Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

В шок съм.. днес ми се събраха доста кофти новини 😞 ... объркан съм. Защо го казва сега... какво се случи? Ясно е, че американските мъстии не дават пари... и е трудно, но сме първи в момента и на финал в купата на лигата. Ще последва ли срив в играта? Няма адекватен заместник... няма да видим друг такъв характер и такава харизма начело на Ливърпул...  Заслужава статуя пред Анфийлд! До тази на Шенкли! Новата генерация треньори - Джерард, Лампард, Руни, Шави е плачевна... единствено Алонсо излежда подходящ. Но няма да е същото ще липсва много! Дано отбора играе за него и спечели всичко възможно за да го изпратим по най-добрия начин! 

Колкото и да е тъжно, знаеше се че този ден ще дойде. На мен ми се искаше да е след няколко години, но уви.
Хубавите неща в ситуацията са, че последния му сезон може да бъде изключително успешен, а състава да няма нужда от тотална реновация. Това ще помогне и на наследника му.

Най-правилния човек може би ще е Шаби, но нямам толко наблюдения върху играта на Леверкузен (въпреки, че резултатите говорят), но ме е страх да не отиде в посока Джерард вместо посока Зидан.

“Can you rule out becoming 𝐧𝐞𝐱𝐭 𝐋𝐢𝐯𝐞𝐫𝐩𝐨𝐨𝐥 𝐜𝐨𝐚𝐜𝐡?”, question asked to Xabi Alonso…
“Wow! This is a direct question and I don’t have a direct answer”, he replied in press conference laughing 🔴😄
“Speculation is normal but my focus is here on Bayer Leverkusen as I’m very happy here with my players”.
“Big surprise in Liverpool, of course — for what Jürgen did in Liverpool I have great respect and admiration”.

1 hour ago, paton said:

Този отбор трябва да го изпрати с титлата. И после на най-тъжният парад пред целия град.

Каква ирония само. Станахме шампиони,нямаше фенове,нямаше парад. Дай боже да станем тази година с парад,с фенове,но ще изпращаме Клоп...,не мога просто..

9 minutes ago, zigfridson said:

Хенри не смее да излезе като мъж да напише нещо. 

Ами той мъжа в семейството вече написа там нещо за пред хората, оня дърт пергиш си гледа екселите и разните други отборчета, дано паднат акциите на отбора в пъти да му го туря на дивидентите....

Днес като шок ми дойде тази новина,сигурно   за всички е било така.Дъщеря ми  се обади да ми каже новината и аз даже казах че е лъжа ,че даже се говорише да си удължажа договора.Уви след като гледах видеото ,разбрах че всичко е истина.Притеснявам че това може да подейства ка демотивация за играчите.Знам че най-добре било да изпратят мениджъра си подобаващо с много възможни купи,но уви не вярвам да стане така.Може би за нас като фенове най-доброто би било да отидем и да гледаме мач на живо .

Миришат, ама много миришат нещата... даже не миришат, а смърдят и вонят... не може ти да си казал на клуба за решението си още ноември, отделно да заявяваш, че се чувстваш презареден и пълен с енергия, готов да изградиш Ливърпул 2.0, в същото време да ти предлагат ново удължение на договора до 2029 г., до ден днешен да се декларира, че преговорите вървят добре и двете страни са много позитивно настроени и щрак – ами изморих се, бърнаут, ала-бала...

Ок, приемаме го за чиста монета, човек е и той, случва се, да кажем превантивна мярка за здравето му... ами другите хубавци и те ли се измориха изведнъж... нормално е да има смяна на щаба при нов треньор, но вече трябва да има такъв уговорен с негови си хора, за да напускат и другите, трябва да е коментирано с тях, да им е казано кой ще е, дали ще иска някои да останат, дали те ще искат да работят с него и т.н.

Ей това да излезе да обясни оня дърт пергиш Хенрю, а не да ми се крие зад полата на Линда, то се видя кой е мъжа в семейството... АНАТЕМА ЗА ФЪСЪГЪ!!!

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп