Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Ей как го извъртят тия журналисти сега. Хах! Ще изкарат сега по медиите всякакви нелепи писаници. Еми няма да им мълчи я! Да колко мача е изиграл Юнайтед досега. 

Аз съм съгласен със статията за дръжанието на Клоп.

Аз не съм журналист и нямам нищо общо с професията, както и съм съгласен, че много журналисти са лайнари и пълни идиоти, и че много рядко са обективни по принцип и не си вършат работата както трябва, но като цяло все пак мисля, че журналистите и тяхната професия е доста низвергната и не достатъчно уважавана. Ролята на журналиста е да служи на хората, на феновете, и да е техния глас, който задава правилните въпроси. Предполагам на всеки се е случвало да чака някакво интервю и накрая да остане разочарован, защото журналистът не е задал върпосът, който примерно сте чакали да бъде зададен – или пък е зададен, интервюираният се е измъкнал с някакъв баламски отговор и журналистът не си е направил труда да задълбае. Редовно, да не кажа винаги, има при мен такова разочарование.

Та по отношение на футбола и не само с Клоп, при положение че феновете му плащат заплатата – пряко или непряко през телевизията, той е длъжен да стои и да отговаря на всички въпроси до откат. Няма значение дали въпросът е се повтаря (Клоп се нерви лятото при трансферите) или е тъп – въпросите на журналистите са въпроси от фенове, тоест има нови фенове дето искат да чуят нещо, което вече се повтаря, има и тъпи – които искат отговори на тъпи въпроси.
Simple as that!

Аз лично ако бях футболен журналист нямаше да искам да задавам въпроси на Клоп, защото съм фен на отбора и не искам да ме изнервя и да си изпускам нервите и примерно да му набия една глава докато ми бута микрофона.
За мен е крайно време журналистите (или поне във футбола) да станат по-активни и да поставят треньори и футболисти на мястото им. Надали ще стане, ама все пак се надявам....В крайна сметка те сами са си виновни, че са мижитурки.

36 minutes ago, oZZy said:

Ролята на журналиста е да служи на хората, на феновете, и да е техния глас, който задава правилните въпроси.

Е ми не си прав. Никой журналист не служи на хората. Те не задават "правилните" въпроси, а такива които знаят че ще провокират човека отсреща. Предварително знаят много добре информацията, но задават провакативни въпроси за да изнервят и да си правят рейтинг на медията за която работят. Против съм да има по 100 интервюта за една и съща тема. А Клоп ако не сте разбрали го прави това понякога за да защити футболистите си и тяхната психическа устойчивост, а не да ги хвърли на провокаторите всеки ден.

46 minutes ago, zigfridson said:

Е ми не си прав. Никой журналист не служи на хората. Те не задават "правилните" въпроси, а такива които знаят че ще провокират човека отсреща. Предварително знаят много добре информацията, но задават провакативни въпроси за да изнервят и да си правят рейтинг на медията за която работят. Против съм да има по 100 интервюта за една и съща тема. А Клоп ако не сте разбрали го прави това понякога за да защити футболистите си и тяхната психическа устойчивост, а не да ги хвърли на провокаторите всеки ден.

E ама ти отиваш в частния случай и аз затова в началото написах, че  и съм съгласен, че много журналисти са лайнари и пълни идиоти, и че много рядко са обективни по принцип и не си вършат работата както трябва“.

Но по принцип идеята е и едните (публичните личности) и другите (журналистите от телевизиите на които им плащаме) да служат на хората и да доставят това за което им се плаща.

Но иначе си прав, че журналистите гледат да станат „приятелчета“ с публичната личност за да му е удобен и да му снася полезно инфо, а пък това незаслужено „вдига акциите“ на публичната личност и той почва да се чувства недосегаем. А мен точно това ме дразни, че е така и когато едната страна (почти винаги публичната личност) не е доволна, че горната сделка „не върви както трябва“ и изразява недоволстовот си както го прави Клоп, мен съвсем почва да ме дразни и както написах, добре че не съм журналист - щяха да ме уволнят след първото интервю.

И сега отварям друга тема – съдиите. Умът ми не го побира как тия отрепки не дават интервюта след мача за да коментират ситуациите. Някакви ТВ права за милиарди, клубове за милиарди, ритнитопковци и треньори печелещи милиони, и накрая излиза един дришльо – осира мача и след това не носи никаква отговорност и даже не можеш да му зададеш въпрос.......откачена работа.....

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп - Мениджър
  • 2 weeks later...

Може да бъде изображение с 1 човек, играе футбол, играене на американски футбол и текст, който гласи 'AdoReds "699 IF HE'S THE MAN, I'M MORE THAN HPPy. -JURGEN ON ARNE SLOT'

Може да бъде изображение с ‎2 души и ‎текст, който гласи '‎Fabrizio Romano @FabrizioRoma... 17m 17m..• Klopp on Arne Slot: "' not involved, club- wise. would like a lot that if Arne is the one he wants to take the job. like his team's style, all I hear about him as a guy good coach". "I'd tell him this is the best job in the world. Best club in the world, best people". 200 319 4.6K l 281K 281K ا‎'‎‎

🗣Jurgen Klopp on Arne Slot:

“I didn't read anything but Arne has said something.

I don't know anything about it, not involved in process.

I like that if he is the one that he wants the job... I like the way his team plays football, all the things I hear about him... some people tell me he's a really good guy."

Преди мача Клоп беше с едни кръвясали очи и налудничав поглед като Адолф 44та.  Ако бях на негово място, щях да получа треньорска контузия, да хвана внучката на Ева Браун под ръчичка и към Майорка.

Линдерс и Кравиц да се оправят. 

Еми разочарован е много от играчите, но направи грешка с оповестяването на махането си толкова рано през сезона. Пак им се предовери както го е правил в цялата си кариера и те му го сложиха.

10 minutes ago, Chinaski said:

Еми разочарован е много от играчите, но направи грешка с оповестяването на махането си толкова рано през сезона. Пак им се предовери както го е правил в цялата си кариера и те му го сложиха.

Нямаше как по-късно да се оповести напускането, тъй като журналята щяха да надушат и да раздуят нещата, което също не е много ОК.Аз не съм съгласен, че трябва да се хвърля вината само върху играчите.В момента, в който тръгна спада, Клоп трябваше да се опита да го овладее, ама вместо това и той изглежда така все едно го е ударил на уволнение.Може и да се е опитал, ама явно не особено успешно.Провала срещу Аталанта си беше абсолютно треньорски, срещу Евертън, първото полувреме колкото пъти го даваха в близък план все си говореше с четвъртия съдия.

Много уважавам Клоп, но той също е част от проблема. Не може, когато бием и играем добре, да е заради, него, а като нещата не вървят все да хвърляме вината върху конкретни футболисти само. 

Ролята му като мотиватор беше да вдигне отбора след фиаското срещу Мангала за ФА. Но не стана. Нов провал срещу МЮ при сходен развой на мача. Пак не успя да успокои нещата. Последва резила от Аталанта. Тук пак нищо не направи. И след като загубихме и от КП нататък вече сме на доиграване на сезона. 

Имаше поне 3-4 възможности да излезем от моментната "дупка", но не се възползвахме и още повече затънахме. 

Можеше да приключим сезона с почести, а не да се чудим дали ще гледаме следващия мач или искаме да си го спестим. По никакъв начин не уневинявам играчите. Но основната фигура в този Ливърпул си беше Клоп и както благодарение на него постигнахме толкова, така и пореди преждевременното "абдикиране" нещата се сгромулясаха лавинообразно.

12 minutes ago, flyhorse0906 said:

Нямаше как по-късно да се оповести напускането, тъй като журналята щяха да надушат и да раздуят нещата, което също не е много ОК

Точно така беше и го потвърдиха хиляда пъти. Не знам тука защо постоянно се повтаря и натяква защо бил казал тогава. Нямал избор, нямаше как по-късно.

Е как да няма? Разбираш се нещо с шефа си и толкоз. Трябва ли да знаят всички за това? Като подмятат нещо, ще отрече и толкоз. Защото никой никога не го е правил, ами Клоп е прецедент да си премълчи. 

38 minutes ago, Stivi_G said:

Е как да няма? Разбираш се нещо с шефа си и толкоз. Трябва ли да знаят всички за това? Като подмятат нещо, ще отрече и толкоз. Защото никой никога не го е правил, ами Клоп е прецедент да си премълчи. 

Защото е излязло извън този кръг - между Клоп и шефа. Няколко пъти го казаха, че е нямало как да не се разчуе. А и да беше станало така, кога Клоп щеше да е правилно да каже, че напуска? До онзи ден беше с позитивен ефект, защото играеха за Клоп, ама сега вече май не било така….

20 minutes ago, oZZy said:

Защото е излязло извън този кръг - между Клоп и шефа. Няколко пъти го казаха, че е нямало как да не се разчуе. А и да беше станало така, кога Клоп щеше да е правилно да каже, че напуска? До онзи ден беше с позитивен ефект, защото играеха за Клоп, ама сега вече май не било така….

След края на сезона. За всеки футболист текат постоянни спекулации къде щял да ходи. Докато не се разберат с клубовете, рядко ще стане някой да каже, че напуска по средата на сезона.

Това, че играят за Клоп си го измилиха някои колеги и после взе да се повтаря постоянно. Ефекта беше, донякъде и за това, че имахме период трудни мачове, които си ги взехме с голяма доза късмет и се възползвахме от моментното колебания на Арсенал и Сити. Но накрая не издържахне и се сринахме. На всеки изведнъж взе да не му пука какво се случва, в случия и на Клоп и за това имаме едва една победа от 5-6 мача, а уж на 3 фронта бяхме до преди месец.

Като проследим събитията във времето е лесно да си отговорим кога е трябвало да оповести оттеглянето си- точно тогава, когато го направи.

Оттогава имаме назначени Едуардс, неговия човек, а скоро ще имаме и нов треньор. 

Решението за смяната на Клоп е било взето още есента и собствениците са започнали сондажи за нови лица. Някой се е похвалил някъде и те учтиво са помолили Клоп да се умори преди да е гръмнало навсякъде. Нашия човек реши да се умори по телевизията, пък да им натрие носа на терена и до преди месец успяваше. Даже и сега отбора си играе добре, бих казал дори по-добре от шампионския сезон. 80 процента владеене всеки мач. Това, че не могат да уцелят вратата няма как точно Клоп да го промени. Да ги държи за краченцата като ритат ли? Или да пришие мъдури към крехките им евроатлантически телца? Толкова си могат. Мислели за Барса, за Реал... Е кой ще ги купи такива? Те там сигурно си нямат... Абе, като се замисля, колко ти му е Нунес да измести Лева, Диаз- Винисиус, а пък Салах да иде да помпа нефт вместо ЦеРето...

57 minutes ago, Stivi_G said:

Това, че играят за Клоп си го измилиха някои колеги и после взе да се повтаря постоянно.

Е ти по гръб не падаш и явно няма смисъл да дискутираме по този въпрос. Може да завърташ нещата както ти в удобно, но фактите са:

1. Разчуло се е и е нямало как Клоп да не каже решението си. Тоест е нямало как да се оповести по-късно. Така че как е било по-добре да се направи няма смисъл да се дискутира.

2. Относно цитираното - и Салах, и Ван Дайк и последно Трент казаха, че ще играят за Клоп и искат да го изпратят по възможно най-добрият начин. Така че не е измислица на колегите. И както колегата над мен е написал - отборът до преди 3-4 мача си играеше добре. Клоп може да е виновен, че е купил Дарвин и Гакпо, че не е продал Салах, ама не е виновен, че не им издържа психиката и се насраха като дойде време за мъже.

Сезона се прецака след отпадането от ФА, когато допуснахме да ни обърнат след като два пъти водихме в резултата и след равенството с Манго когато ни обърнаха след едно изключително доминантно първо полувреме.Някъде там отбора изгуби увереността си и емоционалното напрежение взе връх, за да стигнем до настоящата ни форма.

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп