Jump to content

Емре Джан (Борусия Дортмунд)

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Guest JFT96

Все още няма номер, това значи, е може би ще освободят някой посредством продажба. Дано се освободи 21-ви номер.

Guest morski

Айде да му е честито на момчето стъпването на свещенната земя! Дано даде най-доброто от себе си и спечели много успехи с нас! Пак казвам, че нямам особени наблюдения над представянията му, но дано ми запуши устата с игра :)

Guest oZZy

тези черни тениски не съм ги виждал досега, много ме кефят, трябва да видя дали ги продават.

Иначе успех на момчето, дано не е следващия Алберто или Шахин.

Guest JFT96

@Scar, надявам се имаш предвид следното. Стъридж взима 9, а Джан - 15 и не говориме за продажба на Данката. Още съм сънен и не схващам тънките намеци :D

Guest asparuh

Говореше се, че 9 номер е бил предложен на Стъридж, но той си е искал 15. Затова сме го дали на Аспас.

Guest Scarface

Съжалявам , моя грешка за #24 ми беше мисълта. Просто мисля за едно , пиша за друго. И за да няма грешки назовавам поименно Джо Алън.

Guest Dacheff

Съжалявам , моя грешка за #24 ми беше мисълта. Просто мисля за едно , пиша за друго. И за да няма грешки назовавам поименно Джо Алън.

Не знам защо, ама като написа първото си мнение за 15-ти номер и аз си помислих за Алън :sarcastic: То явно какво ни се иска подсъзнателно.

Guest Soulmaker

Не че нещо,ама съм скептичен към играчи с такава народност във ВЛ.Много като него са идвали и не са направили нищо. Шахин е точният пример за това.. ,но все пак му желая късмет и много успехи!

Не че нещо,ама съм скептичен към играчи с такава народност във ВЛ.Много като него са идвали и не са направили нищо. Шахин е точният пример за това.. ,но все пак му желая късмет и много успехи!

Гледал съм 3-4 мача и на двамата и по скромното впечатление се различават много по хъс,борбеност и присъствие на терена.

Пожелавам му успех и съм оптимистично настроен.

Guest stunnyss

Да ни е жив и здрав. Радвам се, че накрая го обявиха официално тоя трансфер. Дано заиграе като Алонсо и го надмине в игрово отношение.

Guest tsbalabanov

Има някои номера, които се носят по-трудно от други. 23 за всеки друг клуб може да просто скуад номер, но за Ливърпул е доста специален. Може би се нарежда до 7,9 и 10. Пожелавам му успех и дано се представи достойно с този номер на гърба.

Колкото до Флано, той може да направи своя номер един от "тежките" за носене в бъдеще.

Guest MakEto

Колкото и клипчета да му гледам, никак не ме впечатлява. Същото се отнася и за Ориги и Маркович.

Guest ggentatzu

От клипчета впечатление не се прави. Той да изоре чимовете, пък нека да не ги навързва по двам по трима