Jump to content

Адам Лалана (Брайтън)

Guest S.Gerrard
 Share

Recommended Posts

Тия дето търчаха най-много предния сезон (Лалана и Клайн) окапаха за тоя.

Дано не се повтаря с тия дето сега тичат най-много.

При Лалана това не е новост.Има си такива отсътсвия още откакто дойде при нас,че даже и в Саутхямптън беше така.

При Клайн контузията беше в гърба,което мисля,че не може да е в пряка зависимост от многото бягане(Някой по-запознат да каже дали има вярност в това твърдение)

Чу се, че са го надушили да употребява

Една баба на пазара каза...

Мислите ли,че има Вселена,в която Юрген Клоп би държал играч в отбора си,който употребява такива неща...

Евентуално ако от прекаляване с натоварванията първо е поддал кръстта, а след това болката е тръгнала по едни нерви, които слизат надолу към крака и не можеш да бягаш от болка. Но мисля, че това не е чак дълготрайна контузия.

Евентуално ако от прекаляване с натоварванията първо е поддал кръстта, а след това болката е тръгнала по едни нерви, които слизат надолу към крака и не можеш да бягаш от болка. Но мисля, че това не е чак дълготрайна контузия.

Не съм чул Лалана да има проблем с кръста.Мисля ,че става въпрос за мускулно разтежение.

• 2 weeks later...

Хмм, възможно е. Присъства на снимката с отбора тук, което е добра новина. Сигурен съм, че ако е на линия за евентуален финал, самият факт, че е на финал за ШЛ ще му е достатъчно вдъхновение да се представи на висота.

20cW7sq.jpg

Къртис Джоунс, не лош проспект, дори бих казал дава заявка за много талант момчето. Искам да е здрав и с още няколко надежди да не ги изброявам, че не е тука мястото, да гравитират около батковците на лятна подготовка, те за под 23 си ги викат и без това. Къде за купа, къде по някоя минута - нека вкараме още някой малчуган в дубъла, а оттам дай Боже и в мъжкия отбор. Да питат Трент дали е възможно.

Лошото при Лалана е че на него му трябва много време да влезе във форма, след контузия.

Абе, едно е да имаш Лалана рзерва и съвсем друго да са някакви деца. Още повече на финал, ако стигнем де

• 2 weeks later...
Guest Shinobi

Лалана е рожденяк днес... навършвайки 30

Честит Рожден Ден пич, ъххЪм - батко :D

Кога е станал Лалана на 30 така тихомълком..? С тая детска осанка го имах за по-малък и от мен, той вече се класирал за "чиче - лека категория" (без да имам за цел това да звучи обидно за всички около и над 30те)..

Лалана е рожденяк днес... навършвайки 30

Честит Рожден Ден пич, ъххЪм - батко :D/>

Кога е станал Лалана на 30 така тихомълком..? С тая детска осанка го имах за по-малък и от мен, той вече се класирал за "чиче - лека категория" (без да имам за цел това да звучи обидно за всички около и над 30те)..

И жена ми днес стана на 30....към лелките ли се бори вече ахахах

Да са живи и здрави и той и жената!

Guest Shinobi

Живи и здрави, просто си спомням как на индивиди от подобна възраст като деца викахме "Чичко, чичко.." :D

• 3 weeks later...

Много слаб, явно контузиите спират пътя му в клуба. Да го дават на некой от сателитите, белким избием малко от вложеното и да се търси спешно плеймейкър.

• 3 months later...