Jump to content

Ръгби


Гост Fowler23

Препоръчан пост

Martin Castrogiovanni suspended for partying with Zlatan Ibrahimovic

 

http://ll-media.tmz.com/2016/04/26/0426-zlatan-ibrahimovic-martin-castrogiovanni-las-vegas-3.jpg

http://www.skysports.com/rugby-union/news/16615/10259482/martin-castrogiovanni-suspended-for-partying-with-zlatan-ibrahimovic

рекордьора по мачове с италианската фланелка по ръгби, излъга ръководстовото на Расинг 92, а е отишъл на парти със Златан в Лас Вегас.... междувременно отбора му победи Лестър/ Кастроджовани има изиграни 145 мача с екипа на Лестър Тайгърс/ и се класира на финала на European rugby champions cup, другия финалист е отбора на Saracens, който победи Wasps :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Честито на Saracens, достоен шампион срещу още по-достоен финалист Saracens v. Racing , 21-9, всичките точки за шампионите ги отбеляза Оуен Фарел, а ето и видео от отпразнуването на титлата:

https://www.facebook.com/SaracensOfficial/videos/10154850881117926/

П.С. не намирам връзка на никой от играчите с Коло или Яя ;)

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...

в събота ви каня на първия за българия мач от типа ръгби лига, часа е 15:30 мястото е стадион ЖП Завод, отбора е Локомотив София, така да се каже, гостите от Сърбия и ние ще покажем на България и този вид ръгби, входът е свободен, забавлението гарантирано :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

Днес от 16:00 часа, на терена на Национална спортна академия ще се проведе ръгби мач от първия кръг на първенството, Локомотив София ще играе срещу шампиона на България за миналата година - отбора на НСА.

Заповядайте, входът е свободен :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Близо 3 месеца след първия мач от типа Ръгби лига за България/ http://ragbiliga.rs/...ѓ-софиСРё/ /, имаше и втори, който се проведе на терена на Цървена звезда/ http://ragbiligesrbi...a-sofija-72-10/ , https://www.facebook...080710928631174 /, а сега ще има трети подобен мач, отново отбора е Цървена звезда, този път сме доста по-добре подготвени и сме готови за първата си победа в този вид ръгби.

Заповядайте на 10-ти декември от 14:00 часа, на стадион ЖП Завод, входът е свободен :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 2 years later...

Одеве почна световното 2019. Гледах откриването, сега Япония бие братушките.

Имам чувството, че Япония наистина не са от тази планета. Направо е изумява с чистота, красота, организация. Даже и рекламите по тв са някви уникални. Нещо извънземно има в тези хора. Седя и се сещам за нашата действителност и наистина мисля, че сме стотици години назад, или пък те са толкова напред?!?!?

Много са добри, просто могат всичко.

Иначе сме за Н. Зеландия :)

Link to comment
Сподели другаде

Абе за да сътворят такива стадиони, коли, заводи и прочее сигурно им има нещо де да знам. Може и тотално изперкали да са, обаче няма как да им го отречеш.

Не съм им гледал порното, но във всеки друг компонент (освен порното) явно са много напред и много могат. А не е като да не ги е наказал Господ с някое земетресение, наводнение, бомба или друго.

Колкото до ръгбито водят 23-10 на руснаците малко преди края. Много неяпонци в тоя японски отбор. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Тия съвсем са на път да изтрещят.

Jaco Peyper: World Rugby investigates referee's picture with Wales fans

 

Щели да разследват рефера за публикуваната снимка. А защо не разследват оня чистокръвния "французин" за опит за телесна повреда? Такъв лакът му игра в челюста на уелша, че ако беше на футбол щяха да опищят цялата галактика.

 

https://www.youtube....h?v=RQe-i8IX6Os

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 years later...

Бих искал да се ориентирам в ръгбито и да го опозная като спорт. От това, което видях и четох, останах с впечатлението, че има няколко вида ръгби (union, league и american football). В тази тема разбирам, че се коментира основно union варианта. Искам да видя някои яки мачове с интрига до края, както е във футбола. Кои мачове бихте ми препоръчали да гледам на запис? Така да се каже, кои са емблематичните ръгби мачове?
Също ми прави впечатление, че не малко мачове завършват с голяма точкова разлика... примерно 35-5. Това не ми звучи като интересен и оспорван двубой. Като прегледах резултатите от световните финали, дори там виждам доста големи разлики в резултатите, примерно 32-12. Често ли мачовете са толкова едностранни или въпреки резултата има интрига и са интересни за гледане дори такива мачове с голяма разлика в точките?

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...