Popular Post AllorNothing Posted July 19, 2018 Popular Post Report Share Posted July 19, 2018 Май, май наистина ще приключим с входящите трансфери с идването на Алисон. Преди да се насочим към бразилеца бях убеден, че ще вземем 10-ка, но с пръскането на толкова много пара за вратат, всички информации сочат към това, че повече играчи няма да вземем.След пропадането на трансфера на Фекир, явно е преценоно, че е по-добре да дадеш едни къси пари за играч като Шакири и да купиш топ вратар с рекордна сума, отколкото да вземеш 10-ка и да не купиш вратар. Времето ще покаже дали това е било правилното решение. На мен все ми се струва, че ни трябва поне още един играч на позициите зад Фирмино, но явно Клоп има други планове. Може би и средства вече няма. Ако приемем, че трансферите на Кейта и ВВД са покрити като цена от трансфера на Коутиньо, то Алисон, Фабиньо и Шакири ни струват 120 млн. паунда. Това са нетни пари дадени за един трансферен прозорец. Нещо нечувано до момента за нас. Не да се излезе на печалба от трансфери, не да се даде 20-30 млн. нетно, а цели 120 такива.Ясно е, че до края ще има и напускащи. Вероятно ще прибавим едни 20-30 млн. от продажби, но това пак ще означава 100 млн. нето дадени за трансфери. Това е голяма стъпка в развитието на клуба. Подобен ход на харчене би трябвало да можем всяко лято да си позволим, а случи ли се подобно нещо, то ще се добавя само качество, а качеството води до успехи.Та идеята е, че може би нямаме още едни 50 млн, които да хвърлим за 10-ка. Може би Клоп не иска, а може би информациите, че спираме с трансферите да са за някаква заблуда и смъкване на цената на някого.Трябва да се каже, че на пазара има опции като Макс Майер - за без пари, но може да е сметнато, че няма нужната класа за нас и е по-добре да не привличаме играч само заради бройката. Има опция - наем за някого, но ние тази опция общо взето през годините много рядко я ползваме. В крайна сметка не може да не се каже, че дори и с тези трансфери да си останем, то се подсилихме много, много стабилно спрямо миналият сезон. Може би най-добрият трансферен прозорец, който сме имали в ерата на ВЛ. Дойдоха все играчи, които са имена, доказали се в първенствата в които играят, с опит на високо ниво по европейските терени.Естествено, че винаги може още малко да се подсили отбора, да се добави играч там или там, но 4 -ма нови за 1 трансферен прозорец принципно са доста прилична бройка.Аз все още смятам, че не привличането на 10-ка може да бъде проблем, но с идването на Кейта съм една идея по-спокоен за креативността ни в халфовата линия. Този човек за мен е гений и тепърва ще остави бая народ с отворена уста, уверен съм в това. Шакири също може да играе в тази роля, тъй че не е като да нямаме опции откъм креативност.На мен ми е чудно, защо Хари Уилсън беше пуснат под наем, можеше да даде широчина по фланговете това момчет, но Клоп си знае работата. Може би Уудбърн е предпочитана опция и човек, които ще остане от младите в състава за този сезон. В нападение Дани Ингс вече изяви желание да си ходи и аз мисля, че така трябва да стане. Не мисля, че може да допринесе кой знае с какво за отбора, а и едва ли ще получи много шансове.При оформящата се ситуация с трансферите, за мен Ориги и Стъридж трябва да останат. Стават ли, не стават ли, със сигурност са по-добри опции от пейката от Соланке и Ингс. Няма смисъл от това да ги пращаме отново под наем, дори да ги продаваме, ако не вземем някой на тяхното място. Могат да дадат добра широчина на състава. Стъридж естествено трябва да остане здрав поне за няколко месеца от сезона за тази цел, но все може да бъде от полза. По-добре е да го имаш на пейката, отколкото да нямаш никой там. Ориги показа в сезоните, които беше при нас, че едно 10-на гола може да носи без да е твърд титуляр, а и дава различна опция в атака.Както и да го-погледна виждам една вече много добре изградена машина. Може да поскръцва тук-там, но толкова боеспособен отбор не съм виждал аз до момента от наша страна.Клоп вече потвърди, че с ключови играчи няма да се разделяме това лято, така че това е още един плюс за отбора. Най-после ще може играчите да се сработят още по-добре, да не се налага да се пълнят дупки заради някой напуснал и да има драми с гърба на някого, които да пречат на отбора.Миналата година Коутиньо ни затегна гайката направо с неговите изпълнения и есенният сезон бяхме крайно неубедителни заради неговият гръб. Със сигурност сагата около него ни беше повлияла, сега подобно нещо няма да има. В края няколко добри думи за ФСГ и чичи Хенри, защото според мен го заслужават. Ясно е, че ние като фенове изискваме най-вече успехи и трофеи, пръскането на големи пари за класни играчи, но ако погледнем реално на нещата, ще разберем, че това трудно можеше да се случи в предните години от тяхното управление.Те ни взеха на ръба на фалит, с натрупани дългове, с кофти състав на разположение, с отсъствие от ШЛ. В подобни случаи освен, ако не си някоя чалма дето с бездънен кладенец, или руски алкохолик с неизчерпаеми средства, няма как да започнеш ей така да наливаш бездънно пари.Всеки нормален бизнесмен би подходил като тях. Първоначално стабилизиране на клуба, на първо време да го избавиш от дълговете му.Всичко това нямаше как да мине без продажба на ключови играчи, най-вече Торес и Суарес. Стърлинг беше грехота а не го продадем за тези пари. След това самите ФСГ започнаха все по-добре да осъзнават как точно се ръководи един футболен клуб и се поучиха от грешките си. След Роджърс решиха да заложат вече на доказано име в Европа, име което оказа се е възможно най-правилното точно за нашият клуб. Започнаха реконструкция на стадиона за да се увеличат приходите, започна да се работи страшно много за увеличаване на спонсорите. Всичко това и в следствие на правилната работа на Клоп доведе отбора до завръщането му в ШЛ, нещо кеото увеличи приходите ни страшно много.Да, беше продаден и Коутиньо през това време, но сякаш продажбата му нямаше алтернатива. Играч правещ подобни номера и имаш единствената мисъл да напусне, няма как да бъде задържан дъгло време. Аз дори от днешна дата мога да кажа, че направо си целнахме джакпота с неговата продажба. Едно, че първоначално изпилихме максимално нервите на ония цигани от барселона и второ ни го платиха много, много солено. А и виждаме, че дори Реал Мадрид стигнаха дотам, че да продадат най-важният си играч за последните си 50 г. Иска ли да напусне някой, не можеш да го държиш вечно. Стигаме и до днешният момент когато вече не е необходимо да продадем ключов играч, за да похарчим над 100 млн. за трансфери. Това беше всичко което трябваше да се случи. Имахме отлични шансове да добавим и няколко трофея през тези години управление на ФСГ, но по различни причини това не се случи. Те обаче нямат особена вина за загубените финали, полуфинали, загубената титла.Превръщането на клуба обаче във финансова машина е нещо много важно и нещо което може да доведе до бъдещи и дълготрайни успехи. Имаш ли парите да добавяш класа, то успехите рано или късно идват.Сега ще се строи и нова база на отбора за 50 млн. паунда. Имаме разрешение за строеж и през 2019 г. трябвало да е готова. Това отново е инвестиция за бъдещето на клуба. В момента лично на мен ми е гот, че ще можем да се похвалим с притежаването на най-скъпият вратар и защитник в света. И всичко това е с изкарани пари от КЛУБА, не налято от някой кладенец. Работило се е за това и сега можеш да береш плодовете.Такъв начин на управление би трябвало да има всеки клуб. За съжаление реалностите са други и такива като ПСЖ и Сити, в миналото и Челси могат да си позволят и други подходи с които да харчат безумно.Нашето развитие обаче говори за устойчивост. Ние НЕ СМЕ зависими от някой чичко и неговото желание да инвестира в клуба. Дори да ги няма ФСГ и Хенри позициите, които успя да си извоюва клуба, ще останат и след тях. Сега това което остава е Резултат и на терена. В даден момент успехите вече трябва да дойдат. Няма накъде.Пръскането на тези пари в последната година колкото и добре да е за всички нас, толкова и задължаващо е да се печелят купи вече. Напрежението над Клоп се увеличава по този начин.Едно е в предните години да си работил с печалба при трансферите, да си губил ключов играч, съвсем друго е сега състава да ти е напълно запазен и да си дал купища пари за играчи.За първи път от много години насам можем спокойно да кажем, че сме ГОТОВИ. Всичко това е подплатено този път с реална класа. Мислите за това, че следващият сезон ще е НАШИЯТ не са породени само от чисто фенските ни желания и стремежи.Класата този път я има. Остава борбата на терена.... Morientes, thegamechangerynwa, kiril.haralanov and 22 others 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpool Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Само една вметка, Невърче - Още миналото лято имахме пари и за Кейта и за ВВД. С ВВД знаеш какво стана. Демек парите от Котето не са отишли за трансферите им. Тези прекрасници бяха с бюджет 2017, така че клубъв има още денги за харчене. Според мен на Фекир ситуацията може да се препокрие с тази на ВВД и на зимъска да си го вземем. baivan, grenadirs and Stan1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Само една вметка, Невърче - Още миналото лято имахме пари и за Кейта и за ВВД. С ВВД знаеш какво стана. Демек парите от Котето не са отишли за трансферите им. Тези прекрасници бяха с бюджет 2017, така че клубъв има още денги за харчене. Според мен на Фекир ситуацията може да се препокрие с тази на ВВД и на зимъска да си го вземем. Аз мисля, че ако бяхме взели Кейта и ВВД миналото лято, то края на Август щяхме да кешираме и болящото го гръб момче. Това са само догадки разбира се. Беше обявена печалба за миналият сезон от над 30 млн. без да сме участвали в Европа, тъй че пара е ясно че има. След като излезнат финасовите отчети на клубовете за миналият сезон / нещо което става в края на годината обикновено/ то ще се види, че ще сме сред топ 5 по приходи в света. Продължим ли да си цъкаме из ШЛ, то ще става и още по-добро финансовото ни положение.Ситуацията с Фекир не знам вече каква е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Аз също смятам, че Ориги има място в отбора, миналата година просто нямаше човек, който да влезе от скамейката и да вкара някой гол.Пък той си вкарва едни 6-7 гола все пак, което не е хич малко за резерва.Друг е въпроса дали той ще иска да е в тази роля.Интересно ми е какво ще решим да правим със Соланке - дали ще остава или ще се праща под наем.Освен това лявата зона на защитата си остава проблемна, щото там алтернативата на Анди е Морено.Което пък вероятно ще наложи чичо Мили в някои мачове да играе ляв бек.Както писах в друга тема, требе си още един халф, като се има предвид, че Лалана не се знае въобще в каква форма ще е след тия контузии и че Хендерсън и той си пропуска бая мачове заради травми.Все тая какъв ще е този халф - 10-ка или някой дето да ходи да се кюска с противниците, па дори и да е взет само за бройка и дълбока резерва.Централен защитник няма да вземем, като вероятно ще се пробва Гомес, при положение, че отдясно имаме Клайн и Трент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hendo Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Напълно смятам, че Ориги би могъл да е резервен нападател. Бобо е незаменим, от който и да било. Едно нещо обаче ме гложди от доста време и то е свързано с Мо. Последните мачове от сезона се забеляза една тенденция, която е твърде притеснителна. Когато му предложат здрави сблъсъци и твърда игра - настроението му пада, начина на игра и ефективността му - също. След това което се случи на финала, си имам съмненията, че ще успее да направи подобен сезон. За мен лично е ясно, че е почти невъзможно да забие 40+ отново, но ако неговите 20 се разпределят по местата си Кейта-ВВД-Фабиньо-Шакири, няма да е особен проблем. Мисля, че и 3-мата отпред ще гравитират около 20-те гола, което е страхотно. Та, аз лично смятам, че след Бекер, ще видим и Фекир с нашата фланелка. Лично аз не съм убеден до колко би бил звезда при нас, но при всички положения, ще е доста полезен. Толкова боеспособен отбор, както казаха горе, може би от 2008/2009 не сме имали. И още нещо - реално "истинския" трансферен прозорец започна преди 4 дни. Имаме предостатъчно време. Оптимист съм, ясно е и че доста deadwood ще се разтика, което също е страхотно. Добри дни се задават при хер Клоп, усилената работа дава своите плодове винаги. thegamechangerynwa, Stan1, tuzara and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverbird Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Размишлявам си за широчината в първият ни отбор по коледа миналата година. Към този момент от него, за настоящият сезон ще липсват - Коутиньо, Джан и АОЧ. Според мен Шакири е взет, за да запълни липсата на АОЧ. Джан ще бъде компенсиран от Фабиньо, а на мястото на Коутиньо ще се радваме(дано) на Кейта. Дори и да не са ми верни горните разсъждения обаче, се забелязва, че широчината в първият отбор не се променя спрямо миналата година, а това не е никак добре. Само си спомнете, че в края на сезона нямахме кьорав халф за ротация на състава. Вярно от януари насам вече липсваше Коутиньо, но сигналите породени от "контузии" преди контролите са, че навярно Въйналдум и Ингс също напускат кораба, което означава, че отново може да стартираме сезона минус един халф спрямо миналата година. Та тези ми мисли, ме водят до извода, че освен задължитиеният вратар, който вероятно предстои да обявим скоро, ни трябва поне още едно класно попълнение и то ориентирано към атаката, за да можем да бъдем сигурни, че имаме широчина в състава за борба на всички фронтове. Също така не мога да преценя кой/кои от тримата новодошли е/са надграждане спрямо предшественика си, но всеки може да си зададе въпроса и да си отговори сам, а пък аз ще изчакам времето да ми даде отговор на мен. :) GodLike and morski 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 което означава, че отново може да стартираме сезона минус един халф спрямо миналата година. Лалана ако е здрав, може да превърне точно това -1 на 0. Иначе според мен Шакири е взет точно заради това, което показва в последната минута на мача им със Сърбия на световното и ще играе в тройката отпред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cyberfan Posted July 20, 2018 Popular Post Report Share Posted July 20, 2018 Най-скъпия вратар - АлисонНай-скъпия защитник - Ван ДайкНай-добрия защитник - ЛовренНай-резултатния във ВЛ - СалахНай-бързия хеттрик във ВЛ - МанеА мениджъра "нормален" :sarcastic: YOU'LL NEVER WALK ALONE! Old follower, Steve_G, grenadirs and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpool Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Subs: Loris Karius, Joe Gomez, Gini Wijnaldum, James Milner, Adam Lallana, Xherdan Shaqiri, Daniel Sturridge Stan1, GodLike and Old follower 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 към горното: предлагам Шакири вместо Хендерсън, поне за първия мач grenadirs, niki 50, нормалният and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мо Салах Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Никакъв Хендерсън ,там трябва да играе Адам Лалана . Може и Шакири . И ако може на мястото на Ловрен да е Матип или някой нов. niki 50 and нормалният 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon1912 Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 към горното: предлагам Шакири вместо Хендерсън, поне за първия мач За първият мач е много вероятно да останат на пейката заради късното включване към отбора и изоставянето от тренировки на Хендерсън, Фирмино и Ловрен, заменени съответно от Милнър, Шакири и Матип. Стъридж също е вариант да започне титулляр, ако остане в отбора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post firkan Posted July 20, 2018 Popular Post Report Share Posted July 20, 2018 X_r_i_s-t_o, joffer, cyberfan and 11 others 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AllorNothing Posted July 20, 2018 Popular Post Report Share Posted July 20, 2018 