Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Клоп си е изнервен отпреди мача. Още на пресконференцията беше много крив и ме изненада заядливата му настройка към някои въпроси. Не го бях виждал такъв. Дано е нещо временно, а не сериозен конфликт на някакво ниво в клуба.

Да, как си позволява!

Даже преди неколко дена се завъртя едно клипче как обиждаше Трент и Робъртсън на една тренировка, като им казваше нещо от рода на "Вие идиоти ньедни, нали съзнавате, че тва е проста тренировка, бе!". Сигурно ще ги разкара.

Ей, сички идиоти, само той убав!

Хаах, @inka, вярно ги нареди на една тренировка. You two idiots . . .

Не трябва ли днес да сте на възстановяване, не на тренировка - по памет.

:sarcastic: :sarcastic:

То и аз така се обръщам към папагалката в къщи,

На тати темерутчето . . .

На мен ми стана интересно като видях преди мача с Атлетико кой къде е ходил по прословутата почивка. Ми те обиколили половината свят. При положение, че вируса си беше на дневен ред.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

"ГОЛ"а е гола вода, по принцип. А този американски сайт

https://www.ranker.com/tags/soccer?ref=mainnav

си е постоянно действащ за каквито се сетиш ранг листи, включително СОКЪР.

В края на годината е важно от ФИФА, УЕФА кого ще изберат за "най", дано да е Клоп.

Would Less Football Improve Football?

Слагам това видео в темата на Клоп, защото с него искам да реферирам двата му трансферни "провала" - Чембърлейн и Кейта. Двама играчи, струващи общо 100млн., със страхотни заложби, перфектно допълващи останалите халфове в отбора, но страшно чупливи, заради което са далеч от това да оправдаят трансферните си суми.

Засега

Тази пауза във футболния календар може да се окаже почивката, от която двамата се нуждаят, за да може телата им да заякнат, да се възстановят и се върнат със свежи сили на терена. Останалите аргументи са във видеото, няма да го преразказвам.

Окса винаги си е бил чуплив, както почти всеки играчи, развиван в Арсенал... Кейта е друга бира, какво му стана на него не е ясно. Така че с Окса винаги си е било риск, но Кейта е страшен малшанс...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Немската дисциплина, а отдолу в спортала един тон подигравателни коментари :sarcastic: И тук не става въпрос дали вярваш или не в коронавирус, просто това е още един пример за разликата в манталитите, може да си отговорим защо и ние ще сме винаги на светлинни години от тази нация.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкритикува мерките срещу коронавируса в Англия, като ги сравни с тези в родината си Германия. Той спазва правилата от Германия дори на острова, но това го кара да се чувства странен понякога.

“Аз лично не разбирам защо започнахме да носим маски в закрити помещения от 15 юни, докато в другие страни това се прави от 5-6 седмици. Може да се спори има ли полза от тях, но е факт, че в страните, къзето носят маски, броят на пострадалите е по-малък отколкото в Англия. Това е факт. Ако в Германия искате да влезете в магазин без маска, то няма да ви пуснат. С маска може да ходите навсякъде. Виждал съм и хора с допълнителна защита като шлемове.

Тук като изляза с маска и ръкавици се чувствам като извънземен, тъй като няма други като мен. Ще продължа да ги нося, докато не обявят, че пандемията е свършила", заяви Клоп.

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп