Jump to content

Джеймс Милнър (Брайтън)

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Ето това е самата истина .

Всеки който е играл за нашият клуб и е давал всичко на което е способен , винаги ще носи моето уважение . Тук не говорим кой колко може, кой на колко е способен .

Заради това винаги ще уважавам Брендо примерно . Каквото можеше човека го даде, Личи си , че му пука за Ливърпул . Че и Дедо Рой дори . Сега какво са направили за отбора е друга тема.

Джеймс Милнър каквото има го дава. Хендерсън също. Това достатъчно ли ще е за да спечелим ШЛ с тях. Според мен не . Но този факт не отнема нито йота от това което те се стараят да правят за отбора .

Марио Балотели , Борини са на другият полюс примерно.

Браво на Джеймс , браво и на всички наши играчи за това което правят в последните 2 месеца .

Ето това е самата истина .

Всеки който е играл за нашият клуб и е давал всичко на което е способен , винаги ще носи моето уважение . Тук не говорим кой колко може, кой на колко е способен .

Заради това винаги ще уважавам Брендо примерно . Каквото можеше човека го даде, Личи си , че му пука за Ливърпул . Че и Дедо Рой дори . Сега какво са направили за отбора е друга тема.

Джеймс Милнър каквото има го дава. Хендерсън също. Това достатъчно ли ще е за да спечелим ШЛ с тях. Според мен не . Но този факт не отнема нито йота от това което те се стараят да правят за отбора .

Марио Балотели , Борини са на другият полюс примерно.

Браво на Джеймс , браво и на всички наши играчи за това което правят в последните 2 месеца .

Невър,принципно съм съгласен със всичко написано,само не и частта Б.Р. и ще ти кажа защо.

Тоя единствено което се стремеше да прави,бе собствения си имидж.Малко преди да бъде свален от пост,един американски журналист го бе попитал,как се чувства на място като Мелууд с толкова много история и личности като Шенкли и отговора на тоя е бил-изключен ли е микрофона и когато е получил положителен отговор той казал-не ми пука за тях,гледам себе си.....А да не говорим,че от бойци,каквито са всички били в този отбор ги бе направил пъзльовци със свалени гащи.

Ами бъди сигурен,че ако Милнър се провали,ще има хора които ще ти припомнят думите,както и на мен ми припомняш понякога,а и един колега и сега ми припомня " добрия период"на капитана,и ще ти докажат с факти и градивна критика ,че си грешил.

Ако си спомняш за споровете ни в края на миналия сезон,че Брендо е човека който трябва да получи още две години кредит на доверие и да гради отбора около играчи като Хендо,Джан,Маркович,Флано (евентуално) ,Монко,Сако и др......ама нищо подобно не стана,и нямаше как да стане.Кауза пердута беше това.Ама да съм ти го натяквал,беше си спор и това е.

Относно раздаването на играчите,съгласен съм,така е,всеки играч който се раздава на терена заслужава уважение.

Е да,ама знаеш ли,че аз ако излеза на терена ше се раздавам повече от някои дето си взимат заплатката и мишкуват,и като не става от мен чеп за зеле всички ще ми пляскат ,щото се раздавам.Ше ме погнат на втория мач.

Трябва ем да се раздаваш ем да можеш,щото има и такива които са огромни таланти ама не си мърдат задника(Балотели).Та всичките заслужават критика,независимо от броя изминати километри.

Ето пример от снощи,Лалана се раздаде,покри периметър,в дефанзивен план работеше,ама изпусна три чисти положения,добре,че тези си беха умрели у кожата,ами ако с Подводницата имаме цел мач три положения и нашия ги изпусне,ще го хваля щот се раздавал ли,нищо подобно.Бен като се раздаваше ,кво стана,Клоп му показа пейката и там ше си стои май.

Стига,че оспамихме темата на Вицето,премести я в чата,ако сметнеш за нужно.

п.п.А за пример ако ти не се имаш,аз те имам,тъй,че нема да ми предаваш доверието което имам в теб,нали? :yes:

Е, добре около кой се гради отбора сега :sarcastic: Все си мислех, че е точно около Хендо (капитан дори и при Клоп. Странно защо, нали?), Джан, Сако, Ловрен, Миньоле, Лалана.... хайде Маркович е ясен. Нима тези футболисти не стартират всеки мач ? Ще видим другия сезон, до есента дискусията остава отворена. Прав си, че Клоп все още не е казал тежката си дума на пазара, но ако тези въпросни играчи бяха толкова зле, не мислиш, че още зимата щяха да се вземат съответните мерки?

Аз не натяквам нищо за Милнър, излагам факти. Така че не спори с мен, а с цифрите. Дай твоите факти за Милнър и ще видим кой крив и кой прав. Аз вече го направих с моите.

П.С. Бентеке никога не се е раздавал и точно това му е проблемът с Клоп. Не работи в дефанзивен план и заради това му бе посочена пейката.

П.С2. Лалана не бе единственият футболист, който изпусна очи в очи с вратаря. Същото направи и Фирмино минутки по-късно. Да видя критика по тази тема. Ни звук, ни стон. Този двоен аршин ме вбесява, ето това ме дразни. Дано ме разбираш.

П.С2. Лалана не бе единственият футболиср, който изпусна очи в очи с вратаря. Същото направи и Милнър минутки по-късно. Да видя критика по тази тема. Ни звук, ни стон. Този двоен аршин ме вбесява, ето това ме дразни. Дано ме разнираш.

Е какъв двоен аршин? За Лалана и Милнър? Че и двамата са достатъчно критикувани.

Въпреки всичките цифри, аз си заявявам, че на мен Милнър ми е дошъл в повече. Осъзнавам полезното му присъствие, защото когато той е на едното крило, обикновено противниковите пробиви са рядкост. Човекът е всеотдаен и си върши мераклийски работата и в защита. Тия асистенции дето ги прави направо ме вцепеняват - как може от игра да я вдигаш така, а от корнер да я плюеш безобразно? Тогава да го оставят само да центрира от движение и някой друг да бие корнерите.

Като цяло Милнър е полезен, но с честите си губения на топката, падания и въргаляния по земята, наистина ми идва в повече. За момента обаче нямаме по-добър играч на тази позиция (нападение + защита), така че Джеймс ще си го гледаме с либоф :)

Е какъв двоен аршин? За Лалана и Милнър? Че и двамата са достатъчно критикувани.

Фирмино имах предвид. Редактирах го по-късно. Имаше една ситуация няколко минутки след пропуска на Лалана, когато Фимирно "се прояви" в абсолютно същото положение. Не чух да е наричан с цветущи епитети.

Е, добре около кой се гради отбора сега :sarcastic: Все си мислех, че е точно около Хендо (капитан дори и при Клоп), Джан, Сако, Ловрен, Миньоле, Лалана.... хайде Маркович е ясен. Нима тези футболисти не стартират всеки мач ? Ще видим другия сезон, до есента дискусията остава отворена.

Аз не натяквам нищо за Милнър, излагам факти. Така че не спори с мен, а с цифрите. Дай твоите факти за Милнър и ще видим кой крив и кой прав. Аз вече го направих с моите.

Аз към Милнър нямам никакви претенции,ама никакви.Даже (повтарям се вече) адмирирах привличането му.Въздържал съм се от критики когато е играл слабо и не е имал принос към отбора.

Относно имената на футболистите дето съм(сме) изброили,без Ловрен,ти го сложи сега,ама те няма как да не са тук щото не можем ги махна,немаме други Симпли,не сме продавали,не сме купували ако си забравил.Клоп не е правил трансфери,сещаш ли се,няма как да не са тия.Ама най-важното е,че го нема Брендо,Твоето мнение беше,че Брендо има нужда от още кредит на доверие,те за туй иде реч . :nyam2:

Та моите цифри са това,Брендо е АУТ защото не става.

Не знам,как да ти обясня за да ме разбереш.....не ми е нужно доказателството ти за Милнър и играта му,аз я виждам и го ХАРЕСВАМ (като играч де).Не одобрявам ето тези твои думи :

Не е зле като за "напълно ненужен футболист лишен от всякаква техника".

Защо ли другите ни "толкова нужни" играчи не могат да се похвалят с подобни показатели...Хайде, нека пак да си говорим за житни бегачи и спринтьори. Големи разбирачи, голямо чудо.

Звучат ми като назидание към някой.Та това е.По-добре не мога да обясня.

Нещо не ме четеш,аз към Милнър нямам никакви претенции,ама никакви.Даже (повтарям се вече) адмирирах привличането му.Въздържал съм се от критики когато е играл слабо и не е имал принос към отбора.

Относно имената на футболистите дето съм(сме) изброили,без Ловрен,ти го сложи сега,ама те няма как да не са тук щото не можем ги махна,немаме други Симпли,не сме продавали,не сме купували ако си забравил.Клоп не е правил трансфери,сещаш ли се,няма как да не са тия.Ама най-важното е,че го нема Брендо,Твоето мнение беше,че Брендо има нужда от още кредит на доверие,те за туй иде реч :nyam2:

Та моите цифри са това,Брендо е АУТ защото не става.

Не знам,как да ти обясня за да ме разбереш.....не ми е нужно доказателството ти за Милнър и играта му,аз я виждам и го ХАРЕСВАМ (като играч де).Не одобрявам ето тези твои думи :

Не е зле като за "напълно ненужен футболист лишен от всякаква техника".

Защо ли другите ни "толкова нужни" играчи не могат да се похвалят с подобни показатели...Хайде, нека пак да си говорим за житни бегачи и спринтьори. Големи разбирачи, голямо чудо.

Звучат ми като назидание към някой.Та това е.По-добре не мога да обясня.

Както казах и по-нагоре, ще видим есента. Клоп не е казал окончателната си дума за трансферите. Не приемам много тезата, че не е имало други и Клоп е бил заставен да работи с наличния потенциал. Ако тези бяха толкова слаби, мислиш ли, че нямаше да се прибегне до паник трансфери зимата? Явно не са чак толкова куци, колкото се изкарват, за да им се гласува доверрие цял полусезон. Не мислиш ли ли ?

Отеглям се, че имам и други неща за вършене ;) Ще си говорим есента.

За думите ми - и аз не одобрявам някои слова по адрес на Милнър, но бях длъжен да ги чета 24/7, нали. Нека всеки си получи заслуженото в крайна сметка.

Този път съм напълно съгласен със Simply Red, днес и аз мислех да качвам тази статистика, но вместо нея ще кача тази:

http://s31.postimg.org/p8ywwwxh7/image.jpg

Вижда се, че Милнър е точно толкова полезен, колкото и Фирмино, само че за разлика от бразилеца не скатава никога и винаги се раздава на 100%. Само че единият е хвален, въпреки че не показва винаги на 100% възможностите си, а другият се раздава винаги и въпреки това отнася критики. Същата работа като Кайт. Уж не ставаше за крило, краката му криви, няма финт, дървен е, ама още не се е появило крило, което да направи повече голове и асистенции за отбора. Да не отварям пък дума и за какви голове като важност ставаше дума.

Ози, не мога да повярвам на очите си, че сме на едно мнение. :sarcastic: Това в рамките на шегата, разбира се. Да не се засегнеш. Доста пъти просто сме кръстосвали словесно шпаги, та ми стана забавно. Peace!

П.С. Абсолютно прав си за Каут.

Слава Богу, че ги има Симпли, невър, и още няколко човека във форума, които следваме максимата "подкрепяй безрезервно всеки един играч и мениджъра, дори и в най-кошмарните моменти, стига те да дават 110% от себе си на терена". Всичко останало е фурнаджийски лопати и "реалисти", които са тук уж да ни свалят розовите очила и да ни обяснят колко сме заблудени и как стават нещата. Всъщност, сега като се замисля, може би сте били прави за "влюбването". Но ние не бяхме влюбени в Роджърс. Не сме влюбени в Хендо, Милнър, или който и да е друг. Ние изпитваме тези чувства към Ливърпул. Затова заставаме зад всеки свързан с клуба, който и да е той, дори и Ходжсън, както писа невър. Защото те дават / са дали всичко от себе си за този клуб, а дали са постигнали някакви големи успехи, е друг въпрос. И това се случва, докато 90%, от пишещите тук са заети да сипят помия по играчите, след лошо представяне в мач, лошо центриране, пропуск. Единия вземал 10-20 хиляди повече от другия, обаче спирал топката по-лошо (вие ли ги плащате тия заплати?), мениджъра бил от някакво село в Северна Ирландия, бил плащал да му оправят зъбите (ще кажеш, че вашите пари е трошил), мотаел се с някаква руса и по-млада от него (да не сте ходили да им светите?), и още хиляди дребнави и маловажни глупости от тоя род. Какво тук значат те?

За мен да си от Ливърпул е unconditional love. Към самият клуб и към всеки защитаващ цветовете му и лайвърбърда. Който разбрал - разбрал, който не - да учи езици. И, да, пределно ясно ми е, че "това е форум, всеки си има право на мнение, и ние си го изказваме и не пестим критики, когато са заслужени" - обичайната фраза, с която ти излизат тези 90% от форума. Само че едно е да критикуваш градивно, съвсем друго е да обиждаш и сипеш лайна, с извинение, върхи играчите, а на другата седмица след следващия мач да редиш похвали.

При Хендо,почети същите показатели,но има една основна разлика,а тя е,че същия не поема онзи риск в самата игра.

Откакто дойде Клоп Хендо играе по-назад от Милнър. При него топката трябва да се движи бързо и точно, затова и рисковете трябва да са по-малки. Когато отиде да играе по-напред си ги поема и си прави достатъчно голове и асистенции. През миналият сезон има 6 гола и 9 асистенции. За сравнение "далеч по-креативният" и този, на който "всичко му е футбол" Коутиньо има 5 гола и 5 асистенции. За ползата от играта в защита на единият и другият може да има дискусия само ако men4o си я води сам.

Ози, не мога да повярвам на очите си, че сме на едно мнение. :sarcastic: Това в рамките на шегата, разбира се. Да не се засегнеш. Доста пъти просто сме кръстосвали словесни шпаги, та ми стана забавно. Peace!

Ами дано не се появи пак някой като Брендището, да разсипе форума :sarcastic:

П.С. Абсолютно прав си за Каут.

Милнър ми е далеч от любимец, но подобни или по-точно Дирки, Дагера и Хаман- интелигентни мъжкари със самочувствие, които се раздават на 100% са ми най-големите любимци в тоя отбор, доста над Джерард, Суарез и т.н. Само Роби Фаулър е в друга орбита над тях.

Според мен Милнър ни е най-силният свободен трансфер от както аз следя отбора (което не е толкова много време де). Може би само Белами го конкурира. Иначе аз за себе си имам едно мнение, че ако Милнър се казваше например Хамез Милнерез или нещо подобно критиките към него щяха да бъдат далеч по-малко.

Смятам Милнър за най-добрия ни халф след Нова година. Себераздаването му никога не е било под въпрос и ни е носило дивиденти в средата на терена, но сега е безкрайно полезен и в последната третина на игрището.

- - -

А и щом си правиш труда да ми отговаряш, значи нещо си се засегнал от коментара ми и си се припознал в тия 90%, за които говорех? :a33:

Брато, не знам какво се учудваш. Твоят коментар беше ясна провокация, а сега се правиш на ощипана мома, когато ти отговарят.

Mомчета, защо се заяждате помежду си? Наслаждавайте се на играта на отбора, а ако някой тука ви дразни просто го "засилете" към игнор листата за известно време.

И простете, че се намесих :60:

Бтв. Страхотни последни няколко седмици за Милнър, с такава игра и всеотдаденост момчето оправдава трансфера си при нас. В шити щеше да е пейка на някой алчен примат...

Титуляр за нас почти всеки мач, вицекапитан...В топ 3 на асистиращите в Европа за 2016..., какво повече може да иска човек.. освен да няма "s*ht" корнери :997:

Ако не е Роджърс, ще е Милнър. Ози, ако четеш - виждаш ли, че проблемът не е бил Брендън Роджърс. Просто хора различни, провокират се едни други и се започва. Нищо ненормално и странно няма в това. Недейте да го правите по-драматично отколкото е. Човек с най-добрите си приятели се хапе и кара, така че...

Понеже правите коментарите си микс (ей така се нападате ама и сложите по 1-2 изречения за Милнър :sarcastic: ) няма да ги махам от темата засега. Всеки друг оффтопик обаче ще го местя в Чат. Ако искате само да се заяждате, то директно цитирайте оттук и пишете в Чат.

П.П. Тео, когато казваш, че 90% от форума са фурнаджийски лопати, после не знам какво се чудиш. Благодарим на Бог, че те има теб, да ни кажеш кой какъв е :yes: Сайбъра е прав btw.

Mомчета, защо се заяждате помежду си? Наслаждавайте се на играта на отбора, а ако някой тука ви дразни просто го "засилете" към игнор листата за известно време.

И простете, че се намесих :60:

Бтв. Страхотни последни няколко седмици за Милнър, с такава игра и всеотдаденост момчето оправдава трансфера си при нас. В шити щеше да е пейка на някой алчен примат...

Титуляр за нас почти всеки мач, вицекапитан...В топ 3 на асистиращите в Европа за 2016..., какво повече може да иска човек.. освен да няма "s*ht" корнери :997:

Позволявам си да вдигна мнението на колегата на КВАДРАТ.Подкрепям напълно.

Аз само да питам, най-полезния ни играч от Коледа насам не се ли казва Роберто Фирмино, а не Милнър, или нещо съм изпуснал?

Всичките трябва да разберат едно простично нещо - големи мачове и големи трофеи се печелят с големи играчи, а не с посредствени Хендерсъновци. Хендерсън с кого ще го сравним? С Рой Кийн ли, с Виейра ли, с Джерард ли, с Лампард ли, със Скоулс ли, с Я Я Туре ли, с кой, с Пирло ли, с Шави ли, с Иниеста ли, с Модрич ли, с Кроос ли, с Шаби Алонсо ли, с кой? На кой от тези Хендерсън може да им се доближи по показателитле и класата? За 12312312 път, нямам нищо против Хендерсън и адмирирам доста една част от качествата му, но да не прекаляваме в сляпото защитаване, замо защото бил Ливърпулец. Не е лошо да проумеете, че има пък някаква част от хора, които искат в отбора му да се подвизават топ играчи, за да може отбора му да се бори за топ турнири, а не да тъне в миманса и да разчита на епизодични проблясъци. Споделям мнението на Ози и съм съгласен с него ( като никога), че Хендо, Милнър и Джан по едно и също време на терена е тотална безмислица и липса на какъвто и да било баланс в отбора.

Гледам го сравнявате с Коутиньо, а Коутиньо на колко години е, Хендерсън на колко е, има ли разлика 2-3 години в очакваното представяне на играчите, дава ли значение тая разлика? С всеки изминат сезон Коутиньо така ще подминава тавана на Хендерсън, който той отдавна е достигнал, че чак ще е грозно. Коутиньо и Фирмино ще дойдат и ще ги и ги искат отбори като Барса, Реал, Байерн, а Хендерсън няма да го поискат и Съндърланд да си го върнат, това също са факти, ма нали трябва да си защитаваме сляпо мастърите на английското търчане без капка мозък в главата, само щото били англичани.

За съжаление нивото сред феновете на този отбор доста е паднало. За да сме конкурент, особено в днешния комерсиализъм и финансова мощ, трябват качества и класа, няма място за сантименти и романтика, или поне когато говорим за сериозни неща, иначе можем да си говорим мили думи цяла нощ. За да си шампион и победител, трябва да имаш поне 2 зони в тая игра, от които спокойно да кажеш ние сме в ТОП3 и когато към това добавиш отборната игра и малко романтика може и да се получат нещата, иначе всичко друго е ала-бала.

И, нали говорим за факти, обичаме факти, айде всички фактолози изваждат приноса на Коутиньо и Фирмино тоя сезон и отчитат къде щяхме да се намираме в класирането и в Европа, защото аз лично почти не се сещам важен топ мач, в който тая година Коутиньо да е играл или поне да кажем едно 85%, които той да не е блеснал жестоко. За головете шедьорви през тоя сезон даже няма и да отваряме дума.

Защо Хендерсън изобщо трябва да се съревновава с някого от изброените ? Що за елементарна логика. Та, нали ти самият написа

Нищо не обръщам, продължавам да го мисля и винаги съм го мислил. Просто не ми е кеф Хендерсън едва ли не да се изкарва световна класа играч, просто е и знаеш много добре, че мнението ми не е към теб. Нека бъдем реалисти, а не коне с капаци. И аз го харесвам Хендерсън и аз смятам, че има роля в отбора, но в позицията си от 2014-та. Лично според мен, мястото на Хендерсън през следващия сезон няма да е толкова гарантирано, колкото беше дотук. Кажи ми кога съм отрекъл черноработникът Хендерсън? Отричам позицията - щом е наш и Хендо, да играе навсякъде в халфовата линия - прекрасен е, ей това ми е несъгласието. И, да, съгласи се, че халфова линия - Хендо-Милнър-Емре не е най-добрата и си мисля, че ще бъде раздвижена през лятото. Защото сам си го описал - трябва и черноработници, трябва и диригент, а диригента в момента при нас липсва и от това страда и неуморния Хендерсън. Ако трябва да махна някой от тази халфова линия и да го заменя с креативен футболист, то непременно ще е Милнър.

Прегледай положението на Лалана и Фирмино и моля те ми кажи, че е едно и също и абсолютно идентично. Знам, че не си освободен от физическо и ще ме разбереш, за разлика от други. Също така проблема е, че Лалана от 10 положения вкарва 1, а Фирмина от 10 ще вкара 7, предполагам, че и тук ще се съгласиш, знам че е така, колкото и да харесваш Лалана.

Напротив, нямам нищо лично към англичаните, просто съм обективен (знаеш много добре на кой национален отбор симпатизирам и дори срещу България да играят за кого викам), имам лично отношение към едни най-обикновени ритнитопковци, които се изкарват световна класа играчи, само защото са Ливърпулци. Аз съм обективен. Намери нещо лошо казано за Рио, Тери, Ашли Коул, Стиви, Лампард, Скоулс, Рой Кийн (британец), Хари Кейн, Стъридж. Просто обичам да съм обективен и харесвам качествени играчи, не харесвам безмозъчни тичачи, които могат и знаят само да търчат с наведена глава, независимо, дали са немци, бразилци, французи, руси, черни или червенокоси. Както каза по-рано и ти - не преиначавай думите и не изграждай неверни образи!

Съгласи се с мен, че желанието и себераздаването не е единственото и гарантирано качество, за да ти изгради статута на голям играч и задължително харесван.

Фактите са следните - Хендерсън не е най-полезния играч в атакуващ план, не е и най-полезния в дефанзивен план, в Ливърпул, да вадим ли табличките, за да го потвърждаваме, или ще се съгласиш

Твоето мнение за всичките ни играчи и за футбола го знам от целия ни отбор сме на различно мнение само за Лалана, така че няма какво да се обясняваме.

Нищо не обръщам, продължавам да го мисля и винаги съм го мислил. Просто не ми е кеф Хендерсън едва ли не да се изкарва световна класа играч, просто е и знаеш много добре, че мнението ми не е към теб. Нека бъдем реалисти, а не коне с капаци. И аз го харесвам Хендерсън и аз смятам, че има роля в отбора, но в позицията си от 2014-та. Лично според мен, мястото на Хендерсън през следващия сезон няма да е толкова гарантирано, колкото беше дотук. Кажи ми кога съм отрекъл черноработникът Хендерсън? Отричам позицията - щом е наш и Хендо, да играе навсякъде в халфовата линия - прекрасен е, ей това ми е несъгласието. И, да, съгласи се, че халфова линия - Хендо-Милнър-Емре не е най-добрата и си мисля, че ще бъде раздвижена през лятото. Защото сам си го описал - трябва и черноработници, трябва и диригент, а диригента в момента при нас липсва и от това страда и неуморния Хендерсън. Ако трябва да махна някой от тази халфова линия и да го заменя с креативен футболист, то непременно ще е Милнър.

Прегледай положението на Лалана и Фирмино и моля те ми кажи, че е едно и също и абсолютно идентично. Знам, че не си освободен от физическо и ще ме разбереш, за разлика от други. Също така проблема е, че Лалана от 10 положения вкарва 1, а Фирмина от 10 ще вкара 7, предполагам, че и тук ще се съгласиш, знам че е така, колкото и да харесваш Лалана.

