flyhorse0906 Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 И да, това не променя факта, че са адски свидливи и искат с много малка инвестиция да ударят кьоравото, дет' се вика. Ами да предложим тогава парите за селекция да ги събираме с ДМС.И за заплатите също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinobi Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Ами прав е колегата за това, че тия са стиснати. Собственици на един от големите отбори с огромна фенска маса, спечелени няколко важни трофея в последните години. Едуардс им кешира мънибола отлично. И накрая тия да се дърпат сякаш са Даниел Леви, да ги смера. Ами нелогично е. Нелепо. Срамно. "Ние сме Ливърпул, но се самоизхранваме. Нашата схема най-трудна и доблестна. " Стига вицове, тия броячи на цифри грам не ги е.е за отбора. mihail69, AllYouNeedIsKlopp, Stivi_G and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 24, 2021 Report Share Posted January 24, 2021 Мен ме плаши друго развитие ... стяга го капата Бай Браздан и им казва ... "Вземи си чантата, шапката, гащите ... шот' съм та и**л ..." .... и да си фане вурсТа и да иде на ОктоберФест ... добавяйки откровената пропагандЖа от известно време, на терена, около терена, у медийти и т.н. ....единствено ме крепи мисълта,че Хер КЛОП е много инаТ и огромен дЖентълМЕН и само, за да им направи напук, ще остане да ги смачка, като бетонобъркачка, НЕбрежно ... :60: David, Bellamy, А. Гюзелев and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 https://webcafe.bg/football/klop-kaza-v-prav-tekst-kakvo-iska-no-nyama-koy-v-livarpul-da-mu-go-dade.html IVasMan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted January 27, 2021 Report Share Posted January 27, 2021 А американците ли пуснаха Жота в Дания? В последните години не се сещам за по-тъп и безсмислен официален мач на отбора. При формата и ефективността, която Жота имаше:е твърде вероятно да не бяхме 5 мача без победа и 4 без вкаран гол в първенството. Всичко е много навързано, но далеч не смятам, че вината е само в американците, че не взимат защитник на Клоп. Въртят ми се едни лоши мисли за престоя на Клоп като равносметка досега, но хайде ще изчакам до края на сезона. deadpool, lassana, Stan1 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted January 27, 2021 Report Share Posted January 27, 2021 С първата половина от мнението съм съгласен, другата не съм. Клоп лично за американците дойде с идеята да ни върне на пиедестала и в клуба на богатите, което си изпълни отлично. Вече като успехи, 1 титла и 1 ШЛ пакса си сериозни успехи, въпреки че титлите можеха да са 3/ с тазгодишната/. Не мисля, че отборът беше достатъчно класен или поне по-класен от онзи Реал тогава за 2 ШЛ и то поред конкретно за 2018 и 2019. Но миналата година вече Ливърпул трябваше според формата от декември да е изявения фаворит с Байерн. Реално Клоп ще има вина единствено за тазгодишната кампания в първенството. 2019 си беше рулетка кой ще издъхне пръв и ако не беше Компани, вероятно щяха да са Сити. За ШЛ коментирах. Така че Клоп по отношение на идеята на американците си изпълни целта на 100%. През фенската призма остава горчилката, че този отбор трябваше да се конкурира със Сити на Гуардиола, който е една машина за домашни шампионити, но все пак се стигна до Обетованата земя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 Дори и Жота да не се беше контузил само щяха да се замажат проблемите, които има отбора в момента.Няма как да се бориш за титла, когато ни защитата ти защита, ни халфовата ти линия, халфова линия.Просто няма как.Ако с играчи като Рийс и Филипс се ставаше шампион, добрите защитници нямаше да струват 70+ милиона. lassana and fishek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 Също не бях съгласен с пускането на Жота в Дания, но това се говори, като че е най-голямата грешка на Клоп откакто е тук. Да, може би не трябваше да играе, но Жота беше във вихъра си и трябваше да се ротира с някой от триото отпред. Не помня кой игра в мача в домашното първенство, но може би той да е влезнал резерва него мач и затова Клоп да е решил да го пуска в Дания за да може да има игрови минути. Може да обвиняваме когото си поискаме за несполуките ни в този сезон. Според мен не можеше да ни връзва вечно и нещо някъде трябваше да се спука. За съжаление в нашия случай се спука на няколко места и това ни коства доста. Кева 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 Също не бях съгласен с пускането на Жота в Дания, но това се говори, като че е най-голямата грешка на Клоп откакто е тук. Целият мач с Мидтиланд беше една огромна грешка, която еба майката на сезона. Осносвните играчи въобще не трябваше да пътуват за него. Първо, защото беше без значение. Второ, защото така или иначе програмата беше и продължава да е изключително натоварена и това беше идеална възможност за 7 дни пауза между два мача. Възможност, която с лека ръка беше изхвърлена в кофата. И освен контузията на Жота, струваща 2 точки в мача с Фулъм, защото когато има цяла седмица между два мача представянето на отбора е доста по-добро отколкото ако има мач през седмицата, особено в сряда. Същото се отнася и за частичното участие на определени играчи в някои мачове, примерно Милнър срещу Аталанта, при положение, че няма как да изкара 3 маа за 7 дни и което му струваше 1 месец извън терена. livernas, deadpool and Stan1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 Юрген Клоп: Доверието се губи много бързо Доверието се губи много бързо в този свят: или всичко е наред, или обратното. Но между тях има много етапи, каза Юрген Клоп в пресконференцията преди предстоящия мач с Тотнъм."Искам в играта да има и повратни моменти, но би било добре да постигаме и резултати. Пропуснахме три гола в последния мач и очевидно не се случи това, което искахме. Не съм от хората, които си мислят, че животът винаги трябва да е перфектен, а отборът винаги трябва да побеждава. Не можем да започнем отначало, но можем да се подобрим, и вече сме на път... Да, ще се ядосваме, ще съжаляваме, но и ще се борим здраво. Ще бъдем позитивни за позитивните моменти и критични за отрицателните. Готови сме за битка утре, но къде ще ни отведе тази битка не знам. Играхме през декември и осъзнавам, че в добри времена е по-лесно да повярваш в това, което правиш. Но аз никога не съм бил треньор, който работи само в удобни условия.Верният отговор е да се реагира на добрите моменти и да се запазят тези, които са работили добре. В този свят губим доверие и вяра твърде бързо. И така е навсякъде. Или е страхотно, или обратното. Но между тях има много етапи.Виждам момчета, които опитват, които работят, ние работим като екип за решаване на проблемите. Играта е трудна и аз я обичам. Не става въпрос за един или за няколко човека. Основната причина, поради която обичам футбола е, че за да спечеля, не е необходимо задължително да съм перфектен. Искаме да сме отбор, срещу който никой не иска да играе. Нарекоха ни най-добрият отбор в света, което не е съвсем вярно. Можем да станем по-добри от най-добрия отбор в света, все още можем. Но трябва да го докажем на терена.Колкото по-негативно говорят и мислят за нас, толкова повече това ни помага. В състояние сме, въпреки ситуацията, отново да си върнем борбения дух и да покажем колко сме силни", каза Клоп.Източник: Daily Mail David, tuzara, Stan1 and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 Това сме ние.https://www.sportal.bg/news.php?news=884891 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 За трансферите, за Ван Дайк и др. https://www.skysports.com/football/news/11669/12206296/liverpool-boss-jurgen-klopp-says-ozan-kabak-and-ben-davies-need-time-to-adapt-to-life-at-anfield Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 В Туитър пише, че майката на Клоп е починала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toshko_Afrikanski Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Точно четох и аз. Още по-гадното, че заради рестрикции в Германия заради ковид, няма да отиде на погребението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibo1992 Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 40 minutes ago, Toshko_Afrikanski said: Точно четох и аз. Още по-гадното, че заради рестрикции в Германия заради ковид, няма да отиде на погребението. Е не, това вече е скандално..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Кирил Пейчев and joffer 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibo1992 Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Сега Клоп има нужда от една от неговите прегръдки от феновете! 9.Player, neversurrender, koko_87_lfc and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuchev711 Posted February 11, 2021 Report Share Posted February 11, 2021 Смея да се съглася с написалият това нещо. Stivi_G, RedTop1892, wallenx and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red One Posted February 12, 2021 Report Share Posted February 12, 2021 20 hours ago, kukuchev711 said: Смея да се съглася с написалият това нещо. Кой, по дяволите, е Тим Болтън? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 Въпреки че жената си е отишла на достойна възраст, няма как да не му е тежко на човек, когато изгуби майка си. Много кофти за Клопо, още повече че дори не може да отиде на погребението ѝ. Смъртта на майка му, само може да ни напомни, че и хората свързани с футбола имат своите житейски проблеми, които ние често забравяме, че могат да съществуват при тях. Не съм чел каква е причината за смъртта на жената, но най-вероятно се е занело преди това какво ще се случи с нея. Всичко това няма как да не е мъчило Клоп в предните седмици или месеци. Не казвам, че това е повлияло по някакъв начин на работата на немеца до момента през сезона, както и че има връзка с резултатите ни, просто давам като пример да се знае, че и футболните хора са човешки същества и те си имат своите проблеми. Така че когато понякога не се представят както ние очакваме от тях, може да си има обективни причини за това. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 Няма как да не му е било тежко и Клоп е човек като всички нас, със сигурност е имал моменти, когато не му е било до футбол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted February 13, 2021 Report Share Posted February 13, 2021 22 hours ago, Red One said: Кой, по дяволите, е Тим Болтън? Не мисля, че това има значение в случая. Рандом човек, с чието мнение колегата се съгласява, би било моето тълкувание. kukuchev711 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kukuchev711 Posted February 14, 2021 Popular Post Report Share Posted February 14, 2021 Огорчен съм относно отношението на маса фенове към Юрген Клоп. Дори мои приятели твърдят, че искали той да си ходи. Това за мен е повече от налудничаво. Скапана игра е футбола. Преди месеци си печелил титли, бил си на върха, а сега си на колене. Толкова много неща се случиха за кратък период от време, че не е истина. Аз от седмица почнах да избягвам да пиша тук, защото обстановката стана хем нажежена, хем и супер токсична. Което е донякъде разбираемо, гледайки резултатите на отбора. Миналата година форумчето си беше свежо, все пак убивахме всеки опонент от бой, величаеше се всеки един футболист, а сега се чудим кой да обвиним за провалите. Тъжно е, деба. Клоп трябва да бъде оставен на мира. Не мога и да си представя каква каша е в главата му. Едва ли е имал по-тежък момент в живота си. В момента е на дъното, както в личен, така и в професионален план. Не мога да повярвам, че има хора, които искат да гонят Клоп. Днес му гледах прескоференцията след мача и го питаха дали вече сме сдали окончателно първото място. Позамисли се, но каза очевидният отговор с насълзени очи. Стана ми много мъчно. Клоп е човекът, който донесе мечтаната титла от Висшата лига след 100 години чакане. Човекът, който накара нашият Ливърпул да играе галактически футбол за няколко сезона. Човекът, който казваше, че трябва да повярваме и нещата ще се случат... Каквото и да стане до края на сезона, аз заставам твърдо зад мениджъра ни. Коментари, че трябва да си ходи и че бил изчерпан, са много грозни. Нека проявим нужната доза респект към хората, които дълго време са ни карали да подскачаме от радост пред телевизорите. Все още мисля, че може да хванем топ 4, колкото и трудно да изглежда. Имаме шансове и в ШЛ. Нека бъдем оптимисти. Най-лесно е да влезем във форума и да излеем помия. Нека бъдем оптимисти. Бъдете здрави! Аз ще продължа да чета коментарите ви, но засега ще избягвам да пиша. mihail69, flyhorse0906, Stivi_G and 22 others 25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Sorry, you cannot add any more reactions today ми казва шибаната система, затова още по-ясно изказвам благодарност на колегата Кукучев! Ще помоля всеки да отдели 5-10 мин и да прочете това, дори да го е чел тогава. https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/raztyrsvashta-izpoved-na-iurgen-klop-560168 E.Valchev 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Chinaski Posted February 14, 2021 Popular Post Report Share Posted February 14, 2021 Пичове, първо искам да кажа че аз съм твърдо зад Клоп, има такива моменти...не твърдя че не прави грешки, но всеки прави. На мнение съм че трябва да го подкрепим. Относно " токсичната" атмосфера във форума. Решение на всеки един човек е как да възприема заобикалящата го среда...не искам да давам акъли и съвети, искам да кажа аз какво мисля. За мен е абсолютно нормално в едно общество от 100тина човека да има 3-4, които да имат крайно мнение. Негативно мнение. Това се случва във всяка една група на всяка различна тема- било то спорт, политика и тн. И в бар да отидеш да гледаш мача с още приятели и познати...примерно Мърфис, ще има хора които да реагират по бурно и по различно. В такава поредица на отбора е нормално и във форума да има подобни настроения. Не знам какво очаквате всеки път като влезете- някой да ви разведри? да ви подкрепи? да валят щастие и усмивки? Не е реално. Така че избора си е абсолютно индивидуален на всеки дали да влиза, да чете или само да пише....но е трудно да се очаква от голяма група хора да са на едно и също мнение, настроение и вибрация постоянно. Имайте го предвид в живота, в работата, в семейството дори, не само в един форум. docaTa, kukuchev711, deadpool and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts