Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

За мен лично най-големия проблем е, че от миналия сезон започнахме да играем с изключително висока защитна линия и с това да натикаме противниковият отбор в полето им. Да, ама не. Вижда се, че ни е доста трудно да играем срещу отбори които могат да се защитават грамотно, а и се виждам, че зейват страшни дупки в защита, когато тръгнат да ни атакуват. Надявам се Клоп да не се инати много и да спре с тези опити, защото очевидно не се получват.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

😀 "Немската" революция на Ливърпул:

титуляри:

1.  Алисон Бекер 

2.  Матип  4.Фан Дайк*   5.Нат Филипс    3.Конате 

7. Минамино        6. Тиаго       8. Кейта

11. Сала           9. Фирмино         10. Мане

резерви:12. Кариус, 13. Ориги*

бивши: Шакири, Груич

треньор: Юрген Клоп

"Германският" Ливърпул без нито един германец, освен Клоп. 

33 minutes ago, Stojkica said:

Какво трябва да покаже този пост? Нещо не е много ясно кое е "немското".

Почти всичките минават през немски отбори, немскоезични страни(Сала) или са от немски произход(Бекер). Върджил само е изключение, но холандския не е далеч от немския, а Ориги е от Белгия където половината са фламандско или немско говорящи. Повечето от тези играчи са част от гръбнака на отбора днес. Просто полушеговита забележка за трансформацията на отбора. Никога при нас е нямало толкова немскоговорящи играчи дори когато играеха Ридле, Хаман, Бавел.

12 minutes ago, baivan said:

От горния състав  цели седем са от страни дори извън Европа !

А и Конате уж е от Франция, но корените му са африкански.

Африканци и латиноси школувани в Дойчланд и Йостерайх. Перфектна комбинация - сила, фантазия и дисциплина.

Коледният списък за изпълнение Към дядо Кол...Клоп! 

Много скромно го раздаваме!😆🙃😝

https://www.lfcclick.com/news/a-liverpool-fans-christmas-list/?fbclid=IwAR3GoKQxoUBmhqO3RzgZAAj-MAmUhSrSNV_AN0CiyIFXTporxjCgBNbVatY

Извинявайте, че пак аз съм в тази тема. Но се надявам да простите досадността ми, след като изгледате и най-вече чуете посланието на този страхотен пич! Нашият любим БОС!

Честита Коледа. момичета и момчета! Бъдете много здрави!  Мечтайте смело и изпращайте сила на този неповторим и велик клуб!

https://www.thisisanfield.com/2021/12/watch-jurgen-klopps-christmas-message-to-liverpool-fans/?fbclid=IwAR2y3TU9abm3ZTCTZVReKllVQWoyPRb2fEwygpA45xbSISapdtxxD0uC3aw

1 hour ago, Bellamy said:

Клоп: „Има една снимка, останала в съзнанието ми от последния ден от миналия сезон. Направена е след мача, когато имахме 10 000 привърженици на Анфийлд. На нея се вижда Нат Филипс и Рис Уилямс, които аплодират феновете пред Коп, и двамата с натъртвания и порязвания по лицата. За мен тази снимка най-добре уловя това, което тези момчета постигнаха".

Илияне, смятай, че съм харесал това със сърце! Крайно време е да се помисли за бутон heart.

• 3 weeks later...

Задавам виртуалнен въпрос към Хер Клоп и след този позорен мач на А нфийлд  срещу карикатурите Арсенал и Артета ще бъдете широко усмихнат без нито един точен удар във вратата на съперник в численонамален състав от 26-тат минута на мача! Просто въпрос от редове фен.

14 minutes ago, lassana said:

Задавам виртуалнен въпрос към Хер Клоп и след този позорен мач на А нфийлд  срещу карикатурите Арсенал и Артета ще бъдете широко усмихнат без нито един точен удар във вратата на съперник в численонамален състав от 26-тат минута на мача! Просто въпрос от редове фен.

Кое е въпросът точно? Не се заяждам, не разбрах от написаното, няма изречение с питанка накрая?

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Юрген Клоп обяснява фундаменталната разлика между Ливърпул и Борусия Дортмунд

Шефът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че настоящият му отбор е неговият "най-добрият досега", защото те са израснали заедно, а не са били разделени като неговия отбор на Борусия Дортмунд

Юрген Клоп вярва, че неговият отбор от Ливърпул се е превърнал в един от големите на Анфийлд, защото им е било позволено да растат заедно като група.

Класирането в историята винаги е една от най-спорните теми в спорта, но шефът на червените без съмнение е най-добрият отбор, който някога е управлявал... и това предполага, че те са там с най-добрите.

Клоп, разбира се, създаде може би най-великия отбор на Борусия Дортмунд за всички времена, но видя, че той се разкъса, когато богатият елит на Европа обикаляше, за да избере най-ярките му таланти.

Сега настоящият му отбор ги надмина и той каза: „Мнението ми е ясно – най-добрият отбор, най-добрият, който някога съм имал, един от (най-добрите) в историята на този клуб.

„Израснахме заедно като група и като отбор и (затова) ги класирам толкова високо.

„Имах страхотни отбори в живота си, слава Богу. Отборът на Дортмунд от 10/11, 11/12 беше луд.

„Единственият проблем беше, че го имахме само две години и тогава футболният свят реши, че пътуването до Дортмунд е достатъчно дълго, така че сега нека изберем няколко (от техните играчи).

"Това не се случва тук. Можем да ги запазим и това означава, че можем да надграждаме нещата, които направихме заедно, и това прави разлика."

Това позволява на Ливърпул да се конкурира дори с петролните богатства на клубове, подкрепяни от щати и олигарси, като червените все още гонят Манчестър Сити на върха на таблицата във Висшата лига.

Финансовата мощ на Сити - с вероятно най-великия (и най-скъп) отбор в историята на футбола - означава, че това е постоянна битка за трофеи, които е толкова трудно да се спечелят.

Това кара мнозина да се съмняват в величието на настоящия отбор на Анфийлд, със  „само“ четири трофея под ръководството на Клоп.

Но той каза: „В момента говорим за Олимпийските игри и там можем да говорим за първо, второ и трето място  като голямо постижение. Във футбола е само едно, печелиш или не.

"Ние се борим с най-добрия отбор дълго време - Сити и много други наистина добри отбори, които са близо до това (ниво) за успех. Имаме нужда от качеството, което имаме за това. Ако нямахме качеството, ние не можеше да бъдем близо.

"Но (това е) заради характера, който момчетата показаха,  оценявам ги много високо. Ние знаем факта, че това е наистина добър отбор, но в крайна сметка трябва да се  бориш."

Клоп ще може да се ротира сериозно за гостуването на Норич, тъй като те имат шанса да окажат малък натиск върху Сити. Но той оспори гневно твърденията, че иска пет смени, за да получат предимство пред съперническите клубове.

„Честно казано, хората да предполагат, че е предимство, тактически няма нищо общо с това“, добави той. „Абсолютно нищо. С пет смени щяхме да имаме 20 процента от нараняванията, които имаме сега.

„Пет смени са задължителни за бъдещето – да дадем на играчите шанс да пестят енергия, защото ние ги претоварваме, играем отново и отново, и отново, защото трябва да печелим футболни мачове.“

Пичове, знам, че все още не е настъпил момента, но понеже Август навлизаме в предпоследния сезон от договора на Клоп. Има ли някакво инфо или слух какво смята да прави германеца? На места преди бях чел, че това ще му е последния сезон с отбора (2024), но ако има някаква промяна някой да сподели!

Дано успеем да станем шампиони пак или да вземем "Седмата" в този период, че да му подейства вдъхновяващо и да го зареди с още енергия за работа.

С този отбор и играчи ми се струват малко, спечелените до момента отличия, без да ги умаловажавам. И щаба, и групата играчи заслужават още някой значим трофей, преди да се пръснат всеки - нанекъде.

Може да се получи и обратен ефект - да си каже ето достатъчно радост донесох за всички, самите играчи също да си заситят глада за трофеи и да подейства демотивиращо нещо такова.

То да видим и кои ще са останали де, не че тези са се смазали да ринат купи, но основната част по-скоро вече си мислят за един по-сериозен последен дебел договор и после я при Бекс, я у некоя пустиня да доизкарат за пенсията.

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп