Jump to content

Садио Мане (Ал Наср)


Препоръчан пост

Без Мане и ако се случи нещо с Ориги,ставаме супер предвидими в атака.Ето затова аз от отдавна говоря,че ни трябваха двама бързи и остри атакуващи играча(вече един след трансфера на Мане) и че бих дал Лалана за без пари на някого,ако това значи,че ще вземем играч,за какъвто говоря.Без скорост в атака ще стане по-лесно на противниците ни да се защитават.И тогава ще очаквам Клоп да превърне бековете във флангови нападатели...Хубавото поне е,че Ориги има добра скорост и физика,с които да плаши противника,защото другите ни играчи ги нямат.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 1,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Било май само мускулна контузия, не извадено рамо.

 

http://www.90min.com...out?a_aid=35322

 

 

Ох дано да е мускулна!! Ако е извадено рамо е една от най-тежките и коварни контузии за които не е ясен срока за отсъствие.

 

Желая много здраве на ЗВЯРА Мане има потенциала да засенчи дори Суарес колкото и да ми се смеят някои.

Link to comment
Сподели другаде

Klopp on Mane: "It was a challenge between 2 players in the air and Sadio fell on his shoulder. It's not that serious."

 

Klopp: "It won't take a long time but I don't know yet whether he will be available for this weekend."

 

Не е толкова сериозно - просто единоборство и си е паднал на рамото, не е сигурно, дали ще играе в събота. :doubleup: :nyam2:

Link to comment
Сподели другаде

Пожелавам на Мане да не разбира що е това хрема,камо ли нещо по тежкко.Белия дроб и сърцетото ни е към момента.

 

Дано и занапред да е така . Такива нахакани футболисти които действат с огромно самочувствие и без никакво притеснение независимо от противника са изключителна рядкост в днешният футбол . Подобен тип е Суарес.

 

Ако има нещо по което да си приличат адски много / освен чисто визуално :sarcastic: / то това за мен е самочувствието и увереността с която действат на терена . Мане както се подигра на няколко пъти вчера с играчите на Бъртън , така се подигра с тези на Арсенал и на Барселона . Ама грам притеснение няма в него и това много ме радва.

 

Освен всичко отгоре започва да става много важна част от цялостната игра на отбора . Изключително разнообразен е . От него може да очакваш да пробие по фланга , да навлезе навътре в полето , да се върне да поеме топката , да даде извеждащ пас и дори да организира играта ни в нападение .

 

Наблюдавал съм му почти всички мачове в Сотон и смея да твърдя , че откакто е при нас е вдигнал нивото . Може би никога няма да достигне статистиките на Суарес / те действат и на различни позиции / но по отношение на организация на играта , опасност която да вещае във всеки един момент на терена , правенето на положение от нищото , Мане може да има значението което имаше Суарес в тези компоненти за нас .

 

Жив и здрав да е , изключителна находка . Той е показателен , че няма значение от кой отбор идваш , важни са качествата които притежаваш . За жалост в предните години рядко имахме възможността да целенм подобни диаманти , но този път явно целнахме 10 - ката . Остава само да оформят добро разбирателство с останалите ни атакуващи играчи .

Вчера примерно си видя в няколко момента как с Фирмино не успяха да се намерят от близко разстояние , защото имаха различни виждания за развитието на атаката .

Link to comment
Сподели другаде

Мане е абсолютен звяр. Наистина е супер надменен, но го казвам в добрия смисъл на думата - играе със самочувствие срещу всички и не опърдява кочана, както много други иначе добри играчи. Единствено виждам потенциален проблем с него, ако спре да го слуша главата. Примерно да спре да изпълнява указанията или да се изпокара със съотборниците си. Ако всичко е наред по тези параграфи, много ще ни радва тоя пич. Вече има два мача гол и асистенция (вчера само една ли е негова, че не помня). Трудно можем да искаме повече, особено от човек, който е в отбора от няколко месеца и има едноцифрен брой мачове общо с подготовката.

Link to comment
Сподели другаде

Вече има два мача гол и асистенция (вчера само една ли е негова, че не помня). Трудно можем да искаме повече, особено от човек, който е в отбора от няколко месеца и има едноцифрен брой мачове общо с подготовката.

 

2 асиста има вчера . Една за Ориги и една за Данката . Освен това беше с основа роля и за още 2 гола . Той подаде на Милнър и на Клайн преди да направят и те по 1 асистенция .

 

По отношение на това което се случва в главата му , тук имам огромно доверие на Клоп в този компонент . Дори си мисля , че с Клоп , Мане има възможност още повече да вдигне нивото си . Нещо за което намекна и немеца .

Link to comment
Сподели другаде

Още от началото много се зарадвах на този трансфер. Мане е точно тип играч, от който имахме голяма нужда. Не помня от кога не сме имали крило което да притежава така скорост, физика и непримиримост. А и за мен фактора Клоп тук ще донесе още повече позитиви. Просто като характери немеца и Садио си приличат доста. Поне такива са ми първите впечатления. Единствено ме притеснява да не почнат с Данката да си мерят топките, но съм сигурен, че Клоп ще се справи и очаквам доста радостни моменти да ни носи Садио.

Link to comment
Сподели другаде

За мен това си беше най-големия удар на трансферния прозорец който сме правили в последните 3-4 години (ако изключим Коутиньо), макар и високата сума която платихме за него. Общо взето Садио Мане се явява човек с почти неизчерпаема енергия, участващ и в двете фази на играта, бързината му няма смисъл от коментар, техниката е видна. Сигурен съм, че в края на сезона един между него и Коутиньо ще ни е играч на сезона, стига само да е жив и здрав.

Link to comment
Сподели другаде

Много верни думи, Николай.

Изключителен играч, такъв след Суарес сме нямали.

Парите на фина на други прътове , които купуват във ВЛ не са му много.

В началото бях скептичен леко, но сега съм убеден , че е нашата перла(ако мога така да се изразя).

Много мощен и бърз играч.

Някой знае ли колко взима и до кога му е договорът?

Ей така информативно, пък и да не ровя ако някой знае :)/>

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Садио Мане (Ал Наср)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...