Jump to content

Садио Мане (Ал Наср)


Препоръчан пост

Първо за много години на всички и Ви пожелавам много здраве да се наслаждавате и на любимия си отбор.А сега относно Мане,за мен той е моя любимец.Не само на стадиона ,но и извън него.Днес е потвърждение на моето впечатление с подаръка който получи от Вайналдум/телефон/,нещо което е семки за нас.Но той си стои с счупения екран и не му пука/не че няма пари да си купи/.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 1,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

Не само на стадиона ,но и извън него.Днес е потвърждение на моето впечатление с подаръка който получи от Вайналдум/телефон/,нещо което е семки за нас.Но той си стои с счупения екран и не му пука/не че няма пари да си купи/.

За какъв телефон говориш.Някакво любопитно клипче ли визираш?
Link to comment
Сподели другаде

Човек който през лятото когато всички са по плажове и по курорти, ходи до мясото което е израснал - Бамбали, за да занесе фланелки на децата и да провери как вървят строежите на Болницата и училището, за които той е дарил пари.

 

Това нещо ме кара да имам пълния респект към това момче. Имаше една статия за родното село на Мане. Казваше се "Тук имаме само ориз и... Садио Мане". И даваха как на всеки мач на ЛФК и на африканския национален отбор (когато играе Садио) се изкарва един супер стар и малък ТВ на площада и се събират всички да гледат. Много от играчите също тръгват от подобни условия, но малко са тези, които буквално във всеки удобен момент се прибират да помагат на хората по родните си места. И аз съм чел, че Садио е прекарвал почти цялата си отпуска лятото в Сенегал по селата, вместо в 18-звезден комплекс на Малдивите примерно. Училище, болница, знам и че е платил да асфалтират улици и изобщо да се подобри инфраструктурата на населеното място. Това носи посланието: "Щом аз съм успял, то и вие ще получите нещо от това, защото сме близки и сте ме отгледали". Огромен!

 

П.П. Салах май също помага за своето родно място в Египет.

 

Понякога може би оставаме заслепени и недооценяваме приноса на Мане за успехите на колосалния ни отбор...А той е огромен!

 

Преди ме вбесяваше заради лакомията си. Но от може би година насам е най-важният ни играч в атакуващ план. Клоп успя да промени нещо в него и играта му стана много по-отборна и плодотворна. За мен в момента е много по-незаменим от Салах, макар египтянинът да е все още по-звездното име. Моля се Мане да не се контузи, че тогава ще го закъсаме.

Link to comment
Сподели другаде

От момента в който облече червената фланелка този тип ми направи страхотно впечатление. Наистина здраво стъпил на земята човек, който не е забравил откъде е тръгнал. Напомня ми за една притча, за съветника на султана.

"Всеки ден съветника му се заключвал в собствената си стая, за няколко часа и никой не знаел какво прави. Един ден султана му писнало и наредил на придворните си да разбият вратата за да види какво толкова прави. Когато влезли в стаята видели съветника на колене пред чифт скъсани обувки.

- Как може да се молиш на нещо друго, което не е Аллах? - попитал султана.

- Това са обувките ми с които ходих когато бях беден и никому познат. Не се моля, а всеки ден ги гледам за да ми напомнят на това кое съм бил."

Като футболист Мане може да не е най-техничния играч, но е експлозивен и никога не се предава. Борбен и предпочита да завърши пред това да падне и да спечели дузпа. Да, имаше моменти през сезона където падаше лесно, но това са частни случаи. Винаги съм се чудил, как тая "хърба" има силата да се бори. Но като го видиш как я пази и как не помръдва като му стъпят по-здраво, ти става ясно, че тоя тип е изтъкан от желязо.

Да е здрав и догодина по това време да се радваме, че е спечелил Златната топка, защото го заслужава.

Link to comment
Сподели другаде

Честито за наградата му, да спечели още много! Мането може да спечели и Златната топка, макар че вече и всички трофеи да спечелим, ако Меси започне да вкарва от септември нататък на Хетафетата и Левантетата, пак на него ще я дадат, но да кажем, че за момента със сигурност Мане е единият от главните претенденти за най-добър футболист. ЗТ така или иначе загуби стойността си и се дава по странни и много субективни критерии(главно трябва да си задължително футболист на един от двата комерсиални боклука Реал и Барса), така че и да не я спечечи, не е кой знае какво, по-важното е, че, в момента имаме един от най-добрите футболисти в света.

Link to comment
Сподели другаде

Точно това имам предвид под “субективни критерии”. Всичко това е направено с цел Реал и Барса да взимат най-добрите играчи като там им гарантират бъдещи Златни топки, така ще привлекат и Мбапе като му гарантират такива награди.

Link to comment
Сподели другаде

Много се радвам за Садио ! Браво момче, дълго да ни радваш нас и милионите фенове на най-великият отбор ! Нашата признателност е по-важна от разните златни топки, давани на такива без "топки"!

Link to comment
Сподели другаде

The Imam of a Liverpool Mosque :

 

“Sadio often comes to the mosque; at home he has a Bentley but he comes to us in an ordinary car.

 

“He’s not out seeking attention and nor is he arrogant. He even helps clean the Mosque toilet.”

 

 

Нямам думи за тоя човек. Каквото и да се каже за него, ще е малко.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Садио Мане (Ал Наср)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...