Jump to content

Дивок Ориги (Нотингам Форест)


Гост Simply Red

Препоръчан пост

То хубаво Брюстър и Уилсън ама и двамата нямат нито един мач за първия отбр. Даже Брюстър бше контузен заедно с Окса целия сезон. Че е талант, така е, ама като нищо може да се окаже като Соланке, който пак беше някакъв голмайстор на националната им гарнитура и накрая при нас не успя. Трябва си нападател, ама е несериозно опциите след Фирмино да са Ориги и Брюстър, според мен.

Link to comment
Сподели другаде

Трябва си класна алтернатива на триото в атака.С оглед лимитираните шансове които получи през сезона мисля си че Клоп не разглежда Ориги като такава.Иначе щеше да го ползва повече за ротации.Въпреки това Ориги ни донесе 6 точки в първенството и когато играе се раздава колкото му позволяват възможностите.

Link to comment
Сподели другаде

Що пък да е резерва в 80% от времето? Сити колко пъти излизаха с различни конфигурациии отпред? Не е необходимо тримата отпред да са неприкосновени, мачове има бол, като нищо ако се вземе класен играч отпред да изиграе 30-35 мача.

Link to comment
Сподели другаде

Не прави ротации щото са му много по-слаби алтернативите, с които разполага. Ако вземе малко по-класни играчи, не мисля, че би имало проблем. Ориги колкото и важни голове да вкара няма класа да даде заявка за титулярно място. Той във Волфсбург не можа да се наложи, камо ли при нас. За Стъридж какво да кажем. Той и за УБА не става за титуляр, както видяхме. За мен това е причината да не прави ротации.

Link to comment
Сподели другаде

Аз все пак си мисля,че ако имаше някой,който да може да замести някой от триото в атака,Салах,когато не беше във форма можеше няколко мача да влиза като резерва.Миналия сезон есента Мане като не беше във форма как седна на скамейката.Ама Филю тогава още беше в отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Има и нещо друго.Като няма сериозна конкуренция е нормално да има отпускане.Ето например Салах.Играта му в мача срещу Барселона бе коренно различна от другите.Аз толкова борбен не съм го виждал за първенството. Друго си е да знаеш че някой чака да влезе на твоето място.За съжаление Ориги не е такъв профил футболист.Вярно головете му с Евертън и Нюкасъл донесоха много радост сред феновете.Ще видим какво мисли Клоп.

Link to comment
Сподели другаде

Дивачето има място в състава, но като трета опция за атаката. Ако имаш примерно един Тимо Вернер в състава, то тогава Ориги си изглежда като супер трета опция. Мощен физически, има ръст, нещо различно е от останалите играчи в атака, с които разполагаме.

Вижда се, че може да върши работа. Винаги се включва с желание и се опитва да помогне с каквото може. Още повече и че Клоп го използва като крило, без да се знае защо. След гола му срещу Нюкасъл заигра като ЦН„ но преди това отново беше пуснат по крилото.

 

На Ориги май договора му изтича това лято и ще трябва да го изпуснем без пари, ако не решим да му предложим нов.

Аз бих му предложил. Далеч, далеч по-полезен за отбора се е доказал, че може да бъде Дивака сравнен с книжни тигри като Борко доказателството, Н'гог, Рики Ламбърт, Милан Йованович, Осама Асайди, Риера, Балотели и още други разни пиявици дето ни тровиха живота през годините.

Link to comment
Сподели другаде

Още повече и че Клоп го използва като крило, без да се знае защо.

 

Важното е Клоп да знае защо го използва като крило,ние няма как да знаем.Това че не намираме логика не означава че няма такава.Аз не съм сигурен дали Ориги ще иска да остане в отбора.Може да потърси място,където да получава повече игрови минути.

Link to comment
Сподели другаде

Дивока твърдо ОСТАВА! Заслужи си го отвсякъде! Много важни голове в решителни моменти, има нещо ливърпулско в това момче, срещу Борусия Дортмунд ако си спомняте, от него започна “хеви-метъла” в мача и онзи незабравим също мач, носи го в себе си.

Link to comment
Сподели другаде

Ориги,ако започваше титуляр с една идея по-често мачовете с лекота щеше да достигне двуцифрен брой голове.Само на 24 години е.Малко повече доверие към него и може стане този нападател,за който говорим от много време,че ни е нужен

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Дивок Ориги (Нотингам Форест)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...