Popular Post Scouserrr Posted March 18, 2023 Popular Post Report Share Posted March 18, 2023 Искам да драсна няколко реда за тренера. Много обичам тоя човек! Толкова се радвам, че стана наш треньор и че продължава да е. За мен той толкова много прилича на това, което Ливърпул е, че толкова си паснаха с отбора. Има невероятна харизматичност, винаги е много нахъсан и може да постигне невъзможното. Разбира се, никой не е перфектен и на мен понякога не ми се нравят неговите решения, чудя за това, за онова примерно и така, но няма смисъл да обяснявам на дълго. Искам обаче да кажа, че този човек обича Ливърпул и толкова много му пука за отбора, за всичко, което се случва.. Помните ли миналата година на парада, след като бяхме загубили финала от Реал? Вероятно беше гаврътнал бира или две, но толкова се изкефих, когато каза: "Това е най-добрият клуб в света! Не ми пука какво мислят другите!" Тогава си личеше хем, че е горд от феновете (които бяха невероятни на парада, а и винаги са), хем че е горд от това, което отбора постигна. Личеше му и че го боли заради загубата на финала, както и изпуснатата титла във Висшата Лига, но и просто си личеше в очите му колко обича отбора! Казвам всичко това, защото вярвам в този човек много и знам, че може отново да изгради много силен и печеливш отбор, остава да видим какво ще се случи и дали и той ще остане за още години. В крайна сметка нищо не е вечно, но определено сме късметлии, че Клоп е наш треньор! ReD_Gerrard, vencifcl, David and 17 others 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liverpool1892 Posted March 18, 2023 Report Share Posted March 18, 2023 7 hours ago, Scouserrr said: Искам да драсна няколко реда за тренера. Много обичам тоя човек! Толкова се радвам, че стана наш треньор и че продължава да е. За мен той толкова много прилича на това, което Ливърпул е, че толкова си паснаха с отбора. Има невероятна харизматичност, винаги е много нахъсан и може да постигне невъзможното. Разбира се, никой не е перфектен и на мен понякога не ми се нравят неговите решения, чудя за това, за онова примерно и така, но няма смисъл да обяснявам на дълго. Искам обаче да кажа, че този човек обича Ливърпул и толкова много му пука за отбора, за всичко, което се случва.. Помните ли миналата година на парада, след като бяхме загубили финала от Реал? Вероятно беше гаврътнал бира или две, но толкова се изкефих, когато каза: "Това е най-добрият клуб в света! Не ми пука какво мислят другите!" Тогава си личеше хем, че е горд от феновете (които бяха невероятни на парада, а и винаги са), хем че е горд от това, което отбора постигна. Личеше му и че го боли заради загубата на финала, както и изпуснатата титла във Висшата Лига, но и просто си личеше в очите му колко обича отбора! Казвам всичко това, защото вярвам в този човек много и знам, че може отново да изгради много силен и печеливш отбор, остава да видим какво ще се случи и дали и той ще остане за още години. В крайна сметка нищо не е вечно, но определено сме късметлии, че Клоп е наш треньор! Супер и вярно и умно. Scouserrr 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 12 hours ago, Scouserrr said: Искам да драсна няколко реда за тренера. Много обичам тоя човек! Толкова се радвам, че стана наш треньор и че продължава да е. За мен той толкова много прилича на това, което Ливърпул е, че толкова си паснаха с отбора. Има невероятна харизматичност, винаги е много нахъсан и може да постигне невъзможното. Разбира се, никой не е перфектен и на мен понякога не ми се нравят неговите решения, чудя за това, за онова примерно и така, но няма смисъл да обяснявам на дълго. Искам обаче да кажа, че този човек обича Ливърпул и толкова много му пука за отбора, за всичко, което се случва.. Помните ли миналата година на парада, след като бяхме загубили финала от Реал? Вероятно беше гаврътнал бира или две, но толкова се изкефих, когато каза: "Това е най-добрият клуб в света! Не ми пука какво мислят другите!" Тогава си личеше хем, че е горд от феновете (които бяха невероятни на парада, а и винаги са), хем че е горд от това, което отбора постигна. Личеше му и че го боли заради загубата на финала, както и изпуснатата титла във Висшата Лига, но и просто си личеше в очите му колко обича отбора! Казвам всичко това, защото вярвам в този човек много и знам, че може отново да изгради много силен и печеливш отбор, остава да видим какво ще се случи и дали и той ще остане за още години. В крайна сметка нищо не е вечно, но определено сме късметлии, че Клоп е наш треньор! Току - що видях ЕСЕ с български букви на мисълта мУ,,, разписвам ти дипломната раута... то4ка ком Hendo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 mihail69 and Scouserrr 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 19, 2023 Report Share Posted March 19, 2023 Козирувам... mihail69, Scouserrr and Кирил Пейчев 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 28, 2023 Report Share Posted March 28, 2023 Jürgen Klopp has confirmed he is going to be a Grandad. Congratulations Boss! Кирил Пейчев, Dacheff, Bellamy and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted March 30, 2023 Report Share Posted March 30, 2023 https://go.hotnewsmm.xyz/228349?fbclid=IwAR0bCeMfCL-b58QQE11qZAD_h0a4cuFdHvWK8yI5js7GINv7kClblkaldZI#utm_campaign=phoenix&utm_source=l2910&utm_medium=LFC-TL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Quote В момента всеки играч на Ливърпул има реален шанс да си спечели място в стартовите 11. Това обясни мениджърът Юрген Клоп на фона на редицата незадоволителни резултати и представяния на тима този сезон. В момента отборът е чак осми в Премиър лийг, а през уикенда загуби тежко с 1:4 от Манчестър Сити. “Трябва да се променим и в момента вратата за място в състава е широко отворена за всекиго, защото може би само 2-3 позиции са запазени” - заяви Клоп в интервю за “Скай Спортс”. “Трябва да се справим с проблемите, това е единственият начин. Няма как да показваш само част от това, което е нужно. Няма как пет поредни пъти да отиграваш с пета и да се надяваш, че нещо ще се случи. Под нивото сме на почти всички постове. Няма как да го бъде с ОК представяне от страна на четирима и половина футболисти. Никой не показва страхотна игра, а срещу Сити така не може. Нужно е наистина да отвориш широко очите си и да вложиш всичко от себе си. Това и ще направим”, зарече се германецът. Мениджърът повтори и думите си от вчерашната пресконференция, че ако не са били успехите му начело на “червените” през годините, той вече да е бил уволнен: “Мнозина биха казали, че трябва да си затворя очите до края на кампанията, но това няма се случи. Вече има 12 освободени колеги през сезона и аз останах последен. Мисля, че всички знаят, че ако това беше първата ми година тук, вече да съм някъде на почивка.” В момента мърсисайдци са на 8 точки от топ 4. “Нуждаем се от резултати. Необходимо е да се борим за точките. Само победи и победи биха ни свършили работа. Ако започнем с успехите срещу Челси, нещата могат и да започнат да изглеждат по-различно”, пожела си Клоп. Клоп е ударил по масата. Не винаги е добре това - или ще е черно или бяло. Дано не му спретнат схема играчите. Stivi_G, baivan and Morientes 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Никога не съм се съмнявал в качествата му, но направо пораженчески ми звучи. Не казвам, че съм прав. Такова отчаяние и оплакване от играчите не си спомням да е имало. Някой да ме поправи, ако греша. Сякаш в съблекалнята се е изпарило доброто настроение, играчите не си говорят ли, не се понасят ли, но нещата не са никак розови. Надявам се ако не стигнем до топ 4 /иска ми се много/, поне някаква Европа да има, защото каквито и да са странични финансови подкрепи, са добре дошли. Dacheff, Hendo and Stivi_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenmark Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Моето мнение че ако до края на сезона ако не промени нещо,нямам как да се очаква да се пробразим.Всички казват да свърши сезона ,все тая.Не е правилно това.Ще има нови попълнения и ако пак играчите са същите като сега,нищо добро не ни чака.Време беше да удари по масата и врати да показва. Hendo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyhorse0906 Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 3 hours ago, stenmark said: Време беше да удари по масата и врати да показва. Дето се вика "Късно е либе за китка".На някои играчи в отбора вратата отдавна трябваше да им е показана. Canopus, Taipan and Chinaski 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 4, 2023 Report Share Posted April 4, 2023 Цари огромно непостоянство в отбора. Едни и същи играчи ( с леки изключения) могат да изнесат много силен мач (справка мачовете срещу МС и МЮ на Анфийлд) и да загубят и то по безхаберен начин от Борнемут, Лийдс, Форест и Брентфорд. Не смиля, че е просто умора. Имахме този сезон доста на брой паузи от поне 2 седмици и апатичността цареше почти през 2/3 от сезона. Тук освен самите играчи са виновни и Клоп и целия му екип. А за играчите, които отдавна трябваше да са аут си е друга тема. Дано някак си подобно на преди 2 години да се вдигнем и завършим сезона подобаващо и успеем да се класираме в топ4. Проблемът е, че вече това не зависи само от нас. Имаме няколко отобра, които са пред нас и трябва да допуснат повече грешки, за да ги изпреварим в края. Не е невъзможно, но е доста трудна задача. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Robert Lewandowski: “Klopp asked me [during the Audi Cup in 2017], “don’t you want to come to Liverpool?” We looked at each other, then I laughed. “I don’t know if he was totally serious. But going to Liverpool was never in my mind.” @SPORTBILD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Много насериозно се е взел този палячо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 2 hours ago, Raybeez93 said: Много насериозно се е взел този палячо Към онзи момент ние не бяхме нищо особено. Докато с БМ си беше почти сигурен шампион всяка година и сред фаворитите за ШЛ. baivan and Dacheff 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Към онзи момент ние не бяхме нищо особено. Докато с БМ си беше почти сигурен шампион всяка година и сред фаворитите за ШЛ.Няма лошо ама ние порихме и байерн с левандовски в него и любимата му барцилона. Така че чак да се е смеел на предложението все едно сме Суонзи малко в повече ми идва.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 5, 2023 Report Share Posted April 5, 2023 Въпросните мачове бяха след това, по пронцип. Иначе не искал, не е дошъл. Сума ти футболисти ги водят наши фенове, колко сме ги взели? Сигурно и да беше искал на бай Хенри нямаше да му се понрави, я цената, я заплата. Като изключим Тиаго, кой при нас е дошъл със статут на световна класа и някакви успехи зад гърба си? Идваха подценени като Мане, Салах и прочие, които Клоп да ги доразвие и превърне в звезди. Не сме били такъв клуб и с тази политика няма и да бъдем такива. Това, че не е искал, не е изненада. Да, лошо че се е изсмял, което показва неуважение, но както и да е. alex59 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenmark Posted April 6, 2023 Report Share Posted April 6, 2023 Няма да е само Левандовски да реагира така.И прехфваления Джуд ще направи така ,ако изобщо имаме реален интерес.В момента не сме изобщо примамлива дестинация.Клоп изобщо не му е сигурно мястото.Няма да има вечно тоя комфорт и да лежи на стари лаври.Ако паднем от Арсенал в събота ,мисля че сериозно ще продължи пропадането и никой не може да предскаже кога ще спре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted April 6, 2023 Report Share Posted April 6, 2023 Да, но нещата никога не са само черно и бели. Да. Клоп "не искаше" нови попълнения в средата и там където са нужни, щото - доверие на определени играчи. Тия играчи разочароват, шегата е за сметка на Клопо. Собствениците са доволни, че не са се набухали едни пари. Всичко е точно в отношенията. После. Пропадаме, няма ШЛ, няма ги тия пари, къде сме свикнали да ги хапваме през последните години. Клоп е виновен, че не е достигнал, постижимата последните години цел. Играчите са виновни, че толкова си могат. Собствениците може и да не са доволни от тоя факт. Ко прайм в такива ситуации ? Гоним треньора, освобождаваме играчи. Какво правим в ситуацията в която е изпаднал клуба, като доста служители и играчи напускат и се е случила една малка криза, не само на терена но и на ниво мениджмънт ? Dacheff 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenmark Posted April 6, 2023 Report Share Posted April 6, 2023 Хубаво си описал положението с малка подробност с която не мога да се съглася,т.е.Малка криза,интересно как би формулирал голяма.Сигурно финансов колапс.Лятото на собствениците и друга идея може да им дойде.Уволняват Клоп /заплата му е трета по големина с останалите мениджъри в Европа/ и назначават някой нов понеже така или иначе няма гаранции вече че ще сме в четворката.Конкуренцията следващата година ще е жестока.А ние феновете с мечтите си пак отиваме по дяволите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted April 26, 2023 Report Share Posted April 26, 2023 Боса е категоричен - играчите да намалят ваканциите си. "Миналото лято Клоп се оплакваше, че няма достатъчно време да работи преди началото на сезона. Сега германският специалист иска всички желани трансфери да бъдат направени преди 8 юли, за да могат да започнат адаптацията си още по време на предсезонната подготовка. "Тази година трябва да бъде различно - каза Клоп. - Трябва да качим нивото. Трябва да работим по-добре преди началото на сезона, затова искам отборът да се събере възможно най-скоро, разбирайки напълно нуждата и важността на ваканцията. Знам и уважавам всичко това. Нека всеки да си вземе почивка, но трябва да се съберем възможно най-скоро. Следващият сезон е по-важен от всичко." Мърсисайдци ще останат без трофей тази кампания, като почти сигурно няма да успеят да се класират за Шампионската лига за следващата. Ливърпул е седми, на девет точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед, който е и с мач по-малко." Senzor, Stivi_G, Кирил Пейчев and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted April 27, 2023 Report Share Posted April 27, 2023 Е този сезон не сме капо. Имаме КШ спечелена в началото на сезона. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted April 27, 2023 Report Share Posted April 27, 2023 е това Комюнити Шийлд си е приятелско мачле отвсякъде няма кво да се лъжем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post oZZy Posted April 28, 2023 Popular Post Report Share Posted April 28, 2023 Мен лично налагането на Къртис ме озадачава и заради това искам да напиша за няколко решения на Клоп през годините, които не съм разбирал, и точно заради това може би, въпреки успехите които донесе, не мога да го харесам колкото Бенитес, когото разбирах напълно и знаех какво и защо го прави. Както се казва - трудно харесваш нещо, което не разбираш. Относно Къртис - няма да пиша дали е добър или не, това Клоп го преценява, обаче това, което показва в момента на терена не е по-добро от това, което показва през последните 2-3 години. Може би на тренировките е напреднал и се е развил, но в крайна сметка важи това, което показва на терена. В този ред на мисли, защо Клоп решава да го налага сега? Това не го разбирам. Ако е бил доволен от това, което показва (което е същото като преди 2 години), тогава защо не го налага повече вместо да пуска Кейта и Окса, когато са здрави, Милнър, Харви след това. Къртис има 34 мача през сезон 20-21, след това 27 миналия и сега ще направи да кажем 20 (1900 -> 1500 -> 1200 минути ако играе до края всички мачове), тоест за млад футболист това е очевиден регрес, би трябвало кривата да е обратна. Защо тогава получава шансове сега, а не през годините, след като Клоп явно го е харесвал. Ето на последния мач срещу Уест Хям даже влезе Тиаго и не влезе в ролята на Къртис - разиграващ отляво поемащ топките от защитата, ами Тиаго влезе вдясно в ролята на Хендо, където трябваше да търчи до бека да подсигурява Салах - нещо, което Тиаго не може да прави добре. И това се случва при 2-1 за нас - тоест вместо Тиаго да влезе и да оправи разиграването и задържането на топката, Клоп го праща вдясно да търчи като гламав като Хендо, а пък оставя Къртис, който цял мач така търси пространства, че все се е скрил зад противника. Освен Къртиса да е станал зет на Клоп, аз просто не разбирам това налагане. Или пък да има наложена квота от Хенри - да наложи млад футболист за да вдига цената и заради това върти Харви, Байчетич, Къртис, до края може и Карвальо да пусне. Други случаи през годините - ляв бек. Имахме Морено, който явно Клоп не харесваше и цял сезон играхме с Милнър на бека - нещо, което според мен е обидно за Морено. Следващия сезон купихме Анди, но в началото ако си спомняте започна Морено като титуляр и до преди да се контузи се справяше добре. След контузията влезе Робертсън и от тогава си е титуляр. Тоест след като Морено не е ставал, защо не беше продаден докато Милнър играеше на бека. Ако да кажем в тази година се е развил - така както Клоп иска и почна титуляр следващия сезон, защо след това не остана в отбора като резерва, ами трябваше да чакаме такава няколко години и след това да дадем пари за Коцето. Десния бек - Клайн изнесе мега сезон. Той и Лалана бяха най-постоянните футболист. След това се контузи и после така и не го видяхме. Защо той не остана алтернатива на десния бек след като явно показа, че го бива и може да се разчита на него? Смисъл не беше заменен от друг бек, че да кажем не ни трябва вече. Ние все още нямаме резервен десен бек. По този повод говорих с един приятел фен на друг отбор за Фирмино - и той ми вика: "Не го искам Фирмино, Клоп му е извадил душата и няма да може да тича при нас". Позиция дефанзивен халф - с Лукас имахме най-голям процент спечелени мачове (пускал съм статистика тук). С Лукас във форма винаги стояхме добре. ОК, Клоп не го харесва по някаква причина (според мен единствено защото е бавен, иначе не може да има друга причина), решава да играе с по-раздвижен човек на тази позиция - Хендо. Пробва схемата за един сезон за да може следващия сезон пак да се върне към схема с типичен дефанзивен - Фабиньо, който в никакъв случай не е по-бърз от Лукас. И вече примерите от този сезон - занемарената халфова линия и трансферът на Дарвин, след това Гакпо, схемата на игра в нападение - грам не разбирам каква е идеята на Клоп. По повод трансферите, ако си спомняте и Тиаго като дойде при нас, Клоп не беше наясно къде ще го пуска. Игра пред защитата, имаше мачове в които играхме с 2ма пред защитата за да го покрива някой, сега пък го пускат в последния мач вдясно. flyhorse0906, Chinaski, stenmark and 9 others 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashomonarh Posted April 28, 2023 Report Share Posted April 28, 2023 3 hours ago, oZZy said: Мен лично налагането на Къртис ме озадачава и заради това искам да напиша за няколко решения на Клоп през годините, които не съм разбирал, и точно заради това може би, въпреки успехите които донесе, не мога да го харесам колкото Бенитес, когото разбирах напълно и знаех какво и защо го прави. Както се казва - трудно харесваш нещо, което не разбираш. Относно Къртис - няма да пиша дали е добър или не, това Клоп го преценява, обаче това, което показва в момента на терена не е по-добро от това, което показва през последните 2-3 години. Може би на тренировките е напреднал и се е развил, но в крайна сметка важи това, което показва на терена. В този ред на мисли, защо Клоп решава да го налага сега? Това не го разбирам. Ако е бил доволен от това, което показва (което е същото като преди 2 години), тогава защо не го налага повече вместо да пуска Кейта и Окса, когато са здрави, Милнър, Харви след това. Къртис има 34 мача през сезон 20-21, след това 27 миналия и сега ще направи да кажем 20 (1900 -> 1500 -> 1200 минути ако играе до края всички мачове), тоест за млад футболист това е очевиден регрес, би трябвало кривата да е обратна. Защо тогава получава шансове сега, а не през годините, след като Клоп явно го е харесвал. Ето на последния мач срещу Уест Хям даже влезе Тиаго и не влезе в ролята на Къртис - разиграващ отляво поемащ топките от защитата, ами Тиаго влезе вдясно в ролята на Хендо, където трябваше да търчи до бека да подсигурява Салах - нещо, което Тиаго не може да прави добре. И това се случва при 2-1 за нас - тоест вместо Тиаго да влезе и да оправи разиграването и задържането на топката, Клоп го праща вдясно да търчи като гламав като Хендо, а пък оставя Къртис, който цял мач така търси пространства, че все се е скрил зад противника. Освен Къртиса да е станал зет на Клоп, аз просто не разбирам това налагане. Или пък да има наложена квота от Хенри - да наложи млад футболист за да вдига цената и заради това върти Харви, Байчетич, Къртис, до края може и Карвальо да пусне. Други случаи през годините - ляв бек. Имахме Морено, който явно Клоп не харесваше и цял сезон играхме с Милнър на бека - нещо, което според мен е обидно за Морено. Следващия сезон купихме Анди, но в началото ако си спомняте започна Морено като титуляр и до преди да се контузи се справяше добре. След контузията влезе Робертсън и от тогава си е титуляр. Тоест след като Морено не е ставал, защо не беше продаден докато Милнър играеше на бека. Ако да кажем в тази година се е развил - така както Клоп иска и почна титуляр следващия сезон, защо след това не остана в отбора като резерва, ами трябваше да чакаме такава няколко години и след това да дадем пари за Коцето. Десния бек - Клайн изнесе мега сезон. Той и Лалана бяха най-постоянните футболист. След това се контузи и после така и не го видяхме. Защо той не остана алтернатива на десния бек след като явно показа, че го бива и може да се разчита на него? Смисъл не беше заменен от друг бек, че да кажем не ни трябва вече. Ние все още нямаме резервен десен бек. По този повод говорих с един приятел фен на друг отбор за Фирмино - и той ми вика: "Не го искам Фирмино, Клоп му е извадил душата и няма да може да тича при нас". Позиция дефанзивен халф - с Лукас имахме най-голям процент спечелени мачове (пускал съм статистика тук). С Лукас във форма винаги стояхме добре. ОК, Клоп не го харесва по някаква причина (според мен единствено защото е бавен, иначе не може да има друга причина), решава да играе с по-раздвижен човек на тази позиция - Хендо. Пробва схемата за един сезон за да може следващия сезон пак да се върне към схема с типичен дефанзивен - Фабиньо, който в никакъв случай не е по-бърз от Лукас. И вече примерите от този сезон - занемарената халфова линия и трансферът на Дарвин, след това Гакпо, схемата на игра в нападение - грам не разбирам каква е идеята на Клоп. По повод трансферите, ако си спомняте и Тиаго като дойде при нас, Клоп не беше наясно къде ще го пуска. Игра пред защитата, имаше мачове в които играхме с 2ма пред защитата за да го покрива някой, сега пък го пускат в последния мач вдясно. Браво колега,чудесен пост! Повдигаш много интересни въпроси и се радвам че бягаш от стандартните клишета и изказваш своето виждане на нещата. Затова е форума,всеки да си каже какво мисли,какво е неговото виждане и най важното да не се нападаме и обиждаме ако мненията не ни съвпадат или не ни харесват. Защото всички в този форум буквално живеем за отбора и искаме най доброто за него! livernas, mihail69, oZZy and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts