Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

А дано се постигне нов договор. Нещата ще се засилят много към това, ако вземем ВЛ или ШЛ. Ако Клоп напусне аз го виждам единствено треньор на Бундестима. 

И аз го видях на няколко места в Туитър. Страхотна новина. Не съм съгласен, че моментът не е подходящ. Честно казано, когато прочетох информациите от сутринта си помислих, че може до седмица да очакваме положително развитие, което би имало положително влияние върху нас и еветуално негативно такова върху Сити, но това няма никакво значение, защото Шефа, с главна буква, остава при нас! 

Що само с 2 години, кво не му харесва при нас ей на и песен си има вече. Аз мислих че ще е нещо до и 36-а или поне до и 30-а бре, я го коригирайте договора бързо 😂.

Доволен, доволен да не се лакомим за повече, след две лета пак 😉.

1 hour ago, behemoth said:

Накратко, жена му казала, че иска да останат, и той слуша ❤️ 

Мисля Клоп беше казал, че като го потърсили пот МЮ той чувствал, че не бил момента, но когато Ливърпул го потърсили тогава фрау Клоп казала "Сега е моментът"

На мен ми е интересно това с династията- дали ФСГ най-бакрая видяха и узряха, че с малко инвестиция във футбола може да си подсигуриш успехите. Реално с едни Конате и Диаз или подобни и през миналия сезон Ливърпул най-малкото щеше да е в борбата за титлата след декември.

Хайде честито на всички. Евала, че са се разбрали така набързо, без много шум и за доброто на отбора

💞

1 hour ago, Plovdiv_1926 said:

На мен ми е интересно това с династията- дали ФСГ най-бакрая видяха и узряха, че с малко инвестиция във футбола може да си подсигуриш успехите. Реално с едни Конате и Диаз или подобни и през миналия сезон Ливърпул най-малкото щеше да е в борбата за титлата след декември.

Най-малкото с един Диаз през лятото сега щяхме да сме 10 точки пред Сити.

17 minutes ago, ReD_Gerrard said:

Най-малкото с един Диаз през лятото сега щяхме да сме 10 точки пред Сити.

Чак толкова, да не прекаляваме. Разликата в точките дойде от защитата в мачовете с Брайтън, Саутхамптън и Уест Хям. Там Диас нямаше как да е полезен. Плюс съдийските рамена в нашия мач с Тотнъм и техните с Уулвс, Арсенал и Евертън.

Аз леко се разревах. Сутринта си мислех, че е само спекула, но то се оказа вярно. И си запазва целия щаб. Един да си беше тръгнал и сигурно нямаше да подпише. Голям човек и най-вече земен, приятел, фен на Клуб Ливърпул и гражданин. И самите англичани не са си и мечтали германец така да се слее с града, с клуба и времето ако щете. 

Пейсли има три ушати. Клоп засега една като могат да станат две до един месец. Какво можем да искаме повече. 

Честито на всички фенове и Клоп да ни донесе още титли от всякакъв вид. Няма да се даваме на Гуардиола, я!Всъщност Гуардиола докога беше подписал? 

Супер новина! Това е най-силният и точен трансфер, който клуба направи! Клоп е в топ 2, на най-добрите мениджъри (аз лично, естествено мисля, че е номер едно) в света! Дами и господа, след дълги години, в които любимият ни отбор, беше втора категория гранд, сега се завърнахме на върха, там където ни е мястото. Всичко това, нямаше да се случи, без геният на този човек : хер Юрген Клоп! Дори и да не е британец, напълно въплащава максимата на сър Кени Далглиш : Аз съм създаден за Ливърпул и Ливърпул е създаден за мен!!! Хепи таймс, колеги!!! Да се наслаждаваме!!!

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп