Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Скапа ми се настроението за месеци напред. Айде да си почине малко от стреса и след 2 години го чакаме пак. Дотогава - или Алонсо, или Де Дзерби, не виждам друг подходящ.

1 minute ago, Dacheff said:

Скапа ми се настроението за месеци напред. Айде да си почине малко от стреса и след 2 години го чакаме пак. Дотогава - или Алонсо, или Де Дзерби, не виждам друг подходящ.

Ако решението да си тръгне е взето както се пише тук Октомври, като добавим и факта, че целия му екип си тръгва, наследника вече е уговорен. Ще разберем кой е доста скоро

Нямам време да гледам цялото интервю, обаче не се знае ако се предложи на Линдерс договор дали няма да приеме. Ако Клоп седи безработен, защо и той да седи така.

Ahead of the summer, Liverpool will now be working around the clock to find a replacement for a manager who won the club their first Premier League title in 2020.

However, Liverpool could already have a dream replacement lined up.

Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso reportedly has a clause in his contract which will allow him to leave the club for Liverpool, Real Madrid or Bayern Munich.

According to German news outlet BILD, the clause of the contract will be active in the summer of 2024.

Alonso was appointed Leverkusen boss back in October 2022.

Just now, alex59 said:

Ahead of the summer, Liverpool will now be working around the clock to find a replacement for a manager who won the club their first Premier League title in 2020.

Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso reportedly has a clause in his contract which will allow him to leave the club for Liverpool, Real Madrid or Bayern Munich.

According to German news outlet BILD, the clause of the contract will be active in the summer of 2024.

Ако бях на мястото на бай Хенри, вече да съм отишъл директно с частния самолет до Леверкузен и да съм предложил всичко, каквото иска Шаби Алонсо. Единственият адекватен заместник на Клоп и трябва да се действа много бързо, тъй като и Байерн се облизват за него след като Тухел е доста недолюбван там. Анчелоти , доколкото знам си удължи договора с Реал, така че Байерн е единствената конкуренция за Алонсо.

Днес е тъжен ден за Ливърпулската общност. 😢 Такава харизма, такъв човек със сърце и душа огромно! 

НА КОЙ НИ ОСТАВЯЯЯШШШ! Всички искахме още една купа на Европейските шампиони с него. Според мен не трябваше сега да го обявява посред сезона борещи се за титли. 

А днес си купих и неговата книга все едно някой ме накара да се спря и да я взема, а то какво се случило.

7 minutes ago, oZZy said:

Нямам време да гледам цялото интервю, обаче не се знае ако се предложи на Линдерс договор дали няма да приеме. Ако Клоп седи безработен, защо и той да седи така.

Официално е съобщено, че целият треньорски щаб напуска също, включително Линдерс, който щял да търси самостоятелно развитие като мениджър. Ако му бяха предложили, със сигурност щеше да приеме, а и Клоп вероятно щеше да насърчи той да му е наследник. Явно просто не е той изборът, иначе щеше да е нормално да бъде обявено отсега, ако това е планът.

27 minutes ago, Dacheff said:

Да, бе,  няма други подходящи... И Алонсо защо да се  маха само след сезон от Леверкузен, лошо би говорило за него, ако го направи. Опа, моя грешка, 2ри сезон кара в Леверкузен.

Предпочитам Силва от Фулъм пред Де Дзерби. Макар че не виждам защо да се търси от английското. А там граф Дракула е най-впечатляващ, макар да не е познат като мениджър , с койото да гониш титла. А и Вила няма да го пуснат.

Ако не друго, то поне форумът се напълни и продължава... извинявам се за тъпата шега, но съм в абсолютен ступор...

Поне е пич и го казва още сега, а не да изтече отнекъде инфо и да излезе мижитурка... излиза, че още ноември е било обсъждано с клуба, но по-лошото, е че за разкош си тръгват Линдерс, Кравиц и Матюс, който отговаря за развитието на долните гарнитури и интегрирането в първия отбор.

Пеп искал да стартира собствена кариера, явно не и при нас.. това е втората фаза на цикълът, който започна с напускането на предните важни фигури.... за съжаление едва ли ще научим истината, но за мен проблемът е в господата от Бостън.

Аз още тогава почнах да си го мисля това и писах, че ще му писне освен от всички други несправедливости с арабски пари и вар-брадви, но и от нашите тарикати на дребно – ФЪСЪГЪ – АУУУУУУУУТТТТТТТТТТ измекяри, преебахте най-хубавото нещо, случвало се на клуба и нас феновете през последните десетилетия.

Алонсо проблемът е, че като нищо ще направи Леверкузен шампиони и баварските мастии ще го вземат, то отсега има спекулации, а не знам за после. Уж поне засега, балета отпадна там за конкуренция, че Карлето отсвири бразилчетата и подписа до 2026 г., но нищо не пречи на Шабито до тогава да си се развива при аспирините и да смени после италианеца.

Гаранция ония оттатък океана са виновни, самият факт, че не си тръгва само той, да кажем бил изморен и изцеден, а и другите важни фигури, за мен е достатъчен.

То сега не можем да вземем някой, като хората или става след две години пазарлъци и мисля, че ще бъде голям проблем занапред. Някои играчи си казаха в прав текст, че още като са се чули по телефона с него и са отхвърляли всякакви други оферти.

Не ми се пише, не ми се гледа футбол, но новината ми дойде, като напускането на Джерард, Торес и Суарес в едно... имам страшно много работа за вършене, а не мога да подхвана нищо, камо ли да мисля...

36 minutes ago, alex59 said:

Тъкмо щях да питам за клаузата, дали е вярно.

Не знам какво да кажа. Като го прочетох и все едно видях, че някой от семейството е умрял. Просто нямам думи и обяснение. Само и единствено се надявам да не е свързано с нещо със здравето. Бърнаут-а е нещо, което е реално и се случва на много хора. 

Ако сега в момента в отбора бяха играчи като Хендо и Милнър, щях да съм далеч по-притеснен. Евала, че успя да обнови отбора и да остави някакво наследство на следващия. Ако следващия трябваше да прави ребилд, вероятността да се сринем, щеше да е 100%. Нямам съмнение. 

Само се надявам следващият да е Шаби. Вземе ли се някой паляк като Потър, италианското Ники Кънчев или оня от Борнемут или Улвс, направо да закриват. Изходът ще е ясен. 

Нищо не мога да напиша. Ще седим и ще гледаме клипчета.

Разбра се, защо не сме активни на януарския трансферен прозорец. Никой собственик няма да даде пари като се знае, че ще идва нов треньор. Съвсем нормално е да си тръгне целия щаб. Просто няма да е същото. Тези хора до толкова са свикнали един с друг, а друг треньор идва с негови хора, с негови идеи. Направоо не ми се мисли. И сега всичко е в ФСГ дали ще извадят парите за да не загубим много нивото от следващия сезон. 

Според мен, ще поеме Бундестима. Говореше се, германската федерация подпитваше миналата година. Не разбирам, децата му са големи вече май, жена му заяви, че и харесва в Ливърпул, но УВАЖАВАМ решението му и само респект за всички хубави години. Еххх, ....

На 90% ще си тръгне и Салах лятото. 

Нашия очилатко!

Image

И малко надъхване.

Ако е дал Господ още една глава в историята.

Поне не ни напуска, когато сме се сринали, евала, че ни дигна на крака тоя сезон.

Има млади момчета , ако ни направи и шампиони ще имат и манталите и ще стискаме палци Хамериканците, както уцелиха с него, да уцелят пак.

Юрген, багодарим за всичко!

Направо ми се реве ...

Не искам и да си помислям за нов наставник, ще си бъда в мини траур известно време, за да уважа по мой си начин Юрген и постигнатото от него.

Ще мислим за нов наставник по нататък.

Също става много важно да го изпратим с трофей, и по-добре да не е само Карабао Къп. 

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп