Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Някой следи ли англ. медии? Критикува ли се Клоп за зоновото защитаване при гола на Милитао?

Помним колко беше критикуван Бенитез от англ. медии за зоновото маркиране. 

1 hour ago, blunt said:

Някой следи ли англ. медии? Критикува ли се Клоп за зоновото защитаване при гола на Милитао?

Критиката е огромна! 

От авторитетни "пундити" като Алън Шиърър  и други, а също и от читатели в коментарите си в статии на ББС и др. медии, които допускат коментари долу.

Но ... не се критикуват точно конкретните прояви при головете, а принципно представянето през целия сезон в ПЛ от лятото до сега, включително недостатъчните като брой и качества трансфери, подобаващи на претендент за титли и купи. 

2 hours ago, baivan said:

Критиката е огромна! 

От авторитетни "пундити" като Алън Шиърър  и други, а също и от читатели в коментарите си в статии на ББС и др. медии, които допускат коментари долу.

Но ... не се критикуват точно конкретните прояви при головете, а принципно представянето през целия сезон в ПЛ от лятото до сега, включително недостатъчните като брой и качества трансфери, подобаващи на претендент за титли и купи. 

А за глобалното затопляне не го ли обвиняват?

1 hour ago, tsbalabanov said:

Представям си ако го махнат как взимат някой като Томас Франк или Де Дзерби и всичко приключва за тоя отбор.

Това никой не знае как ще стане.Ти беше ли убеден че като уволнят Роджърс ще дойде точно той?За сегашното състояние не са виновни само американците.Окс,Кейта,Мело и Рамзи кой ги взе.Последните двама нямат нито една минута.Дори и Конате спада към тази група която постоянно е в лазарета.Еди двама да сбъркаш иди,дойде а те ако се съберат всички цял състав може и да си направят.Отказването на наличен проблем ,като нуждата от играч за центъра ,всички виждаме до какво води.Отказването да се промени начина на игра по време на среща,случая с РМ/тови повече ми прилича на инат,не от не разбиране/.Не търся смяна,но някой неща ме карат да мисля че няма да се получи.Лятото половината отбор трябва да се смени,а той никога не прави такива генерални промени.Ще остави ли някога Салах на пейката?Абе въпросителни много.

Клоп не трябва да бъде уволняван без да получи шанс да оправи нещата. Едно време съра го водеха за свършен като дойде Моуриньо, ама се справи с него, след това се справи и със Сити и се оттегли като шампион. С тия пари дето ги хвърлят ако беше по-млад и водеше манчо сега сигурно още щеше да печели титли. Клоп е доказал, че може да надгражда и да се учи. Жалко е, че трябва да ядем лайна докато той се учи, ама такъв е животът на феновете - какво да правиш.

Аз искам да стане по-безкомпромисен и да чисти ненужните навреме. Всеки прави грешни трансфери, ама само при нас тези грешки не се поправят. 

3 hours ago, tsbalabanov said:

Представям си ако го махнат как взимат някой като Томас Франк или Де Дзерби и всичко приключва за тоя отбор.

Е айде сега пишете глупости. Ако Клоп се махне ще дойде или Линдерс, или Джерард или вече по-тежките Тухел, Почетино и други, които са свободни. Ще се извие опашка. Може и Гуардиола даже да кандидатства.

2 hours ago, oZZy said:

Клоп не трябва да бъде уволняван без да получи шанс да оправи нещата. Едно време съра го водеха за свършен като дойде Моуриньо, ама се справи с него, след това се справи и със Сити и се оттегли като шампион. С тия пари дето ги хвърлят ако беше по-млад и водеше манчо сега сигурно още щеше да печели титли. Клоп е доказал, че може да надгражда и да се учи. Жалко е, че трябва да ядем лайна докато той се учи, ама такъв е животът на феновете - какво да правиш.

Аз искам да стане по-безкомпромисен и да чисти ненужните навреме. Всеки прави грешни трансфери, ама само при нас тези грешки не се поправят. 

Е айде сега пишете глупости. Ако Клоп се махне ще дойде или Линдерс, или Джерард или вече по-тежките Тухел, Почетино и други, които са свободни. Ще се извие опашка. Може и Гуардиола даже да кандидатства.

Подчертанито за настроение ли го писа 😄 Ако ни вземат нови шейхове, да! Ама про тези американци... би предпочел да поеме Нюкасъл пред нас 😄 Иначе с останалото съм съгласен.

2 hours ago, oZZy said:

Ако Клоп се махне ще дойде или Линдерс, или Джерард или вече по-тежките Тухел, Почетино и други, които са свободни. Ще се извие опашка. Може и Гуардиола даже да кандидатства.

Пепо не вярвам да е такъв педал, че да се изплюе по толкова безобразен начин в лицето на шейх Мансур. Отделно, че все още е с акъла си и би било против природата му да ритне златната кесия на чаршафите за да се надъни на ексела на наш Хенрю. Иначе да, съгласен съм, че ще има доволно много кандидати за заместници на Клоп.

4 hours ago, stenmark said:

Това никой не знае как ще стане.Ти беше ли убеден че като уволнят Роджърс ще дойде точно той?

В интерес на истината, всички знаеха, че ще е Клоп. Даже и ФСГ го чакаха преди да махнат Роджърс. Специално тогава си беше нарисувано, а и Клоп беше свободен към онзи момент. Сега кой има свободен, който да дойде? Читав имам предвид. Защото иначе знаем - компенсации, чудеса. Не е в стила на наш'те.

7 hours ago, kibo1992 said:

Клоп няма да бъде уволнен от тия собственици никога, може да си тръгне сам, но уволнен, не.

Аз съм на същото мнение. Те нашите на друг толкова пестелив и успешен мениджър да си мечтаят да попаднат, никога повече няма да им се получи така работата. Ето ви нет спенда от първия цял сезон на Клоп до края на миналия:

FVWpnsbXwAM8cKX?format=jpg&name=large

Манго са се оръсили най-много и са спечелили само 3 трофея - Лига Европа, Купата на лигата и един Комюнити шийлд. Те са най-зле като съотношение потрошени пари/спечелени трофеи.

Арсенал са похарчили доста повече от нас, а са спечелили едва 4 трофея - по 2 ФА къпа и Комюнити шийлда.

Челси и те са похарчили около 25% повече от нас, а са с 1 трофей по-малко от Ливърпул.

Ние с нашия скромен нет спенд в размер на 372 мил. паунда имаме за този период 7 трофея, Сити с далеч повече пари - 10.

Да, съгласен съм, че от трофей до трофей има голяма разлика и се обзалагам, че Пепо може би на драго сърце би си заменил неговите спечелени 4 купи на английската лига за нашия трофей от ШЛ.

Клоп със своята пословична немска пестеливост и гениалната си черта да сглобява почти от нищото шампионски отбор в условията на ограничен бюджет е точният мениджър, който най-добре пасва на философията на ФСГ. И поради това не смятам, че те ще предприемат някакви движения да си заколят златната кокошка. Още повече, че ако го уволнят ще трябва да му платят парите, които му се полагат до края на договора му.

По-скоро очаквам, че ако срутването продължи с пълна сила, Клоп да си вземе шапката и да се оттегли достойно без да чака да го уволняват или поне да му подсказват, че вече е загубил доверие.

7 minutes ago, Dacheff said:

В интерес на истината, всички знаеха, че ще е Клоп. Даже и ФСГ го чакаха преди да махнат Роджърс. Специално тогава си беше нарисувано, а и Клоп беше свободен към онзи момент. Сега кой има свободен, който да дойде? Читав имам предвид. Защото иначе знаем - компенсации, чудеса. Не е в стила на наш'те.

Виж аз не го уволнявам,но да са ни виновни само американците е късогледство.Няма как когато мачкаме и всички лаври да са за Клоп,а сега когато отбора е мега зле,американците са причината.Това просто е неистина.

4 minutes ago, stenmark said:

Виж аз не го уволнявам,но да са ни виновни само американците е късогледство.Няма как когато мачкаме и всички лаври да са за Клоп,а сега когато отбора е мега зле,американците са причината.Това просто е неистина.

Не, аз не коментирам мнението ти и тезата ти. Абсолютно ги разбирам. Просто исках да кажа, че специално като уволняваха Роджърса всички знаеха, че ще е Клоп.

25 minutes ago, Dacheff said:

Не, аз не коментирам мнението ти и тезата ти. Абсолютно ги разбирам. Просто исках да кажа, че специално като уволняваха Роджърса всички знаеха, че ще е Клоп.

Е не е 100% сигурно това. Първият им избор е бил Анчелоти, той е отказал, защото е трябвало да се лекува, и след това е бил Клоп. Такива бяха слуховете по това време. Тогава бяхме в много по-незавидна ситуация, нищо общо с положението сега, и въпреки това 2мата тогава свободни топ-мениджъри бяха кандидати за отбора.

1 hour ago, Stivi_G said:

Подчертанито за настроение ли го писа 😄 Ако ни вземат нови шейхове, да! Ама про тези американци... би предпочел да поеме Нюкасъл пред нас

За лафа го писах, но не съм съгласен с това, което ти написа. Гуардиола няма да дойде при нас, защото е сега в Сити, иначе би искал да дойде при нас и никога няма да избере Нюкасъл пред нас - и той и всеки друг мениджър. Анчелоти да не е по-малко харчещ. Това спокойствие, търпение и подкрепа на такова ниво не може да даде нито един голям клуб. Това за такива като Клоп и Гуардиола примерно, които обичат да развиват отбора по тяхно е виждане, е много по-важно от заплатата и трансферните суми. 

Пеп oбича да ходи там, където има доволно пари за трансфeри. Не обича да си прави постоянно сметката дали ще им излезе баланса на собствениците. Това историята го е показала. Сега, след определено време, може да промени стила си. Може спокойно още 20 години да е мениджър и да смени още 2-3 топ отбора. Но едва ли ще иде там, където няма тази свобода да вземе тези футболисти, които му трябват.

16 hours ago, Canopus said:

FVWpnsbXwAM8cKX?format=jpg&name=large

Тая таблица нз от къде е взета, но аз ги сметнах от

https://www.transfermarkt.com/fc-liverpool/alletransfers/verein/31

и цифрите са доста различни. Примерно Ливърпул грубо сметнато ми излиза 271 нетно харчове, което е по 38 - 39 млн на години. Само Гапко и Нунез са 120 млн ... 

6 hours ago, ravina said:

Тая таблица нз от къде е взета

От акаунта на Swiss Ramble в Туитър. Зад този ник стои Kieron O’Connor, който списва за британския футбол от 2009, но с бизнес насоченост. Работи с официалните клубни счетоводни данни (As far as possible, I use the source accounts for my analysis, so I am not influenced by the mainstream media), като специално за графиката, която аз съм постнал и ти си цитирал само за сезон 2021/22 данните са му от Трансфермаркт. Три пъти е печелил наградата Блогър на годината.

Клоп остана доволен от точката срещу Палас

gong.bg
Gong.bg
преди 11 час

Явно Шефа се е бъгнал и той, като футбалерите ни 😢

4 hours ago, Taipan said:

Клоп остана доволен от точката срещу Палас

gong.bg
Gong.bg
преди 11 час

Явно Шефа се е бъгнал и той, като футбалерите ни 😢

Той въпросния  се е бъгнал от поне година.

On 28.02.2023 г. at 4:14, Stivi_G said:

Трябва отново да направи машината да заработи, както преди.

Даже при повърхностно преглеждане на клипа се вижда къде е проблема. 95% от случващото се е Салах. 

Този пич трябва да се стегне. Сега се е олабил от високата заплата, но винаги може да бъде предупреден, че ще бъде даден под наем в анадолски уъркшоп (примерно Касъм Паша) за натягане. Пък той да си мисли за натягане ли е, сам ли ще се стегне!

• 2 weeks later...
  • Simply Red changed the title to Юрген Клоп