Jump to content

Трент Александър-Арнолд (Реал Мадрид)

Recommended Posts

Не може да си 19 годишен,да играеш в ШЛ ,да застанеш за първия си пряк свободен,да вакараш гол и да си обикновен футболист.Още тогава,а и след това ми показа,че има бъдеще.В мое лице,(а дано и на треньорите) има пълното време и доверие на света

След мача с Палас бях много разочарован и за момент си помислих да напиша по-емоционален коментар за ТАА, но се радвам, че не го направих. Да знам, че няма да е все така, но е хубаво да се отбележи, когато направи страхотен мач. Все пак е на 19 години, ще има възходи и спадове, но се надявам да стане добър футболист. Реално всичко си зависи от него. Тази година имаше късмет с контузиите на Клайн и Гомез, така че дано това натрупано игрово време се окаже ползотворно.

До Dilyan Damyanov - най-добре е вече, да не пишеш повече в темата на Арнолд.

А още по-добре ще е да не ми казвате къде да пиша и къде не, как мислите г-н Гюзелев?

ТАА направи два добри горе долу мача, аз имам все пак малко забележки що се касае първият двубой, но да добри му бяха мачове. Това не променя мнението ми обаче, че не трябва той да е титуляр, на база какво показа през целият сезон не тези два мача, през другият сезон ако ще гоним титла. Ако ще играем за 4ката пак няма драми. Нека го налагаме.

Апропо Ловрен направи 2 супер мача и беше по силен от Ван Дайк, да го правим титулярен капитан а?

Вече ще го кажа.Това момче прави страхотни центрирания и тези центрирания ми напомнят на капитана.Точно Стиви ги въртеше по абсолютно същия начин от тази зона.

Клипче с избрани моменти на Трент от мачове, а най-радва как се кефи и надъхва този младеж. Нека е здрав и здравомислещ, предпоставките да стане голям играч и легенда, мисля че са налице.

https://www.youtube.com/watch?v=tiCMU3YBSA8&feature=youtu.be

През годините пробвахме стабилна бройка бекове, някои дори и от школата като Уиздъм, Флано и Джан Робинсън, но никой от тях не показа такава зрялост в себе си и най-вече Футбол. Мисля, че момчето заслужава титулярно място и през новия сезон - ако очевидно продължава да гради, нов договор и стабилно игрово време. Аз лично смятам, че би могъл да е страхотен футболист на тази позиция. Един истински модерен бек.

Някъде мина инфо, че го викат в национала, щото великия Уилшър пропуска. Беше на английски и го чух с половин ухо, не гарантирам.

Официално е да, в темата за английския национален отбор съм пуснал целия състав.

Някъде мина инфо, че го викат в национала, щото великия Уилшър пропуска. Беше на английски и го чух с половин ухо, не гарантирам.

Вярно си чул

https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-youngster-trent-alexander-arnold-14665109

Liverpool youngster Trent Alexander-Arnold gets World Cup call-up

19-year-old rewarded by Gareth Southgate for his performances this season

Ще прокопсат ингилизите, направо ги виждам.

Единствената причина да гледам тия!

:)

Не ми е достатъчна причина. Не крия, че не харесвам ТАА. Поне това, което, което е в момента като играч. И честно, не съм убеден, че ще се развие достатъчно. Виж, Анди ми е съвсем друга бира и му се радвам много. Но отигравания на професионален футболист, в които не можеш да прецениш силата на удара и не знаеш на колко метра ще падне топката след шута ти, ми говорят, че едва ли ще се превърнеш в легенда. Дано бъркам, винаги съм готов да призная грешката си.

• ReD_Gerrard changed the title to Трент Александър-Арнолд (Реал Мадрид)