Jump to content

Емре Джан (Борусия Дортмунд)


Гост S.Gerrard

Препоръчан пост

никъде не го видях тва ............ а го търсих бая

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1606062206098152&id=160509530653434

 

Ето го...никъде другаде няма нищо така че ще е странно да е истина но все пак го има

Link to comment
Сподели другаде

Първите 2 гола вчера отново само ги гледа отблизо. Най-слабият на терена с разлика отново, а пак ми излиза с капитанската лента! Прави 1 силен мач на сезон, този сезон явно срещу Сити и после гледаме как не просто не помага ами откровено си пречи на отбора. Пред защитата снощи просто нямаше халф, койго да помага, а уж в това е силен.

Link to comment
Сподели другаде

Точно това трябваше да правят с Вайналдум - да помагат на защитата, като за холандеца не съм много сигурен каква му беше задачата. Точно там се и проваляме напоследък, за което пряко виня Джан. Футболистите на тази позиция са ключови в един отбор, свързват линиите. Ние последните мачове буквално играем без халфова линия. Колкото и да се мъчат да компенсират футболистите отпред и отзад, то не става, няма такъв вариант в тая игра или поне аз не знам. Джан не си изпълнява добре функциите на терена и затова страдаме. Всъщност той не ги изпълнява добре в половината мачове за сезона, което му и пречи да бъде футболиста, който ние искаме. Не мисля, че може да се промени. Добър е за ротации в отбора, но не и да разчиташ да ти изнесе едно 70-80% от мачовете на високо ниво. Когато е във форма го харесвам и продължавам да си мисля, че не трябва да го пускаме без пари. Може би и сам той си осъзнава грешките и начина на игра, и това го подтиква да мисли за Италия, където играта не е толкова интензивна и би се справял доста по-добре. Каквото и да е Клоп трябва да го сложи малко на пейката или да сложи още един опорен до него за да компенсира играта му, нещо на което аз не съм фен.

Link to comment
Сподели другаде

.... Пред защитата снощи просто нямаше халф, койго да помага, а уж в това е силен.

 

Според кого трябва да е силен в това? Мислех, че още никой не знае къде трябва да играе Джан, дори всичките му треньори в мъжкия футбол - в Леверкузен, Роджърс и Клоп.

Аз лично като аргумент от тези, които защитават Джан, единствено съм чул/прочел определенията "танк", "добиче" и тн.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
Гост Vlad

Тук пише, че от Юве са дали 1 седмица на Емре, за да подпише предварителен договор с клуба.

 

Предполагам, че всичко ще се реши в най-скоро време.

 

Лично аз не бих искал да си отиде на този етап. Ако изключим ужасните грешки, които изглеждат като някаква константа в играта му, момчето може да бъде полезно и в бъдеще.

Link to comment
Сподели другаде

На мен ми се струва, че Емрето има желанието да види как ще завършим сезона и дали ще участваме следващият сезон в ШЛ и тогава да вземе решение къде да отиде.

Ако Емре имаше неистовото желание да играе за Ювентус, вече щеше да е подписал. Реално няма никакво значение дали ще подпише сега с тях или лятото когато вече и на книга ще е свободен агент.

Договарянето на личните условия с тях ще е едно и също и в 2-та случая.

Има вариант разбира се да чака по-добро финансово предложение от Ливърпул и затова все още да не е турил печат върху предложението на италиянците.

 

На мен настроението ми спрямо Джан постоянно се мени. Един ден си викам по-добре да напусне, в друг... абе нека си го задържим. Ако имаше начин да знам, че ако си тръгне, ще се насочим към привличането на някой класен негов заместник, то бих го прежалил да си иде без пари. Но ако няма да се взима такъв играч и си останем само с Кейта за ценътра като ново попълнение, тогава вече на 100% съм за оставането му. Нищо, че е адски непостоянен, по-добре с него, отколкото да напусне и да не се вземе някой на негово място.

Link to comment
Сподели другаде

 

Tез съждения са супер от гледна точка на Джан , абсолютно .

Да обаче всяка сделка има две страни , и в случая всеки клуб иска да е наясно колко се може по-рано с трансферите си. Пресен пример с нас , Кейта и ВВД . Та Юве едва ли ше чакат в последния момент нашия да се накани . Ще се пренасочат другаде , Джан не е някаква извънземна класа , че да няма алтернатива на трансферния пазар.

Дано има развитие в положителен за нас аспект.

Link to comment
Сподели другаде

E те сигурно си имат набелязани алтернативи, с които обаче ще трябва да преговарят след началото на трансферният прозорец, ако играчите си имат действащи договори.

 

Навярно на Ювентус им се иска колкото се може по-бързо Джан, да им даде окончателен отговор, но дори и Май месец да стане ясно къде ще играе Емре през следващият сезон, не мисля че това ще повлияе кой знае колко на отборите които са замесени около него.

Link to comment
Сподели другаде

Важен гол и за Джан . Аз мисля че той трябва да е много глупав да отиде в Ювентус ,при положение че ние вече сме по добри от тях

В интерес на истината това може би е вярно. Съдейки по мача им с Тотнъм, то Юве изобщо не са кой знае какво. Сега, отсъстваха им няколко от титулярите, така че не знам иначе как биха играли, но ще ги видим на реванша. Цаката при Юве е, че аз съдя за тях като отбор само по мачовете им в ШЛ, щото Италия ми е мътно колко точно е показател.

 

В Юве има точно едно предимство - почти всяка година си шампион на страната си.

Link to comment
Сподели другаде

В интерес на истината това може би е вярно. Съдейки по мача им с Тотнъм, то Юве изобщо не са кой знае какво. Сега, отсъстваха им няколко от титулярите, така че не знам иначе как биха играли, но ще ги видим на реванша. Цаката при Юве е, че аз съдя за тях като отбор само по мачовете им в ШЛ, щото Италия ми е мътно колко точно е показател.

 

В Юве има точно едно предимство - почти всяка година си шампион на страната си.

 

И само заради това да отиде там ли ? Ако е толко прост наистина, нека ходи. Италия ми е супер скучно първенство. Имам едно приятелче, който е върл фен на Ювето и си кореспондираме, но тази година като ги гледам не ме впечатляват никак. Няма и помен от играта им миналата година срещу Барса. Да не говорим, че уж добър отбор, сработен, Реал ги направи за смях на финала.

 

Да може да печели купи(Италия, първенство), но как може да сравняваш играта на Пул с тази на Юве(не конкретно към теб Дачев)? Ако Джанеца има поне малко акъл, ще остане. Ако мисли, че ще го играе втора цигулка може и за това да се маха...

Link to comment
Сподели другаде

Германският халф на Ливърпул Емре Джан заяви, че ще реши къде ще продължи кариерата си след края на настоящия сезон. 24-годишният футболист е “блокирал всички преговори” в желанието си да се концентрира изцяло върху изявите си на терена в момента.

 

Един от основните кандидати за подписа на Джан, чийто договор с мърсисайдци изтича в края на сезона, е италианският гранд Ювентус, а в последно време се появи информация, че Реал Мадрид също има интерес към играча. Джан вече има право да подпише предварителен договор с чуждестранен клуб, но настоява, че не е решил твърдо за бъдещето си и не изключва възможността да остане на “Анфийлд”.

 

“Не съм подписал с никой клуб, концентрирал съм се върху оставащите мачове през сезона. Искаме да завършим на второ място в първенството, на 1/4-финал сме в Шампионската лига и искаме да прогресираме. Върху това съм се фокусирал”, спореди пред Liverpool Echo Джан. “Агентът ми е блокирал всички преговори, мисля само за футбол”, добави халфът.

Link to comment
Сподели другаде

Като го гледам как гори по време на мач и как се радва на головете, не мога да си представя, че няма да преподпише. Или е супер професионалист, или обича Ливърпул...а може и двете, ще видим. :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост Shinobi

Или просто му се иска да заработва повечко парички, като повечето важни футболисти на неговия пост.

 

Нашите ли не го дооценяват, Клоп лии, не знам кой. Но няма със сигурност такъв луд човек, който да отпише с лека ръка днешния Ливърпул.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Контузията му може да се окаже по-тежка отколкото се очакваше, напуснал е вчера тренировката на немците и пропуска утре мача им с Испания. Все пак Льов се надява, че в събота може да се завърне към тренировки и да вземе участие във вторник с/у Бразилия.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...