Jump to content

Деян Ловрен (ПАОК)

Guest Simply Red

Recommended Posts

Guest cyberfan

На мен ми го показва 12-ти. Още малко и ще си отиде на мястото....

You'll never walk alone!

Guest Scarface

Пусналия снимката се извинява, от тел. му беше малък шрифта.

12 е в класацията.

• 2 months later...
Guest Dilyan Damyanov

Да, точно така има един много хубав анализ от Невил и Карагър, показвайки и обяснявайки как е един от най-добрите защитници във ВЛ. Анализа е основно за представянето на Ловрен при гостуването на Сотон на Юнайтед по-миналия сезон и още няколко ситуации.

По другия параграф - да, съгласен съм, но когато се води нормална дискусия, а не изказвания от сорта - "гледах го по клипчета леко ми е нисък, няма да стане и т.н.", или каквото и да се случи са виновни 2-ма максимум 3-ма играчи, даже и да не са взели участие в мача, пак те са виновни, или казано - каквото повикало, такова обадило.

Аз не казвам, че е лош защитник, аз също смятам, че може много повече и често е хулен без основание. Имаше някои добри двубои миналият сезон, но поради една или друга причина, на него се гледаше предимно с лошо и добрите му изяви не се споменаваха. Подобно е и с Морено. Не е лош бек, но е рисков. Алба между другото не е по добър в защита от него, но Барса пресира веднага със всички играчи и рядко Алба играе като типичен защитник докато Морено често остава сам срещу човек в защита или пък с оголена зона, защото се включил много напред, а в двубоите срещу Уест Хям и КПР често беше и сам срещу двама.

Тъй де, ще видим дали пълната подготовка, за разликата от миналата година, ще окажат влияние в защитният ни вал. Миналата година лесно се пропуквахме като да предимно вина носиха халфовете, но не по малко индивидуални грешки на защитниците, всички защитници, доведоха до голове, а не искам да си спомням и смешните изпълнения на Джоунс срещу Юнайтед.

Guest liverpool_ynwa

Точно така - подготовката и сработването са фундаментално важни за един играч, особено защитник. Колко години бяха нужни на Рио дъ Жънки, за да заприлича на защитник, същото беше и с Видич, същото беше и с Косчелни (не, че тоя прилича на нещо сега де). Канаваро не можа да се впише в Реал М., а знаем какъв защитник е Канаваро. Ситуациите със защитата винаги е много деликатна - и ако се обвинява директно някой играч за последната грешка, която "води" до гол е най-лесно и удобно, а защо преди това не се премисли как се е стигнало до въпросната ситуация? Но е най-лесно да се посочи защитник за виновник. Не напразно Моуриньо държи от 1-я до последния си играч да могат да играят дефанзивно и затова е успешен - нападатели печелят мачове, защитите титли. Моуриньо не си пипа защитата с епизодични изключения дори и в тренировъчни мачове през лятото и това не е случайно.

Огромната вина за проблемите ни в защита трябва да бъдат носени от Роджърс и ако наистина О'Дрискол е човека, който е препоръчал Гомез, то по-добре Брендо да не се обажда за защита а да си гласи там атаките - там му се отдава.

Затова не е хубаво при привличането на нов играч да се изпада в крайности, а да се изчака, че иначе най-активните щастливи от привличането на даден играч първи завъртат палачинката и почват да го "хранят" зверски:

Аз съм много доволен от тоя трансфер ! За мен Деян е супер играч. Исках го още от Лион при нас. Дано се сработи с някой (примерно Сако) и оформят една желязна двойка в центъра на защитата. Успех му пожелавам !

Честит да ни е!Невероятен трансфер.Само да попитам с кой номер ще играе?

Точно така - подготовката и сработването са фундаментално важни за един играч, особено защитник. Колко години бяха нужни на Рио дъ Жънки, за да заприлича на защитник, същото беше и с Видич, същото беше и с Косчелни (не, че тоя прилича на нещо сега де). Канаваро не можа да се впише в Реал М., а знаем какъв защитник е Канаваро. Ситуациите със защитата винаги е много деликатна - и ако се обвинява директно някой играч за последната грешка, която "води" до гол е най-лесно и удобно, а защо преди това не се премисли как се е стигнало до въпросната ситуация? Но е най-лесно да се посочи защитник за виновник. Не напразно Моуриньо държи от 1-я до последния си играч да могат да играят дефанзивно и затова е успешен - нападатели печелят мачове, защитите титли. Моуриньо не си пипа защитата с епизодични изключения дори и в тренировъчни мачове през лятото и това не е случайно.

Ама не е хубаво и когато пък някога си застъпил някаква теза (в случая, че Ловрен е добър защитник) да продължаваш да я натякваш (особено пък по начина по който го правиш и комуникираш с други съфорумци (Делян ти писа за това вчера) когато реално липсват аргументи в полза на тезата ти само и само за да покажеш, че не си от тези дето "завъртат палачинката".

В случая с Ловрен, и мен ме впечатли в началото в подготовката преди сезона, особено технически по начина на игра с 2та крака и умението да изнася топката, но след това през сезона направо умря. И остави, че беше трагичен - грешки в позиционирането и много индивидуални грешки, ами и в нито един момент не оправда очакванията, че ще бъде лидер в защитата. С други думи той (и Джерард) прееба сезона на Роджърс. И тук не говорим само за нещата, които са ясни и ти ги изсмукваш на 100% за да защитиш тезата си- че целият отбор не се защитава добре, че Лукас има 10-15 мача за година, но проблемът е в липсата на всякакво лидерство и психика в Ловрен - нещото което трябваше да допринесе като най-голяма стойност към отбора - спокоен водач на защитата. Толкова се сдуха, че даже вече и спря да прави дълги извеждащи пасове и почна да играе на сигурно, нещо което го умее най-добре.

Така че аз определено не очаквам повече от Ловрен през този сезон, просто защото не смятам, че може да преодолее психологическите си бариери, и се надявам да му е последен. Ясно е, че се вътрихме с него. Дано поне Сакото не се чупи та да се оформи някаква двойка с Шкърта, и разбира се Лукас да направи един сезон без контузии.

Guest make76

Ама не е хубаво и когато пък някога си застъпил някаква теза (в случая, че Ловрен е добър защитник) да продължаваш да я натякваш (особено пък по начина по който го правиш и комуникираш с други съфорумци (Делян ти писа за това вчера) когато реално липсват аргументи в полза на тезата ти само и само за да покажеш, че не си от тези дето "завъртат палачинката".

В случая с Ловрен, и мен ме впечатли в началото в подготовката преди сезона, особено технически по начина на игра с 2та крака и умението да изнася топката, но след това през сезона направо умря. И остави, че беше трагичен - грешки в позиционирането и много индивидуални грешки, ами и в нито един момент не оправда очакванията, че ще бъде лидер в защитата. С други думи той (и Джерард) прееба сезона на Роджърс. И тук не говорим само за нещата, които са ясни и ти ги изсмукваш на 100% за да защитиш тезата си- че целият отбор не се защитава добре, че Лукас има 10-15 мача за година, но проблемът е в липсата на всякакво лидерство и психика в Ловрен - нещото което трябваше да допринесе като най-голяма стойност към отбора - спокоен водач на защитата. Толкова се сдуха, че даже вече и спря да прави дълги извеждащи пасове и почна да играе на сигурно, нещо което го умее най-добре.

Така че аз определено не очаквам повече от Ловрен през този сезон, просто защото не смятам, че може да преодолее психологическите си бариери, и се надявам да му е последен. Ясно е, че се вътрихме с него. Дано поне Сакото не се чупи та да се оформи някаква двойка с Шкърта, и разбира се Лукас да направи един сезон без контузии.

Не знам какво му харесваш на Сако според мен той също допускаше много грешки през сезона.Проблемът в защитата и според мен е в Роджърс,по миналата година и без Ловрен ни вкарваха страшно много голове които на края ни костваха титлата.

Не знам какво му харесваш на Сако според мен той също допускаше много грешки през сезона.Проблемът в защитата и според мен е в Роджърс,по миналата година и без Ловрен ни вкарваха страшно много голове които на края ни костваха титлата.

Харесвам Агер,

Сако го предпочитам пред Ловрен, или да кажем го намирам за по-малко слаб.

Роджърс няма да го коментирам.

• 4 weeks later...
Guest cyberfan

Грешки ще направят всички през сезона. Мисля, че Роджърс не трябва да го сменя за следващия мач. Това ще го срине чисто психологически и никога повече няма да се върне в първия състав. Да се надяваме, че това ще е една от малкото лоши прояви до края на първенството и ще затвърди добрите игри от първите три мача.

You'll Never Walk Alone!

Guest tsbalabanov

Не акаунта трябва да си изтрие, а да си скъса договора. Следващият мач е с мангалите и този човек не бива да започва като титуляр. Опасно е да се сменя централната двойка защитници точно в такъв мач, но по-опасно е да има толкова нестабилен човек и психологически, и игрово сред титулярите.

Guest Scarface

Това и щях да питам.

Как са ще излезе тоя човек да ни брани, след тея психо атаки.

Ми той напълно ще се шашардиса, очаквам нови грешки от него на трафорд.

Дано е силен психически и издържи, не знам иначе.....

Guest Fowler23

според мен не можем да виним само него, БР трябваше да извади младия Гомес, два поредни мача като титуляр във ВЛ, момчето се справи доста зле, а дупката оставена от него, трябваше да бъде покрита на няколко пъти от Ловрен, не го защитавам, игра слабо, но вината не е само негова, мое мнение....

Guest tsbalabanov

А сега сметнете как щяхме да изглеждаме, ако от страната на Ловрен беше не Гомез, а Морено... На Гомез не му е време да е титуляр. Взе се Морено, който беше уж, мега, гига, хипер добрия бек, бъдещето на Испания и т.н., а година по-късно му се търси място под Слънцето (разбирайте отбора), като се чудят в какво да го преквалифицират. Е, кой е виновен за сегашното състояние? Той Роджърс си го каза, че Гомез е щяло да отиде под наем, но е впечатлил прекалено много в предсезонната и са решили да разчитат на него. Това изяде един трансфер на така необходимия ляв бек. Гомез е много добър играч, но е на 18 и няма как да се разчита на него във всеки един мач, несериозно е.

Guest Fowler23

супер прав е колегата над мен, като цяло БР трябваше да се усети, че Пайет и Кросуел ще накарат младежа да заплаче....

Guest the kop

http://i.imgur.com/ypYv92x.gif

Eй това е илюстрацията за "представянето" на хърватина! Не само в този мач а изцяло откакто е в Ливърпул. Тоя няма място дори и на пейката. Комитета незабавно да му търсят друг отбор и да взимат истински централен защитник а не като Ловрен.

• Simply Red changed the title to Деян Ловрен (ПАОК)