Jump to content

Джеймс Милнър

Guest S.Gerrard

Recommended Posts

Guest men4o

Радвах се когато взехме Милнър,продължавам и сега да бъда удоволетворен от този факт.Твърдя,че това е най-добрия ни трансфер този прозорец и се надявам да го докаже.Нямаме друг футболист освен Шкъртел с толкова опит и лидерски качества в отбора.Като добавим,енергията,желанието и себераздаването подплатени с доста добри футболни качества то той се превръща в сериозен претендент за титуляр.Физически здрав,доколкото си спомням не страда от контузии,дадем ли му кредит на доверие ще го оправдае,а вече видяхме,че умее и да бележи.

• 2 weeks later...

FACT: James Milner will earn an annual salary of £7.2million at Liverpool:

Silva: £6.7m

Robben: £4m

Griezmann: £2.4m

По простите сметки излизат други цифри,ако инфото за 120000 p/w е правдоподобно - 4x120000=480000x12=5760000 p/a

Guest Liverpool-Angel

По простите сметки излизат други цифри,ако инфото за 120000 p/w е правдоподобно - 4x120000=480000x12=5760000 p/a

А още по-простите сметки са ето такива :

52 / седмици в годината/ по 140 000 / на седмица / = 7 280 000

Месеца не е 4 седмици, а и малко отгоре / 2 или 3 дни/

Guest Dacheff

Дам, годината не е 48 седмици, както излиза ако го смяташ 4х12. Направо 52х сумата смятай.

Guest Liverpool-Angel

Друго си е да не знаеш колко седмици има годината

Недей така, знае момчето сигурно, просто се е объркало.

Guest MakEto

Леле Шкъртел даже не е вицекапитан.. Нямам думи, ново попълнение в отбора е вицекапитан за негова сметка пф.

Guest tsbalabanov

Дачев, преди изминалия сезон щях да съм съгласен с теб, но след като видях Хендо с лентата си промених мнението. Хендо за момента е капитанът, от когото имаме нужда - млад, англичанин, отдаден на отбора, скромен, работохолик. Напълно заслужено си е капитан. Колкото до Милнър, както бях писал по-горе, заплатата е определяща да го направят вицекапитан. Няма как най-скъпоплатеният играч на Ливърпул да не е нито капитан, нито вицекапитан. Същата беше ситуацията и със Суарез. След като му давахме 180к на седмица, получи и правото да е втори капитан.

Guest Gosh2014

Абсолютно съгласен съм за Шкърта трябваше той да е вицекапитан как така играч който не е играл и една минута за един клуб става вицекапитан ?!?!?

• 1 month later...

Някой ще ми обясни ли как може 3 мача подред Милнър да изпълнява малоумни корнери?! 3 мача, няма кой да види, че той не трябва да центрира от корнер. Трагедия.

• 3 weeks later...
Guest Leon1912

Това прави по 12,5 км средно на мач и това за най-добрия. А представяте ли си ако отборът пробяга по време на мач, исканите от Клоп 120 км? Та това значи всичките 10 полеви играчи да пробягат по 12 км?!? Тогава наистина няма как да загубиш такъв мач :)

Да,но колко такива мача могат да изиграят поред,кои от играчите ни и как биха изглеждали след поредица от 10 мача за 45 дни???

Guest tsbalabanov

И аз това си мислех. Невъзможно е постоянно да се достига кота 120км от целия отбор. В Германия може и да е било възможно, но в Англия при наличието на всички вътрешни купи, европейски турнири и най-вече вътрешното първенство, няма как да се поддържа подобно ниво при цикъл сряда-събота и четвъртък-неделя. Може би и това е била причината за толкова многото контузии в Дортмунд. Играчите, на практика, са били напълно изтощени, а това комбинирано с късата скамейка в Борусия, явно е рефлектирало върху контузиите.

Guest drenski

И аз това си мислех. Невъзможно е постоянно да се достига кота 120км от целия отбор. В Германия може и да е било възможно, но в Англия при наличието на всички вътрешни купи, европейски турнири и най-вече вътрешното първенство, няма как да се поддържа подобно ниво при цикъл сряда-събота и четвъртък-неделя. Може би и това е била причината за толкова многото контузии в Дортмунд. Играчите, на практика, са били напълно изтощени, а това комбинирано с късата скамейка в Борусия, явно е рефлектирало върху контузиите.

Тези 120 км според мен са в някакъв смисъл символична цел. Нищо че е давал ден почивка на играчите на Борусия след мачовете, в които са я достигали. Все пак става дума за футбол, а не за лека атлетика и тичането трябва да има смисъл. Тези 120 км са олицетворение на разбирането на Клоп какъв футбол трябва да играе отборът. А не са цел заради самата цел.

Guest tsbalabanov

Тези 120 км според мен са в някакъв смисъл символична цел. Нищо че е давал ден почивка на играчите на Борусия след мачовете, в които са я достигали. Все пак става дума за футбол, а не за лека атлетика и тичането трябва да има смисъл. Тези 120 км са олицетворение на разбирането на Клоп какъв футбол трябва да играе отборът. А не са цел заради самата цел.

Това е ясно, че едва ли 120 км са някакво физическо измерение, което трябва да бъде достигнато до последния сантиметър. Мисълта ми е, че толкова много тичане и пресиране във всеки един двубой ако не невъзможно, то поне е много трудно и рисково за малка група играчи каквато е имало в Борусия, а каквато имаме и сега поради огромното количество контузии, някои от които тежки.

Guest Scarface

Ся ако вратаря е отборен играч, и той ще върти кръгчета пред вратата, да трупа километри.

И докато ги върти кой ще пази? Или ние сме тим , който не допуска другите отбори даже в половината ни.

• S.Gerrard changed the title to Джеймс Милнър (Брайтън)
  • Simply Red changed the title to Джеймс Милнър