Jump to content

Дивок Ориги (Нотингам Форест)


Гост Simply Red

Препоръчан пост

Гост L1V3RP00LCH0

 

Какво толкова не му харесвате на Ориги?Млад и обещаващ талант на 19 години, успя да измести от титулярния състав Лукаку в ключовите мачове от Световното първенство - това не е случайно, аз лично смятам, че е много добра инвестиция, като се има предвид и парите, които се дадоха за него.

Това, че се дадоха 10 млн за футболист, който няма да ползваме в очертаващия се напрегнат сезон. Уж нападатели ни трябват, купуваме го и си го оставяме в Лил. Защо? Нали уж Лигата, двете купи, ШЛ, щеше да има кога да играе. А ако не ни трябва, защо го плащаме? Разочарован съм от този трансфер, защото който сме дали под наем, никой не се е върнал да играе пак за нас. Иначе нямам нищо против него, но да си го бяхме прибрали.

Link to comment
Сподели другаде

Гост never back down

Не сте прави относно Ориги според мен. Много по добре е че го върнахме пак на Лил и ще кажа защо е така.

 

Ако беше останал при нас колко мача щеше да изиграе този сезон като титуляр 7-8 ?? При присъствието на Балотели и Стъридж няма как да играе доволно количество мачове от което един футболист на неговата възраст се нуждае.

Как да се развие при такова положение ? Сега в Лил има титулярно място , поле за развитие от което ние можем да се възползваме за в бъдеще.

 

Челси купи Де Брюин и го върнаха веднага на Генк след това... след време го продадоха с 15 милиона печалба.

Лукаку 3 години под наем и него го продадоха с 20 на милиона печалба.

 

Тибо Кортуа 3 години под наем и сега ще им е несменяем титуляр за поне 10 години напред.

 

Как тези 3 мата щяха да им носят такива дивиденти , ако след самото им привличане бяха останали в Челси и получаваха епизодични изяви ? Ми няма как според мен , именно за това и пращането обратно при Лил на Ориги е повече от правилен ход .

Link to comment
Сподели другаде

Гост blank

И мен не ми хареса трансфера на Ориги и то самата идея да дадем 10 млн. паунда за футболист, които няма да има принос за отбора през този сезон. И това при положение, че имахме и все още има нужда от още един качествен нападател. Борини изобщо не го броя за такъв.

Link to comment
Сподели другаде

Гост S.Gerrard

След отпадането от Порто, ще има шанс да опъне мрежата на тофитата в ЛЕ, както и на Волфсбург и Краснодар.

Link to comment
Сподели другаде

Гост S+G+

След отпадането от Порто, ще има шанс да опъне мрежата на тофитата в ЛЕ, както и на Волфсбург и Краснодар.

една от интересните групи в ЛЕ !
Link to comment
Сподели другаде

Гост morski

Ако някой е гледал снощната контрола на белгийците с Австралия, то там се виждаше най-ясно какво е видял Роджърс в него - движението и техниката му на скорост с топката. Нещо много близко с нашия стил. На няколко пъти, когато решаха да му подават нашия поемаше добре топката и се устремяваше напред, почти винаги спиран с нарушение. Показа и завидна техника на малко пространство в няколко ситуации. Миралас и Мертенс снощи почти не подаваха на никой и я лумкаха откъдето им падне, въпреки че и нашето момче и други футболисти на беллгийците се откриваха на много удобни позиции. Доста го хранех в последните му мачове, но снощи показа добра игра и трябва да му се отчете.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Гост Mario_Shinobi

Това момче ще е най-очакваното ново попълнение летоска 2015 за мен. Наподобява страшно много на Дан Стъридж. Показва завидно добър дрибъл за дългите си пергели. Гледам, че използва и двата си крака :doubleup: . Позиционирането му при поемане на топката е доста добро. Дано като заиграе в Англия играта там да му се понрави и да покаже максимума на възможностите си. Ех да беше при нас още тоя сезон.. :60:

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Дивок Ориги (Нотингам Форест)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...