Напротив, нямам нищо лично към англичаните, просто съм обективен (знаеш много добре на кой национален отбор симпатизирам и дори срещу България да играят за кого викам), имам лично отношение към едни най-обикновени ритнитопковци, които се изкарват световна класа играчи, само защото са Ливърпулци. Аз съм обективен. Намери нещо лошо казано за Рио, Тери, Ашли Коул, Стиви, Лампард, Скоулс, Рой Кийн (британец), Хари Кейн, Стъридж. Просто обичам да съм обективен и харесвам качествени играчи, не харесвам безмозъчни тичачи, които могат и знаят само да търчат с наведена глава, независимо, дали са немци, бразилци, французи, руси, черни или червенокоси. Както каза по-рано и ти - не преиначавай думите и не изграждай неверни образи!

Лично според мен, мястото на Хендерсън през следващия сезон няма да е толкова гарантирано, колкото беше дотук

Аз това го слушам от 3 година и половина. Всеки сезон Хендерсън уж ще бъде заменен, а момчето продължава да си играе несменяаем титуляр и да си има същото значение за клуба. Трудно ми е да си помисля, че от капитан ще седне трайно на пейката. Моето мнение е, че просто ще се привлече един разлчиен тип футболист от вече наличните, който да е конкуренция на Алън - Хендерсън - Милнър - Джан и Груич. Човек, една по-офанзивно настроен, който ще дърпа конците в средата, а не директен заместник на някой измежду Хендерсън и Милнър. Ще видим, но не вярвам изведнъж мястото му да изстине без никакви изгледи за това.

Също така проблема е, че Лалана от 10 положения вкарва 1, а Фирмина от 10 ще вкара 7, предполагам, че и тук ще се съгласиш, знам че е така, колкото и да харесваш Лалана.

Лалана не оправда моите високи първоначални очаквания. Някога да си прочел да натяквам нещо за него? Да съм си налагал мнението? Да съм го вдигал във въздуха без основание?

И най-големите му критици ще признаят, че напоследък играта му е доста добра. Осигурява динамика и скорост в половината на съперника. Пресира добре и допълва отлично Фирмино, Коутиньо и Ориги/Стъридж.

Смея да твърдя, че в последните 3-4 месеца той и още 4-5-ма човека са в основата на израстването при Клоп. Германецът почти не го вади от стартовия състав, което е показателно за формата му. Ако на мен не вярваш, то поне се довери на Клоп. За пореден път твърдя, че той ще е последният човек, който ще пуска един и същ играч, ако не му върши работа. Мисля, че с това ще си безусловно съгласен. Видя какво стана с Бентеке. Лалана в последно време играе много силно. Един пропуск не може да помрачи оценката за него. Твърде жестоко е.

Но генерално погленато признавам, че очаквах повече от него, когато пристигна от Сотън. Абсолютен факт. Имах надежди, че ще е по-резултатен и ще окаже по-голямо влияние върху състава. Все още не е късно.

Просто обичам да съм обективен и харесвам качествени играчи, не харесвам безмозъчни тичачи, които могат и знаят само да търчат с наведена глава

Доста пъти си наричал Милнър тичач, със забита глава в земята.... и т.н. Окей, приемам, че в повечето пъти се шегуваш, но понякога преиграваш малко. Ако беше толкова безмозъчен спринтьор, то никога нямаше да припари до отбори като Ман Сити и Ливърпул. И не само да припари, но и да играе основна роля в тях.

И ако бе толкова неможещ, то никога не би имал подобна статисика и не би превъзхождал хора като Йозил по който и да е показател. Значи явно, проблемът е в теб, че не виждаш някои неща от играта му. В противен случай просто няма логика.

Асистенциите са вторият най-важен показател за един футболист след головете. Така ли е?

Да не говорим, че във всички отбори, в които е бил Милнър е бил важен футболист. Всички знаем защо напусна Сити. Човекът искаше да има по-централна роля някъде другаде. В Сити загуби мястото си заради оня мързелив цървул Насри, който не върши работа и за един паунд, но играеше, защото струва един камион пари и взима 200 хилки на седмица.

Милнър е прекрасен футболист за стила, който практикуваме и не приемам за уместни необоснованите шеги по негов адрес. Приносът му за добрата форма на Ливърпул е ОГРОМЕН! Може би никой не е дал повече от себе си за общото благо от него. Такива футболисти заслужават само уважение. Същият беше и Каут. Копие на Милнър.

За Лалана защо отклони темата? 100% ли са идентични ситуациите на Лалана и Фирмино, замълча? Както и менчо ти каза, опита се да се заядеш на дребно и после не го отчиташ.

Отчиташ факта, че Фирмино този сезон се представи повече от впечатляващо предвид националността му и първенството, в което идва, доказа, че е много качествен играч, а Лалана какво доказа? Няма как подхода към тях да е един и същ, предвид, че приносът им към отбора не е един и същ, съгласен ли си?

Аз съм доволен от този трансфер, трябват и такива хора. Не е най-блестящия футболист, но както вече се каза е доста постоянен в изявите и си е биткаджия, от каквито имаме нужда.

Ето ми мнението след като го привлякохме. Да, може и да си прав, че го бъзикам малко повече, ма пък отречи, че не е 2/3 от мача лазещ по земята :sarcastic: Свидетели имаме даже! Нищо не се е променило от Август насам в мнението ми за Милнър, не ме изненадва нито положително, нито отрицателно, точно това, което очаквах е. Даже, ако трябва да сме докрай искрени - текущия сезон е НАЙ-силният в кариерата на Джеймс Милнър и той никога не е бил толкова основен играч в Ман Сити, колкото в Ливърпул в момента. И в двата шампионски сезона на Сити Милнър е далеч от основен играч и показателите му са повече от скромни, енергията му винаги е била там.

За какво въобще се води тоя спор?

За Лалана защо отклони темата? Отчиташ факта, че Фирмино този сезон се представи повече от впечатляващо предвид националността му и първенството, в което идва, доказа, че е много качествен играч, а Лалана какво доказа? Няма как подхода към тях да е един и същ, предвид, че приносът им към отбора не е един и същ, съгласен ли си?

Коя тема съм отклонил? Какво искаш да ти кажа повече. Да, очаквах повече от Лалана. Това е самата истина, не знам какво искаш да чуеш. Аз с Фирмино нямам никакъв проблем. Дълго време оборвах твърденията, че е флоп, докато няколко човека сами не се убедиха. Темите са най-доброто доказателство. Влез в неговата и ми виж оценката за представянето му. До ден днешен твърдя, че Фирмино е силен футболист.

Лалана продължавам да твърдя, че играе силно в последните няколко месеца. Нищо повече не мога да кажа от това. Не знам какво премълчавам.

Не разбираш сякаш същината на спора. Не ми харесва двойният аршин, това е всичко.

И да, не си коректен спрямо Милнър, само това ще кажа. И ти го знаеш, че е така. Не е честно отношението към него. За Фирмино, Джан и Коутиньо дитирамби всеки мач, за него презрително отношение и признание с половин уста, че не те е докрай разочаровал. Те цифрите сами говорят, доверието на Клоп към него също. Всичко останало са празни муабети. Ако не е работата в дефанзивен план на такива като Милнър и Джан с по 3 бели дроба, Фирмино и Коутиньо никога няма да изпъкват толкова ярко, защото те се възползват от труда на хората зад себе си. Но цялата работа вършат тези тримата отзад. Това искам да ти кажа.

Води се спор, защото сме форум, а не книга за похвали. :sarcastic: То това е смисълът на тия сайтове.

Опита се да се заядеш, че положението на Фирмино и Лалана са 1:1, а те въобще не бяха така, но дори и да бяха, прага на търпимост към Лалана и Фирмино е различен, предвид приноса им за отбора, спрямо историята им от къде идват, до колко са свикнали с първенството и т.н. Разбра ли ме най-накрая, или пак искаш да ти обясня по-детайлно, Салиф Диао?

Иначе Милнър е доказан играч, от който се очаква подобно представяне оправдаващо 140 палки на седмица, а другите са деца, които като станат на годините на Милнър, знаеш, нали, или искаш тогава да говорим пак? И нали за цифри си говорим - та, кой е допринесъл най-много, като чиста статистика тоя сезон спрямо изиграните мачове, или както е модерно да се казва напоследък - гол/асист на минута, две, мач, три? Коутиньо, Фирмино или Милнър? Нали за факти говорим, кой играч беше избран миналата година в идеалния отбор на годината и за играч на клуба - Коутиньо или Хендерсън? Нали с факти да си говорим? :997:

• S.Gerrard changed the title to Джеймс Милнър (Брайтън)