Svet Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Колега, май не ме разбра. Аз не съм против да се ротира състава, а против самото изказване, че "няма да сме там". Никой нямаше да каже нищо, ако си излезем пак със същия състав от двама-трима от първия отбор и с Клоп на скамейката. И под "първи отбор" нямам предвид титуляри. Самото изказване на Юрген беше много остро прието от малките отбори, като дори един от собствениците им каза, че това ги убива. Ако ти представляваш Шроусбъри и си спечелиш мач на Анфийлд, ще искаш възможно най-голямото внимание за твоя отбор, но ако Клоп излезе и каже "е*ал съм ти мача" на никой няма да му пука. baivan, ReD_Gerrard and oZZy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4i4kata Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Колега, май не ме разбра. Аз не съм против да се ротира състава, а против самото изказване, че "няма да сме там". Никой нямаше да каже нищо, ако си излезем пак със същия състав от двама-трима от първия отбор и с Клоп на скамейката. И под "първи отбор" нямам предвид титуляри. Самото изказване на Юрген беше много остро прието от малките отбори, като дори един от собствениците им каза, че това ги убива. Ако ти представляваш Шроусбъри и си спечелиш мач на Анфийлд, ще искаш възможно най-голямото внимание за твоя отбор, но ако Клоп излезе и каже "е*ал съм ти мача" на никой няма да му пука. Разбрах те. Но и ти ме разбери.. много сме ограничени откъм първи отбор. Всички се връщат от контузии.. имаме 2 мача ( Сряда и Събота). Това че не всички играят..не означава че не тренират и не трябва да се пазят за края на сезона. Как да пусне Шакири след сумати време извън състава , след като може да го остави още 2 седмици да се възстанови напълно..това важи и за останалите. Относно Шроусбъри..те си заслужиха парите от втория мач. Срещу кой ще играят..няма никакво значение.. Даже така имат повече шанс за още пари и още мачове. Клоп го доказа много пъти.. Ливърпул е на първо място. Защо да мисли за другите отбори..след като никой не мисли за нас. Цял сезон ни обиждат..подценяват и т.н..Накараха ни да играем 2 мача в рамките на 24 часа... Само тази седмица..играхме в Неделя , ще играем утре и после в Събота.. Какво им пречеше на ФА да изместят съботния мач за Неделя. Това са все неща.. които са срещу нас.. и после се оплакват защо не играем с 1вия отбор.. Еб... съм ти и Шроусбъри и всички останали.. Клоп се грижи за нашия клуб, за нашето семейство..Уважавам го още повече за това негово решение. maik05, Gandalf, Dr.G. and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Не откривам тема на въпросния треньор, затова тук Dacheff 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Грешка на Клоп е, че веднага след мача каза, че "няма да сме там".Може да си го е мислил преди или към края на мача, но не биваше да го казва публично.Вместо това, чак 02.02 вечерта или на 03.02 на пресконференцията преди реванша да обявивече решението си, добре обмислено дотогава. На 04.02 в реванша биха могли да играят почти същите играчи + силничка скамейка. Аз от десетина години "пея", че не искам да играем за никакви домашни купии винаги съм искал и съм се радвал на възможно най-ранно отпадане.Така беше, защото все се борихме за по-важни неща, като четвърто място или титла. Но ... този сезон е коренно различно!На 02.02 след Тотнъм - Сити може да сме с 19(21) т. преднина при оставащи 13 мача.Щом Клоп държи на по-дълга почивка за основните играчи и предпазване от контузии, то почти никой от тях да не играе на 15.02 с Норич, а направо да се готвят за Мадрид.така пак ще имат 14 дни почивка, Клоп бе казал - около 7 дни самостоятелна подготовка,после на базата. Хем ще ги предпази от контузии и ще са свежи за Мадрид.А за мач с Норич с "децата" какво - най-много да загубим, майната му.После пак след мача за ФА с Челси на 07.02 идва Борнемут - и пак с "децата"преди реванша с Мадрид след 4 дни.Следващия мач за ФА (1/4 финала) и е на 21 март и никак не пречи,защото следва пауза за националите и мач от ПЛ чак на 04.04 на Етихад.В него може да играем с титулярите :) или да ги пазим за 1/4 финал от ШЛ.