Dr.G. Posted April 3 Report Share Posted April 3 Малко повече за поредното ново назначение в новата структура на началниците. Слагам го тук, че нещо не ми се стори много подходящо да е в темата на Едуардс. https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/sobstvenicite-na-livyrpul-s-nov-chovek-v-upravlenieto-785232 Собствениците на Ливърпул ще назначат настоящият Педро Маркес в новата си футболна структура. Специалистът е технически директор на Бенфика. Още преди месец се появиха информации в британските медии, че Педро Маркес ще бъде нает от базираната в Бостън компания, а не от Ливърпул. Идеята е да се използва опита му за привличане на световни таланти. Маркес е познат на мърсисайдци от сделката за подписа на Дарвин Нунес, който през лятото на 2022 премина от Бенфика на „Анфилд“ и има добри контакти с бившия спортен директор на Ливърпул Джулиан Уорд. Португалецът преди това е заемал позицията на анализатор на представянето на първия отбор в Манчестър Сити, когато Уорд е бил скаут в клуба. По-късно Маркес преминава на ръководен треньорски и аналитичен пост в City Football Group – аналогичната организация на Манчестър Сити, която притежава дялове при „гражданите“, Жирона, Мелбърн Сити и още осем отбора по света. Преди да се присъедини към Сити през 2010 г., Маркес е работил шест години в Спортинг Лисабон, където се е занимавал с треньорска дейност, анализ на представянето и подбор на екипа. Завърна се в Португалия като технически директор на младежкия отдел на Бенфика. Привличането на Маркес е следващата стъпка след завръщането на Майкъл Едуардс на поста главен изпълнителен директор, докато Ричард Хюз ще бъде спортен директор на Ливърпул от лятото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post tsbalabanov Posted May 2 Popular Post Report Share Posted May 2 Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. flyhorse0906, Stivi_G, Dacheff and 15 others 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted May 2 Report Share Posted May 2 3 minutes ago, tsbalabanov said: Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. Според мен, доста добро и точно мнение.Браво! tsbalabanov, Stivi_G, kukuchev711 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted May 2 Report Share Posted May 2 45 minutes ago, tsbalabanov said: Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. Е колега, ще закъсаме, те не останаха играчи. Добрите испанци и португалци винаги ще идат в Барса/Реал, италианците не стават за Англия, добрите немци си ходят в Байерн, черните французи (бели така или иначе няма) са мюсюлмани, а и често играят за африканските си страни, и те кои останаха - белгийци, холандци и скандинавци... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted May 2 Report Share Posted May 2 1 minute ago, oZZy said: Е колега, ще закъсаме, те не останаха играчи. Добрите испанци и португалци винаги ще идат в Барса/Реал, италианците не стават за Англия, добрите немци си ходят в Байерн, черните французи (бели така или иначе няма) са мюсюлмани, а и често играят за африканските си страни, и те кои останаха - белгийци, холандци и скандинавци... Е, не казвам да ги махнем тотално, просто да е малко по-балансирано и дадох Сити и Арсенал като примери за някои от точките. Другите го правят, значи е възможно. А преди някой да е дал Реал като пример за обратното, с бразилците и Бензема, само ще кажа, че това са и бяха най-високото ниво на позициите си и всичко друго, може би, щеше да е даунгрейд, така че ако можем да вземем най-добрите играчи на съответните позиции и всички са араби или бразилци, нямам нищо против, ама добре знаем, че това в Ливърпул за повече от 1 позиция няма как да се случи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted May 2 Report Share Posted May 2 58 minutes ago, tsbalabanov said: Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. Абсолютно съгласен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 2 Report Share Posted May 2 И аз съм се замислял за тези неща. Бих добавил и хора с богата история за контузии. Ясно, че при нас податливостта се отключва, за това в добре да си спестяване такива трансфери като Кейта и Тиаго най-вече. Защото парите за трансфер и заплата отиват на вятъра. alex59, ReD_Gerrard and tsbalabanov 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post svivcv Posted May 2 Popular Post Report Share Posted May 2 1 hour ago, tsbalabanov said: Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. По времето на Роджърс се работеше така. Разкарахме Суарез и Коатес, че Уругвай е доста далеч, чупача на кръстове, който май беше от Мароко също. Единствено задържахме Коутиньо, да не будим подозрения. И закупихме елитни европейски футболисти - негри с европейски паспорти като Балотели, Бентеке и Сако, чистокръвния италиански голов хищник Екзайтинг Борини, другия хищник пред гола- Рики Фена, чудото на английския мидфилд Лалана, Уелския Шави, който на дърти години стана Пирло, турците с немски паспорти Шишеджам и Нури без мъдури, бляскавите проспекти Лазаре Стани Шампион от Сръбиа и Морено от слънчева Испания и се сглоби гръбнака на дългогодишен доминант в европейския футбол. След леко колебание /без сериозна опасност да изпаднем/, учудващо за всички Роджърс си отиде и дойде Клоп, който разруши гръбнака и довлече африканци, бразилци и японци и затова не постигна нищо- по едничка мижавка титла и шампионска лига. Bellamy, tryssardi, baivan and 9 others 1 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted May 2 Report Share Posted May 2 Макар иронията в последния пост, аз също съм съгласен с Балабанов. Във всяка линия не трябва да има по повече от един играч, който да отсъства по едно и също време. Taipan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 2 Report Share Posted May 2 Може и по пример на спартанците да изградим отбор от определен тип хора със специфичен фетиш към пенЮара. Така хем на терена ще са по-задружни отвсякога, хем всички фенове на Евъртън ще сменят синьото с червено - което не знам дали е плюс, ама повече $$$ за собствениците, така че ... I ain't prejudiced, I don't give a fuck, както е казал бат' 2pac. Сиймор 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 2 Report Share Posted May 2 3 hours ago, svivcv said: По времето на Роджърс се работеше така. Разкарахме Суарез и Коатес, че Уругвай е доста далеч, чупача на кръстове, който май беше от Мароко също. Единствено задържахме Коутиньо, да не будим подозрения. И закупихме елитни европейски футболисти - негри с европейски паспорти като Балотели, Бентеке и Сако, чистокръвния италиански голов хищник Екзайтинг Борини, другия хищник пред гола- Рики Фена, чудото на английския мидфилд Лалана, Уелския Шави, който на дърти години стана Пирло, турците с немски паспорти Шишеджам и Нури без мъдури, бляскавите проспекти Лазаре Стани Шампион от Сръбиа и Морено от слънчева Испания и се сглоби гръбнака на дългогодишен доминант в европейския футбол. След леко колебание /без сериозна опасност да изпаднем/, учудващо за всички Роджърс си отиде и дойде Клоп, който разруши гръбнака и довлече африканци, бразилци и японци и затова не постигна нищо- по едничка мижавка титла и шампионска лига. Евалата колега!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 2 Report Share Posted May 2 Даже ми е малко тъпо, че трябва да вляза в такава дискусия, ама все пак. Образно казано, предпочитам да имаме черни, които ходят Африканската купа за някой друг мач, дръпнати които ходят до Азиатската купа за някой друг мач, латиноси които пресичат океана, гейове, които ходят на някой и друг парад и ще пропуснат мач, но ще държат отбора в някаква борба до късна пролет, отколкото играчи чиста арийска раса, които ще ме карат от ноември нататък да предпочета да гледам гигантския слалом в Кицбюел или на Четири очи с Цветанка Ризова... tryssardi, kukuchev711, svetosus and 4 others 2 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted May 2 Report Share Posted May 2 Къде видяхте някъде да пиша за "чиста арийска раса" или "гейове"? Ако си мислите, че това не е фактор и че е ок всяка година зимата да сме -3,-4 човека, щото някъде се играе дебилно първенство през зимата, ок. Право на мнение. Просто изтъквам, че у конкуренцията тия неща ги няма, ама явно ние сме по-хитри от тях. nikiniki and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svivcv Posted May 2 Report Share Posted May 2 4 hours ago, tsbalabanov said: Къде видяхте някъде да пиша за "чиста арийска раса" или "гейове"? Ако си мислите, че това не е фактор и че е ок всяка година зимата да сме -3,-4 човека, щото някъде се играе дебилно първенство през зимата, ок. Право на мнение. Просто изтъквам, че у конкуренцията тия неща ги няма, ама явно ние сме по-хитри от тях. Разбирам те напълно, просто се пошегувах, ама не излезе смешно, а направо рецепта за провал. Мен ако питаш, предпочитам в отбора да са само чисти бритиши, ама в момента такива играят от В групата им надолу. Не се бях замислял за Сити и Топчо, ама и те не са чак толкова цъфнали из Европа, па Топчо и в Англия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted May 2 Report Share Posted May 2 При нас кофтито беше, че двамата най-вкарваши играчи едновременно ходиха на КАФ. Ако беше само единият от тях, нямаше толкова да се усеща. Един Кудус на момента бих го взел, въпреки че е ганаец и мюсюилманин, като си мисля, че би решил бъдещите проблеми в атака. Според Орнстийн имал откупна клауза, така че като нищо да има изненада лятото. Иначе и аз не мисля, че цялостно не беше балансирана политиката с трансферите или по-скоро нямаше адекватни резерви. victory200 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 2 Report Share Posted May 2 Транферната ни политика хич не е балансирана, но и според мен някои "компромиси" сме ги правели и заради липсата на достатъчно средтсва. Например Тиаго и Окс-а ги взехме с отстъпка. Като добавим и горните неща, които вече сте изброили си е предпоставка за сериозен кадрови проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted May 3 Report Share Posted May 3 За да си успешен в Англия ти трябват бразилци, испанци и португалци. Не знам какво толкова я бистрите тази тема. Е Сити щеше ли да бъде толкова успешен без Родри, Агуеро, Фернандиньо, Силва и т.н., а мангалите без Бруно който ги дърпа вече няколко сезона. Факт е, че англичаните срещу "латиноси" не могат да играят. Виж германците са друга бира и са по-успешни. Затова и от германци има нужда в отбора. baivan and tuzara 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted May 3 Report Share Posted May 3 12 hours ago, zigfridson said: За да си успешен в Англия ти трябват бразилци, испанци и португалци. Плюс тях и един балканец като Модрич, Ловрен, Видич и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 3 Report Share Posted May 3 20 minutes ago, baivan said: Плюс тях и един балканец като Модрич, Ловрен, Видич и др. Е ние нали пробвахме? Ловрен, Маркович и Ники Михайлов, но не ни се получи Plovdiv_1926 and Dacheff 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted May 4 Report Share Posted May 4 с Ловрен станахме шампиони на Англия, Европа и света ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted May 4 Report Share Posted May 4 On 2.05.2024 г. at 13:40, tsbalabanov said: Замислих се тия дни над някои неща в отбора и ми се ще гурутата да ги адресират като купуват следващите суперзвезди от намалените стоки в Лидл. 1) Африкански негри, араби и азиатци - За мен такива не трябва да се взимат повече. Не ме интересува как звучи, само ние сме балъците от големите отбори, чиито топ играчи през година ги няма за по 1 месец и ритат у саваната. В Сити няма нито един африканец, а в Арсенал има само липсващото звено Партей, който не е чак толкова важен за тях. Ние през годините имахме Мане, Кейта и Салах, което, според мен е твърде много. Друг фактор, който колкото и да е хумористичен, все си мисля, че има нещо вярно - черните африканци със сигурност са по-дърти, отколкото официално са по документи. В тоя ред на мисли, нямам нищо против да взимаме черни играчи, стига да са раждани в някоя нормална държава, в която не те записват в общината, когато тръгнеш първи клас, а когато се родиш. Същото важи и за японци, корейци и всякакви такива. Кел файда, че го имаш, като трябва да пътува половината свят, за да играе за национала, а също така и Азиатското пак е зимата. 2) Ислямисти - Не е сериозно да не ядеш и пиеш един месец в най-важният период за отбора. В Сити след Марез, не мисля, че имат мюсюлмани и отново ще кажа, че нямам нищо против религията, просто за мен е малоумно да се спазват подобни неща от професионални атлети, които си вадят хляба с телата си и получават десетки милиони за това. За мен също така не е случайно, че Салах и Конате окапаха точно в тоя период. 3) Южно-американци - Отново тука сме май топ-а от всички топ отбори в Англия и пращаме по 4-5 човека на другия край на света за международни мачове и после като ни сложат мач на обяд в събота, не могат да ходят. Случи се тоя сезон с Макалистър да не може да изкара цял мач, щото се е прибрал в четвъртък вечерта. Отново, Сити си имат само 2-ма, от които единият е вратар, другият е по-скоро резерва. Ние имаме само основни играчи. И като теглиш чертата, когато се гониш точка за точка с отбор, срещу когото не се свирят спорни ситуации, такива дребни на пръв поглед неша, може би натежават. И тука да не се разбира да махаме Алисон, Макалистър или Конате, не, просто в бъдеще да се мисли по-глобално като се правят трансфери, защото наистина имам чувството, че само ние го духаме. Ние не можем да вземем и тия дето искаме, сега като махнем всички дето изброи и то кво остана? David, GodLike and svivcv 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted June 10 Report Share Posted June 10 https://www.novsport.com/evropeyski-futbol/ofitsialno-deset-futbolisti-napuskat-livarpul Туй "полското Меси" що така, уж голяма схема щеше да бъде, но... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted June 10 Report Share Posted June 10 15 minutes ago, Dr.G. said: https://www.novsport.com/evropeyski-futbol/ofitsialno-deset-futbolisti-napuskat-livarpul Туй "полското Меси" що така, уж голяма схема щеше да бъде, но... И аз се учудих, че видях името му в списъка. Ама нашите медиѝ са страшни. С големи букви "Чистка в Ливърпул" И овчия народ чете само заглавието. baivan, Stivi_G and Shinobi 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted July 27 Report Share Posted July 27 Тен Хаг казал, че бил доволен от трансферите и смятал, че има отбор, който може да бие всеки. Но имайки предвид многото контузии от миналия сезон, сега ще работят върху създаване на дълбочина в състава. А ние чакаме правилния човек AllYouNeedIsKlopp, kir0w and Taipan 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted July 27 Report Share Posted July 27 От 2018 насам нямаме добре измислен трансферен джам. Лошо ми е kir0w 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts