Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

9 minutes ago, tsbalabanov said:

Човек се изчерпва, бърнауатва и няма батерии, когато го натискат за всичко, когато всичко пада на неговите плещи и когато трябва да работи повече от другите заради едно или друго. Всеки е имал такива моменти в живота - я на работа е нямал съпорт от шефа, я е трябвало да работи 6 дена в седмицата, я е трябвало да работи за двама, щото така са преценили във фирмата. Тривиално, но факт, че щом е възможно в офиса да е така, що да не е възможно и в клуба.

Намекна го това на пресконференцията, поне аз с такова чувство останах, че повечето неща са на неговите плещи.

20 minutes ago, baivan said:

Доста трудно ще се случи,  той сам си казва

С изключение на Гуардиола (не съм на 100% убеден даже и за него) всеки един мениджър ще иска да поеме Ливърпул следващото лято, всеки един без изключение. Въпросът е дали нашите ще уцелят. Виждаме какво става в Манчо - не направим ли правилния избор ни чака години в мизерия с нашето търпение към мениджъри.

Нормално е Линдерс и другите да казват, че напускат с Клоп, но никой не каза, че няма да му предложат работа. За мен той трябва да поеме отбора.

32 minutes ago, Chinaski said:

Аз съм убеден че го изгониха тия мърши ФСГ с поведението си някак. Никой не може да ме убеди, че тоя човек точно в тоя момент ще реши да се маха и да съобщи. За съжаление той няма никога да каже какво е станало, след 20 години евентуално в някоя биография. Щеше да гради новия Ливърпул, договор до 26та, първи навсякъде и той се изморил. I call bullshit! Каквото и да е сме му благодарни до край. Да му правят статуя на Анфийлд и да стискаме палци някой читав се прекара да дойде при нас.

Клоп не каза, че го гонят, а и собствениците не казват това. Не се знае дали си тръгва заради ФСГ, но се знае със сигурност, че те го доведоха в клуба преди 8 години. 

Just now, Сиймор said:

Клоп не каза, че го гонят, а и собствениците не казват това. Не се знае дали си тръгва заради ФСГ, но се знае със сигурност, че те го доведоха в клуба преди 8 години. 

Е ти чакаш да го каже ли? Нали ще ги взривят феновете…

3 minutes ago, Dr.G. said:

Всичко останало ще има много дискусии наоколо. Така че, мога да кажа, собствениците опитаха всичко, абсолютно всичко. Няма проблем, никой не трябва да обсъжда това, няма нищо общо с FSG. Обичах толкова много неща в това, което правехме в миналото – построихме две нови трибуни, построихме нова тренировъчна площадка, винаги имахме прекрасни футболни отбори. Винаги ли вървеше точно по моя начин? Не съм сигурен, дори вече не го помня, защото всичко беше свързано с усилено обсъждане, говорене за това; какво е възможно, какво не е възможно? И от момента, в който се взеха решенията, ние имахме възможно най-добрия футболен отбор. Хората ще кажат, че ако имаше повече подкрепа от собствениците, тогава това и това щеше да се случи. Наистина ли мислите, че с още един играч – друг играч – щяхме да имаме точка повече, отколкото когато достигнахме 97 точки? Не знам как става това, играчите не са толкова влиятелни, вкарват в правилния момент – тук беше около 11 мм или там 15 мм. Това е животът. Имахме толкова много хубави неща, ако искате да ги запомните, спомнете си ги. Ще го направя завинаги, ще ценя това на 100 процента.

Ето тук засяга темата, аз искам само едно: да каже истината, такава-каквато ни я дължи, както сам каза в интервюто.

За съжаление първо е такъв човек, а после и професионалист, че няма да го направи в този шибан свят на корпоративно говорене.

НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСТИМ липсата на адекватна подкрепа, която заслужаваха той и отбора. Да им сера на базите, трибуните и всички тъпотии, защото имаше ли читави собственици зад гърба си, най-малкото този "бърнаут" колко реален, колко не, нямаше да настъпи така бързо.

Не може той да се бори сам със съдии, ефей, секи друг гей и т.н., а ония с костюмите да си мълчат, винаги съм давал за пример на лилавия нос как му трепереха всички наред... това е за мен разковничето - ХЕР ЮРГЕН НОРБЕРТ КЛОП - за наше съжаление го превърнаха в "СЪВРЕМЕННИЯ ДОН КИХОТ", който се бореше не с вятърни мелници, а с петролни помпи и кладенци, зле прикрити травестити и всякакви други утайки, които ще си получат това, което търсят и заслужават!!!

Защо не може да приемете, че казва истината? Нищо общо няма ФСГ с напускането му. Директен и категоричен отговор. Какво повече искате?

9 minutes ago, oZZy said:

С изключение на Гуардиола (не съм на 100% убеден даже и за него) всеки един мениджър ще иска да поеме Ливърпул следващото лято, всеки един без изключение. Въпросът е дали нашите ще уцелят. Виждаме какво става в Манчо - не направим ли правилния избор ни чака години в мизерия с нашето търпение към мениджъри.

Нормално е Линдерс и другите да казват, че напускат с Клоп, но никой не каза, че няма да му предложат работа. За мен той трябва да поеме отбора.

Аз не съм съгласен с това, че всеки мениджър ще иска да е треньор на Ливърпул при тези условия. Поне не всеки елитен. Трябва да е специфично животно, което хем да е имало успехи и да знае как се прави, хем да е млад, че да не прегори като Клоп, хем да е авторитет, ама и хем да може да работи с по-малко пари. Единственият, който отговаря на част то тези критерии е Алонсо и то с условности, щото има на практика 2-3 сезона като треньор и не е спечелил нищо все още, но е в нашата позиция, отнесено спрямо Германия. 

Залитне ли се към "да е има опит във ВЛ", "ама той завърши 12-ти със стотинки, какво ли ще е ако му дадем 10 лева?" и т.н. и тук изрично ще отлича хипстърските мокри сънища Де Дзерби, Иреола, Потър и тоя на Улвс, направо мисля да кликна "skip" на следващите 10-тина години футбол. Пак ще се налага я Салах, я ВВД да звъни по телефона да убеждава играчите, щото никой няма да ги е чувал тия хубавци.

2 minutes ago, Сиймор said:

Защо не може да приемете, че казва истината? Нищо общо няма ФСГ с напускането му. Директен и категоричен отговор. Какво повече искате?

Миришат, ама много миришат нещата... даже не миришат, а смърдят и вонят... не може ти да си казал на клуба за решението си още ноември, отделно да заявяваш, че се чувстваш презареден и пълен с енергия, готов да иградиш Ливърпул 2.0, в същото време да ти предлагат ново удължение на договора до 2029 г., до ден днешен да се декларира, че преговорите вървят добре и двете страни са много позитивно настроени и щрак – ами изморих се, бърнаут, ала-бала...

Ок, приемаме го за чиста монета, човек е и той, случва се, да кажем превантивна мярка за здравето му... ами другите хубавци и те ли се измориха изведнъж... нормално е да има смяна на щаба при нов треньор, но вече трябва да има такъв уговорен с негови си хора, за да напускат и другите, трябва да е коментирано с тях, да им е казано кой ще е, дали ще иска някои да останат, дали те ще искат да работят с него и т.н.

Ей това да излезе да обясни оня дърт пергиш Хенрю, а не да ми се крие зад полата на Линда, то се видя кой е мъжа в семейството... АНАТЕМА ЗА ФЪСЪГЪ!!!

П.С. Самоцитирам се, ако не си чел предходните мнения и понеже няма как да ни го обясни "джондабъл-Ю хенрЮ", ще го приема с разумно обяснение да кажем от твоя страна.

Благодаря предварително!

14 minutes ago, Dr.G. said:

НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ И НЯМА ДА ПРОСТИМ липсата на адекватна подкрепа, която заслужаваха той и отбора.

Образно прилагам тази музикална и филмова илюстрация за професионалиста КЛОП.

4 minutes ago, tsbalabanov said:

Аз не съм съгласен с това, че всеки мениджър ще иска да е треньор на Ливърпул при тези условия. Поне не всеки елитен. Трябва да е специфично животно, което хем да е имало успехи и да знае как се прави, хем да е млад, че да не прегори като Клоп, хем да е авторитет, ама и хем да може да работи с по-малко пари.

Същото се говори и когато Клоп дойде, когато бяхме в много по-незавидна ситуация от сега, а тогава Клоп и Анчелоти искаха да дойдат, които бяха топа тогава. Същото ще е и сега. Проблемът ни е, че не сме убедени, кой е правилният отговор. Както и да е, има време до края на сезона. За мен лично цялото това нещо е шокиращо, има някакви неща под повърхността, аз лично нямам обяснение и не съм на 100% убеден в това, което казва Клоп.

Overriding feeling from that press conference is the club have already identified a replacement, and have been actively working on it. Hogan looked way too relaxed for a man who’s got to now go out and find a successor to the club’s most popular manager in modern history.

: Xabi Alonso, Roberto Di Zerbi and Julian Nagelsmann in frame to be next Liverpool manager.

6 minutes ago, paton said:

Overriding feeling from that press conference is the club have already identified a replacement, and have been actively working on it. Hogan looked way too relaxed for a man who’s got to now go out and find a successor to the club’s most popular manager in modern history.

: Xabi Alonso, Roberto Di Zerbi and Julian Nagelsmann in frame to be next Liverpool manager.

Тоест тия мислят, че е намерен заместник заради поведението на Хоугън? Баси body language експертите. Аз познавам един професор по shook-ология, ще го питам дали това спокойно поведение на тоя не значи прикриване на паника.

@TheAthletic : Xabi Alonso, Roberto Di Zerbi and Julian Nagelsmann in frame to be next Liverpool manager.

Само не и този клоун Де Дзерби.. няма толкова надценен треньор просто. С този ще се върнем в първи клас.

Sent from my iPhone using Tapatalk

7 minutes ago, blunt said:

Тоест тия мислят, че е намерен заместник заради поведението на Хоугън? Баси body language експертите. Аз познавам един професор по shook-ология, ще го питам дали това спокойно поведение на тоя не значи прикриване на паника.

За мен вариантите са два:

1. Има заместник и затова това вече може да излезе наяве като информация.

2. Някой журналист е надушил историята и всичко е било на миг от това да гръмне, а Клоп, щом е взел това решение вече, щеше да трябва да се обяснява като ученичка вместо сам да си тръгне през парадния вход.

Естествено всеки, свързан с Ливърпул, се надява на първия вариант, ама да видим. 

Ама ако вече са намерили заместник от октомври/ноември, това, според мен, изключва Алонсо, защото тогава, макар и да е бил първи, може да се счита по-скоро за случайност, от колкото за тенденция. 2-3 месеца във футбола са много и се опасявам да не са решили да играят "на сигурно". 

Който приеме да е наследник на Клоп, значи има големи амбиции и топки. Много е трудно да пристигнеш на мястото на човек, който е оставил такава следа. Това със сигурност би разколебало някои. Сложно е и за управата да вземе точното решение - примери за отбори, които след велик мениджър влизат в спирала от провали, има много. Разбира се, подобна щеше да е и ситуацията и след 2-3-4 години, когато Юрген неизбежно щеше да напусне по една или друга причина.

А тези слухове за нов договор, които се появиха преди време, може би са били контролирани, за да се пусне пушилка и да не изтече новината за напускането, преди да решат да я оповестят.

Малко е да кажа, че съм шокиран от тази новина...Ей така от нищото...С тия слухове по-рано за удължаване на договора на Клоп имах чувството, че никога няма да напусне, дотолкова бях свикнал с присъствието му край тъчлинията, че сега направо...празнота някаква се е загнездила в мен.За съжаление този момент, тази раздяла рано или късно щеше да дойде, но сега никой не беше подготвен за това.Ясно е че който и да дойде след Клоп нещата няма да са много розови за известен период от време, много трудно се заменя такава фундаментална фигура като него.Дано успеем да намерим сравнително адекватен заместник, за да няма някакво стремглаво пропадане.

Мисля си, че заместника вече е договорен, но тъй като вероятно има ангажимент с друг клуб затова няма да го обявят сега, а след края на сезона.

Само незнам дали точно сега беше най-подходящия момент за обявяването на това решение, в средата на сезона, в борба на толкова фронтове.Длъжни сме обаче, заради всичко което наперави Клоп за отбора да уважим решението му и мотивите за него.

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп