Jump to content

Трент Александър-Арнолд (Реал Мадрид)

Recommended Posts

Trent Alexander-Arnold

p169187.png

First Name: Trent

Surname: Alexander-Arnold

Squad Number: N/A

Position: Centre Mid

D.O.B: 07/10/1998

Town Of Birth: Liverpool, England http://www.transfermarkt.co.uk/images/flagge/tiny/189.png

Profile

Trent has been with the Academy since the age of six and is a bright prospect.

He started the 2014-15 season as captain of the U16 team, made his U18s debut in 2014 and became captain of Neil Critchley's team.

A creative central midfield player with a great engine and an eye for a pass, Trent is the one that makes the team tick.

He can also play at right-back and made an impressive outing for the first-team during the pre-season friendly win at Swindon Town in August 2015.

In October 2015, the U18s captain capped his steady ascent by penning his first professional contract with the club.

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Честито на младото лъвче.

Доста добре се включи миналия сезон. Надявам се на израстване в играта му и леко по леко титулярно място. Успех!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Чета мнения след мачовете и в анализи за Ливърпул, и в темата за Клоп, но едно нещо не ми става ясно ако може някой да ми помогне. Защо има толкова много позитивни мнения, че ТАА е налаган от Клоп на бека и как Клайн най-накрая имал сериозна конкуренция в негово лице? Аз ли тотално съм се сбъркал от играта ни в защита в последно време или ТАА хич не играе добре в защита и бърка постояно в тази част от играта? Да прави добри пробиви, но за мен да се налага ТАА като бек е обречено на провал, момчето в моите очи изобщо не знае как трябва да играе в защита бек. Според мен има страхотни заложби за класическо английско крило в система 4-4-2, но за бек му липсва тази игра в защита.

Чета мнения след мачовете и в анализи за Ливърпул, и в темата за Клоп, но едно нещо не ми става ясно ако може някой да ми помогне. Защо има толкова много позитивни мнения, че ТАА е налаган от Клоп на бека и как Клайн най-накрая имал сериозна конкуренция в негово лице? Аз ли тотално съм се сбъркал от играта ни в защита в последно време или ТАА хич не играе добре в защита и бърка постояно в тази част от играта? Да прави добри пробиви, но за мен да се налага ТАА като бек е обречено на провал, момчето в моите очи изобщо не знае как трябва да играе в защита бек. Според мен има страхотни заложби за класическо английско крило в система 4-4-2, но за бек му липсва тази игра в защита.

Да, ама 4-4-2 вече няма. Вече дори в губеща позиция в края на мача не се прибягва до тази схема.

Така че остава да се налага някъде там вдясно ...

@Дилян,дай му малко време.Много е зелено момчето още.Играе на пост,който е може би най-трудният в съвременният футбол.В момента от бековете се очаква хем отзаде да са стабиляги,да не позволяват на бързоноги крила да минават през тяхнята зона,хем напреде да пробиват,да финтират,да дадат някое остро подаване.

Има къде,къде по слаби звена в отбора ни.Имам големи очаквания към младежа само да се опази здрав...

@Дилян,дай му малко време.Много е зелено момчето още.Играе на пост,който е може би най-трудният в съвременният футбол.В момента от бековете се очаква хем отзаде да са стабиляги,да не позволяват на бързоноги крила да минават през тяхнята зона,хем напреде да пробиват,да финтират,да дадат някое остро подаване.

Има къде,къде по слаби звена в отбора ни.Имам големи очаквания към младежа само да се опази здрав...

Пак да каже, това е лично мое мнение, но бековете първо трябва да могат да играят в защита, защото те са защитници все пак, пък после нека бъде полезен и напред. При Алекзандър-Арнолд е обратното и то не е по негова вина, все пак си е крило.

А по темата, че има къде, къде по слаби звена, аз лично не съм съгласен. Да централният защитник е болна тема, но след нея идва липсата на адекватни бекове. И аз като теб смятам, че бековете в момента трябва да вършат най-много работа в тим, който иска да играе красив и зрелищен футбол, и точно по тази причина не разбирам защо Клоп прави компромиси на тези два поста. Нито левият е подобрение на миналата година, нито десният бек Клайн изглежда прилично в защита. Апропо на Клайн това поне му е сила, прави си добри мачове в защита при все ограничените му умения в нападения.

И сега, за да не прозвуча като, нека използвам "любимата" ми модерна дума, хеитър, аз Арнолд го харесвам като крило, но не като бек. На крилото ако се работи правилно с него предвид хубавият му удар, добра скорост и добро центриране може съвсем спокойно след 2 3 години да бъде едно наистина много добро крило, но бек не мисля.

Като цяло да в момента нямаме много опции на бека, ама предвид пропускливата ни защита и тоталната незаинтересованост за това какво се случва зад централната линия от страна на Салах, то Гомеж за мен е далеч по добра опция. Нека си заиграе като краен защитник просто и така докато не се върне Клайн, след като явно Лятото не сме намерили алтернатива на Клайн ами пак като миналта година ще пробваме крило на бека, но този път на десният бек. Или пък да ходи Милнър там. Далеч повече логика има Милнър да е десен бек сега при липсата на Клайн и липса на стартова позиция за него в центъра, отколкото миналата година като беше ляв бек. За какво е вице-капитан и взима 2ра 3та най-висока заплата като не може да му се намери място на терена?

• ReD_Gerrard changed the title to Трент Александър-Арнолд (Реал Мадрид)