Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

• 1 month later...

Бачи Юргене, видях, че ще се завръщаш за мача на легендите на Анфийлд. Мола ти се, вземи остани и обходи всички части на стадиона, мини през тренировъчната база, влез си в офиса, седни, отъркай се навсякъде, барем се прехване някой легендарен дикиш от тебе и да завършим подобаващо сезона, щото не виждам по какъв друг начин могат да се случат нещата... 

Мола ти се бе човек !

Нещо не си представям точно Клоп в Реал! То зависи кой Клоп всъщност ще отиде. Ако е този от 18-19 с вихрения футбол - сигурно ще им е ок. Ама ако иде Клоп от след шампионския сезон с безкрайните безумни подавания назад-настрани? Аз сега съм в Мадрид и колкото и да страня от испанците (най-големите скапаняци в цял свят- с ръка на сърцето ), все пак поддържам някакви ограничени контакти с няколко от тях и сме разменяли изречения на тема Реал. Та, според тях Клоп би бил приет в Атлетико, където не им дреме какъв футбол ще се играе. За Реал си трябва атрактивен и офанзивен футбол. Пък за Барса да не говорим!

И как си представяте Арбелоа да спечели ШЛ или да стане шампион и да ти дойде Клоп и да се почнат преси, контрапреси и хиляда безсмислени пасове назад и настрани?! И да завърши няколко пъти наравно с някакви Гранади и Жирони... Аз не си го представям, тия испанци също, а предполагам, че и самият Клоп! Струва ми се достатъчно умен да не си го представя!

1 hour ago, svivcv said:

Ако е този от 18-19 с вихрения футбол - сигурно ще им е ок.

Явно си забравил, че точно сезон 18-19 започнахме с пасовете назад и настрани и с победи с по един гол, в определени мачове разбира се.

на 23 Март 2026  Клоп казал

„Това го написаха същите идиоти. Всичко това са пълни глупости. Ако от Реал Мадрид ми се бяха обадили дори веднъж, целият свят щеше да разбере. Не са ми звънели нито веднъж, нито един-единствен път. Нито пък на моя агент.“, избухна Клоп по темата, че може да поеме Реал Мадрид

44 minutes ago, flyhorse0906 said:

Явно си забравил, че точно сезон 18-19 започнахме с пасовете назад и настрани и с победи с по един гол, в определени мачове разбира се.

Явно съм забравил! Всъщност, тогава дойде Линдерс и натисна за назад-назад-настрани и лека-полека се наложи. Ама 18-19та все още си играехме атрактивен футбол. Което звучи гадно, щото Клоп с подходящи помощници определено може да играе  красив футбол, а в Реал почти всички футболисти стават и няма да му се налага да покрива много -много слабите им страни с назад-назад, 85%владеене без грам футбол... Надявам се да не отиде там! Ще ми е гадно!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ами само той е добър вариант на фона на повечето покемони, с които ни свързваха. Но едва ли ще дойде да бъде просто старши треньор. А и съдийството си остава на същото п*дерастко ниво, както и като напусна. Което си е сред основните причини да си тръгне. Просто предната година разликата между нас и останалите беше прекалено голяма, за да може четата на Уеб да окаже съществено влияние. А тази сме толкова слаби, че с или без съдийски намеси все сме си трагични. 

2 minutes ago, Stivi_G said:

Ами само той е добър вариант на фона на повечето покемони, с които ни свързваха. Но едва ли ще дойде да бъде просто старши треньор. А и съдийството си остава на същото п*дерастко ниво, както и като напусна. Което си е сред основните причини да си тръгне. Просто предната година разликата между нас и останалите беше прекалено голяма, за да може четата на Уеб да окаже съществено влияние. А тази сме толкова слаби, че с или без съдийски намеси все сме си трагични. 

Според мен няма да се върне и заради тия отгоре 😉 

7 minutes ago, MountainWolf said:

Според мен няма да се върне и заради тия отгоре 😉 

Да, за това писах за позицията "старши треньор". Единия, Хюз, очевидно ще е пътник лятото. Ще се види, кой или кои други ще го последват. Това според мен са ключовите трансфери, които ще променят посоката на развитието на клуба. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...