Podlecii Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Moмчето е почти на 19 и като цяло на фона на представянето на защитата седи не лошо. Да,направи една грешка срешу Хофе, но...Психологически натискът върху него е огромен и си мисля, че предвид обстоятелтвата се справя повече от добре. Естествено, че има къде да се развива и подобрява. Още повече че рижкото от Бърнли си призна, че са го таргетирали като "слабо" звено. Клайн като се върне ще има прекрасна конкуренция. Гомез да си играе централен, а Милнър в халфовата.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
men4o Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Момчето според мен има едно много важно качество за да стане класа , той за мен е "перде" , по-възрастните ще ме разберат веднага, а за тези които не са наясно , има стабилна психика. Това е което ми направи добро впечатление , разбира се това не е достатъчно , но е фактор от сериозно значение. Начина по който си заложи топката за гола срещу Хофе , и самото изпълнение бяха със завидно самочувствие . Влиза в единоборствата без грам притеснения, не се колебае, взима бързи решения......същото обаче не бих казал за Гомез. Bellamy, S.G. and grenadirs 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverbird Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Много ми се иска ТАА да поиграе малко в центъра на терена, да видим дали може да разпределя играта. Има удар, има пас, все неща които в момента ни липсват много в тази зона. За младежите нaвремето игра и на тази позиция. GodLike 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Много ми се иска ТАА да поиграе малко в центъра на (________??), да видим дали може да разпределя играта. Има удар, има пас, все неща които в момента ни липсват много в тази зона. За младежите нaвремето игра и на тази позиция. В центъра на защитата имаш предвид, предполагам? Че като чета следващото изречение и си мисля за център халф. Мисля, че единствения удобен момент за сега за един такъв лек експеримент би бил мачът с Порто, ако Клоп не го е замислил за бека по презумция. При наличието на 4 типични ЦЗ и оставащите мачове предпочитам да доиграем сезона в стандартен състав. Пък като си подсигурим каквото сме тръгнали да гоним - експерименти колкото щеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 В центъра на защитата имаш предвид, предполагам? Че като чета следващото изречение и си мисля за център халф. Toчно центъра на полузащитата има предвид. ТАА освен като бек, имаше мачове играейки в центъра на терена, а и като крило.Несъмнено този опит който има на различни позиции му помага много. Вижда се, че чете играта и умее да комбинира умело с останалите. Има голям потенциал Трент и се надявам да се развива все повече. За мен той може да стане нашето Филип Лам за следващите 13-14 години. petar totuhov, Bellamy and GodLike 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 2, 2018 Report Share Posted March 2, 2018 Не знаех, че е играл и като халф, чак се изненадвам. Все пак оставам на мнение, че освен в мача с Порто за сега не виждам кога може да се изпробва това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post men4o Posted March 10, 2018 Popular Post Report Share Posted March 10, 2018 Извинява се момчето на феновете за слабата игра днес. S.G., Chinaski, Drenski and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post morski Posted March 11, 2018 Popular Post Report Share Posted March 11, 2018 Мога само да го поздравя за мъжеството да стане и каже, че е сгрешил. Chinaski, kukuchev711, David and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Трент при първия гол изпадна в изключително немилостна футболна ситуация и за съжаление не успя да се възстанови на време за да оправи грешката си. Беше се позиционирал точно толкова наивно колкото е и млад - от външната страна на атлетичния, природно-хищен нападател Рашфорд, който пък келеш е пред собствена публика и това работеше в негова полза от към самочувствие да "скърши" кръста на ТАА. И го направи като по учебник. ТАА загуби тая конкретна битка, която е върхов тест за способностите му. Младост пуста недошлайфана. Не е лош играч малечко, но има още бобец да похапне за баш големия футбол. Един Клайн такава грешка не прави, а и да направи често я поправя. Пък чисто като футболен талант е на светлинни години от ТАА в обратен ред. Футбол, майна. David, Steve_G and S.G. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Трент при първия гол изпадна в изключително немилостна футболна ситуация и за съжаление не успя да се възстанови на време за да оправи грешката си. Беше се позиционирал точно толкова наивно колкото е и млад - от външната страна на атлетичния, природно-хищен нападател Рашфорд, който пък келеш е пред собствена публика и това работеше в негова полза от към самочувствие да "скърши" кръста на ТАА. И го направи като по учебник. ТАА загуби тая конкретна битка, която е върхов тест за способностите му. Младост пуста недошлайфана. Не е лош играч малечко, но има още бобец да похапне за баш големия футбол. Един Клайн такава грешка не прави, а и да направи често я поправя. Пък чисто като футболен талант е на светлинни години от ТАА в обратен ред. Футбол, майна. Да ама и Рашфорд не е по стар и опитен от Трент men4o and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Да ама и Рашфорд не е по стар и опитен от Трент Изпускаш, Строшев, е тоя тънък момент: Беше се позиционирал точно толкова наивно колкото е и млад - от външната страна на атлетичния, природно-хищен нападател Рашфорд, който пък келеш е пред собствена публика и това работеше в негова полза от към самочувствие да "скърши" кръста на ТАА. Знаеш отлично, няма да те уча - че футбола не е шах и щом опонента ти е направил стъпка да стопира таймера си и да стартира твоя, чакайки твоя ход. За това и футбола е толкова зрелищна игра - скористна и непредвидима.Тук не съпоставяме два Голфа с идентични характеристики и да мерим, кой ще вземе по-бързо четвърт милята. Ситуацията е противоположна - двама млади играча на сходна възраст и до там. Единия е хищник, другия ловец на хищници, но недоучен. Единия е пред собствена публика, другия е пред страшно негостоприемна публика. Единия действа (щем или не щем това качество му е вродено) инстиктивно при освобождаването си, другия трябва да разсъждава умно и хладно, като се провали и в двете. Трент обърка ситуацията, но не виждам от какъв зор ги съпоставяш като два еднакви обекта , които се съревновават в едно и също състезание. Знам, че имаш повече от това, там горе. Bellamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Мога само да го поздравя за мъжеството да стане и каже, че е сгрешил.Не казва, че е сгрешил. Казва, за " нашето лошо представяне", което е различно от "сгреших". Riise 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Марио...просто казах че и двамата са на едни години с еднакъв опит...другото не го коментирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Аз те разбрах още първия път Тони, но останах, и все още оставам с впечатлението, че според това ти съждение искаш да ги сравняваме кой-кво. А това няма как да обстойно сравнение, поради редица фактори. Не те упреквам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morski Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Не казва, че е сгрешил. Казва, за " нашето лошо представяне", което е различно от "сгреших".Извинението е от първо лице, иначе да, говори за всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Да ама и Рашфорд не е по стар и опитен от ТрентЕдно е да сгрешиш като рушиш, друго е като градиш. Ако има 5 идентични ситуации и ТАА го затвори правилно - няма да има гол, ама няма да има и кой знае какви коментари. Един път да сбърка обаче и Рашфорд да я вкара, после ще се говори за тая грешка. Рашфорд направи това, което почти всеки нападател би направил - смени рязко посоката. А и Рашфорд е доста добър играч, спор няма. Вкарва в повечето големи мачове, в които играе. Chinaski, Steve_G and Bellamy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Плюс че защитниците узряват с времето, докато нападателите могат да блестят от най-ранна детска възраст Steve_G, Chinaski, Dacheff and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Извинението е от първо лице, иначе да, говори за всички.Всички извинения се от първо лице. Никой не казва "те сгрешиха". Никой нормален съотборник или треньор.Нарича се колегиалност или общо поемане на вина.И все още лично аз си мила, че положението при головете, особено първия е 75/25% за Ловрен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
men4o Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Момчета , възрастта не е порок , който си го може , си го може .Айде сега , извадихме вода от девет кладенеца за да оправдаем ТАА , а той самия се извинява за слабата игра , що ли? Просто нашия нито има класата на Рашфорд , нито усета , нито хищника в себе си. Това не е от годините, да знаете.Обаче , за да съм докрай обективен , при първия гол никой не се опита да му помогне, гледах повторението няколко пъти , Милнър и особено Ловрен не се опитаха дори да се затичат . Ек на ек както се видя, беше без никакъв шанс. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 ТАА няма и нужда да има хищника в себе си, щото е защитник. Той трябва да се научи и да свикне какво биха направили хищниците срещу него. Което става основно с опита. Steve_G, ReD_Gerrard and Bellamy 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
men4o Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 ТАА няма и нужда да има хищника в себе си, щото е защитник. Той трябва да се научи и да свикне какво биха направили хищниците срещу него. Което става основно с опита.За да се справиш с хищника, трябва да влезеш в неговата кожа, да знаеш как мисли той, а най-лесното е когато ти самия си такъв.Но това е вече дискусия извън темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoUs4oOL Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Извинява се момчето на феновете за слабата игра днес.Това малко ми напомня на футболистите на Арсенал и те така много обичат да поемат отговорност в социалните мрежи, но не и на терена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllorNothing Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Момчето все още няма 20 г. Сигурен съм, че тук повече от половината хора във форума когато са били на тази възраст, са разчитали все още на Мама и Тати да му дават парички. А най-голямата отговорност която се поема, е да се почуди днес в кое заведение точно да изхарчи некой лев. Трент излиза като титуляр срещу най-големият ни съперник, на неговият стадион. Момчето излиза в последствие и се извинява за слабата игра.На критики всички са силни, ама когато има да се поема някаква отговорност, голям % от хората пълнят гащите и всеки гледа някак да се измъкне. Иначе всеки е бог в професията си, никога не греши, най-големите професионалисти сме, това ти, онова ти. Въпреки, че е сгрешил, точно Арнолд не мога да го виня. Момчето има потенциал, нормално е да има грешки, ще ги има и за в бъдеще, но това е пътят.А самият Рашфорд не веднъж и дваж закопаваше манго с пропуски или с това, че е бил невидим по терена. Стига с това възхваляване баси.. хищник бил, Трент не бил от неговата класа и.т.н. Това е само един мач все пак, от него такива трайни констатации да се дават е несериозно. Robbie B F, David, liv_fc and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morski Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Всички извинения се от първо лице.Никой не казва "те сгрешиха". Никой нормален съотборник или треньор.Нарича се колегиалност или общо поемане на вина.И все още лично аз си мила, че положението при головете, особено първия е 75/25% за ЛовренМоже би ти си прав, не знам. Можеше все пак да започне с "ние", а не с "аз", но това няма значение. Явно му тежи доста от снощния мач за да го качи това. По мое скромно мнение вината е 50/50, като може да се търси известна вина и в халфовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shinobi Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Невър и Менчо, Дачев като доста по-изяснен мозък от мен, с по-широк речник и конретен начин на изразяване го е казал много точно - Рашфорд, ако сгреши топка по собствената си линия, често би му се разминало, просто заради факта, че пропуска да отбележи. И той си и пропуска. Вкарва, но и пропуска. Сега, ако Трент "пропускаше" да си свърши работата в защита толкова често колкото който и да е нападател "пропуска" да свърши работата си в нападение, то младия ни защитник нямаше да играе професионален футбол. Не става въпрос за оневиняване на Арнолд, Менчо. Ако си чел внимателно какво съм написал ще видиш думи като "грешка" "грешно позициониране" и т.н. Тоест грешката му е отчетена. Явно нямам способността да изразявам мислите си така както ги виждам в главата си. Просто е - Зоната на бека е невралгична, в пъти повече от всяка офанзивна. Ако си нападател и в един мач имаш 5 удара по посока на вратата, от тях 3 са в очертанията, и един, два - голове, то в края на мача казват, че си си свършил работата добре.Даже доста добре. Никой не ти търси сметка що от 5 удара не си вкарал 5 гола. Ако си на бека обаче и в пет настъпления през твоята зона се справиш добре в 2 от тях и в три те надиграят, а от тези три отбора ти получи един или два гола накрая на мача ти казват "Е кво прайме сега? На кво прилича това?" U got me? И в двете зони се греши и се "печели", но в едната (бека) като сбъркаш и ставаш черната овца, в другата ти ръкопляскат и те надъхват даже "Давай момче! Ти можеш!" Pepe Reina 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts