Stojkica Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 ...колко е сериозно, не знам...докато не излезе нищо официално са само догадки.. Е то и там си пише, че още "нервно се чакат резултатите от скана". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Зависи, както може да е тежко, така може и да е по-лека травма,, но щом продължи да играе, значи не е много сериозно. Той и АОЧ продължи да играе, докато доразкъса кръстните връзки. Адреналинът е на макс и Фирминката навярно е усетил яка болка чак като е седнал на пейката. Според Телеграф, Фирмино е възможно и да пропусне и мача на Гудисън Парк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Абе скъсани връзки на глезен и адреналин да му бият, няма да може да продължи и секунда, то тия тежки травми обикновено стават с чужда намеса, много груби влизане в областта на глезена, а тука става въпрос за стъпване на криво, така че дано е леко навяхвяне само и евентуално след паузата за националите да е готов. Ако е тежко и говорим за скъсване, тогава вече отиде целия сезон, че и началото на следващия..така че да се надяваме, че е най-лекото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Klopp on Firmino: "It looks good, we were obviously lucky. It will be very close for tomorrow but big chance for the derby." #LFC YOU'LL NEVER WALK ALONE! SuarezYNWA, KoP, neversurrender and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Супер новина!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drenski Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 В Дейли Мейл пише, че пропуска само мача с Уотфорд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Пичове, само да ви кажа, че преди 2 години докато ритахме на Академик с момчетата от форума, паднах така по време на тичане върху глезена и си разкъсах връзките. Нямах пълно скъсване, а само разкъсване и затова не се наложи операция. Но чета по-нагоре, че адреналин ала-бала те държал... Питайте другите какво беше. 2 минути не мога да си отворя очите от болка... не знам къде съм, кой съм. Кракът ми се наду буквално за секунди, добре че Сашето ми свали обувката докато бях в несвяст, че иначе нямаше да мръдне повече от крака ми :sarcastic: Всичко стана синьо-черно докато се прибера. Та в тоя ред на мисли Фирмино надали има скъсване, разкъсване и каквито и да било късания. Вероятно е леко разтегнал и навехнал. Щом си поигра още няма как да е чак толкова тежко. Уотфорд ще пропусне със сигурност, но мисля, че до Евертън може и да е готов. Canopus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 по-подробно тук, добре бил Бобито https://www.skysports.com/football/news/11669/11648715/jurgen-klopp-says-liverpool-striker-roberto-firmino-could-face-watford Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Не съм професионалист, но играя редовно футбол и фитнесирам почти без да спирам. На 29 декември играх на турнир, къде ми разказаха играта на единия глезен от ритане, а другия отново сам си навехнах(подобно стъпване накриво).Вече е 26 февруари, а въпросния глезен все още ме тормози когато започна да играя. 20 дни беше в покой, хапчета, мазане - нищо не помогна. Разбира се за Бобката се грижат една сюрия доктори, а е и профи така че дано да няма моя късмет с навяхването.Но е редно да почине 1-2 мача за да няма усложнения. grenadirs and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Е то Фирмино ще продължи да го боли, ама ще трябва да играе. Преди доста време стъпих на единствения камък на една поляна и изкълчих глезен, дали е имало разкъсване не знам. Беше както Дачи :sarcastic: описва - тъмно синьо- черен. В продължение на години изпитвах болка при натоварване в определена посока. Сега не ме боли, не съм разбрал и кога ми е минало напълно, но поне 5-6 години ме боля. Лекарите казваха, че ще си мине от само себе си. Shinobi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobi1234 Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 https://www.gol.bg/liverpool/2019-02-26/shtastliv-obrat-firmino-shte-igrae-oshte-utre Пропуска евентуално мача с Уотфорд,но за Евертън ще е на 100 % готов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbie B F Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Ами няма да е на 100% готов. Глезена ще го боли, седмици, ако не и повече. Имаше късмет че го обърна от външната страна. Но ако крака се стегне и с обазболяващи, може и да може да играе, но за съжаление не на 100%. Ако не вярвате питайте всеки който се е занимавал професионално със спорт.Глезен и пета са едни от най-шибаните контузии. Уж не е много тежка... ама боли. Canopus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.Lambov Posted February 26, 2019 Report Share Posted February 26, 2019 Забравяте, че те са професионалисти и играят здраво вързани за всеки случай. Отделно е въпрос и на тва колко са податливи глезените на подобни травми ( справка, мойте глезени доста пъти са страдали от подобно нещо и са доста мекички ... ) Отделно, че и медикаменти начин на хранене а и докторите и рехабилитаторите които се грижат за тях са от друг свят сравнения с "Пирогов" или "херургиите" в Пловдив. Радвам се, че е здрав дано не се налага срещу "еленчетата" да влиза за да може да си почине и уикенда да хапне "бонбоните" ! grenadirs and 0ne 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 но поне 5-6 години ме боля Е мен още си ме боли ако го натисна под определен ъгъл. А вече минаха 2 години сигурно. То след оная травма примерно 5-6 месеца след това ритахме пак на същото място и си сложих крака пред топката при прост удар към вратата. Ситуация, която при здрав крак просто топката се спира в крака ти и точка. Да, ама така ме заболя пак, че после за всеки случай още няколко месеца не играх. Беше както Дачи :sarcastic: Стана си trendy това :sarcastic: Ами няма да е на 100% готов. Глезена ще го боли, седмици, ако не и повече. Имаше късмет че го обърна от външната страна. Обръщане на вътрешната страна е много по-трудно да стане. Баш при външо такова се късат много по-лесно връзките. Иначе навътре трябва да е много силен натискът, за да стане нещо и според мен направо ще ти се счупи кракът. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 27, 2019 Report Share Posted February 27, 2019 Доста футболистите се оплакват от болки по краката след като приключат с дългите си футболни кариери, защото някои от контузиите си остават хроничен проблем на мястото, на което вече са били травмирани. И вие също забелязвате как ваши стари контузии болят на същото място при определено натоварване, защото са хронифицирали. Това е рискът на тази професия и за заради това също е толкова високоплатена и изисква такива жертви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_fc Posted March 25, 2019 Report Share Posted March 25, 2019 https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-star-roberto-firmino-leaves-16021952.amp Leon1912, Bellamy, Dr.G. and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Si senor... В последните месеци из Анфийлд се пее много мощно тази песничка. Доста време се чудих коя е, а то се оказа, че призива на Клоп да измислят песен за Фирмино е изпълнен. Много е добра. А пък Анфийлд тази година започна най-после да напомня за добрите си стари времена. Здрава подкрепа всеки домакински мач имаме вече. Тия "гробищните" времена поотминаха. grenadirs and tuzara 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 Те си я пеят от миналия ноември още Само това сеньор въобще не се връзва с португалския, ама нищо пак си е хит :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolfen Posted April 30, 2019 Report Share Posted April 30, 2019 Добри новини, Фирмино днес тренира с отбора преди заминаването на отбора до Испания. AllYouNeedIsKlopp and neversurrender 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted April 30, 2019 Report Share Posted April 30, 2019 Гледах някъв мач от висшата лига миналата седмица и тея палячовци също пееха песента на Фирмата ама за някой от техните, си сеньор си го имаше и там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted May 1, 2019 Report Share Posted May 1, 2019 Бобката с най-новия Урус. Бе на него или на Стъридж му земаха книжката? Или и двамата? Явно му е изтекла, ако е бил и той де. grenadirs 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 1, 2019 Report Share Posted May 1, 2019 Бе на него или на Стъридж му земаха книжката? На Фирмино преди 2 години някъде му я взеха.Имаше снимки как ходи после в съда с жена си.Дано тази вечер вземе и акъла на барселонци... peterhammill 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted May 1, 2019 Report Share Posted May 1, 2019 Ако играе, че слуховете засега са, че няма да играе.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 Не знам за колата, ама мОстака е топ :D ggentatzu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted May 2, 2019 Report Share Posted May 2, 2019 Тънко е минал взел си е с десен волан ахаххаха 0ne, Dacheff and ReD_Gerrard 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts