neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Така е, утре други ден като отидем на работа, така или иначе пак ще ни скъсат от базици и кофти подмятания. В социалните мрежи също. Всеки трябва да се научи как да приема и да гледа на нещата. Аз отдавна се научих както тук, така и сред общество, просто да не придавам важност на определени мнения. Не ми пречат и влияят по никакъв начин, дори някои ме забавляват, събирам материал за бъдещи цитати. David 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kir0w Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Еха... Клоп води класацията в букитата, за следващ уволнен мениджър След него са дедо Рой,Жозето, Стив Брус,Скот Паркър и биг Сам. Това, вече ще е топа на олигофренията от страна на собствениците. Клоп след вчерашния мач. "Това беше мач, който трябваше да спечелим. Играехме добър футбол, доминирахме, вкарахме гол и можехме и трябваше да отбележим още. Всичко бе наред и след това се започна - дузпа, фал, засада, няма засада, гол. Това имаше съвсем реално влияние. Това е нещо, което трябва да се промени. За мен при първия гол на Лестър имаше засада. Разликата е в това, че си мислим, че тези решения са обективни, но не са. Трима футболисти на Лестър бяха в засада. Видях няколко пъти гола и момента, в който те правят стоп кадър, за да се види кой е в засада и кой не. Той (б.ред. - Мадисън) все още не е докоснал топката. Всичко това означава, че все още някой взима индивидуално тези решения за това кой е в засада и кой не. Взеха съвсем друг момент. Вторият гол очевидно е плод на неразбирателство. Това е ситуация, в която някой трябва да извика. Не чух никой да извика, което не е готино. Третият гол е нещо, което изобщо не харесвам. Представянето за 75 минути беше изключително, а след това загубихме с 1:3. Това показва в колко трудна ситуация се намираме" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 ФСГ като американци са способни да вземат такова малоумно решение ако продължи пропадането ни. Нищо добро не ни чака ако сторят подобна глупост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Имаше поне 2-3 случая до момента, в които за последните 5 години Клоп щеше да е уволнен във всеки един друг клуб с претенции. Това не се случи. Не знам на база на какво смятате, че ФСГ биха го махнали сега. Ако има едно сигурно нещо в момента, то е, че Клоп ще води отбора до края на договора си, освен ако желанието да напусне не дойде от негова страна. В тоя ред на мисли искам да отбележа, че макар да виня Клоп за почти всичко, което се случи на отбора тоя сезон като лоши резултати и контузии, искам дебело да подчертая, че не искам да се маха поне в следващите два сезона, защото има работа да изгради нов отбор. Проблемът тук е, че клубът е прекалено зависим от Юрген Клоп и цялото благоденствие на клуба зависи от решенията на 1-2 човека. Без тях се връщаме на ниво Брендан от 2012-15. За съжаление сме зависими от него за добро или лошо и нямаме особено голям избор. Plovdiv_1926, baivan, David and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Всичко зависи от представянето в ШЛ и топ 4. При ранно отпадане и оставане извън топ 4, не съм много убеден, че е “сигурно”. В днешно време собствениците на клубове нямат такива сантименти каквито имат феновете към мениджъра си. Не се ли вдигне отборът в следващите седмици, американците ще си го изкарат на треньора. Най-много ме притеснява, че Клоп не успява да намери отговор на проблемите в отбора. Така беше в последния си сезон в Дортмунд, тръгнаха да пропадат и не намери пътя обратно. Искрено се надявам този път да открие ключа към връщането в правилния път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Напротив, в последния си сезон в Дортмунд, Клоп намери пътя обратно. От изпадащи, накрая завършиха шести или седми. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Svet Posted February 14, 2021 Popular Post Report Share Posted February 14, 2021 На мен ми е най-много жал, че няма публика. При едно такова обстоятелство щяхме да излезем по-лесно от кризата. Отборът не може да усети любовта на феновете, които щяха да подкрепят футболистите до последно, а не да ги освиркват както се случва в други клубове. За съжаление в момента всички отзиви от привърженици се случват онлайн, а там обстановката винаги е токсична и винаги има недоволни, дори и само след една загуба. Както винаги просто отвратителен късмет за този клуб - да настъпи криза, точно когато липсват хилядите фенове, които да вдъхнат кураж на играчите. И още нещо, за което се замислих ония ден. Отборът не беше същия още след подновяването на миналия сезон. Тогава си мислихме, че е заради паузата, но може да се окаже и че не е било така. Не съм много сигурен, че щяхме да станем шампиони без публика. Вероятно дори Клоп и съставът му го осъзнават. Аз, разбира се, го подкрепям напълно, просто като ме дразнят някои решения си го казвам. Дори и този сезон да завърши катастрофално, през следващия ще имаме друго лице. Помнете