Jump to content

Емре Джан (Борусия Дортмунд)


Гост S.Gerrard

Препоръчан пост

  • 1 month later...

Ако изпуснем Емре ще съм много разочарован. Аз не искам да подписва, за да му вземем пари. Просто искам да остане в отбора. Но ако той самият не иска, тогава поне да му се вземат някакви пари. Не е истина какви некадърници за какви суми се продават, а ние може да изпуснем 23 годишен немски национал... Да се стягат и да му предлагат едни 100+ / седмица и да се приключва.

Link to comment
Сподели другаде

Миналата година беше в някаква дупка, тогава включително и аз пишехме, че няма смисъл да бъде държан в отбора ако играе по този начин. Той обаче се съвзе и излезе от нея, като освен с добрата си игра ни реши и няколко мача с красиви голове. За момента от всичките ни играчи в средата с които разполагаме той е последния с който искам да се разделим. На всичкото отгоре той е един от малкото ни биткаджий, които не се плашат да влизат в единоборство и да играят с тяло. Юве многократно доказаха, че нямат особени проблеми да взимат футболисти за жълти стотинки, така че дано в крайна сметка Емре подпише.

Link to comment
Сподели другаде

Мисля, че няма да подпише скоро. Той е в идеалната позиция да избира между 2 големи клуба. Аз на негово място бих изчакал, да видя как ще се развие сезона за Ливърпул и едва тогава да реша дали да остана или не. Ще изгуби малко пари, но това не би трябвало да е проблем.

Link to comment
Сподели другаде

То за това си има агенти човека. В тази ситуация ако не могат да изстискат максимума ..... по - добре да ги сменя. Също така е съвсем нормално да се интересуват от него по ред причини.

А който го е оставил на тази заплата с изтичащ договор да си му мисли сега как ще го накара да преподпише :D

Link to comment
Сподели другаде

А който го е оставил на тази заплата с изтичащ договор да си му мисли сега как ще го накара да преподпише :D

 

Наистина крайно аматьорски е да оставим един от титулярните си халфове да му изтече договора. Така ли никой миналата година не видя, че му остава малко? Резил...

Link to comment
Сподели другаде

Е те май му предлагаха, ама той не искаше да преподпише. А и не беше баш титуляр, та явно и той, а и треньорския щаб (който се смени междувременно) не бяхя сигурни за него.

Отделно и още като го взехме се учудих, че договорът му е за 4 години, обикновено на младите футболисти се предлага повече, та годинките си изтекоха.

Въпреки, че Джан го имам за много глупав футболист, го харесвам, защото е мъжкар и е биткаджия. Аз не вярвам да остане - няма да му гарантираме достатъчно игрови минути и той ще предпочете друг отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Отказа договор миналия сезон.Нали даже даде интервю,че не било заради парите.За мен ена 90 % заминаващ.Като свободен трансфер би могъл да си осигури най-добри условия.

Link to comment
Сподели другаде

Нормално, знае че след като дойде Кейта ще получава много по-малко шаносве и предпочита да побягне на някъде. Не може да го спрем, ще взима много повече пари в по-леко първенство, където титлите са запазени за Ювентус в дълъг период от време, няма да има и луд треньор на главата си, който да го кара да тича като ненормален, явно е преценил, че е дошло времето за лежерен футбол и спечелването на някоя и друга титла от Калчото.

От него искам само до края на сезона да играе така както го е започнал, да се раздава на макс и да бъде максимално ефективен и отдаден на отбора до края на договора си.

Link to comment
Сподели другаде

Не съм сигурен за парите. Откъм кинти няма по-добро от Висшата лига.

 

Ние не даваме големите заплати като тези в манго, Челски или Сити. Аз също мисля, че не е заради парите основно, според мен е преценил, че няма да може да се справи с конкуренцията, а в Ювентус ще има гарантирани титли дори и да не играе редовно и да се раздава на 100%.

Link to comment
Сподели другаде

Този сезон да даде всичко от себе си, пък после ще видим.

Ако Пуул /дай Боже/ направи нещо запомнящо се, може и да му мине меракът да сменя клуба.

Аз искам да остане.

Link to comment
Сподели другаде

Бернардески ,Матюиди, Маркизио , Пянич , Куадрадо Кедира....Бардзали.

Ше му е бая трудно на Емрето както каза Илиян , ако останат тези халфове и той , 8 човека за 4 места....

При нас си е на 90 % титуляр в момента , да не кажа 100% .Кой му е конкуренция , Хендо, Гошо , Милнър и младежите за 3 места. До година Идва Кейта и евентуално четейки мераците ни за Лемар , пак би имал доста добър шанс.

Link to comment
Сподели другаде

Панаира започна нашите като му отказаха исканото от него увеличение, няма според мен нищо общо с това къде колко игрово време ще има. С оглед израстването му в последните мачове и ако запази тази тенденция то ще има титулярно място при нас. Джан е биткаджия, сигурно се повтарям, но трябва да го задържим. Футболист с подобен профил на пазара ще ни струва много пари след това.

Link to comment
Сподели другаде

Emre Can's contract stand-off remains unresolved due to LFC not agreeing to his request for a release clause. (@DominicKing_DM)

 

Клубът настоява да няма клауза за откупуване в договора му, а той иска да има...това е проблема за новия договор според Доминик Кинг

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...