Jump to content

Емре Джан (Борусия Дортмунд)


Гост S.Gerrard

Препоръчан пост

Бе то и Нойер не е играл сума месеци , ама е в списъка без да се оправил напълно. Да речеш, че нямат вратари, не е така. Па и те немците кога са имали проблем с вратарите? Изключвам времената на кьопкеви.

Link to comment
Сподели другаде

Бе то и Нойер не е играл сума месеци , ама е в списъка без да се оправил напълно. Да речеш, че нямат вратари, не е така. Па и те немците кога са имали проблем с вратарите? Изключвам времената на кьопкеви.

 

Да, ама кой е Нойер, кой е Джамчо ? Нойер дори да е контузен цялото световно пак заслужава да е в разширения състав. А тоя верно къде си повярва много не заслужава да мирише терен и не за друго, а просто щото наистина не е класа. Да помагаше ни и държеше наистина ниво, обаче вчера гледах как не я изрита за оня гол на Унаяма и пак ми кипна.

Link to comment
Сподели другаде

Най-добре е да заминава.Знаем какво може,и какво не може и колко ядове брахме с него.Коу гърбът,Джан гърбът,не били щастливи.100процента ще дойде някой по-добър от него.

Link to comment
Сподели другаде

Харесвам Емре още от началото на престоя му при нас,но май му е време да си заминава.Ако не е сигурен,че иска да остане в Ливърпул,независимо дали сме на финал ШЛ или не,значи не е за нас.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Определено е футболист с качества Джан, но някак си не успя да блесне. Направи както силни, така и слаби мачове. Мисля, че с идването на Кейта и най-вече Фабиньо, въобще няма да усетим липсата му.

 

Борбен беше, това ми харесваше в него. Винаги се опитваше да надъхва хората около него. :)

 

Жив и здрав да е.

 

//Сега да не кажете "Ми то и Хендерсън ги надъхва, 'ма к'во от тва" :sarcastic: :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Еми да си заминава,даже тая информация много се забави.Дали ще съжалява времето ще покаже.Ще играе /ако играе де/ в 90% от мачовете в свински тръс,Ювентус ще си бият и те така.Биваше да му вземем някой лев ама нейсе.

Link to comment
Сподели другаде

giphy.gif

 

Олекна ми. Преди време като прочетох този пост изтръпнах >

 

Намерих едно инфо,че Джан е подписал нов договор и даже ще готов за евентуален финал

 

Emre Can is impressed with the ambition of the club and is willing to renew his contract at Liverpool, talks ongoing now with the club. there's a high chance he receives the medical green light before the CL final and be available for selection should Liverpool qualify.

 

Първо, че е абсурдно как той видиш ли бил впечатлен от амбициите на клуба и вече сме на неговото ниво. Второ, тази "новина" беше толкова близо до края на сезона, когато ще си тръгне сам. Щеше да е като да пуснеш вода в тоалетната и след две секунди лайното да изплава обратно.

Link to comment
Сподели другаде

Абе все си мисля, че Ливърпул за всеки футболист в момента в пъти по-привлекателна дестинация от Юве. Друго ми идва на акъла, ами ако Клоп му е казал, Джан, ще вземем Фабиньо и Фекир, Кейта идва, Хендо след тях и ти ще трябва да си 5-и играч за средата. Дали някой би останал в такава ситуация? Самият той каза преди време, че не е заради парите.

Link to comment
Сподели другаде

Абе все си мисля, че Ливърпул за всеки футболист в момента в пъти по-привлекателна дестинация от Юве.

 

Тва е, щото си пристрастен. Ама обективно предимството на Ливърпул пред Ювентус е само това, че ПЛ е по-доброто първенство.

 

Това, че бил казал, че не е за пари, не е никакъв аргумент. Колко футболисти биха си признали. А и откога ни върти и не иска да подпише нов договор. Тоест, неговото решение е ясно отдавна - дори прогресът, който показа отборът този сезон, не му промени решението (както се и очакваше).

 

...ами ако Клоп му е казал, Джан, ще вземем Фабиньо и Фекир, Кейта идва, Хендо след тях и ти ще трябва да си 5-и играч за средата

Джан отказа да преговаря преди Кейта да бъде купен миналото лято, какво остава пък да се говори за тия другите.

А пък, ако има халф, който се плаши от конкуренцията на Хендерсън, значи по-добре, че не иска да има нищо общо с Ливърпул.

 

И въобще не е казано, че парите задължително са причината Джан да се махне. Преминаване в Ювентус гарантира трофеи - нещо, което Ливърпул не можа да му предложи и няма гаранция, че ще може. Ето и друга хипотеза - може да счита, че английското не е за него и да иска да пробва в Италия. Това е вероятно, като се има предвид, че той така и не се доказа за толкова години в Ливърпул.

Link to comment
Сподели другаде

В Ювентус надали ще взима по-голяма заплата. Даже се обзалагам, че ще му е по-ниска, отколкото ако беше преподписал с нас. Но ще вземе добро signing on fee - демек първоначален бонус при подписване. При всички свободни трансфери отборите дават добри такива, защото не плащат откупна сума. Едни 2-3-4 милиона ще вземе. Което пък ще му покрие голяма част от разликата в заплатите за следващите години.

 

Иначе с Юве в Италия ще се радва на невиждан за нито един отбор в Англия комфорт - всяка година сигурно участие в ШЛ, 90% вероятност да е шампион, комфорт в съдийските отсъждания и т.н. А и все пак ще е в Италия - топло време, по-готини жени и т.н. Абе да се оправя, има си причини сигурно. Като гледам никой няма да тъжи за него, така че жив и здрав.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...