Трансферно гуру е този. При него като изключим Салах, останалите трансфери - днес се зашуми, утре вече минава прегледи играча към който имаме интерес. За Фабиньо даже и никой не разбра :sarcastic: Дори и Фекир го бяхме уредили бързо, преди да се случат в последствие неща, които явно няма да разберем с точност какви са. От миналото лято насам имеме и ново CEO - Питър Муур. Тези откакто се появиха при нас, нещата потръгнаха яко финансово и откъм трансфери. За качествената работа която вършат, ще дам за пример сделката която Евертън ще направят. Сега се появи инфо, че ще вземат Ричарлисон от Уотфорд за 50 млн. паунда :ermm: :ermm: :c035: :c035: Играч който 'стършелите' взеха за 13 миналата година, а бразилеца не впечатли с нещо кой знае какво в лигата. Същите Евертън дадоха подобни пари за Гилфи Сигурдсон. Ние взехме Кейта за подобни пари, Салах, Фабиньо за по-малко. Арсенал взеха Бернд Лено за 20-на милона от Леверкузен, играч със сумати опит в бундеслигата, ние продадохме Дани Уорд за 12,5 млн. без да има мач във ВЛ.Много добре работят тия пичове, няма какво да им се каже.Като знам преди какви делегации пътуваха за да уреждат Коноплянка.... 3 месеца преговори и в края си останем с никой :sarcastic: Специално този Майкъл Едуардс, ако видя че ми звъни по телефона... няма да му вдигна щото ще знам, че ще ми отмъкне нещо :sarcastic: :sarcastic: Niki_bs, stunnyss, torinor and 17 others 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Бих добавил, че и Салах също доста бързо си стана. Просто не бе почнал трансферният прозорец, всички писаха за него и ни се стори, че го чакаме цяла вечност. Всъщност го бяхме взели юни месец, което си бе top. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Да и Сако и Бентеке миналото лято за 20 и 30 милиона съответно, сега кой ще даде такива пари за тях?Бентеке титулярен нападател таран с 2 гола цял сезон.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Нямам търпение да започне сезона. Дори да не вземем повече играчи си мисля, че имаме страхотен отбор. За първи път гледайки отбора ни да имам чувството че гледам силна селекция и като титуляри и като резерви. И про Бенитез имахме период в средата със Стиви, Чаби и Машчерано и напред Торес. Но имахме някои слаби зони и резервите ни бяха слаби. Сега далеч ме е така. Имаме всички шансове за титлата. Sent from my F8331 using Tapatalk Stan1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senzor Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Забравяте и Джордан Айб за 15 милиона :sarcastic: Умеят да продават момците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thegamechangerynwa Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Дали пък Стъридж не заслужава да остане.Всички знаем колко е стъклен , но сме виждали и на какво е способен , когато е здрав и мобилизиран.Определено може да се включва и да вкарва важни голове , а защо не и нещо повече , ако се разиграе като онзи сезон със Суарез.За 10ката ще е добре да се вземе Фекир или подобен на него , но ако нямаме лошия късмет от миналия сезон с контузии ще се оправим и без Фекир по мое мнение.Осъзнавам , че Фабинъо и Кейта са нови играчи и така да се каже не се чуват още с другите , но мисля че и двамата ще се адаптират за отрицателно време.След като Фабинъо ще играе ролята на Канте в Челси , един измежду Хендо и Кейта ще има по свободна роля , а и двамата имат поглед над играта и могат да извеждат от дълбочина.Шакири със сигурност ще иска да е основна фигура , имайки предвид и възрастта му , тепърва навлиза в най добрите си години като футболист.От това което съм наблюдавал , Шакири играе еднакво добре и на крилото , и зад нападателя.Феновете на Ливърпул сме свикнали да не получаваме това което искаме от много дълго време и се чудим какво става в последните 2 джама , особено настоящия.Реално за да сме напълно завършен отбор , способен да играе на няколко фронта , ни трябват още 2 , максимум 3 играча , но след като Клоп заяви , че няма да продава никой от ядрото и така сме чук.Може да запалим по една свещ да няма контузени и гледаме към 19тата. Stan1, Hooligan2017, mitkoa and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Трябва да има много контузии, за да играе Стъридж. Клоп не го харесва и има защо. Клоп няма да търси нападател според мен. Ще играе с Фирмино, Салах или Мане на върха на атаката. Или Фекир, ако бъде привлечен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red One Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Не можеш да играеш на три фронта с трима отпред. Ще трябва човек. Ще не ще, Стъридж е най-добрата опция. GERRARD08 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XhoSsa Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Винаги можем да излезем с ФирминоМане Салах Стъридж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Не можеш да играеш на три фронта с трима отпред. Ще трябва човек. Ще не ще, Стъридж е най-добрата опция. Не, няма как Стъридж да е най-добрата опция за който и да е отбор. Както казах, ако се контузи Фирмино, Стъридж няма да играе. Ако е контузен и Мане, Стъридж пак няма да стартира титуляр. Ще трябва да са контузени и тримата (Салах, Мане, Фирмино), за да може той да запише минути. А, да, трябва да е здрав, когато му се отдаде възможност. Общо взето смехотворно е да се говори, че Стъридж може да помогне на Ливърпул. Стъридж има 17 гола в ПЛ за последните 4 сезона и понеже е вкарал на некви леваци в контролите, изведнъж вече може да играе в Ливърпул. Лол. И отделно - Клоп би купил Яго Аспас и би го играл централен нападател, пред това да заложи на Стъридж във важен мач. baivan, niki 50 and flame76 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 А някой сеща ли се за централния нападател с номер 9 на Франция 1998? Титуляр на финала срещу Бразилия.Stephane Guivarc'h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post GodLike Posted July 21, 2018 Popular Post Report Share Posted July 21, 2018 И отделно - Клоп би купил Яго Аспас и би го играл централен нападател, пред това да заложи на Стъридж във важен мач.Странно защо не го прави вече трети сезон подред. Проблема с играта на Стъджи (изключая контузиите) бе, че го нямаше халфа, който да му дава пасове. В сезона на трите С-та, това беше барселонското бразилче, което играеше вътрешен халф повечето мачове. Сега с идването на Кейта се вижда, че този елемент отново се загатва в играта ни. Миналата година с тия тримцата играта ни беше съсредоточена главно по крилата и изкарването ек на ек срещу някой от бековете на противника, където Мане и Салах (а и Боби) си ги вързваха на фльонга. И това действаше много добре. За съжаление (или за щастие) няма да действа непрекъснато така. Кейта дава възможност за разсичащи пасове през центъра на противниковата защита. Нещо в което Стъридж е адски добър. Да, контролите (поне досегашните) не са обобенно мерило, но ... хайде, забравихме ли качествата на Данката? Колкото до това дали го харесва - не ми пука, стига да му пасва на плана (според мен ще е за план Б) и да се представя добре (нещо което знаем, че може, стига да е здрав), то може и да не си говорят въобще. Само да вметна още нещо, което ми се затвърди от контролите до сега. Стъридж в лазарета е по-добър нападател от Ориги на терена. Белгиеца не знам дали имаше едно свястно отиграване в контролите до сега. Потресаваща форма показва. Ингс иска да играе, респективно да си ходи. А Соланке е все още енигма - много се старае да прескочи границата между младежкия и мъжкия футбол, но за сега не му се получава. На кратко по въпроса за нападателите: 1. Продаваме Ориги и Ингс (втория защото иска гарантирано игрово време) 2. Запазваме Соланке и Стъджи (втория, ако е здрав, си е здрава конкуренция на който и да е от предната тройка). П.С. Това е лично мнение естествено. Постарал съм се да го обоснова. П.П.С. Доста отдавна не съм писал, та ще трябва малко да наваксам. Кой е новия модератор-комунист? :sarcastic: Torres_9, Bellamy, Steve_G and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts