Jump to content

Роберто Фирмино (Ал Ахли)

Guest Liverbird

Recommended Posts

Гакпо е фалшив футболист, не деветка. Тоя не може да замени Ориги, камо ли Фирмино. И все пак Фирмино си изпя песента вече и нов договор би продължил агонията ни само.

4 hours ago, S.G. said:

Идеята е до него да има 2 нови по- чевръсти, а той да раздава хляба като бекъп на Тиаго!

Ако Клоп някак си промени системата - може и да може. Но стилът, който практикува той, изисква всички да тичат яко. Фирмата беше твърд титуляр, защото пресираше като откачен в миналите години. 

И Тиаго тича колкото може, но често заради това, че е бавен, си изкарва картони със закъснели влизания. 

21 minutes ago, SFA said:

Фирмата вероятно си търси клуб от отдавна, ама с тая заплата зор работа..

Не съм останал с впечатление, че Фирмата е заплатаджия. По-скоро той е с манталитет и отношение към играта, като на европеец / британец. Така, че не вярвам да е това причината, все още да е при нас. По-скоро лоялност / помните ли - в началото той беше "синът на Клоп" /, привързаност и реалистичен поглед на нещата, не знам...🤔

Той за Италия се глашеше, ама Юве глътна вода, та единствено двата Милански, ако се разберат / са се разбрали. Аз Фирмата отдавна не го броя за първия състав, още повече да преподписва. Ще се разделяме, по живо, по здраво и ще дирим нов сеньор, само дано не тоя от Вълците.

Днес пак четох, че на Фирмино щял да му бъде предложен нов договор. Моята конспиративна теория е, че Клоп се е отказал от идеята да играе с централен нападател. Нашата формация на игра е усукана така да се каже, така че Салах ще бъде продаден на ПСЖ ако успеят да разкарат Неймар, а Дарвин ще мине на местото на Салах. Пък вече Гъбко ще бъде новият Фирмино, а стария ще подпише нов договор за да помага.

Дарвин отдясно? На него от другата по-удобна му страна не му се получават ударите, пък отдясно хич не звучи добре - грам не ги умее по диагонала, като бие отдясно.

Или искаме да поставим рекорд по най-прострелните центрирания, идващи от един фланг. Заедно с тия на Трент, дето я центрира с връзките.

• 4 weeks later...
1 hour ago, kibo1992 said:

Roberto Firmino has offers from Premier league clubs but has vowed that he loves #LFC and doesn’t want to play for another English club.

Разбирам го, че не иска да играе в друг отбор от ПЛ, а не изобщо в Англия.

Би могъл да играе в отбор от Чемпионшип,  и особено  Евертън!

Добре де,защо Клопо поне не го пробава в халфовата линия?

Много съм сантиментален и ми е яко кофти като прочетох новината.Знаех че е неизбежно,ама....някакси не мога все още да го приема.

Много трудно съм се привързвал към даден наш футболист през годините,но Боби е един от малкото които наистина харесвах!

За сега няма да казвам сбогом и огромно благодаря защото още не е факт,но.......определено ми стана много гадно.

Тази новина ми скапа вечерта, доста пъти съм го гледал на живо, страхотен финес имаше в играта му❤️

Ясно , че беше неизбежно, ако не тази- следващата щеше да е, но пак ми е тъпо!

Задължително, в края на сезона, да се мести в ЛЕГЕНДИ - Си Сеньор!

• S.Gerrard changed the title to Роберто Фирмино (Ал Ахли)