Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Днес се събудих в супер настроение, но като видях това ми иде да се гръмна. В такъв шок изпаднах, че проверявах календара да не е първи април. Да не би тия ФСГ да са му отказали пари за някой през този прозорец и да е побеснял? Не знам, не знам, трагедия просто.

Според мен ще се даде шанс на Линдерс другия сезон. Което е кофти, защото Линдерс ми прилича на един от квартала, Аксел се казва, който на 12 си слагаше червило и често е носил токчета. Та, доста гадно, ама ако е добър, ще го преживея.

Когато ни порязоха в мача с Тотнъм, с един приятел си говорихме, че накрая на Клоп ще му писне от съперници за собственици  и корумпирани съдии и ше си грабне шапката и по-живо, по-здраво ще си иде. Не очаквах това да е толкова скоро.

Just now, blunt said:

Според мен ще се даде шанс на Линдерс другия сезон. Което е кофти, защото Линдерс ми прилича на един от квартала, Аксел се казва, който на 12 си слагаше червило и често е носил токчета. Та, доста гадно, ама ако е добър, ще го преживея.

Пише ,че и той си тръгва.

От друга страна, може и да го е решил по-рано, просто сега да го обявяват, като има развитие с други кандидати. Не вярвам иначе без набелязан заместник да го обявят по средата на сезона, ама с тези собственици знае ли се.

Jurgen Klopp: “I told the club already in November that I’m leaving at the end of the season”. “
I’m running out of energy, that’s the truth”. “I love absolutely everything about this club and #LFC but I know that I cannot do the job again and again and again and again”.

Ето и потвърждение, явно ще чакаме обявяване на заместник скоро.

Черен ден за нас. Видях това по време на тежка работна среща, където се дискутираше бъдещето на нашата фирма и какво ще трябва да предприемем за да продължим да съществуваме и това с Клоп направо ме съсипа. Загубих съзнание направо. 

Какво ще правим, хора?

Баси какво става бе, бахти обедната почивка. Тъкмо така да погледна какво става и тая новина. Каква е тази нашата съдба. Едно време така Кени напуснал, сега Клоп. Как ще изкараме сезона сега?  Баси мамата. Изобщо не е правилният момент сега.

Жалко, но щом така е решил човека, просто благодаря за всичко което направи за клуба.  Дали е станало нещо или наистина е почувствал, че не може вече, само той знае в крайна сметка. 

Много се надявам  да не станем като манчо след съро, но наистина ше е тегаво бая време след КЛОП,няма какво да се заблуждаваме ,че който и да доиде отбора ще продължи все едно ще ни води КЛОП 2.0,НЯМА СМИСЪЛ ОТ НАИВНОСТ

9 minutes ago, blunt said:

Тръгват си и всички асистенти

Честно казано ми се реве, буквално. Гледайки какво се случва с всички уж обещаващи треньори в Англия, които освен всичко харчат и безумни пари и не постигат абсолютно нищо, то това, което ни предстои вероятно ще е по-страшно от тъмните години между 2009 и 2015.
Надявам се да си почине една година, да види в какво жалко състояние сме и да реши да се върне, което не е напълно невъзможно, имайки предвид какъв чудак е. Не мисля, че ще води отбор различен от Майнц, Дортмунд, Ливърпул или евентуално националния на Германия, не знам, просто отвратителна работа...

Това е любимият ми треньор,още от времето му в Борусия(Дортмунд)...
Но,така е в живота,всичко има начало и край....
Само салама има два края....

Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk

31 minutes ago, Stivi_G said:

Когато ни порязоха в мача с Тотнъм, с един приятел си говорихме, че накрая на Клоп ще му писне от съперници за собственици  и корумпирани съдии и ше си грабне шапката и по-живо, по-здраво ще си иде. Не очаквах това да е толкова скоро.

Това го пиша от доста време и за съжаление се случи.

Ето го цялото, който има нерви да гледа - аз лично нямам, направо не ми се гледа футбол повече... мислех довечера да релаксна, утре да свърша някакви неща, но не би - ще се отдам на алкохолен делириум довечера.... 

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп