Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

2 minutes ago, tsbalabanov said:

Ама ако вече са намерили заместник от октомври/ноември, това, според мен, изключва Алонсо, защото тогава, макар и да е бил първи, може да се счита по-скоро за случайност, от колкото за тенденция. 2-3 месеца във футбола са много и се опасявам да не са решили да играят "на сигурно". 

От ноември са знаели, че ще напусне, вече кога ще намерят/ са намерили заместник е друга бира. Ще видим. Спекулира се името и на треньора на Спортинг покрай Шаби/ Нагелсман и Ди Зерби.

Да имаш амбиция и топки не значи да имаш качества. Брендо имаше амбиция, Потър имаше амбижия. Аз затова казвам, че ако е "с опит" от ВЛ, няма да има кой да откаже, но това не значи, че имат качествата. Всичките тия знаят, че и да не стане, Кристъл Палас или Улвс ще е вариант винаги след 6 месеца. 

Също така трябва да се има предвид и факторът дали треньора има договор с друг клуб или не, щото трябва да се плаща неустойка или ще се търси безработен към лятото.

Мен ме притеснява факта, че напуска целия треньорски щаб, което ми говори, че има нещо друго зад кулисите. Дали не знаят кой ще бъде новият и не желаят да работят с него?

1 minute ago, svetosus said:

Мен ме притеснява факта, че напуска целия треньорски щаб, което ми говори, че има нещо друго зад кулисите. Дали не знаят кой ще бъде новият и не желаят да работят с него?

Няма нищо необичайно, лоялни са на Клоп и в тази връзка:

https://webcafe.bg/football/dokolko-seriozni-sa-sluhovete-za-yurgen-klop-i-barselona.html

На тази статия се изсмях искренно когато я прочетох преди повече от месец.Ама явно няма дим без огън...

8 minutes ago, Сиймор said:

Аз съм ок ако е Джерард. Или ще се получи, или не. 50:50 не е лош шанс. Зидан или Лампард ефект. 🙂

Сериозно ли смяташ, че шансовете са 50:50? Щото то за всяко едно нещо е - "или ще стане, или няма да стане" по принцип. Малко като приказката за астероида и вероятностите да удари планетата. 

Иначе, ако си сериозен, преди 3-4 години това не звучеше толкова зле, даже си беше "трендинг" сред феновете, вккючително и при мен, признавам. Обаче, не си дадохме сметка колко е ниско нивото на ШПЛ. Просто е фермерска пига, почти сигурно извън топ 10 на Европа. Може да се даде и аргументът, че го изгониха играчите, когато свали лентата на оня всеслушащият мангуст, който чува расистки звуци навсякъде, но по-вероятно е, че беше прекалено голям прехода за възможностите му. 

8 minutes ago, tsbalabanov said:

Сериозно ли смяташ, че шансовете са 50:50? Щото то за всяко едно нещо е - "или ще стане, или няма да стане" по принцип. Малко като приказката за астероида и вероятностите да удари планетата. 

Иначе, ако си сериозен, преди 3-4 години това не звучеше толкова зле, даже си беше "трендинг" сред феновете, вккючително и при мен, признавам. Обаче, не си дадохме сметка колко е ниско нивото на ШПЛ. Просто е фермерска пига, почти сигурно извън топ 10 на Европа. Може да се даде и аргументът, че го изгониха играчите, когато свали лентата на оня всеслушащият мангуст, който чува расистки звуци навсякъде, но по-вероятно е, че беше прекалено голям прехода за възможностите му. 

Това за фифти-фифти е шега, разбира се. И все пак съм оптимист, че би се справил. Надявам се да се справи, ако той е Избраният.🙂

Just now, Stivi_G said:

Преди месец се смяхме, ама сега не ни е смешно.

Човека каза, че 1 година няма да поема друг клуб или национален отбор. Директно и категорично. И никога дори да мре от глад няма до края на живота си няма да поеме друг английски клуб. Какво ме притеснява? Не спомена нищо за арабските клубове...

1 hour ago, Сиймор said:

Човека каза, че 1 година няма да поема друг клуб или национален отбор. Директно и категорично. И никога дори да мре от глад няма до края на живота си няма да поеме друг английски клуб. Какво ме притеснява? Не спомена нищо за арабските клубове...

Притеснява ни първата част, че напуска. Дали ще поеме друг отбор, или ще си вземе почивка е по-незначимото за нас в случия.

1 hour ago, Сиймор said:

Човека каза, че 1 година няма да поема друг клуб или национален отбор. 

Абе то и след като се напусна Дортмунд каза, че една година щял да почива от футбол, а след няколко месеца вече беше в Ливърпул.

36 minutes ago, yasenltd said:

Или немците са го уговорили след Европейското или да хвърля бомбата на предположенията, от есента в Реал с Мбапе след като Анчелоти приключи 😂

Еее, той Татю Карло преподписа за още 2 год😁

Една ера завършва. Осем и половина години 7 трофея. Златна ера. За края са виновни ФСГ! Фалит за тях! Много здраве и щастие желая на Юрген Клоп!  Благодаря за всички моменти които ни поднесе с Ливърпул ! Щастлив съм че видях и преживях тази ЕРА. Времето в което обяви напускането си е показателно за всеки с критично мислене американските измекяри са виновни! Още веднъж фалит за ФСГ! До една две години бостънските удушвачи на Ливърпул няма да са собственици! 

Това определено е поредната черна дата в историята на LFC . Сутринта бих се заклел че подобно нещо следващите поне още 5г. не е възможно до се случи.

След няколко месеца реално ще разберем какво сме загубили, предпочитам да бяха ни изхвърлили 5 девизи надолу от колкото това.

Кураж и търпение на всички, доста време ще мине докато изгрее отново слънцето на нашата улица. 

Да му еба майката що все на нас бе ..... колкото велик и този клуб толкова и прокълнат е.

4 minutes ago, zigfridson said:

Лошото е, че няма читави имена в момента за треньор. Бтв, Рафата къде е в момента? На свободна практика ли е?:sarcastic:

Рафата вече е бита карта, след Челси и особено ЕвърФън😁

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп