Popular Post alex59 Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Не знам кое ме натъжи повече, интервюто на Клоп или вашите коментари, момчета! Няма любов без болка. Стискаме зъби и продължаваме, ние сме Ливърпул! ReD_Gerrard, Steven_Gerrard, Morientes and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Mortisha and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Скапа ми се настроението за месеци напред. Айде да си почине малко от стреса и след 2 години го чакаме пак. Дотогава - или Алонсо, или Де Дзерби, не виждам друг подходящ. David, Novkov, Pepe Reina and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post paton Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Този отбор трябва да го изпрати с титлата. И после на най-тъжният парад пред целия град. zigfridson, David, DeaThRoW and 9 others 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 1 minute ago, Dacheff said: Скапа ми се настроението за месеци напред. Айде да си почине малко от стреса и след 2 години го чакаме пак. Дотогава - или Алонсо, или Де Дзерби, не виждам друг подходящ. Ако решението да си тръгне е взето както се пише тук Октомври, като добавим и факта, че целия му екип си тръгва, наследника вече е уговорен. Ще разберем кой е доста скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Raybeez93, J.N.K., Shinobi and 2 others 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 От 5ч. ще даде пресконференция. zigfridson and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Нямам време да гледам цялото интервю, обаче не се знае ако се предложи на Линдерс договор дали няма да приеме. Ако Клоп седи безработен, защо и той да седи така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex59 Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Ahead of the summer, Liverpool will now be working around the clock to find a replacement for a manager who won the club their first Premier League title in 2020. However, Liverpool could already have a dream replacement lined up. Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso reportedly has a clause in his contract which will allow him to leave the club for Liverpool, Real Madrid or Bayern Munich. According to German news outlet BILD, the clause of the contract will be active in the summer of 2024. Alonso was appointed Leverkusen boss back in October 2022. demons_eye and baivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post нормалният Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Колко бързо минаха тези 8 години, като сън! Само 8 години имахме щастието да се наслаждаваме на най-добрия треньор когото познавам! Някои може да спорят, но аз не зная такъв треньор, който да съчетава способности, страст, неповторима емоция и любов към работата си, уважение към феновете и джентълменство! Плача,,, dvd1964, HardRedRock, elly and 21 others 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Just now, alex59 said: Ahead of the summer, Liverpool will now be working around the clock to find a replacement for a manager who won the club their first Premier League title in 2020. However, Liverpool could already have a dream replacement lined up. Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso reportedly has a clause in his contract which will allow him to leave the club for Liverpool, Real Madrid or Bayern Munich. According to German news outlet BILD, the clause of the contract will be active in the summer of 2024. Alonso was appointed Leverkusen boss back in October 2022. Ако бях на мястото на бай Хенри, вече да съм отишъл директно с частния самолет до Леверкузен и да съм предложил всичко, каквото иска Шаби Алонсо. Единственият адекватен заместник на Клоп и трябва да се действа много бързо, тъй като и Байерн се облизват за него след като Тухел е доста недолюбван там. Анчелоти , доколкото знам си удължи договора с Реал, така че Байерн е единствената конкуренция за Алонсо. tuzara, baivan and zigfridson 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Днес е тъжен ден за Ливърпулската общност. Такава харизма, такъв човек със сърце и душа огромно! НА КОЙ НИ ОСТАВЯЯЯШШШ! Всички искахме още една купа на Европейските шампиони с него. Според мен не трябваше сега да го обявява посред сезона борещи се за титли. А днес си купих и неговата книга все едно някой ме накара да се спря и да я взема, а то какво се случило. Bellamy, tuzara, Airways and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 7 minutes ago, oZZy said: Нямам време да гледам цялото интервю, обаче не се знае ако се предложи на Линдерс договор дали няма да приеме. Ако Клоп седи безработен, защо и той да седи така. Официално е съобщено, че целият треньорски щаб напуска също, включително Линдерс, който щял да търси самостоятелно развитие като мениджър. Ако му бяха предложили, със сигурност щеше да приеме, а и Клоп вероятно щеше да насърчи той да му е наследник. Явно просто не е той изборът, иначе щеше да е нормално да бъде обявено отсега, ако това е планът. behemoth, Morientes and oZZy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 27 minutes ago, Dacheff said: Скапа ми се настроението за месеци напред. Айде да си почине малко от стреса и след 2 години го чакаме пак. Дотогава - или Алонсо, или Де Дзерби, не виждам друг подходящ. Да, бе, няма други подходящи... И Алонсо защо да се маха само след сезон от Леверкузен, лошо би говорило за него, ако го направи. Опа, моя грешка, 2ри сезон кара в Леверкузен. Предпочитам Силва от Фулъм пред Де Дзерби. Макар че не виждам защо да се търси от английското. А там граф Дракула е най-впечатляващ, макар да не е познат като мениджър , с койото да гониш титла. А и Вила няма да го пуснат. Hendo and valbor 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Тръгнаха слухове, че е съобщил на играчите тази сутрин. baivan and J.N.K. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Ако не друго, то поне форумът се напълни и продължава... извинявам се за тъпата шега, но съм в абсолютен ступор... Поне е пич и го казва още сега, а не да изтече отнекъде инфо и да излезе мижитурка... излиза, че още ноември е било обсъждано с клуба, но по-лошото, е че за разкош си тръгват Линдерс, Кравиц и Матюс, който отговаря за развитието на долните гарнитури и интегрирането в първия отбор. Пеп искал да стартира собствена кариера, явно не и при нас.. това е втората фаза на цикълът, който започна с напускането на предните важни фигури.... за съжаление едва ли ще научим истината, но за мен проблемът е в господата от Бостън. Аз още тогава почнах да си го мисля това и писах, че ще му писне освен от всички други несправедливости с арабски пари и вар-брадви, но и от нашите тарикати на дребно – ФЪСЪГЪ – АУУУУУУУУТТТТТТТТТТ измекяри, преебахте най-хубавото нещо, случвало се на клуба и нас феновете през последните десетилетия. Алонсо проблемът е, че като нищо ще направи Леверкузен шампиони и баварските мастии ще го вземат, то отсега има спекулации, а не знам за после. Уж поне засега, балета отпадна там за конкуренция, че Карлето отсвири бразилчетата и подписа до 2026 г., но нищо не пречи на Шабито до тогава да си се развива при аспирините и да смени после италианеца. Гаранция ония оттатък океана са виновни, самият факт, че не си тръгва само той, да кажем бил изморен и изцеден, а и другите важни фигури, за мен е достатъчен. То сега не можем да вземем някой, като хората или става след две години пазарлъци и мисля, че ще бъде голям проблем занапред. Някои играчи си казаха в прав текст, че още като са се чули по телефона с него и са отхвърляли всякакви други оферти. Не ми се пише, не ми се гледа футбол, но новината ми дойде, като напускането на Джерард, Торес и Суарес в едно... имам страшно много работа за вършене, а не мога да подхвана нищо, камо ли да мисля... Fen, alex59, dvd1964 and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
demons_eye Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 36 minutes ago, alex59 said: Ahead of the summer, Liverpool will now be working around the clock to find a replacement for a manager who won the club their first Premier League title in 2020. However, Liverpool could already have a dream replacement lined up. Bayer Leverkusen boss Xabi Alonso reportedly has a clause in his contract which will allow him to leave the club for Liverpool, Real Madrid or Bayern Munich. According to German news outlet BILD, the clause of the contract will be active in the summer of 2024. Alonso was appointed Leverkusen boss back in October 2022. Тъкмо щях да питам за клаузата, дали е вярно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Не знам какво да кажа. Като го прочетох и все едно видях, че някой от семейството е умрял. Просто нямам думи и обяснение. Само и единствено се надявам да не е свързано с нещо със здравето. Бърнаут-а е нещо, което е реално и се случва на много хора. Ако сега в момента в отбора бяха играчи като Хендо и Милнър, щях да съм далеч по-притеснен. Евала, че успя да обнови отбора и да остави някакво наследство на следващия. Ако следващия трябваше да прави ребилд, вероятността да се сринем, щеше да е 100%. Нямам съмнение. Само се надявам следващият да е Шаби. Вземе ли се някой паляк като Потър, италианското Ники Кънчев или оня от Борнемут или Улвс, направо да закриват. Изходът ще е ясен. Fen, David, docaTa and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DeaThRoW Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Най-тъжният ден дойде. Ливърпул ще се оправи. И Юрген Клоп ще се оправи. Но днес всички плачем преди един последен танц, който да помним завинаги. За вас не знам - аз се връщам за парада. Fen, tuzara, Dr.G. and 14 others 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Нищо не мога да напиша. Ще седим и ще гледаме клипчета. Разбра се, защо не сме активни на януарския трансферен прозорец. Никой собственик няма да даде пари като се знае, че ще идва нов треньор. Съвсем нормално е да си тръгне целия щаб. Просто няма да е същото. Тези хора до толкова са свикнали един с друг, а друг треньор идва с негови хора, с негови идеи. Направоо не ми се мисли. И сега всичко е в ФСГ дали ще извадят парите за да не загубим много нивото от следващия сезон. Според мен, ще поеме Бундестима. Говореше се, германската федерация подпитваше миналата година. Не разбирам, децата му са големи вече май, жена му заяви, че и харесва в Ливърпул, но УВАЖАВАМ решението му и само респект за всички хубави години. Еххх, .... На 90% ще си тръгне и Салах лятото. Нашия очилатко! И малко надъхване. Ако е дал Господ още една глава в историята. Freack, Fen, baivan and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
buburok Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Поне не ни напуска, когато сме се сринали, евала, че ни дигна на крака тоя сезон. Има млади момчета , ако ни направи и шампиони ще имат и манталите и ще стискаме палци Хамериканците, както уцелиха с него, да уцелят пак. Юрген, багодарим за всичко! tuzara, Dr.G., baivan and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 Направо ми се реве ... Не искам и да си помислям за нов наставник, ще си бъда в мини траур известно време, за да уважа по мой си начин Юрген и постигнатото от него. Ще мислим за нов наставник по нататък. Също става много важно да го изпратим с трофей, и по-добре да не е само Карабао Къп. Morientes, нормалният, Airways and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post David Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Може ли някой да ми каже, че сънувам някакъв сюрреалистичен сън...и ще се събудя?! Това е най- отвратителното нещо, което може фен на Ливърпул да си пожелае. Опитвам се да се успокоявам с разни философско- бодряшки логики, но не ми се получава. Сякаш комбинацията Ливърпул/Клоп беше match, made in heaven, като казват англичаните. Много трудно мога да посоча слаб пункт в персоната на Юрген. Може би прекомерната му емоционалност и склонност да напада съдиите и разни подобни фактори му създаваше врагове.Всички други компоненти на велик треньор ги имаше и има. Това е твърде подозрително решение и гръм от ясно небе. Лично аз не мисля, че е здравословен проблем. Мисля, че нехаещите собственици направиха всичко възможно да го прогонят с кретенска стиснатост, неосъзнаване каква институция като Ливърпул притежават и колко много разбиране на играта футбол и традициите на този клуб се изискват, за да го стопанисваш с любов. Те нямат такива емоции и ценностна система. Не искам да говоря негативни неща, но сезонът и бъдещето на Ливърпул са на карта. Опасявам се, че героизмите бяха дотук и ще се сринат и играчи и публика. Не мога и не искам да мисля за заместник на Клоп, а трябва. Този човек толкова се имплементира във всичко Ливърпулско, че имам чувството, че е поел отбора от Шенкли. Толкова ливърпулски, толкова.емоционален, вещ, горящ, наш си. Че няма накъде повече!!! Ще липсва ужасно е един безличен стейтмънт. Не знам, наистина не знам какво да мисля. Единствената ми бледа надежда е футболистите да скочат и да играят за човека, който сложи огромна част от тях на футболната елитна карта. За да го изпратят както подобава!!! Дано, дано, дано! Дано Господ е предвидил нещо специално за всички нас! Макар, че много трудно ми е да се сетя в момента какво би могло да бъде то... Лично за мен би било Клоп по неведоми причини да размисли.... Ливърпул е орисан да постига всичко трудно! Знаем го! П С. Сега всички, които гонеха Юрген за щяло и нещяло, могат да си отдъхнат. Както и всички несретни хейтъри от близо и далеч. П.П.С Слава Богу, че Линдерс си тръгва. Не мога да го трая този папагал! Freack, fishek, liverpoolfan and 23 others 26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post DeaThRoW Posted January 26, 2024 Popular Post Report Share Posted January 26, 2024 Колко тъжно и красиво напомняне, че има много по-важни неща от футбола. Грижете се за себе си, гледайте си семейството, всичко друго е за после. Посрещнахме този човек с отворени сърца, сега ще го изпратим с препълнени такива. Плача докато го слушам и пиша. Представям си го като гост на стадиона след време и... не мога да спра да плача. А последните му думи във видеото ако не ни донесат титлата, няма какво друго да го направи. Не че това има значение днес. elly, Fen, seahawk and 14 others 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted January 26, 2024 Report Share Posted January 26, 2024 koko_87_lfc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts