Jump to content

Джеймс Милнър

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Guest morski

Мога да приветсвам Милнър с добре дошъл при нас! Гледам доста залагат само на тичането му, но Милнър е доста по-комплексен играч за мен и това се надявам да се разбере през сезона. Като халф поне за мен е на нивото и над него спрямо повечето от халфовете ни. Тук може би ще има несъгласни, но това е моето мнение. Ако ще го сравняваме с Джерард и крачката назад, то на световно ниво почти няма играчи на нивото на Капитана, така че сравнението е малко неуместно поне за мен. Джерард няма как да бъде компенсиран.

Моля се само да го използваме там където е наистина силен, а не да го мъчим на непривични позиции. То заради това и повечето от нашите изглеждат посредствено. Милнър може да играе на няколко позиции, но най-силен ми се струва по крилата, като втори или краен нападател. Определено има какво да даде на състава ни. Пожелавам му да се опази от контузии и да покаже най-доброто на което е способен с червената фланелка!

Guest electric

Преди години избра Шити вместо нас.Поне такъв спомен имам аз.Не е като да държа някакъв лош спомен за него от тогава , но ще трябва да ме спечели.Надявам се както беше споменато вече да не се окаже черешката на тортата от към трансфери това лято ..

Guest ShaDoW_HuN7eR

Преди години избра Шити вместо нас.Поне такъв спомен имам аз.Не е като да държа някакъв лош спомен за него от тогава , но ще трябва да ме спечели.Надявам се както беше споменато вече да не се окаже черешката на тортата от към трансфери това лято ..

Не вярвам да сме имали реален интерес към него тогава, щото Сити го купиха за нещо около 25 млн. лири и то когато тия пари имаха много по-голяма стойност на футболния пазар. А тогава собственици ни бяха по-скръндзявите янки. :spiteful: Пък и да не се лъжем: Милнър никога не е струвал такива пари.

Желая му успех с червената фланелка, но се надявам да не "наследи" точно той 7-цата.

Guest Simply Red
"Milner will take a lower wage to end his five-year stay at City, accepting a reported £120,000 a week after snubbing a City offer of £165,000.

Guest men4o

А колко е сигурна информацията за заплатата?

Манчестър ивнинг нюз от пр дни.

Guest NikolaY
"Milner will take a lower wage to end his five-year stay at City, accepting a reported £120,000 a week after snubbing a City offer of £165,000."

Това ако е вярно, значи всичко сочи, че Милнър просто търси отбор в който да играе по-често и е готов да пожертва по-високата си заплата, което е похвално. Този човек с това нещо ме спечели още повече.

Guest Mario Balotelli

Бих коментирал трансфера така - ако го бяхме взели преди година, сега щяхме да участваме в ШЛ и Стивън Джерард щеше да е част от отбора и през новия сезон.

Guest Stojkica

Аз пък бих го коментирал така: закъснял с 11 години трансфер. Отдавам го на факта, че Боби Робсън беше многократно по-умен от Бенитес и Улие заедно.

Guest drenski

Отдавам го на факта, че Боби Робсън беше многократно по-умен

Лека му пръст. През 1998 имах късмета да поговоря с него на Сейнт Джеймсис. Държеше се любезно и съвсем човешки без да важничи.

Извинявам се за офа.

Guest stunnyss

На мен трансфера ми харесва. На Милнър най му харесвам постояннството и че е биткаджия. Имаме нужда точно от такъв играч за средата на терена. Сега ни остава да видим БР къде ще го пуска да играе с оглед на това, че Милнър може да играе на няколко позиции.

Guest Sami_Hyypia

Мисля че е от типа играчи,които не блестят много ,но пък вършат много работа.Дано наистина да е такъв. :)

Guest Mario Balotelli

Мисля че е от типа играчи,които не блестят много ,но пък вършат много работа.Дано наистина да е такъв. :)

Аз лично помня два негови мач, в които блестеше - когато влезе и благодарение на него Манчесътр Сити обърна Байерн от 2:0 в Мюнхен и срещу нас по-миналия сезон, когато отново след като влезе като резерва, беше с основна заслуга за това да ни изравнят от 2:0 и в двата мача игра като крило, при нас най-вероятно ще играе като халф, там наистина не блести, но върши много работа, да видим. Надявам се да не остане само той единственото голямо име в лятната ни селекция, защото задачата да се върнем в топ 4 ще е ужасно трудна, конкуренцията ще е огромна през новия сезон за тези места.

• 2 weeks later...
Guest blunt

Особено,ако това е заплатата преди данъците,то тогава сметките ми по-напред в темата излизат.Че Милнър ще ни лиши от над 40 млн паунда за тия четири години.Та оттам и ,че явно влагаме доста надежди в него,дано се окажем прави в тази инвестиция.

Guest MakEto

Ами май излиза, че той и Стъридж ще са нй най-скъпоплатените играчи в отбора. Определено няма да е просто скуад плейър..

• 2 weeks later...
Guest THE GOD

Днеска се видяхме, бая притеснен.

Не иска да се снима, каза само хелоу бългерия и избяга.

Бая срамежлив ми се видя

• 2 weeks later...
Guest tsbalabanov

Ако не се лъжа, е най-скъпоплатеният ни футболист, така че няма как да не го сложат да е втори капитан. При нас заплатите са обвързани със значимостта на играча за клуба. Когато Джерард беше най-скъпоплатеният ни играч, той беше и капитан, а когато Суарез започна да получава повече от Стиви, веднага се превърна във втори капитан. За мен в това се крие разковничето. Колкото до Шкъртел, не е нужно да имаш лента, за да си лидер на терена.

Това е някаква американска простотия. Ние сме Ливърпул, не може парите да са критерият за лидерски качества в този клуб. Шкъртел си е заслужил дори да бъде избран за първи капитан!

• S.Gerrard changed the title to Джеймс Милнър (Брайтън)
  • Simply Red changed the title to Джеймс Милнър