години играе без заместник. Ван Дайк играе всяка минута. Ясно, че не може да сме като Сити с 2 отбора еднакви, но не може да нямаме поне 1 адекватен заместник в линия. Айде отпред имаме, въпреки че ако се махне Салах го продухваме яко. В халфовата линия уж все имаме хора, а всъщност нямаме, защото от 5 години всяка седмица имаме по 2ма контузени там. В защита договора на Джо Гомез миналата година беше престъпление. Съвсем спокойно можеше с тия 30 мил да купим някой читав подобен на Конате. Сега ще дондуркаме Гомез още поне 3-4 години. Лоши решения и на Клоп и на ръководството особено в последните 2 години до сега ни ебават много лошо. Имат 1 седмица да дооправят нещата. Да видим дали ще стане. alex59, Stivi_G, tsbalabanov and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 6 minutes ago, Mar70 said: Ами истината е, че нещата не са се променили много в последните 5-6 години. Моментите, в които сме се борили за нещо бяха, когато имахме много силни 11 и Ориги, които вкарваше мега важни голове без да иска, както и Минамино, който ни спечели 2 купи сам горе долу. Говорим си за Фабиньо, че на 30 е слаб, но имаше статистика миналия сезон, че Фабиньо е изиграл горе долу толкова мачове за 5 години в Ливърпул, колкото Фернандиньо за 8 години в Англия. Той заместник нямаше. Трент на 30 не го виждам. 5 години играе без заместник. Ван Дайк играе всяка минута. Ясно, че не може да сме като Сити с 2 отбора еднакви, но не може да нямаме поне 1 адекватен заместник в линия. Айде отпред имаме, въпреки че ако се махне Салах го продухваме яко. В халфовата линия уж все имаме хора, а всъщност нямаме, защото от 5 години всяка седмица имаме по 2ма контузени там. В защита договора на Джо Гомез миналата година беше престъпление. Съвсем спокойно можеше с тия 30 мил да купим някой читав подобен на Конате. Сега ще дондуркаме Гомез още поне 3-4 години. Лоши решения и на Клоп и на ръководството особено в последните 2 години до сега ни ебават много лошо. Имат 1 седмица да дооправят нещата. Да видим дали ще стане. Няма да оправят нищо колега , ще се борим с наличното. Макс още няколко спекулации , и новини как не ни достигат 3 мил за този , 2 мил за онзи, и как Дукуре бил прекалено скъп.. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 16 minutes ago, Mar70 said: Ами истината е, че нещата не са се променили много в последните 5-6 години. Моментите, в които сме се борили за нещо бяха, когато имахме много силни 11 и Ориги, които вкарваше мега важни голове без да иска, както и Минамино, който ни спечели 2 купи сам горе долу. Говорим си за Фабиньо, че на 30 е слаб, но имаше статистика миналия сезон, че Фабиньо е изиграл горе долу толкова мачове за 5 години в Ливърпул, колкото Фернандиньо за 8 години в Англия. Той заместник нямаше. Трент на 30 не го виждам. 5 години играе без заместник. Ван Дайк играе всяка минута. Ясно, че не може да сме като Сити с 2 отбора еднакви, но не може да нямаме поне 1 адекватен заместник в линия. Айде отпред имаме, въпреки че ако се махне Салах го продухваме яко. В халфовата линия уж все имаме хора, а всъщност нямаме, защото от 5 години всяка седмица имаме по 2ма контузени там. В защита договора на Джо Гомез миналата година беше престъпление. Съвсем спокойно можеше с тия 30 мил да купим някой читав подобен на Конате. Сега ще дондуркаме Гомез още поне 3-4 години. Лоши решения и на Клоп и на ръководството особено в последните 2 години до сега ни ебават много лошо. Имат 1 седмица да дооправят нещата. Да видим дали ще стане. Аз съм съгласен, че е било подобно положението, но тогава всичките ни важни и класни играчи бяха под 30 и почти нямахме контузии. Всички си влезнаха в пика по едно и също време и имахме шанс да нямат контузии. Видя се, че буквално една контузия 2021 ни ЕПМ и ни закри. Аз затова казвам, че оставихме отбора да се саморазруши. Колкото до Гомес, според мен е мит, че сме можели да го махнем. Видя се как се избиваха за Окса и Кейта цяло лято, направо трупове по улиците имаше. Гомес никой не го иска поне в Англия, в това съм абсолютно убеден. Той близо 2 години не игра почти. Иначе съм съгласен за договора му. Матип също не го иска никой, в това също съм убеден, поне не и да даде пари. Догодина ще видиш, че ще иде в отбор като Гройтер Фюрт или от тоя род в Германия за без пари. За мен най-големият позор е, че се даде нов договор на Адриан. Всяка стотинка дадена за тоя е загуба. Абсолютен disgrace, както викаме у село. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 1 hour ago, tsbalabanov said: Гомес никой не го иска поне в Англия, в това съм абсолютно убеден. Гомес го искаха от някой отбор. Кейта и Окса биха ги искали ако искахме да ги продадем и ако имахме качествен спортен директор. Stivi_G, AllYouNeedIsKlopp and baivan 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 9 minutes ago, oZZy said: Гомес го искаха от някой отбор. Кейта и Окса биха ги искали ако искахме да ги продадем и ако имахме качествен спортен директор. Гомес може би, но за Кейта и Окса и Господ не можеше да помогне.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted August 26, 2023 Report Share Posted August 26, 2023 2 hours ago, tsbalabanov said: Аз съм съгласен, че е било подобно положението, но тогава всичките ни важни и класни играчи бяха под 30 и почти нямахме контузии. Всички си влезнаха в пика по едно и също време и имахме шанс да нямат контузии. Видя се, че буквално една контузия 2021 ни ЕПМ и ни закри. Аз затова казвам, че оставихме отбора да се саморазруши. Колкото до Гомес, според мен е мит, че сме можели да го махнем. Видя се как се избиваха за Окса и Кейта цяло лято, направо трупове по улиците имаше. Гомес никой не го иска поне в Англия, в това съм абсолютно убеден. Той близо 2 години не игра почти. Иначе съм съгласен за договора му. Матип също не го иска никой, в това също съм убеден, поне не и да даде пари. Догодина ще видиш, че ще иде в отбор като Гройтер Фюрт или от тоя род в Германия за без пари. За мен най-големият позор е, че се даде нов договор на Адриан. Всяка стотинка дадена за тоя е загуба. Абсолютен disgrace, както викаме у село. Гомез като преподписа каза, че е имал оферта от Вила, но това няма никакво значение. Абсолютно съм съгласен с това, което казваш. Дразнещо е, че 2 години контузиите все ни изненадват, нищо че ги има на едни и същи играчи всяка година и накрая на сезона като погледнеш са отсъствали горе долу едно и също време. Друго малоумно, което каза Клоп вчера и ме ядоса е, че няма как да имаш 7-8 защитника. Е защо? Сити миналата година играха с 5 централни защитници. Па махни Филипс, дай 20-30 мил, купи някой проспект като Конате. Но аз ще ти кажа, кое е най - дразнещото от всичко и защо хора като Адриан, Милнър и др. получават договори, които не заслужават. Отбора си мисли, че няма да намери подходящи заместници на база цената, която се дава за тях ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts