baivan Posted March 16, 2025 Report Share Posted March 16, 2025 Садио Мане посвети гола си в петък на новородената си дъщеря, след като приветства първото си дете. Да са живи и здрави ! Shinobi, David, svivcv and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenmark Posted January 14 Report Share Posted January 14 Ами той е вкарал гола с който са отстранили Египет.Радвам се за него. zigfridson, Fen, Stivi_G and 1 other 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Kimi Posted January 19 Popular Post Report Share Posted January 19 Това, което направи вчера на финала, показа какво е не само да си звезда, надарена със страхотни футболни качества, но и лидер, пример за подражание и истински мъж. Fen, livernas, kir0w and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted January 19 Report Share Posted January 19 Огромен играч и човек е Мане. Можеше да даде на отбора ни още 2-3 годинки. baivan, fishek, bArele and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted January 19 Report Share Posted January 19 Сенегалците трябва да му целуват краката на Мане (да не използвам други части на тялото), особено треньорът им! Ако не беше той, си заминаваха на служебно 3:0, че и някое наказание от ФИФА. Голям е Мането, как през цялото време остана спокоен, въпреки онези олигофрени от Мароко. Много се кефя, че загубиха титлата тия наглеци. fishek, Taipan, Fen and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted January 19 Report Share Posted January 19 Какво е направил Мане? Не съм гледал мача, видях само хайлайтс от него. Видях, че сенегалците се спукаха да пропускат и ако онзи дето се взе за Зидан си беше бил дузпата както трябва, Мароко, незаслужено, щяха да бият. Много арогатно изпълнение на дузпа от страна на балеринчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishek Posted January 19 Report Share Posted January 19 Разправят, че Мане е върнал отбора на игрището, въпреки че треньро им ги е прибрал. Някакви телефонни разговори, някакви разправии е имало, то направо шекспирова драма. Даже хлапетата къде връщат топките са крадяли кърпата на Менди, а резервния вратар на Сенегал ги е гонил да я взима, пазил я е от тях. Мале Иначе Мане, винаги ме е кефил как скромно катереше стълбицата на футбола. За съжале в един момент трябваше да си бие камшика. Голям човек. livernas and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted January 19 Report Share Posted January 19 10 minutes ago, fishek said: Разправят, че Мане е върнал отбора на игрището ДА! Гледах го наживо в момента. Мане влезе чак в тоалетните дълбоко в тунела за да ги изведе към терена. Dacheff, fishek and nikiniki 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post хектор Posted January 19 Popular Post Report Share Posted January 19 Страхотен лидер на отбора си е Мане! Успя да ги върне от тоя маймунджолък с излизането (без да вкарвам някакъв расистки подтекст с тоя епитет), да си доиграят мача и да си спечелят купата. В Дакар, да му издигат статуя скоро. Достатъчно е направил за Сенегал-болница, училище а сега и втора африканска купа. bArele, baivan, Morientes and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted January 19 Report Share Posted January 19 ... и Диуф му даде акъл. Ливърпулската връзка спаси африканския футбол. Ако Мане не беше изкарал тия години в Ливърпул, а примерно в Реал/Барса/Атлетико, щеше и той да се хване на това. Заслужено биха Сенегал. Най-добре му дойде на съдията - ако онзи малоумник я беше вкарал дузпата...лелеле, щяха да го гонят с тигри и лъвове по саваната... Иначе Мароко са мега цигани. Познавам нормален полицай от Северна България, който го пращаха преди време на границата - казваше, че мароканците са най-опасни, повече от афганистанците и там другите от близкия изток. baivan, Dacheff, nikiniki and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik05 Posted January 19 Report Share Posted January 19 Голям играч, човек с огромно сърце, а как само тичаше и минаваше по крилото...Май не е на 45, както пишеше някой в този форум. Изгледах всички мачове на Сенегал само заради него. Конкретно във финалния мач накара целия отбор да излезе на терена. Играч на първенството. Stivi_G, Taipan, docaTa and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted January 20 Report Share Posted January 20 Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това... Shinobi, flyhorse0906 and Stivi_G 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted January 20 Report Share Posted January 20 59 minutes ago, tsbalabanov said: Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това... Е те отдавна се взеха след дългогодишна любоФ. tsbalabanov, Stivi_G and baivan 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted January 20 Report Share Posted January 20 1 hour ago, tsbalabanov said: Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това... @baivan ни държеше в течение тук във форума. Явно си изтървал. Виж по-предни страници. tsbalabanov, elly and baivan 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikiniki Posted January 20 Report Share Posted January 20 Те са заедно от както тя бе на 12. Ама не я водеше в Европа ,че щеше да влезе в затвора. В Сенегал явно с 12 годишна е нормално. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted January 20 Report Share Posted January 20 Тук от форума явно само Балабанов не е бил на сватбата.... nikiniki, Dacheff, Steve_G and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted January 20 Report Share Posted January 20 3 hours ago, tsbalabanov said: Излезна ми някакъв шортс, че щял да се жени за 16-годишна... Като добавим, че реалната му възраст е минимум 40, някак ми се вижда много нередно това... Сигурно е фен на Елвис и гледа от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts