Jump to content

Садио Мане (Ал Наср)

Simply Red

Recommended Posts

• 4 months later...

Сенегалците трябва да му целуват краката на Мане (да не използвам други части на тялото), особено треньорът им! Ако не беше той, си заминаваха на служебно 3:0, че и някое наказание от ФИФА. Голям е Мането, как през цялото време остана спокоен, въпреки онези олигофрени от Мароко. Много се кефя, че загубиха титлата тия наглеци.

Какво е направил Мане? Не съм гледал мача, видях само хайлайтс от него. Видях, че сенегалците се спукаха да пропускат и ако онзи дето се взе за Зидан си беше бил дузпата както трябва, Мароко, незаслужено, щяха да бият. Много арогатно изпълнение на дузпа от страна на балеринчето. 

Разправят, че Мане е върнал отбора на игрището, въпреки че треньро им ги е прибрал. 

Някакви телефонни разговори, някакви разправии е имало, то направо шекспирова драма. Даже хлапетата къде връщат топките са крадяли кърпата на Менди, а резервния вратар на Сенегал ги е гонил да я взима, пазил я е от тях. Мале 😄

Иначе Мане, винаги ме е кефил как скромно катереше стълбицата на футбола. За съжале в един момент трябваше да си бие камшика. Голям човек.

10 minutes ago, fishek said:

Разправят, че Мане е върнал отбора на игрището

ДА!  Гледах го наживо в момента. 

Мане влезе чак в тоалетните дълбоко в тунела  за да ги изведе към терена.

... и Диуф му даде акъл. Ливърпулската връзка спаси африканския футбол. Ако Мане не беше изкарал тия години в Ливърпул, а примерно в Реал/Барса/Атлетико, щеше и той да се хване на това. Заслужено биха Сенегал. Най-добре му дойде на съдията - ако онзи малоумник я беше вкарал дузпата...лелеле, щяха да го гонят с тигри и лъвове по саваната...

Иначе Мароко са мега цигани. Познавам нормален полицай от Северна България, който го пращаха преди време на границата - казваше, че мароканците са най-опасни, повече от афганистанците и там другите от близкия изток.

Голям играч, човек с огромно сърце, а как само тичаше и минаваше по крилото...Май не е на 45, както пишеше някой в този форум. Изгледах всички мачове на Сенегал само заради него. Конкретно във финалния мач накара целия отбор да излезе на терена.

Играч на първенството. 

59 minutes ago, tsbalabanov said:

Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това...

Е те отдавна се взеха след дългогодишна любоФ.

1 hour ago, tsbalabanov said:

Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това...

@baivan ни държеше в течение тук във форума. Явно си изтървал. Виж по-предни страници. 

Те са заедно от както тя бе на 12.

Ама не я водеше в Европа ,че щеше да влезе в затвора.

В Сенегал явно с 12 годишна е нормално.

3 hours ago, tsbalabanov said:

Сигурно е фен на Елвис и гледа от него.