След този мач правим пак равносметка с колко водим при оставащи 6 мача -ако не го загубим, ще са 13+ точки, при загуба пак 10+ и решавамес кои футболисти да играем 1/2 финал за ФА на 18 април. И друго: ако вече сме отпаднали от ШЛ на 1/4 финала на 15 април,то само ФА къп ще ни бъде малка компенсация, ако я спечелим, трябва. Иначе оставаме с гола титла и 3 калъфки :) Разменям победи в 1/8, 1/4 1/2 и цял финал от мачавете за ФА къп,срещу четири мача без победи в оставащите до края от ПЛ. И най-накрая, че много се разприказвах:Ако отпаднем за ФА къп на 04.02, то приемам само една компенсация -без загуба до мача на Етихад, като там може и да се случи да загубим,но ако удържим поне равен, то до края на ПЛ не искам никаква загуба!!!Въпреки, че ще сме шампиони доста предсрочно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AllorNothing Posted January 28, 2020 Popular Post Report Share Posted January 28, 2020 Трагедията с Коби Брайънт за съжаление трябваше да ми напомни, че съм взел много неща за даденост, особено около Ливърпул.Желанието на всяка цена да се печели и това, че сме задължени да го правим, мисля че е обвзела много хора. Темата около ФА къп за мен го доказва. Да, играчите взимат неизмеримо много пари. Да, поради тази причина те трябва да играят тогава когато се налага, без да задават въпроси. Само че тук има една тънкост. Не е въпроса само в това просто да играят, те трябва да го правят с качество и да бъдат печеливши. Ако целта е просто да излязат на терена и да играят, те могат вероятно да го правят през 2 дни цяла година. Колко му е със съвременните методи на възстановяване. Обвинявате го Клопо, че не трябвало веднага да обявява намеренията си, че трябвало да остави задължително 5-6 човека от първия отбор, които играели по-малко.Тук трябва обаче да се помисли първо, преди да се хвърлят обвинения спрямо Клоп.В днешно време не само в спорта, а и като цяло във всички направления на живота, все по-голямо значение има "мен мениджмънта". Или иначе казано, начина по който можеш да работиш и управляваш хората около теб.В България сме уникално зле в това отношение, но всеки може да бъде сигурен, че Клоп е един от най-добрите, даже направи си е най-добрият в това отношение в света. Може би не само сред футболните мениджъри, а като цяло.Трябвало Лалана, Фабиньо, Ориги, Ловрен да играят, щото нямали игрови минути. Какво пречило на Клоп да ги остави.Сега ще ви кажа какво му пречи. Според вас те не са ли хора и не заслужават ли почивка както всички останали? М?Главната сила на Клоп е, че успява да направи уникален колектив където и да отиде. Това стои в основата на успехите му.Желанието за борба, раздаването по терена идва благодарение на изключителните качества на Клоп да бъде психолог. Той просто може да работи с хора и да изкарва най-доброто от тях, създавайки чутовен колектив в клубовете където е работил. При нас положението не е по-различно. Дали според вас на Лалана, на Кейта, на Фабиньо не им се иска както всички останали да получат по една седмица почивка и да бъдат със семействата си? Цялата висша лига в почивка, 4/5 от състава в почивка, но те да играят един шибан мач с гигантите от Шросбъри, вместо да получат както всички останали заслужен отдих от футбола.Ама били контузени, ама нямали минути. Това, че са били контузени не означава, че са си лежали вкъщи. И те всеки ден са били на базата на клуба както всички други. Дори сигурно са оставали и повече време в нея, за да се подлагат на рехабилитация.Психическата умора и при тях е не по-малка, независимо от по-малко изиграните мачове.И те са хора, и те заслужават както останалите да починат.В случая или всички излизат почивка, или НИКОЙ. Това е принципа, не може Клоп да дели играчите и после ние да очакваме здрав и сплотен колектив. Не са така лесни нещата, то навярно и заради това много малко народ знае как да управлява и работи с хора. Другото нещо, което се натъртва.Защо не останел той да води малките. Той човека сси го каза. Защото те си ИМАТ треньор.Ние тук по нашите ширини много обичаме да се бъркаме и мешеме в работата на останалите. Кой ни търси, кой ни иска помощ е без значение. Трябва да отидем и да му се бъркаме в нещата и да се правим на специалисти.В огромна структура като Ливърпул, всеки е назначен с определена цел, има определена работа и си върши точно нея, без някой друг да му се бърка в нея.Нийл Кричли е треньор на отбора до 23 години и най-нормалното нещо на този свят е той да ги води. Да, ако има 5-6 човека от първият отбор, тогава ще бъде Клопо както в мача срещу Евертън и този който мина срещу Шросбъри, но ситуацията не е такава. Решението е взето преди 3 седмици и всеки може да бъде сигурен, че то е направено в ПОЛЗА на играчите и Клуба. Никой от нас не знае какво е натоварването върху тях, какво е психическото им състояние. Клоп най-добре ги познава, той е всеки ден с тях и знае дали мат нужда от почивка или не.Според вас дали е случаен факта, че този път няма да има лагер някъде си, а ще получат една седмица почивка? Защо ли това е така? Дали не защото Клоп усеща пренасищането от футбол във всеки от тях? Дали защото не иска да си прочистят малко главите от футбола който ги залива 24/ 7 168 часа в седмицата. Стигаме и до самата ФА. Имам чувството, че лагерите са разделени точно в двете крайности. Едните хиперболизират значението на ФА, другите пък подхождат тотално нихилистично спрямо нея.ФА е еквивалента на всички останали "Купи на страната" във всяка една страна. Това, че е най-старият турнир в света му дава повечко престиж в сравнение с останалите купи в другите страни и това е. Не е маловажна купата, във всяка страна отборите се стремят да я печелят, но не на всяка цена, не да и придават първостепенно значение.Нито трябва да се величае този турнир тип Боби Борисов с неговата магия около ФА, нито пък тотално да се закчерква турнира, казвайки че бил само за селяните. В заключение ще завърша с това, с което започнах. Нека не приемаме за даденост това, което имаме по отношение на Ливърпул в момента и да изискваме за всичко и на всяка цена да се борим.Имаме мениджър, който е най-добрият в професията и знае какво прави. Ако на него на можем да се доверим, то няма на кой друг. Stan1, deadpool, Steven_Gerrard and 21 others 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 За мен е малко странно в сезона на най-силния Ливърпул в историята на клуба да имаме отпадания от Вила и твърде вероятно от Шрюзбъри на Анфийлд и докато за първото на сто процента мога да обвиня ФА, то за второто няма как. Правилата са еднакви за всички, не са такива само за нас. Тотнъм преиграват втори мач в този турнир с далеч по-къс от нашия състав. Просто не виждам причина същият състав от гостуването да не излезе и да си свърши работата. Аз не съм съгласен с това, че не оценяваме момента, напротив, оценяваме го и затова ни е яд, че с лека ръка изпускаме възможност за отличие, защото тая година сме изродски машини, ама догодина може ние да сме на Сити, а те на нас и да си хапем гъза, че не сме постигнали това, което сегашният ни потенциал позволява. Всичко друго са философски размисли и страсти. Plovdiv_1926, Stojkica, baivan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post stefan Posted January 28, 2020 Popular Post Report Share Posted January 28, 2020 Винаги ще подкрепям Клоп с двете си ръце.Решението си е правилно и не подлежи не съмнение,защото с това решение е съгласувано с всички много отдавна.Всичко е планирано още от началото на сезона заедно с всички производни.Възхищавам са на Клоп за това че отборът е един и никога няма да раздели играчите на титуляри,резерви и прочие.За него всички са ценни и той винаги го е показвал това.След като е взето решение,това ще бъде и няма да обиди никой,ти ще останеш да играеш ,а другите ще почиват.Евала Клоп.А реформа ще дойде много скоро и няма да е заради Клоп,защото и други ще скочат, заради тези убийствени програми.Да му мислят ФА, Ма, и тям подобни.Евала, Успех. 4i4kata, Drenski, joffer and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve_G Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Е то понякога е нужно един да изохка https://gong.bg/foot...a-igraem-575579 Кева 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolonkata Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Абсолютно прав е Клоп. Да го духа и тая купа и ФА. Щом са казали, че ще се почива тогава и не си спазват думата значи да се прави сечено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Не става въпрос за сечено.Живота се променя и не ни се гледат, извращения, магии,магьосници и Дебели Бобита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Drenski Posted January 28, 2020 Popular Post Report Share Posted January 28, 2020 Бай Иване, ти продължаваш да настояваш, че Клоп можело да си го е мислел това "към края на мача", ама не трябвало да го обявява веднага. Затова аз ще ти повторя, че това решение е взето още преди мача и нищо чудно да е съгласувано от Клоп със собствениците. Това не е реакция на обидено момченце, което видяло, че ще има преиграване и се нацупило. Освен това недоволстваш, че сме щели да останем само с едната "гола" титла на Англия и три калъфки. Вярно, апетитът идва с яденето, ама много бързо ни хвана лакомията.Сега мога да призная, че сериозно бях разтревожен, че няма да доживея нова титла на Ливърпул. Както от форума не я доживяха Милен и бай Ангел.Така че тази "гола" титла на мен ми е по-ценна като злато. Дай Боже догодина да повторим, пак ще съм много щастлив, но тази първа титла след 30 години ще ми остане най-ценна от всичко. Съжалявам, че и аз взех да говоря като за свършен факт, а не искках да го правя. Съгласен съм, че това е нова фаза от войната на Клоп срещу претоварения календар. Той започна тази война още на втората си година с остри изказвания срещу програмата по Боксинг дей.И точно решението му да не застане на тъчлинията е голямата бомба. Точно това е гвоздеят на програмата, а не кои футболисти ще излязат на терена. Ако излем с юношите, но Клоп беше на тъчлинията, нямаше да има същия ефект. Щеше да мине и да замине. Той предварително много добре е знаел какво прави и каква ще бъде реакцията на този наистина безпрецедентен и смел ход - да откажеш да ръководиш мач в най-стария футболен турнир в света и вместо това да отидеш на плаж.. Обиждали сме били Шрьосбъри и другите малки отбори с това отношение. Собственикът на Акрингтън се изцепил сърдит с няколко туита. Ах, недей! Той си спечели своите 5 минути слава с тези туитове, които нищо чудно да не е бил трезвен, когато ги е писал. Да броим минутите - Ориги имал толкова, Лалана толкова, можели да играят. Ами не може. AllorNothing го е казал много хубаво - какъв ще е този колектив, в който едните отиват на почивка, а другите излизат да ги рита някакъв защитник от остров Гренада? Това е създаване на групи в отбора. На Ориги може да му се иска да има повече минути, но разбира и приема решението да е играч за последните 20 минути. Защото знае, че е в името на отбора, именно в името на колектива. Но едните да отидат на почивка, а той да играе, вече е друго. "Ние сме едно", това е посланието на Клоп. Всички отидохме в Дубай за Световната купа, сега всички ще отидем на почивка.Сигурен съм, че вътрешно не само нашите играчи, но и футболистите от другите отбори са доволни от войната на Клоп. Защото кой не иска повече почивка и повече време със семейсството. Аргументът за милионните им заплати винаги ми е забавен. Като взимат милиони, все едно не са хора от нашата планета а са дошли от Мелмък. ФА Къп беше велик турнир. Но беше. Той трябва да остане, но да махнат Карабао. И да започват още от есента с ФА Къп, като искат да имат време за преигравания. Сегашните плачове за ФА Къп са лицемерие. А в него англичаните нямат равни. danail06, Dacheff, stefan and 23 others 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Аз също подкрепям решението на Клоп, няма смисъл да се повтаряме колегите AllorNothing и Drenski бяха достатъчно изчерпателни по темата и напълно споделям написаното от тях.И не мога да разбера как това било неуважение към малките отбори - Шросбъри няма да играят на "Анфийлд" ли, няма да ги дават по телевизията ли, няма да пускат феновете им на стадиона ли, няма да си вземат парите от ТВ правата ли, какво?И взема да се насажда някакво мнение, че едва ли не ако спечелим преиграването ФА купата ни е в кърпа вързана.За мен титлата е на първо място и нека не се забравя, че този сезон вече бяха спечелени Суперкупата на Европа и Световното клубно, така, че незнам за какви "калъфки" може да става въпрос.Аз съм сигурен, че дори и да продължим, срещу Челси ще излязат почти същите, които и срещу Шросбъри и няма да видим желания от някои колеги "една идея по-сериозен състав". J.N.K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Хора, според мен тук се праивте на по-светци от Папата в опитите си да подкрепите и оправдаете Клоп. Сигурен съм, че всеки човек в тоя форум, включително и аз, бихме минали през тухлена стена за него, но в този случай няма как да се съглася с крайната му позиция. Че трябва реформа за тая шибана купа - трябва, няма две мнения. Че ние, заедно с Улвс сме изиграли най-много мачове от началото на сезона, също е вярно. Но. Тази война трябваше да се води през изминалите сезони, когато нямахме ресурсите да играем в подобен цикъл. Сега, обаче, ги имаме за пръв път в историята си имаме по двама души за позиция, освен на левия бек. Заклевам се, че никога не съм виждал по-широк състав на Ливърпул досега, а е възможно и никога да не видя повече. Какво щели да си кажат Ориги и Лалана когато другите почивсли? Те трябва да са рядко глупави, ако не осъзнават ролята си в отбора, а тя е именно на периферни играчи. Играчи, които основно навъртат мачове като бройка от скамейката, за купите или при контузия. Това са Ориги, Лалана, Шакири, Окса, Ловрен, Адриан. Всеки един от тях знае ролята си, всеки едни фен знае ролята им, Клоп също знае ролята им. Просто не виждам причина на тия футболисти да не им се даде възможност да допринесат за благото на клуба като основни играчи, oZZy, livernas and Svet 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuchev711 Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Успях да прочета повечето неща, които сте написали. Само едно не видях. Защо е цялата тая врява, след като младежите ни преспокойно може да чукнат Шроусбъри? Едно е да е играеш срещу отбор от Висшата лига (визирам Вила), друго е срещу отбор от по-долните дивизии. А. Гюзелев, baivan and grenadirs 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Без да съм чел каквито и да било изказвания по въпроса, защо се смята, че Клоп го прави това в протест на преиграванията? Клоп е голям фен на зимна пауза за отборите и съм сигурен, че липсата на зимна пауза е главната причина. baivan, grenadirs and ReD_Gerrard 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Напълно съм съгласен за колектива - един, ако пътува, всички трябва да са там, без значение дали играят. Само че не разбирам защо Мелууд едва ли не е представен като някакъв концлагер. Може би аз имам старомодно мислене и очаквам, че при всяко стъпване на стадиона трябва да им се изправят космите на ръцете. Явно обаче трябва да свикваме, че романтиката във футбола лека-полека изчезва. Едва ли щеше да е проблем за Клоп реално не той да води отбора, а да се усмихва 90 минути на тъчлинията, никой нямаше и да разбере. Щом обаче е решил да започне тази война и в нея ще трябва да го подкрепим. Аз си държа на мниението, че 11 дни по плажовете не са никак малко, а и след сезона ще имат доста време за разпускане. Но какво разбирам аз, да гледаш резервите заедно с другите на Анфийлд явно е някакво мъчение...И само да поясня, това е относно мненията в темата, дано сега не ме изкарате противник на идеите на Клоп. Той и да дойде и да ми се изсере пред вратата, пак ще си го обичам. :D Просто в тази ситуация има различни мнения, няма нищо лошо да си чешем езиците. oZZy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Е къде са тия 11 дни по плажовете? Имат 1 седмица почивка, тази в която е насрочено преиграването, а следващата започват тренировки и подготовка за мача през уикенда. Според мен, Клоп трябва да попита, дали има желаещи от първия отбор, да вземат участие в мача, като изрично уточни, че за отказалите няма да има никакви последствия. YOU'LL NEVER WALK ALONE! David, Dacheff, J.N.K. and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Не съм писал, че обвинявам Клоп, ако така се е разбрало, а че не съм съгласен с решението му. Мнението ми за почивката може и да сте го подминали в предишния ми пост, затова повтарям:вместо от 1 до 15, става от 4 до 18, а на мача с Норич да играят тези до 23 г. и може пак без Клоп. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Прекалено буквално приемате всичко написано. Първо излезе, че Клоп трябва пусне всичко най-добро едва ли не, после, че ще са 14 дена на Ибиза. :D Ясно е, че да се подготвят преди мачовете не е като да "ритат пред блока", просто позицията на Клоп ми се видя една идея по-крайна, заради възможността да нямат мачове 11 дни вместо 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolonkata Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Хора, според мен тук се праивте на по-светци от Папата в опитите си да подкрепите и оправдаете Клоп. Сигурен съм, че всеки човек в тоя форум, включително и аз, бихме минали през тухлена стена за него, но в този случай няма как да се съглася с крайната му позиция. Че трябва реформа за тая шибана купа - трябва, няма две мнения. Че ние, заедно с Улвс сме изиграли най-много мачове от началото на сезона, също е вярно. Но. Тази война трябваше да се води през изминалите сезони, когато нямахме ресурсите да играем в подобен цикъл. Сега, обаче, ги имаме за пръв път в историята си имаме по двама души за позиция, освен на левия бек. Заклевам се, че никога не съм виждал по-широк състав на Ливърпул досега, а е възможно и никога да не видя повече. Какво щели да си кажат Ориги и Лалана когато другите почивсли? Те трябва да са рядко глупави, ако не осъзнават ролята си в отбора, а тя е именно на периферни играчи. Играчи, които основно навъртат мачове като бройка от скамейката, за купите или при контузия. Това са Ориги, Лалана, Шакири, Окса, Ловрен, Адриан. Всеки един от тях знае ролята си, всеки едни фен знае ролята им, Клоп също знае ролята им. Просто не виждам причина на тия футболисти да не им се даде възможност да допринесат за благото на клуба като основни играчи, Тия хора обаче също не са имали време дс прекарат цяла седмица с семейство, роднини и т.н. от началото на сезона, защото дори и да играят по-малко пак са там пак са на тренировките и прекарват същото време с отбора който и по-важните от тях играчи и изведнъж, защото ФА са решили да не почиват седмицата която им е отредена за това ще е меко казано жалко AllorNothing, Steven_Gerrard, 4i4kata and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Балабанка, пък и всеки друг нека каже как ще реагира, ако във фирмата за която работи им кажат следното:Момичета, заради добре свършената работа през годината всички ще получите седмица допълнително отпуск, от тази дата до тази дата.Да, но след няколко дни идва някаква дребна поръчка, която ще трябва да се свърши точно в този период. И шефовете казват, тия дето са имали най-много болнични ще останат да работят, другите всички почивка. Като тези, които останат няма да получат допълнително възнаграждение.А самата работа не е сложна и нещо, с което да се докажеш.Сигурен съм, че всеки ще изпадне във възторг от това решение. Няма да има недоволни, няма да има разцепление. Казваш Тотнъм щели да си играят с всички играчи.А взимаш ли предвид обстоятелството, че те ще го направят, защото това им е единственият реален шанс за трофей? И заслужили ли са си преди това тези играчи почивка? tuzara, Bellamy, deadpool and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Тази война трябваше да се води през изминалите сезони, когато нямахме ресурсите да играем в подобен цикъл. Сега, обаче, ги имаме за пръв път в историята си имаме по двама души за позиция, освен на левия бек. Заклевам се, че никога не съм виждал по-широк състав на Ливърпул досега Ами всъщност отбора ни е същия като миналия сезон, плюс единствено Окса и Минамино.Така, че колкото е бил широк състава миналата година, толкова е широк и тази. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Балабанка, пък и всеки друг нека каже как ще реагира, ако във фирмата за която работи им кажат следното:Момичета, заради добре свършената работа през годината всички ще получите седмица допълнително отпуск, от тази дата до тази дата.Да, но след няколко дни идва някаква дребна поръчка, която ще трябва да се свърши точно в този период. И шефовете казват, тия дето са имали най-много болнични ще останат да работят, другите всички почивка. Като тези, които останат няма да получат допълнително възнаграждение.А самата работа не е сложна и нещо, с което да се докажеш.Сигурен съм, че всеки ще изпадне във възторг от това решение. Няма да има недоволни, няма да има разцепление. ФК Ливърпул не е завод за кисели краствички. Играта на футбол не е работа на конвейр. Нещо много по-сложно е. Вски може да отиде и да реди кисели краствички в буркан. Обаче един футболист не може да поддържа адекватна форма, а още по-малко да навлезе в адекватна форма без да играе и след като се пропилява идеална възможност за това. Пък нека отборът да си е воден от Нийл Кричли. Както става всеки път в мачовете на U23, в които прясно възстановените от контузии редовно вземат участие. А съвсем настрана оставяме факта, че ако сравняваме реалните примери тези хора за този един месец, в който не са играли са взели по над половин милион лева средно, а ако разчитаха на НОИ, както би разчитал един служител в завод за кисели краставички щяха да вземат по 2000 (ако приемем, че ги осигуряват на максимален доход, а заплатите им не отиват в някоя офшорка на Гърнси). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 И значи Клоп не знае кой има нужда да играе, така ли да разбираме?Прави всичко напук на ФА и въпреки интересите на клуба.Добре. deadpool 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 И значи Клоп не знае кой има нужда да играе, така ли да разбираме?Прави всичко напук на ФА и въпреки интересите на клуба.Добре. В този случай според мен - да. Ясно е каква е целта. А тя така или иначе ще бъде постигната и без целия този цирк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts