Jump to content

Адам Лалана (Брайтън)


Гост S.Gerrard

Препоръчан пост

Според мен тези, които са за оставането на Лалана са прави - старае се, играе добре в офанзивен и дефанзивен план, статистиките му явно са добри, но пропускате един важен момент - че с всичко това сме на 8мо място. Тоест Лалана е супер за позицията в която се намираме в момента - "На този етап е достатъчно добър, за да започва като титуляр в Ливърпул (при сегашните обстоятелства, разбира се)". .....ама за повече, не казвам, че само заради него сме в това незавидно положение, но за да бъдем топ-отбор борещ се за първото място трябва да се стремим към футболисти с по-висока класа, а на Лалана това му е максимума и според мен не е достатъчно.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 590
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Ози ми е взел думите.

Страхотен играч и продавач, но за някой 8-9 място.

Ако въобще е вярно, че някой дава такива пари , да го даваме.

Нито е решаващ играч, нито не можем без него.

Ако дават пари, твърдо за продажбата му, не е играч за шампионски отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Лалана при Роджърс ме дразнеше страхотно. Сега има подобрение, но подобрение има при всички. То идва от променената игра на отбора като тактика и стил и от променената мотивация и самочувствие, с което всички излизат на терена. И аз смятам, че Лалана не е достатъчно добър за един Ливърпул, който ще се цели в титла и купи.

Link to comment
Сподели другаде

Грабнахте го Лалана. Не знам защо. Имаме нужда от един борбен англичанин на пейката? Ще има пари за трансфери, така че с 20 милиона или без, не мисля, че има голямо значение. Човека се раздава и се бори до последно. Клоп го харесва. Не е най - техничния, най - бързия и тн, ама всеки отбор се нуждае от черноработници като него. Да не говорим, че е и бритиш, което го прави още по ценен. Най - малкото, че е хоум граунд играч. Не мрънка, като не е титуляр, бори се, помага навсякъде, а и в последно време не е толкова спънат и в атака, колкото беше. Така че няма нужда да го махаме. Мое мнение. По същата причина и Джонката Алън трябва да остане. За мен двамата, не трябва да се пипат. Дали Гьотце, Дембеле, Жилински или който и да вземем, не мисля, че трябва да се разделяме с Адамчо и Алънчо.

Link to comment
Сподели другаде

А откъде се знае,че ще има много пари за трансфери?Със сигурност ще има пари,но се съмнявам да е толкова голяма сума,че 20 млн плюс или минус да е без значение.

 

И най-важното,което е - никой отбор няма да извади 20 млн за Лалана,даже 12 не мисля,че бихме получили за него,към 7-8 по-скоро.

 

Естествено,че съм привърженик на състав с повече опции,но при положение,че Клоп търси плеймейкър,както и бързак на крилото,а може би и двама,а аз се надявам на нов нападател също,то в такъв случай няма място за някой от сегашните и не виждам да продаваме Коу или Фирмино,следователно Лалана би ми бил първият избор да бъде махнат и както казах,средняк футболист е,Клоп би трябвало лесно да го замени с някой по-добър и с повече бъдеще при нас.

 

Всъщност,ако Клоп не мисли да надгражда сериозно на крилата,то лошо за нас,ако трябва да гледаме Коу,Фирмино и Лалана там редовно през следващия сезон.

Link to comment
Сподели другаде

Правете уточнението ' Достатъчно добър ' за титулярен избор , или ' достатъчно добър ' изобщо за Ливърпул .

 

Правя го. Достатъчно добър за да бъде титулярен избор, какъвто е в момента. Ако е за широчина на състава, както в момента са Алън, Оджо, Айб, Стюърт, тогава нека седне на пейката.

 

Същото смятам и за Миньоле. Нека бъде втори вратар, но за титуляр определено ще ни трябва някой по-стабилен във всички аспекти на играта, а не само човек с много добър рефлекс.

Link to comment
Сподели другаде

:sarcastic:

 

We love this story, as it shows how close Jurgen Klopp is with his senior Liverpool stars.

 

James Pearce of the Echo retells a tale from a recent press-conference in which Klopp gatecrashes Adam Lallana’s Q&A, teasing him about Tottenham’s reported summer interest!

 

“What are you doing here?” Klopp asked.

 

“Speaking about you!””Lallana said.

 

“Ask him if he knows when Spurs start pre-season training?” Klopp joked in a reference to recent speculation linking the England international with a summer move to White Hart Lane.

 

“Too late, we have already spoken about that,” Lallana responded.

 

“I asked him and he said July 1,” Klopp said before descending into laughter.

 

“I thought you were being serious,” Lallana insisted.

 

“Are you crazy!” Klopp added before heading back out the door.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

https://www.facebook...54585733187573/

 

Възхитен бил гола на Лалана

 

Чудех се, кога някой ще каже добра дума за него след мача с Арсенал. Верно Коу, Фирмино, Мане се отличиха, но отиграването при гола беше уникално !!

Link to comment
Сподели другаде

На турнето в Щатите ги е пуснал да разпуснат една вечер. Когато ги видял облечени и пременени се е спрял на Лалана и го попитал:

Klopp has a mischievous side. He allowed Liverpool’s players a night out on their recent tour of the United States, with the meeting point the hotel lobby. Klopp was looking at how everyone was dressed and when he saw Lallana he shook his head, smiled and enquired: ‘What the fuck is that?’ [Daily Mail, Dominic King]
:sarcastic:
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Не мога да си обясня как постоянно прави мачове, в които играе на ебахти извънземното ниво, а пък в следващия мач става ашли йънг.Това момче, ако може да направи играта си постоянна, ще ни е безценен.

Link to comment
Сподели другаде

Не мога да си обясня как постоянно прави мачове, в които играе на ебахти извънземното ниво, а пък в следващия мач става ашли йънг.Това момче, ако може да направи играта си постоянна, ще ни е безценен.

Еми това е типичната черта на добрия футболист, който обаче не е както е модерно да се казва "световна класа". Много момчета пипат добре топката и имат усет, но правят 2 добри и след това 1-2 слаби мача. Докато т.нар. звезди поддържат постоянство и на 9 силни правят 1 слаб мач. Това е разликата, иначе в силните си дни играчи като Лалана могат да изнесат не по-малко впечатляващ мач. Само дето това на него са му силни дни, а при други играчи е почти постоянно ниво.

Link to comment
Сподели другаде

Отначало се въртеше като пумпал, а и задържаше топката прекалено дълго, което ме изнервяше доста, но определено в моите очи Лалана се разви в положителна посока.

Не е станал незаменим, но просто ми харесва как се разви, благодарение и на Клоп най-вероятно.

 

Пробягал е 13.1 км в събота, което го поставя на първо място за сезона засега.

Link to comment
Сподели другаде

Добре , че нещата зависят от това което Клоп искА .

 

Иначе 13. 1 км :c035: :c035: :c035: Откъде го вади този въздух това момче . Само така да продължава , за щастие Клоп го харесва и аз лично бих се радвал да го гледам в нашият отбор и в следващите години .

Link to comment
Сподели другаде

Реално като се замислиш, ако целият отбор трябва да пробяга 120-130 км, то като извадиш вратаря и централните, които не търчат толко, на останалите им се пада средно да тичат по 10-12 км (даже повече).

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...