zigfridson Posted December 12, 2023 Report Share Posted December 12, 2023 Клопеца яко им сипва с големия черпак! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted December 12, 2023 Report Share Posted December 12, 2023 3 hours ago, zigfridson said: Клопеца яко им сипва с големия черпак! Сипва им , но ние все още сме без класен деф халф. Слава богу , че останалите ни играчи са в топ форма . Буквално сме на един топ халф от товс да доминираме лигата, дано Клоп и ръководството ги виждат тези неща.. AllYouNeedIsKlopp, tuzara and Shinobi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 https://www.facebook.com/watch/?v=6941364945957624 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dr.G. Posted December 15, 2023 Popular Post Report Share Posted December 15, 2023 Exclusive: Fenway Sports Group have offered Jurgen Klopp a new record breaking contract which will keep him at the club for further 3 years till summer 2029. #lfc Dacheff, oZZy, peterhammill and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted December 20, 2023 Report Share Posted December 20, 2023 Горещ слух: Клоп поема Барса през лятото? Shinobi, vencifcl, nikiniki and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencifcl Posted December 20, 2023 Report Share Posted December 20, 2023 Споко няма да е Барса, Берое ще е . Всичко му е уредено, квартира, карта за градския транспорт, бюджет за трансфери даже и за заплата са останали. Stivi_G and nikiniki 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
нормалният Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 14 hours ago, Stivi_G said: Горещ слух: Клоп поема Барса през лятото? Споко, оставам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Klopp: “I was not overly happy with the atmosphere behind me. I wondered what they wanted”. “We need Anfield on their toes without me being in argument with their coach or whatever”. “If you're not in the right shape, give your ticket to someone else…”. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 18 minutes ago, Dr.G. said: Klopp: “I was not overly happy with the atmosphere behind me. I wondered what they wanted”. “We need Anfield on their toes without me being in argument with their coach or whatever”. “If you're not in the right shape, give your ticket to someone else…”. Клоп се опитва да провокира реакция и да надъха публиката за мача с Арсенал. Дано сработи и се вдигнат децибелите. ReD_Gerrard, tuzara, baivan and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 21 minutes ago, Dr.G. said: Klopp: “I was not overly happy with the atmosphere behind me. I wondered what they wanted”. “We need Anfield on their toes without me being in argument with their coach or whatever”. “If you're not in the right shape, give your ticket to someone else…”. Така е като се дават в Англия билети на бабички и старци. С цялото ми уважение към възрастните хора, но те не могат да подкрепят страстно. А ти който си страстен фен не можеш да си купиш билет. ggentatzu, Chinaski and tuzara 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 16 minutes ago, zigfridson said: Така е като се дават в Англия билети на бабички и старци. С цялото ми уважение към възрастните хора, но те не могат да подкрепят страстно. А ти който си страстен фен не можеш да си купиш билет. По - скоро проблемите не са точно във възрастовите групи, защото има хора на по 60-70-80 години с повече страст и емоция в тях от некви пубери и не ги бърка да се дерат цял мач, като животни, а са други два основни според мен: - На първо място, че местните го обърнаха на търговия и масово си продават билетите на туристи, които ходят там да чоплят семки, да си правят селфита и освен YNWA едва ли знаят друга песен. - Следващите са корпоративните клиенти и хоспиталитата, като пак опираме до екселите на грингосите, в което няма нищо лошо да търсят по - големи приходи и финансова стабилност на клуба, но реинвестициите към подсилване на отбора не са им силна страна, примери бол. С две думи продадоха атмосферата на стадиона за стекове, бифтеци, вина и глезотии на търговските си партньори, като пак казвам, че не оправдавам и тези със сизънтикетите, които пък си строят техен си комунизъм и ходят на пет мача накръст през сезона. nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 Абе не знам туристите си пеят яко като са там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 34 minutes ago, Chinaski said: Абе не знам туристите си пеят яко като са там Ами не знам, то е много относително на кой мач, коя трибуна си бил и т.н., но аз го обобщих, като генерално, няма как да сравниш местните с шайка жълтури или некви от ония с тюрбаните. Аз също съм имал различни впечатления, от различни мачове и трибуни, но определено много пъти сме си задавали въпроса в последните години защо е толкова тихо на стадиона, мач ли има или постановка на Малък градски театър "Зад канала" и то в моменти, когато отборът има нужда от подкрепа. То някой път пътуващият КОП създава по - яка атмосфера от такава на домакински мач. Определено има какво да се желае, особено пък при един паралел с други стадиони, дори и от чемпиън или дивизиите, ако щеш. Всички са чували за "специалната" атмосфера на Анфийлд, но доста често се получава "Виждал съм, ама няма". П.С. Май трябваше да отговоря в темата за стадиона, по преценка може да го преместите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 1 hour ago, zigfridson said: Така е като се дават в Англия билети на бабички и старци. С цялото ми уважение към възрастните хора, но те не могат да подкрепят страстно. А ти който си страстен фен не можеш да си купиш билет. Трябва даже да се дават безплатни билети за фенове като този. Страстта му е очевидна. baivan, Raybeez93, elly and 1 other 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 18 minutes ago, Dr.G. said: Ами не знам, то е много относително на кой мач, коя трибуна си бил и т.н., но аз го обобщих, като генерално, няма как да сравниш местните с шайка жълтури или некви от ония с тюрбаните. Аз също съм имал различни впечатления, от различни мачове и трибуни, но определено много пъти сме си задавали въпроса в последните години защо е толкова тихо на стадиона, мач ли има или постановка на Малък градски театър "Зад канала" и то в моменти, когато отборът има нужда от подкрепа. То някой път пътуващият КОП създава по - яка атмосфера от такава на домакински мач. Определено има какво да се желае, особено пък при един паралел с други стадиони, дори и от чемпиън или дивизиите, ако щеш. Всички са чували за "специалната" атмосфера на Анфийлд, но доста често се получава "Виждал съм, ама няма". П.С. Май трябваше да отговоря в темата за стадиона, по преценка може да го преместите. Дори и пътуващите фенове са много тихи напоследък, а там много рядко има туристи защото е трудно да се добереш до билети. Dr.G. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mihzlapet Posted December 21, 2023 Popular Post Report Share Posted December 21, 2023 Снощи си беше добра атмосферата - бях на Кинг Кени трибуната, по-близко до Коп-а - и си пееха стабилно през целия мач. Даже от новата трибуна над гостуващия сектор се пускаха разпевки към Коп-а, като успяваха да надвикат УХ феновете и не ги чувах особено тях. Според мен шефа са го подразнили някакви "специалисти" зад скамейката, но не се разбра по време на мача, че е имало някакъв подобен проблем от другата страна на терена. На всички трибуни без Коп стюардите ти правят забележка като се застоите прави повечко време, което е породено главно от съображения за сигурност. От друга страна обаче, на централната трибуна сгълчаха едни местни младежи, които думкаха по едни пана - това беше на края на сезон 21/22 срещу Вълците докато Сити се мъчеше с Вила - кога да не вдигаш шум ако не в този мач. Няма абсолютна истина в този спор, за съжаление от клуба дават разнопосочни мнения - бъдете шумни, но не точно. Елате на мач, но не викайте много. Steve_G, Stivi_G, Morientes and 9 others 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted December 21, 2023 Report Share Posted December 21, 2023 9 hours ago, Chinaski said: Дори и пътуващите фенове са много тихи напоследък, а там много рядко има туристи защото е трудно да се добереш до билети. Напротив, туристи винаги е имало, защото клубът взима процент от билетите, които ни отпускат и ги раздават на играчи, спонсори, вип хосппота и т.н , но преди разширението на Мейн Стенд беше нормален процент около 10. Към момента взимат по 20-25% особено с лондонските отбори и сити изнагляват. С Лутън беше скандално, не успяха да осигурят билети на всички с 19-те гостувания от предния сезон, поради което направиха томбола и накрая в сектора срещаш някакви групи от семейства с малки деца, докато момчета, с които сме били буквално наквсякъде остават без билет заради такива прошляци. Dr.G., Chinaski and Steve_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve_G Posted December 22, 2023 Report Share Posted December 22, 2023 On 21.12.2023 г. at 21:57, S.Gerrard said: Напротив, туристи винаги е имало, защото клубът взима процент от билетите, които ни отпускат и ги раздават на играчи, спонсори, вип хосппота и т.н , но преди разширението на Мейн Стенд беше нормален процент около 10. Към момента взимат по 20-25% особено с лондонските отбори и сити изнагляват. С Лутън беше скандално, не успяха да осигурят билети на всички с 19-те гостувания от предния сезон, поради което направиха томбола и накрая в сектора срещаш някакви групи от семейства с малки деца, докато момчета, с които сме били буквално наквсякъде остават без билет заради такива прошляци. Имам няколко приятели, които си живеят в Лондон и винаги когато им излезе билет са на Анфийлд, не говоря за гостуванията. Не знам какво са променили последните две-три-четири години, но всички ми се оплакват, че преди са ходели по поне 15-тина мача на сезон, а сега едвам се дореждат до 3-4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.Gerrard Posted December 23, 2023 Report Share Posted December 23, 2023 Доста широкообхватна тема, която заради негативите и стреса, който причинява ми се налага да я обсъждам постоянно за съжаление. Промениха доста и продължават, но основните са - промяна на платформата, с което се премина изцяло към онлайн продажби, дигитализация на пластиките и приоритизирането продажбите на мембършипи, с което сложиха край на фен картите, за които не се дължеше годишна такса и така към този сезон вече има над 100к мембъра, а проблемите, които съпътсват обикновените потребители са огромни. Започва се още от виртуалната опашка, в която системата ги вкарва преди определена продажба и обикновено получават номера от по 20-30к нагоре, които докато ги допуснат до същинската продажба билетите естествно са изкупени, дори и да имат късмет да получат малък номер и да влезнат рано, тези които използват ботове и скриптове ги завземат по кошниците за секунди и им остава единствено възможността да обновяват страницата с надеждата да изкочи единична бройка и да изпреварят всички остнали, само че има вероятност заради бързите обновявания, които са напълно нормални в този момент, системата да ги припознае като бот, след което им блокира достъпа и всичко приключва. След всичко това дори и да имат късмета да вземат билет в кошницата, най-новият проблем от месец насам, с който се сблъскваме аз и моето обкръжение, а и всички останали, е невъзможността за плащане. Системата им на моменти започва да отказва всякакъв вид карти, без значение от банката, карти с които през годините никога не сме имали проблеми. За пример онзи ден при продажбата на билетите за купата с франзелите след 2 успешни транзакции, на 3-тата вече отказа и като се започна опит след опит с десетки карти, не става и не става - свързваш се с потребителския съпорт, които голям процент са безполезни и компетентни колкото тези по българските администрации, и тези сладури започват да ти обясняват как проблема може да е навсякъде другаде, но не и при тях - обикновено или си въвел грешни данни или банката ти отказва да изпълни транзакцията, звучи меродавно след 2 успешни такива и в повечето се случаи се стига до там някой да трябва да се притърча до офисите да плати на ПОС терминала, където някак си чудодейно плащанията са одобрени. Та такива ми ти работи, изобщо не е новост, че твоите приятели се докопват до тази бройка. Bellamy, S.G., Shinobi and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted December 23, 2023 Report Share Posted December 23, 2023 4 hours ago, S.Gerrard said: Доста широкообхватна тема, която заради негативите и стреса, който причинява ми се налага да я обсъждам постоянно за съжаление. Промениха доста и продължават, но основните са - промяна на платформата, с което се премина изцяло към онлайн продажби, дигитализация на пластиките и приоритизирането продажбите на мембършипи, с което сложиха край на фен картите, за които не се дължеше годишна такса и така към този сезон вече има над 100к мембъра, а проблемите, които съпътсват обикновените потребители са огромни. Започва се още от виртуалната опашка, в която системата ги вкарва преди определена продажба и обикновено получават номера от по 20-30к нагоре, които докато ги допуснат до същинската продажба билетите естествно са изкупени, дори и да имат късмет да получат малък номер и да влезнат рано, тези които използват ботове и скриптове ги завземат по кошниците за секунди и им остава единствено възможността да обновяват страницата с надеждата да изкочи единична бройка и да изпреварят всички остнали, само че има вероятност заради бързите обновявания, които са напълно нормални в този момент, системата да ги припознае като бот, след което им блокира достъпа и всичко приключва. След всичко това дори и да имат късмета да вземат билет в кошницата, най-новият проблем от месец насам, с който се сблъскваме аз и моето обкръжение, а и всички останали, е невъзможността за плащане. Системата им на моменти започва да отказва всякакъв вид карти, без значение от банката, карти с които през годините никога не сме имали проблеми. За пример онзи ден при продажбата на билетите за купата с франзелите след 2 успешни транзакции, на 3-тата вече отказа и като се започна опит след опит с десетки карти, не става и не става - свързваш се с потребителския съпорт, които голям процент са безполезни и компетентни колкото тези по българските администрации, и тези сладури започват да ти обясняват как проблема може да е навсякъде другаде, но не и при тях - обикновено или си въвел грешни данни или банката ти отказва да изпълни транзакцията, звучи меродавно след 2 успешни такива и в повечето се случаи се стига до там някой да трябва да се притърча до офисите да плати на ПОС терминала, където някак си чудодейно плащанията са одобрени. Та такива ми ти работи, изобщо не е новост, че твоите приятели се докопват до тази бройка. Честно казано като им гледам онлайн шопа не се учудвам, такава първобитна работа е че не е истина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_fc Posted January 2, 2024 Report Share Posted January 2, 2024 Stivi_G, Кирил Пейчев, blunt and 6 others 3 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 Shinobi, Кирил Пейчев, paton and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 Ето го Батко ве, ама искам, като оня дето щял да шиба целия сервиз, така да се появи на коледното парти на акционерите в Бостън при разпределянето на годишните дивиденти и да пита "Ко ста, мо ста - има ли пара?" или само шкембе с мусака... fishek, Кирил Пейчев and Dacheff 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted January 3, 2024 Report Share Posted January 3, 2024 52 minutes ago, Dr.G. said: Ето го Батко ве, ама искам, като оня дето щял да шиба целия сервиз, така да се появи на коледното парти на акционерите в Бостън при разпределянето на годишните дивиденти и да пита "Ко ста, мо ста - има ли пара?" или само шкембе с мусака... Many tic tacs later Fen, Dr.G. and ONYX 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted January 4, 2024 Report Share Posted January 4, 2024 Клоп по едно време беше в летаргия. Ей така искам да го виждам аз през цялото време! Кирил Пейчев and Dr.G. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts