Jump to content

Садио Мане (Ал Наср)


Препоръчан пост

Точно 5мин бяха нужни на Мане за да вкара  първия си гол за Байерн, като нищо при липсата на Левандовски да стане голмайстор на Бундеслигата.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 1,1k
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

ОТНОВО е избран за  African Footballer of Year

_126015725_406adebe-d6d8-47f6-b43f-54326

 

"I am very, very happy to receive the trophy this year," Mane, 30, said as he collected his prize.

"I thank the Senegalese people, and dedicate this trophy to the youth of my country," added Mane, who also helped Senegal reach the World Cup and won two domestic cups with Liverpool.

Тук 

https://www.bbc.com/sport/africa/62267535

разказва, че миналата год. е решил да ни напусне и като казал на Клоп,

както и още други неща за себе си. За мен се откроява това:

„Спечелването на купата на Африка беше най-добрият трофей, който някога съм печелил в живота си, защото това, което го направи още по-специален, е, че моята страна никога не го беше печелила преди“.

„Успехът със страната винаги е по-голям от клубния успех със сигурност и бях наистина, наистина щастлив да го спечеля."

 

Другите двама номинирани бяха Менди и Салах.

 

Link to comment
Сподели другаде

https://webcafe.bg/football/klop-progovori-za-razdyalata-s-mane-tyaloto-mu-e-ludost-shte-igrae-do-39.html?fbclid=IwAR1UVM2yiTeKe2V--HXFBp9NzngkmvCVpSAzFeug3wP8AqdUqfY3ZQVG9qo

Клоп проговори за раздялата с Мане: Тялото му е лудост, ще играе до 39

 

Юрген Клоп твърди, че Садио Мане е напуснал Ливърпул, за да се присъедини към Байерн Мюнхен по "правилния" начин.

Нападателят си тръгна като легенда от "Анфийлд", отбелязвайки 120 гола в 269 мача и помагайки на отбора да спечели Висшата лига и Шампионската лига. Но това лято Мане реши да потърси щастието си другаде и стана играч на баварците.

Говорейки пред ViaPlay football, Клоп не спести суперлативите за сенегалеца:

"Садио и агентът му ми казаха, че ще търсят ново предизвикателство. И ако това се случи достатъчно рано, както беше в този случай, и ако това се случи по правилния начин, и играчът и агентът работят в тази насока, а новият клуб, в който искат да отиде, е готов за преговори, тогава трябва да бъде така, както стана.

Тогава казваш "благодаря" с най-голямото уважение, което имаш. А аз не мога да изпитвам по-голямо уважение към Садио и му желая най-доброто. Сигурен съм, че той ще играе още цяла вечност. Може да играе до 38 или 39 с това тяло, което е пълна лудост. Байерн взе наистина добър футболист, а за нас остава радостта, че беше наш шест години. Ще ни липсва от спортна гледна точка, а също и като човек. Но съм ОК със случилото се, защото животът е такъв."

Link to comment
Сподели другаде

И той, за да не остане по-назад, току-що спечели Суперкупата на Германия (с принос)

 

57d40ea4a38fb6073cd9ee46a0ebc3b4o2.jpg

гол  + още един отменен поради засада.

Краен резултат Лай - Бай 3:5

 

Link to comment
Сподели другаде

Садио Мане показа, че все още мисли за Ливърпул, преди да отбележи първия си гол на Байерн Мюнхен.

Садио Мане вече спечели трофей с Байерн Мюнхен, но неговите лудории преди сблъсъка им в събота показаха привързаността му към Ливърпул, който спечели Къмюнити Шийлд.

Привързаността на Садио Мане към Ливърпул остава, тъй като новото момче на Байерн Мюнхен положи всички усилия да гледа победата им за Къмюнити Шийлд.

Байерн започна в 19:30, а сблъсъкът на Ливърпул започна в 17:00. Това означаваше, че Мане е успял да гледа част от мача, според германското издание Bild.
 
Той каза пред уебсайта на клуба:

„Очевидно е странно – наистина, наистина странно – вече да не съм играч на Ливърпул след шест години, прекарани на Анфийлд. Но разбира се, прекарах страхотно, невероятно време и от първия си ден аз наистина, наистина се наслаждавах на тренировка, игра, особено на Анфийлд и пред тези невероятни привърженици. Сега дойде краят, така че какво можете да кажете?"

Мане също така заяви, че сега ще бъде фен номер едно на клуба, добавяйки:

„Все още имам къщата си в Ливърпул и всичко, така че със сигурност ще се върна, разбира се, и бих искал един ден да се върна на Анфийлд, за да им кажа здравейте и разбира се да гледам играта на Ливърпул, защото аз ще бъда фен №1 на Ливърпул!"

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
1 hour ago, thekop said:

Е няма ли кой да му каже да се обръсне под мишниците?

Мъжът трябва да ухае на тигър, айде в неговия случай на лъв 🦁

Така и защитниците няма да се навъртат много около него 🤢

Покрай това се сещам сега,че бях чел преди за някой от по-старите нападатели на албиона, как нарочно не се къпел в деня преди мач и дъвчел по няколко глави чесън, че да им е гетино на противниците щом го приближат 🤮

Link to comment
Сподели другаде

3 hours ago, Dr.G. said:

Покрай това се сещам сега,че бях чел преди за някой от по-старите нападатели на албиона, как нарочно не се къпел в деня преди мач и дъвчел по няколко глави чесън, че да им е гетино на противниците щом го приближат 🤮

За Лилиан Тюрам също бях чел такова нещо. Той директно в съблекланята се мажел преди мач с чесън. оБаче не знам до колко е вярно.

Link to comment
Сподели другаде

Ще го търсим Мане, винаги в сянка оставаше и накрая все той най-много работа вършеше. Палете свещи Дарвин Нунез да се окаже някакво голово чудовище тип Суарез, защото с този Салах и Фирмино нищо добро не ни чака.

Да не говорим че и ей така с лека ръка се разделихме с още двама нападатели, на което място не беше взет абсолютно никой.

Link to comment
Сподели другаде

14 minutes ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Айде стига с тоя Мане, върнете се в архива от последните 2 сезона и вижте какво се пишеше за него, беше покъртителен през по-голямата част от тях, Мане ни е най-малкия проблем, особено при наличието на Жота, Нунез и Диаз.

Ти ако разбираш малко от футбол си върни мачовете и гледай внимателно цялостната работа на Мане както в офанзивен така и в дефанзивен план.

Link to comment
Сподели другаде

2 minutes ago, lassana said:

Ти ако разбираш малко от футбол си върни мачовете и гледай внимателно цялостната работа на Мане както в офанзивен така и в дефанзивен план.

 

Не можеш да обясняваш на някого какво да прави и до колко разбира от футбол, при положение, че паметта ти е избирателна.

Мане и имаше такъв сериозен спад в играта и то за толкова дълго време, че всеобщото мнение и то не само тук във форума бе, че трябва да бъде кеширан. И то с право.

Липсата на Мане не тежи толкова заради неговите лични качества, а заради отличната сработеност между Салах, Фирмино и Мане.

Сега сенегалеца го няма, бразилеца го има, но го няма, а Салах си взе заплатка и всичко е точ.

Било квото било, време е за нов градеж. Далеч не е Мане основната причина за успехите ни в нападение, но разбира се е огромна част от същата колективна причина. 

Ама ти нали си разбирач.

Link to comment
Сподели другаде

1. Мане рано или късно щеше да приключи с ЛФК. Не можем като вдовици да ревем само за него. Да голям играч и човек, но даде каквото можа и си тръгна достойно и с уважение. 

2. Последните му два сезона беше много слаб. Заигра добре последните 10на мача, когато Клоп сложи Диаз на негово място, а Мане застана на върха на атаката. Вече позагубил от остротата си за крило, като ЦН беше доста по-добре и с повече положения за голове.

3. При все, че вече имахме Диаз, Жота и взехме Нунез, който е надграждане, нямаше как да задържим и Мане и то при неговите изисквания за заплата.

4. Мане игра срещу Реал, но това не беше решаващо, за да спечелим. Защото си мислите, че с него в момента щеше да е много по-рвзлично? Според мен проблемът ни е комплексен и не се състои в наличието или отсъствието на определен играч.

 

Link to comment
Сподели другаде

За Мане не знам, обаче Салах ще стане май точно така както си мислех, трябваше да го разкараме и да му вземем едни сериозни пари...тоя сезон не го виждам.

Link to comment
Сподели другаде

4 hours ago, Chinaski said:

За Мане не знам, обаче Салах ще стане май точно така както си мислех, трябваше да го разкараме и да му вземем едни сериозни пари...тоя сезон не го виждам.

Както не го виждаш пак ще има 30+ гола във всички турнири. Спокойно може да държи това темпо този  и следващите 2-3 сезона. Какво очакваш от него? По 2-3 гола всеки мач? Като играта не върви, целия отбор страда. Нямаше как да се разделим с Мане и Салах в един трансферен прозорец. А Мане си беше доста зле последните 2 сезона, с някои изключения. Не гледайте, че в слабото немско избухва. И Вернер беше голмайстор там, ама тук Челси, се чудеше, как да го разкара. 

Като цяло мисля, че в конкретния случай взехме най-правилното решение.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Садио Мане (Ал Наср)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...