Jump to content

Юрген Клоп

Guest Simply Red

Recommended Posts

Както е известно, Клоппо е ваканция, но е дал едно бързо интервю пред ZDF, това е част от него:

ЮК: "Ливърпул е амбициозен клуб и ако не инвестираме подомни суми като другите, не бихме могли да се конкурираме. Всички харчат, така че трябва да правим същото."

След това журналиста говори за това как влиянието на Клоп е помогнало финансово на Ливърпул!

ЮК: "Клубът е огромен, световна марка. Но е уютно и топло, като семейство и това е, което обичам най-много."

ЮК: "След лош мач те(играчите) могат да дойдат в офиса ми и ще им обясня какво се е случило. Това е типът треньор, който съм ...и това е наистина изтощително * смее се *.

ЮК: "Просто искам да бъда отворен с моите играчи. Ако някой от тях има въпрос, те могат просто да ме попитат. Ако искат да говорят за лични неща,също съм насреща."

ЮК: "Всички в Англия имат любим клуб. Не мисля, че съм срещал някой, който не харесва футбол. Няма значение дали сте в Бърнли или някъде другаде,всеки има клуб в който е израснал.Различно е, знам много германци, които не се интересуват от футбол!

JK: "Този град живее и диша футбол. Това е невероятно.Ливърпул е град на музиката и футбола. Това е страхотен град и двете неща го описват: Музика и Футбол! Всъщност е доста релаксиращо!

Без знанието и съгласието на Клоп не може да бъде издадена биография.

Със сигурност я е чел и одобрил за да попадне в ръцете ви.

Е Клоп не го интересува дали е интересна. За него е важно да прибере кинти и в книгата да няма неща, които не харесва.

Книгата я има вече и в "ориндж", мисля да си я взема, макар че тук малко се разколебах по отзвите за нея..

Вземи я. Напредвам в нея, макар и бавно. Не е аткрактивна за четене, преводът е много зле, но все пак се научават доста неща за Клоп.

Харесва ми да чета автобиографии на големи личности, които будят възхищение, да разбереш нещо повече за тях, винаги може да се научи нещо, което да те накара да се замислиш защо тези хора са стигнали до там, до където са. Ако на Юрген Клоп не прочетем автобиографична книга, то тогава на кого друг :) Определно е човек, чието поведение и мислене може да бъде за пример на всеки.

Харесва ми да чета автобиографии на големи личности, които будят възхищение, да разбереш нещо повече за тях, винаги може да св научи нещо, което може да послужи за пример в живота на всеки. Ако на Юрген Клоп не прочетем автобиографична книга, то тогава на кого друг :) Определно е човек, чието поведение и мислене може да бъде за пример на всеки.

С едно уточнение, че в случая книгата е биографична. Автобиографична щеше да бъде, ако беше написана от самия Клоп.

Автобиографична щеше да бъде, ако беше написана от самия Клоп.

Има време и това стане.Може би Клоп няма време.Като го гледам,когато стане въпрос за работа-работи на 100%.Кагато разпуска-разспуска на 100%

• 2 weeks later...

"ЕДИНСТВЕНАТА ГРЕШКА НА КЛОП Е, ЧЕ РАБОТИ В ЛИВЪРПУЛ"

Уейн Рууни засипа с похвали Юрген Клоп и го нарече "прекрасен човек", въпреки че е начело на Ливърпул - най-големия съперник на бившите му клубове Евертън и Манчестър Юнайтед.

Германецът пое мърсисайдци през есента на 2015-а след силен период в Бундеслигата с Борусия Дортмунд, с който успя да прекъсне хегемонията на Байерн Мюнхен.

"Юрген е мениджър, за когото всеки играч би играл с удоволствие. Виждате колко се забавляват футболистите му да играят под негово ръоводство. Той е прекрасен човек", заяви Рууни, циитира от Bild.

"Единствената му грешка е, че работи за Ливърпул и е успешен там. Уважвам го много за това, което е постигнал. Не само в Ливърул, но също така и в Дортмунд. Този човек наистина притежава качества, а най-добрите му години са пред него", заяви нападателят на Ди Си Юнайтед, който през този сезон има 11 гола в 19 двубоя в американската MLS.

Източник

YOU'LL NEVER WALK ALONE!

Клоп: Не сме Сити, че да харчим по 300 млн. за трансфери

Автор:

topsport.bg

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри, че не може да си позволи да привлече нови световни звезди в тима си.

Немският специалист изтъкна, че такова нещо могат да си позволят само два клуба - Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

"Ние сме доста спокойни на трансферния пазар и така ще бъде. Както казах и преди, това няма да е най-великият "прозорец" за Ливърпул. През последните две години инвестирахме много в отбора, не може да е така всяка година.

Хората си мислят, че току-така можем да даваме по 200-300 млн. всяка година. Има само два отбора, които могат да го направят - Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Ние сме добре, аз съм много щастлив с отбора, с който разполагам. Имам нужда от подсилване само на една позиция, но не е задължително да подписваме с играч за нея. Щастлив съм с отбора си, ще купувам, само ако излезе нещо много добро", заяви Клоп.

Така, че - трансфери сега няма да има! А, за коя ли позиция споменава Клоп...???

Има само два отбора, които могат да го направят - Манчестър Сити и Пари Сен Жермен.

Май умишлено забравя за стария мангал от манчестър, плюс двата гранда от Испания.

https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/356852-jurgen-klopp-s-update-on-transfer-window

https://www.liverpoo...update-16604611

Тук е оригинала...призовавам да не поствате статии от бг източници защото превода и достоверността им е под всякаква критика...

Юрген Клоп: “Между другото, хората си мислеха, че съм пиян на автобуса. Не бях. Изпих само две бири за целия ден. Всички останали бири, които трябваше да изпия ги изпи Алисън.”

https://ftv.bg/novini/anglia/150318.html

Това не мога да кажа дали са точните думи на Клоп, тъй като нашите джурналя ич ги нема с преводите.Напоследък от изявленията му обаче човек може да остане с впечатление, че отбора е едва ли не пред фалит.

• Simply Red changed the title to Юрген Клоп