Jump to content

Адам Лалана

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Guest josi

Какво има за разбиране? Взехме посредствен играч за сумати пари. Реалната му цена е не повече от ВЈ12-13 млн. Дали ще се резвие при нас и ще покоже добли игри те първа ни предстои да разберем

Но за мен тоз трансфер е спорен, като се има предвид и цената.

Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2

Интересно ми е как определяш реална цена за даден футболист? На каква база калкулираш точно каква да е цената? Не се заяждам, просто ми е любопитно?

Guest Dacheff

Интересно ми е как определяш реална цена за даден футболист? На каква база калкулираш точно каква да е цената? Не се заяждам, просто ми е любопитно?

Е то ясно, че няма точна формула, ама все пак има някакви граници. Най-малкото като сравниш с други играчи. Ако тръгнеш да си купуваш Голф от 98-ма и ти кажа 8 бона, няма ли да ти се видят безумно много? Той ще ти върши работа, здрав е, ще ти пасне перфектно, ама... Дано оправдае парите Адам, тогава няма да ги мислим.

Guest Soulmaker

Доволен съм от този с трансфер,нека видим какво ще ни покаже Лалана в бъдеще!

• 3 weeks later...

Е то ясно, че няма точна формула, ама все пак има някакви граници. Най-малкото като сравниш с други играчи. Ако тръгнеш да си купуваш Голф от 98-ма и ти кажа 8 бона, няма ли да ти се видят безумно много? Той ще ти върши работа, здрав е, ще ти пасне перфектно, ама... Дано оправдае парите Адам, тогава няма да ги мислим.

Ок, но тези граници се определят от клубовете, които преговарят за даден футболист.

Съпоставката ти с голфа не мисля, че е особено уместна, тъй като футболистите все пак са живи същества, които се развиват с течение на времето и не можеш да кажеш с точност до къде ще стигне развитието им, може само да предполагаш. А от голфа знаеш какво можеш да очакваш, тъй като няма как да се развие във времето.

Аз ще ти дам един друг пример. Лалана - 20 м паунда, бленувания от повечето тук Морено - 20 м паунда. Спред теб Морено струва ли 20 палки?

И за финал ще кажа, че и да се плюнчим по форумите нищо не зависи от нас и не ние даваме парите. Аз искам отбора да върви напред и не ме интересуват финансовите подробности, за това си има хора финансисти, които се предполага,че знаят какво правят.

Guest Red One

Ок, но тези граници се определят от клубовете, които преговарят за даден футболист.

Съпоставката ти с голфа не мисля, че е особено уместна, тъй като футболистите все пак са живи същества, които се развиват с течение на времето и не можеш да кажеш с точност до къде ще стигне развитието им, може само да предполагаш. А от голфа знаеш какво можеш да очакваш, тъй като няма как да се развие във времето.

Аз ще ти дам един друг пример. Лалана - 20 м паунда, бленувания от повечето тук Морено - 20 м паунда. Спред теб Морено струва ли 20 палки?

И за финал ще кажа, че и да се плюнчим по форумите нищо не зависи от нас и не ние даваме парите. Аз искам отбора да върви напред и не ме интересуват финансовите подробности, за това си има хора финансисти, които се предполага,че знаят какво правят.

Лалана е 25 млн паунда, а не 20. Това, според мен, са много пари, но БР го искаше отчаяно и се постара целият свят да разбере за тая работа и светците ни го набиха. Качествено и до дъно! Никой нямаше да даде 20 млн за него, за 25 изобщо не говорим. Дано сметките на Брендън излязат правилни. Морено е 20 млн евро, а не паунда. В английската валута това прави около 15,8 млн паунда и освен това ние не ги дадохме. Което може би е правилно решение, не съм го гледал, нямам мнение. Но за Адам имам мнение защото съм го гледал. И за финал ще кажа, че и аз искам отборът да върви напред, но не искам да купуваме измисленяци, които не струват и половината и най-важното - които нямат никакъв принос към отбора. Защото ако се налапаме с поредните непродаваеми безполезни играчи, това много скоро ще ни се отрази на отборното вървене и то няма да е напред.

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/167183-adam-lallana-to-miss-start-of-season

Лалана пропуска началото на сезона,заради травма в днешната тренировка. :ppp6: Проблемът е в латералнате връзка на коляното,нямало нужда от операция.

Guest gele11

Щом е връзка и не е скъсана значи е разтежение,а разтежения обикновенно се получават от претренираност или нетренираност вие преценете. 6 седмици си е бая време.

ПП Сега разбирам защо е офертата за Шакири....ето защо било.

Guest gele11

Разстежение може да е получи и от усукване при игрова ситуация ;)

може.ама тогава мърда и медиалната връзка също.

Guest HaTeR

Значи се предполага , че ще изпусне 6 седмици , но ако контузията е по-сложна може да бъде извън игра до 12седмици . Нямам думи , голям мал шанс , първо Емре сега и Лалана .

Значи се предполага , че ще изпусне 6 седмици , но ако контузията е по-сложна може да бъде извън игра до 12седмици . Нямам думи , голям мал шанс , първо Емре сега и Лалана .

В официалния пише "up to 6 weeks" ,което аз разбирам като горна граница за периода на отсъствие. Латерална връзка е по-добрият вариант, заради липсата на контакт с менискуса. Повече ме притеснява фактът,че ще изостане с физическата подготовка за сезона и това може да доведе до други контузии.Интересно е как в такива моменти новите попълнения вече не изглеждат много на брой.

П.С- Емре е ок и даже игра в мача срещу Рома.

Guest MakEto

Ее много жалко, няма да проведе подготовка с отбора и да се сработи с новите съотборници. А и няма да е в добра кондиция веднага, като се завърне. Пфф мнг жалко, аз на него най-много се надявах от новите. Тва "поне 6 седмици" ще се окаже 2 месеца без игра..

Guest MarioFC

Аз лично съм раздвоен около трансфера. Нямам много наблюдения над него и затова. Не е като да не съм гледал Саутхемптън, но е ми е направил впечатление.

Вече дали ще се впише в отбора и дали ще е добър трансфер ще разберем в края на сезона. Сега можем само да предполагаме. Не е като да не сме се парили обаче с подобни трансфери.

Guest m1teb

Чудо, а шампионатът почва след няма три седмици.

Средата на септември тогава да очакваме да започне с изявите.

А лично аз имам много големи очаквания към него.И направо съм убеден, че като дялан камък ще пасне на отбора.

• 2 weeks later...
Guest ready2kill

За около 2 седмици е бил с него. Сега какво следва? Започва ли леки тренировки? Дано до 2-3 седмици да е мач фит.

• Simply Red changed the title to Адам Лалана