ми думата. И все пак този отбор не може без фенове. Колкото по-рано се върнат, толкова по-голям шанс имаме да тръгнем нагоре. Leon1912, IVasMan, Morientes and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 E той Клоп как да намери решенията сега, като ти окапе цялата защита. Това не може да се предвиди. Да, могат да се предвидят проблемите на Матип, но контузиите на ВВД и Гомес, не. Взехме и конкуренция на триото, Жота тръгна феноменално и контузия... Да, ся някой ще каже в безмислен мач, не е трябвало да играе, но то във всеки мач реално стои опасност някой да се контузи. Не можеш все с тази мисъл да не пускаш някой играч. Истина е, че имаме много лош късмет този сезон. От лош, по–лош. Всичко което можеше да ни се обърка, се обърка на ента степен. Няма фенове, Вар-а тотално против нас, контузии - тотално против нас, спортен шанс - тотално против нас. Да, и Клоп има вина за някои решения, и ФСГ„ но когато толкова много фактори се натрупат против нас, ходи се оправях братче. Феновете наистина са много ключови. Британците ваксинираха вече 15 милиона души с първата доза от ваксините, до Април ще станат над 30. Освен ако не решат да издевателстват над населението и занапред, би трябвало постепенно да падат всякакви ограничителни мерки пролетта. Въпреки че всичко логично в тоя свят умря някъде точно преди една година. За новият сезон се надявам дори стадионите да са пълни, а през този в края му да се допускат по-големи количества фенове от 2000 на мач, както през Декември. Но, след като видях какво направиха на АО, от пълни кортове, в следващия ден 5 дневна пълна карантина нищо не ни е сигурно в тоя живот вече. E.Valchev, demons_eye, Morientes and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Няма как да се сравнява положението в Ливърпул сега и това с последния сезон на Клоп в Дортмунд.Долкото си спомням тогава не е имал толкова проблеми с контузии в състава, а проблемите им бяха в игрови план.В сегашната ситуация с контузени 8-9 човека който и да дойде нищо няма да се промени съществено.Мисля, че собствениците го осъзнават това.Затова съм убеден, че както и да завърши тоя сезон Клоп ще остане. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Никога не съм харесвал оправданията със съдии, с контузии, с ВАР-ове, пандемии, извънземни паранормални сили, щом сме се провалили, допуснати са наши грешки. Не малко точки загубихме заради неефективна атака, а не заради защитата, да не се връщам към мачове с Брайтън, Бърнли и т.н, в които играхме без грам хъс. Няма нищо лошо в това да търсим вината в себе си, това смятам, че води винаги до правилните отговори. Shinobi, ReD_Gerrard, baivan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 1 minute ago, neversurrender said: Не харесвам оправданията със съдии, с контузии, с Вар-ове, пандемии, извънземни сили, щом сме се провалили, допуснати са грешки. Не малко точми загубихме заради слаба атака, а не заради защита, да не се връщам към мачове с Брайтън, Бърнли и т.н. Ами тя атаката започва от защитата.При положение, че основни играчи не играят на типичните си позиции това оказва влияние върху всяка една линия на отбора, включително и върху вратаря.Да не говорим, че във ВЛ и ШЛ играха и ще играят играчи, които при всяко друго положение щяха да са заминали някъде под наем.При това положение лоши резултати щеше да има така или иначе и според мен Клоп прави каквото може с наличното.Така че да се игнорира проблема с контузиите е несериозно. Кева 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 5 minutes ago, flyhorse0906 said: Ами тя атаката започва от защитата.При положение, че основни играчи не играят на типичните си позиции това оказва влияние върху всяка една линия на отбора, включително и върху вратаря.Да не говорим, че във ВЛ и ШЛ играха и ще играят играчи, които при всяко друго положение щяха да са заминали някъде под наем.При това положение лоши резултати щеше да има така или иначе и според мен Клоп прави каквото може с наличното.Така че да се игнорира проблема с контузиите е несериозно. И пак стигаме до главната вина да се стигне до това положение да нямаме защитници. И тя не е да се оправдаваме с малшанс, карък, шамани или паранормални явления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Just now, neversurrender said: И пак стигаме до главната вина да се стигне до това положение да нямаме защитници. И на кого е глваната вина?Почнахме сезона с петима ЦЗ , включително Филипс и Рийс Уилямс, с намерението при необходимост Фабиньо да изиграе не повече от 3-4 мача на тая позиция ако се наложи.Доколкото знам няма назначена врачка в отбора, която да гледа в кристалната топка в бъдещето и която да предположи, че ще има толкова контузии в тая зона. neversurrender 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversurrender Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Забравил си и Сеп Ван ден Берг да кажеш като опция за защитник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 4 minutes ago, neversurrender said: Забравил си и Сеп Ван ден Берг да кажеш като опция за защитник И за Куметийо съм забравил да го спомена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Това с контузиите не е лош късмет, а една бих казал закономерност, дължащата се на стила на работа на клуба и Клоп. Късметът беше по-скоро, че досега нямаше дълги контузии на важни играчи, а само на периферни такива. deadpool, blunt and Shinobi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, The King said: Това с контузиите не е лош късмет, а една бих казал закономерност, дължащата се на стила на работа на клуба и Клоп. Късметът беше по-скоро, че досега нямаше дълги контузии на важни играчи, а само на периферни такива. И аз съм съгласен с това мнение....много изцеждащ стил на игра...и да се опитваш да изкараш 2 сезона с 15 играча е убийство....трябваше да се очаква че футболистите, които се спукаха от мачове и напрежение ще издумкат един по един. Просто трябваше малко повече инвестиция в годините....вижда се и от нет спенда...май сме на 10то място и назад във ВЛ...не знам дали има друг отбор който да е спечелил ВЛ и ШЛ с толкова малка инвестиция. ReD_Gerrard, deadpool, neversurrender and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 9 minutes ago, The King said: Късметът беше по-скоро, че досега нямаше дълги контузии на важни играчи, а само на периферни такива. Точно контузиите на периферните играчи доведе до физическото натоварване на основните такива и така да остане усещането, че 15 играчи изнасят сезоните до момента.Защото се намаляваха възможностите за ротации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 По скоро недостатъчното качество на периферните играчи съчетано с пословичната им чупливост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 5 minutes ago, Chinaski said: По скоро недостатъчното качество на периферните играчи съчетано с пословичната им чупливост. По-скоро е пословичната им чупливост и затова трябва да се отървем от такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 4 minutes ago, flyhorse0906 said: Точно контузиите на периферните играчи доведе до физическото натоварване на основните такива и така да остане усещането, че 15 играчи изнасят сезоните до момента.Защото се намаляваха възможностите за ротации. Ами не съвсем, защото е нечие решение да не даваш достатъчно време на Минамино, Ориги и Шакири през годините. Ако не ти вършат работа, смени ги, потърси си по-добри резерви. Също така по една или друга причина, беше прокламирано, че Брюстър ще бъде първа резерва по фланговете. Също така при положение, че си се освободил от Стъридж и този нападателят, който отиде към Саутхемтън, сега му забравих името, защото са неблагонадеждни и чупливи, да вземеш Окслейд-Чембърлейн за първа резерва или проекто- титуляр, е нечие недоглеждане и недобре свършена работа, защото той от Арсенал си е така. Chinaski, Freack and oZZy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted February 14, 2021 Report Share Posted February 14, 2021 Aбе все пак контузията на ВВД и на Гомес баш със стила на игра и претоварване, едва ли трябва да се свързват. Както и на Жота, той човека имаше 2 месеца в клуба. Ясно е, че използвахме много малко играчи, за да постигнем успехите, които имахме, но това с изцеждащият стил на игра вече е огромен мит, и който го твърди е не достатъчно информиран. От 3 сезона поне не сме изобщо в челните места на най-тичащите отбори. След като Клоп видя, че по този начин няма как да се издържи във ВЛ, промени това нещо. Така че конкретно начина ни на игра да се дава като пример, не е удачно. И, да, винаги трябва да се търсят грешките в самите нас, но е истина, че толкова кофти да се развият нещата за някой клуб, аз не съм виждал. Оставяме на страна контузиите на ВВД и Гомес. Отделно ят тях ние имахме и продължаваме да имаме още един куп такива, повечето в защитата ни. Айде Матип беше ясен, но Фабиньо с няклко контузии, Алисон и той с поне 3, Трент го нямаше заради контузия, Хендерсън 2-пъти, Тиаго, Мане, Милнър, Салах, Жота, Кейта и Окса ясни, Цимикас, Ковид ни удари също. Няма преодоляване това. Като прибави човек към тези неща това, което се случи срещу Евертън, Брайтън, Саутхемптън, Нюкасъл и още някой друг мач къде ВАР ни съсече, какво да прави човек? Естествено с толкова натрупване идват и мачовете като този с Бърнли и Брайтън у дома. Те са плод на всичко случило се преди това. Не може да се издържи просто. Можеш до определен момент, след това вече количественото натруване, води до качествено изменение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 fishek and mihzlapet 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted February 15, 2021 Report Share Posted February 15, 2021 "There is a lot stuff going around, politics, private things". Лошо Седларов, лошо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted February 16, 2021 Report Share Posted February 16, 2021 Кирил Пейчев 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts