Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Тоя пък що? Много мениджъри са печелили Чемпиъншип, но не съм виждал някой да е номиниран в тройката за тази награда.

Еми да ама виж спечелилите преди това Чемпиъншип като влязат във ВЛ са като насрани. Докато Лийдс играе доста добре и като цяло Биелса е наложил един нетипичен за малък отбор стил на игра.

Еми да ама виж спечелилите преди това Чемпиъншип като влязат във ВЛ са като насрани. Докато Лийдс играе доста добре и като цяло Биелса е наложил един нетипичен за малък отбор стил на игра.

Борнемут примерно далеч не бяха насрани, 5 години си играха много приличен футбол, с бюджет далеч по-малък от този на Лийдс. Не съм видял Един Хау да е бил номиниран за някаква сериозна награда.

И не, нямам предвид, че е голям мениджър. Искам да кажа, че Биелса е изключително надценен и няма абсолютно никакво място сред топ треньорите. Преди години пак имаше хайп по него когато стигна финал за ЛЕ с Атлетик Билбао и пак беше превъзнасян. А когато Ходжсън направи същото с Фулъм предната или по-предната година, никой не каза нищо за него. На всичкото отгоре Атлетик загуби финала с 0:3 бързо-бързо, а Фулъм с гол в 120-та минута.

Общо взето Биелса и Ходжсън са на едно ниво - пълни посредственици, нямащи класа за топ отбор.

П.П. Само Норич от спечелилите ЧШ в последните пет години са насрани. За Борнемут стана дума, Бърнли 2 пъти са топ халф, веднъж в Европа, другите са Уулвс, НЕС е колкото си искаш класи над Биелса.

Общо взето Биелса и Ходжсън са на едно ниво - пълни посредственици, нямащи класа за топ отбор.

Награди за треньор не е нужно да се вземат само ако си начело на топ 10 от най-комерсиалните отбори. Не съм казал, че Биелса става за топ тим, но работата му в Лийдс за мен заслужава похвала. Чак 1 място в света не, но определено заслужава да се спомене.

Ама то и работата на Нуно Санто, Еди Хау и Шон Дайш и тя трябваше да се спомене, ама тоя цървул го изкарват все едно пикае олио и е с два хуя. А той си е най-обикновен цървул като Ходжсън.

Трудно бих взел горното мнение сериозно, когато се използват толкова цветущи епитети. Колкото до Ходжсън и Биелса - и за двамата се говорят само положителни неща от останалите мениджъри и треньори. И двамата доколкото знам водят семинари. Първият е всепризнат при защитата във формация 442 и като цяло играта в тази формация, а за втория най-добрите казват, че са се учили от него. Дали има по-добри от тях? Определено. Дали заслужават такива обиди, сам прецени...

Клопе, взимай се в ръце и ако не виждаш какво става на игрището, накарай някой от щаба да гледа и да ти казва.

Адресатът ти е ТОТАЛНО сбъркан! Това пожелание го отправи към ФА и в частност към ИЗРОДА райли който управлява съдиите!

Според мен Клоп (и треньорският щаб като цяло) има две неща, които може да подобри за да стане перфектен:

- тактическата гъвкавост по време на мачове. Не говоря само за мача от вчера, ами по принцип понякога (нещо което рядко се налага в последните 3 години) закъснява да направи промени - тактически или смяна на футболисти. Нямам идея точно на какво се дължи това, при положение че има толкова специалисти в щаба, но една от причините може да бъде второто нещо, което може да промени, а именно:

- Предоверяването към дадени футболисти. Знам, че има примери за обратното (Клайн, г-н Балотели, Сако), обаче те са по-скоро изключение. Не мога да си обясня как в отбора остават играчи с години повече отколкото трябва. И предните сезони имаше такива примери - Ловрен, Миньоле, а сега са още повече - безполезниците дето съм ги нарочил. Всъщност извинявам се, не съм ги нарочил аз, а Клоп. Просто му е неудобно да го каже по телевизията, а и никой не го пита примерно за мача вчера защо не смени Джини и Къртис до 60тата минута.

Има една много хубава английска дума за тези случаи - deliver, на БГ би трябвало да е допринасят. Е крайно време е Клоп да стане безскрупулен и тези дето не допринасят да бъдат навреме разкарвани от отбора, това е една от тайните на дълго и успешно царуване. Съра с червения нос не се свенеше да разкара такива значими за Манчо фигури като Кийн, Бекъм, Стам, Нистелрой, Бербатов, а Клоп с години дава шанс на съвсем незаслужили.

Може да прозвучи като изключително изрязване, ама ако Манчестър Юнайтед, с участие в ЛЕ и с Оле-Гунар Солскяр като мениджър стане шампион през сезон 2020-2021, Клоп трябва да си ходи.

Може да прозвучи като изключително изрязване, ама ако Манчестър Юнайтед, с участие в ЛЕ и с Оле-Гунар Солскяр като мениджър стане шампион през сезон 2020-2021, Клоп трябва да си ходи.

Съгласен на 100 процента! Ако куците маангали станат шампиони вината ще е изцяло на неадекватните решения на Клоп. Трудно ще е за преживяване.

Много си първосигнален.Юнайтед няма да са в топ 4 най-вероятно

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп