Jump to content

Емре Джан (Борусия Дортмунд)


Гост S.Gerrard

Препоръчан пост

  • 2 weeks later...

https://www.sportal.bg/news.php?news=731231

 

Джан пристигнал за медицински прегледи в Торино.Последно време нямаше никаква информация за него и се бях "притеснил" Ювентус да не са го изпързаляли. :sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Въпрос на време е да бъде обявен официално. Ясно е , че си тръгва.

 

Честно казано, когато го взехме, очаквах да се развие повече като футболист при нас. Истината е, че разполага с всички налични качества, както технически, така и физически да играе футбол на най-високо ниво. Има детайли обаче в играта си, които така и не изчисти и му пречат да премине на следващото ниво. Безспорно регистрира прогрес в сравнение с периода си в Левркузен, но смятам, че може много повече. Показвал го е многократно. В последните 1-2 сезона сякаш тъпче на едно място, а очаквах със стечение на времето да се превърне в масивна фигура за нас. Аз осезаем напредък в играта му така и не усетих. Има много да работи, за да изкачи следващото стъпало.

 

Не го порицавайте за избора Ювентус. Причината да напусне може изобщо да не е спортно-техническа. Има вероятност просто да се нуждае от смяна на обстановката, ново предизвикателство или възможност да се пробва в друга държава, различно първенство, език, култура и т.н. Сериа А може и да пасне по-добре на стила му. В Италия се залага на позиоционния футбол, играта е на доста по-ниски обороти и отборите залагат повечко на тактика и надлъгване, а не толкова на скорост, динамика и вихрено темпо. Джан не е от най-пъргавите футболисти и като нищо представянето му може да тръгне във възходяща линия там.

 

Нищо лошо не мога да кажа за него. Би било нечестно и неблагодарно. Винаги е давал 100% от себе си на терена, това е вън от съмнение. Дарявал ни е с немалко хубави моменти и предпочитам да запомня тях пред лошото. Разделяме се съвсем професионално.

 

Всичко най-добро в личен и професионален план, както се казва в такива случаи. Ще го запомня с онзи фамозен гол във вратата на Уотфорд.

 

tenor.gif?itemid=8471831

 

Поздравления за това мнение Симпли, а на Джан му желая всичко най-добро в личен и професионален план. Щом е решил да постъпи така и да смени Ливърпул с Ювето ние освен да уважим желанието му какво друго можем да направим? Негативите са за бай Хенри, че остава с празни ръце, ама той да му мисли.

 

Единствено с подчертаното не съм напълно съгласен, в определени мачове си лъхаше откровенно на мързел от него, имах чувството че тогава, ако го болеше колкото го мързи, лекарският екип щеше постоянно да му оказва медицинска помощ на терена. И точно този мързел според мен ще му бъде и най-големият пасив в бъдеще. Иначе той качествата си ги има, но тази спирачка го спъва много.

Link to comment
Сподели другаде

М-да, и аз като Симпли, когато дойде, очаквах, че ще се развие повече и му възлагах надежди. Дори го виждах с капитанската лента.

Бързината му не е на висота и често свиреше с половинт такт по-бавно от темпото на клоповия хеви метъл. Мисля, че това е причината Клоп да се раздели с него. В цялата Серия А темпото е адажио, подходящо за Джан. Затова може да се издигне до втора цигулка в Ювентус, но капелмайстор не го виждам да стане.

 

Пожелавам му успех. Няма да ми липсва.

Link to comment
Сподели другаде

Това трудно ще го повярвам. Емрето си го влечеше да влиза напред.

 

Иначе май като гледам само на мен ще ми липсва. Харесваше ми как влиза в единоборствата смело, все едно не му стигаше акъла. Иначе за мързела съм съгласен, понякога беше много незаинтересован. Този същия мързел му попречи и да се развие още като играч. Решил да напусне, прав му път, нямам какво да му кажа.

Link to comment
Сподели другаде

Ако Емре е част от причините да дойдат Кейта и Фабиньо, то грам не ме интересува, че си тръгва без да му вземем някой лев.

 

Качества има, но не и постоянство, не и някаква ясна позиция на която да е най-ефективен.

 

Причините да ни напусне не ме интересуват вече. Дали за пари / щото е взел комисионна като свободен агент/ дали за да печели сигурни трофеи с Ювентус.. все ми е тая.

Жив и здрав, няма да ми липсва, нито имам лоши чувства към него.

Link to comment
Сподели другаде

Ясни е причината заради която си тръгна, всичко е туто финито.

 

DgO5iHxVQAAMP2H.jpg

 

Кратко послание за довиждане

 

https://www.facebook.com/EmreCoskunOficial/videos/2077622768946049/

 

"Today is the first day of a new chapter of my life," Can said on his Instagram account.

"I want to say thank you to all the people of Liverpool , to my coaches, to the staff, to the staff behind the staff, the supporters, to everyone.

"I will always think back with a smile and one piece of my heart will always be in Liverpool.

"It was a big honour for me to play for Liverpool. I hope to see you one day again. Take care. Yours Emre."

Link to comment
Сподели другаде

Напускането на Джан оставя в мен противоречиви чувства относно представянето му за отбора.В някои мачове показа стабилност и себераздаване, в други определено разхождаше фланелката и имаше вина за немалко голове в нашата врата.Има футболни умения, но според мен е мързелив и затова не можа да разгърне потенциала си при нас.Пожелавам му успех.

Link to comment
Сподели другаде

Вечни таланти със високо самочувствие не ни трябват. Беше ми супер симпатичен, дори любимец първите 1-2 сезона, но след това всичко се сгромоляса.

 

Тромав, незаинтересован и мързелив в голяма част от мачовете си.

 

Казах го и преди, ще го кажа и пак, той няма топките да се пребори за титулярно място с Джин-а, Мили и Хендо, сега отиде да го прави с Матюиди, Кедира, Маркизио и Пянич... :D

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Доста заблуден тип. Да напуснеш един от топ отборите в Англия и да идеш да цъкаш с бавняри в калчото е възможен симптом за мозъчен хематом.
Ти пък защо очакваш нещо различно от тъп циганин?

 

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Ще вземе една торба пари накуп при подписа и ще печели всяка година титла + евентуално купа на страната. Да се оправя, не ни е никакъв вече. Не се е скатавал, не го е болял гърбът в ключови моменти, не е хапал, за да си смъкне цената... Жив и здрав и не ме интересува повече.

Link to comment
Сподели другаде

не е хапал, за да си смъкне цената...

 

Това явно е за Суарес! Ама ти наистина ли вярваш, че той затова е хапал :ppp6:а, не примерно от спортна злоба, "горене" в играта или...нещо друго? Аз това не го вярвам ... но това си е мое мнение!

Иначе, на Емрето - крив му път! Нема ми липсва, ама ...хич!

Link to comment
Сподели другаде

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...