Jump to content

Жоржиньо Вайналдум (Ал-Етифак)


Препоръчан пост

Още един, който искам да похваля.

 

Принципно много хора, включително и аз, го критикуваме, че се покрива в мачовете.

 

Е, днес беше хвърлил мантията невидимка, и беше навсякъде.

 

Евала! Подписвай, Джини!

В най-важните мачове обаче винаги е там и винаги се откроява- гостуването на Рома, където беше тръгнало да си такова мамата, мачът с Барса, със Сити има няколко гола. И други има сигурно, ама това ми идва наум в момента.

 

Просто е човек за големите мачове и не разочарова там.

 

П.п. Сега погледнах трансфермаркта- освен изброените има решаващи голове срещу Челси, Арсенал, Евертън и Атлетико. Като за 19 гола общо в Ливърпул- не е зле, половината са много ценни.

Link to comment
Сподели другаде

  • Replies 457
  • Created
  • Последни отговори

Top Posters In This Topic

И в предните си мнения казах, че е ключов играч за нас. Не е мега звезда, но въпреки това може да направи разликата във важни мачове. Трябва да му се отговори подобаващо на изискванията и да има консенсус, за да може и двете страни да са спокойни.

 

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

 

 

Link to comment
Сподели другаде

И в предните си мнения казах, че е ключов играч за нас. Не е мега звезда, но въпреки това може да направи разликата във важни мачове. Трябва да му се отговори подобаващо на изискванията и да има консенсус, за да може и двете страни да са спокойни.

 

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

 

По този повод ще припомня един коментар, който вече цигирах, когато Джини дойде при нас.

 

Всички футболисти обичат да имат в отбора играч като Вайналдум, защото такива като него вършат работата, която те не искат да вършат.

Link to comment
Сподели другаде

Отнемането на топката не е само шпагати тип Масчерано. Джини я взима пресичайки пас или прекъсвайки дрибъла на съперник без изобщо да има предпоставка рефера да мисли да надува свирката. Да не говорим какво се случва в борба за втора топка.

 

Силата му е в преса и индиректно отнемане на топката чрез нея. Не е задължително да правиш шпагати, за да отнемеш топка, но пък Вайналдум е далеч от класически ball winner, каквито има осезаемо по-добри от него в това отношение. Нито пък е сред най-добрите в пресичането на пасове, чисто статистически.

 

Приличен халф е, към халфовата линия често при нас могат да се броят бековете и Фирмино, тоест целият отбор е много добре научен и това е ключа към успеха. Затова и Клоп печели трофеи с такива като Вайналдум и Хендерсън, които пасват на изискванията му, но не са нещо особено индивидуално. Макар че трофеите започнаха да идват след взимането на специалист - Фабиньо.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Gini Wijnaldum is looking for a salary in keeping with his status as one of the Premier League’s most influential midfielders, a considerable improvement on the deal he signed upon joining Liverpool from relegated Newcastle United in the summer of 2016. He wants a contract that brings long-term security given that this will probably be the last deal he signs before his earning power starts to recede.

Klopp and Liverpool want to keep him, but there is unease at the idea of offering a long-term contract, on increased terms, to a player who has just turned 30 and is unlikely to be quite such an integral part of their team in three or four years’ time.

(The Athletic)

Link to comment
Сподели другаде

Ливърпул предложи нов контракт на полузащитника Жоржиньо Вайналдум. Действащото споразумение на нидерландския футболист изтича през лятото на 2021 г. Според The Guardian, в началото на декември мърсисайдци са предложили продължение на договора на Вайналдум, но играчът е отговорил, че му трябва известно време да обмисли ситуацията. Той е обещал, че ще уведоми Ливърпул за решението си, преди да започне преговори с други клубове, ако все пак реши да напусне.
Link to comment
Сподели другаде

Е, не бе. Да му се молим ли?

Чак такава звезда не е. Даже незаменим не е.

Са и номера прави. Еми пали бе бате, ходи в Барса. Там кораба и без тва потъва, ти ще им помогнеш по-бързо да стане.

Да купят капитана на Саутхямптън на негово място.

Link to comment
Сподели другаде

Е чакайте ме да си мисля дали да подпиша.

Като игра на село и дойде в града, взе всички купи с тоя отбор и му се обадили от Барса.

В случая на мен лично не ми пука, но са точно ю.америкнски номера.

Даже е по-добре да иде там.

Link to comment
Сподели другаде

Уф, постоянно през годините ти се струва, че даден играч се привързва към клуба, подкрепата на верните фенове,традициите(че реално осъзнава че нашия клуб го е направил това което е)и, ще остане лоялен към клуба (а има защо, щото докато се превърнете в това което сте, всички вие-Стърлинг,Коутиньо, Вайналдум-имаше моменти в които клуба страдаше повреме на вашия разтеж-но отбора бе зад вас и ви даваше отново и отново игрови минути, изяждайки игровите минути на някой друг)

Жалко, отново става дума за пари.....

Ся всички, ще скочите че има къща да храни.....

Да де ама на вас ако ви дадат пари, за да станете привърженици на Мангалчестър????

Ще приемете ли?

Не ми отговаряйте...целта не е да се боричкаме по между си, просто проблема е с натрупване през годините и многото играчи, които ни използваха за тръмплин.

Бъди здрав, момче пожелавам ти здраве, но насила хубост не става.....

"The next one" да идва!

Link to comment
Сподели другаде

Жалко.. Но, насила хубост не става! Имаше добри моменти при нас, носил ни е доста радост.. Ама като не иска, няма какво да се направи. Да заминава. Въпроса е : кога и с кого ще бъде заменен. И моля ви, не ми казвайте, че сме взели Тиаго и всичко е наред! И аз като Скар, искам Джеймс Уорд Праус от Сотон.. А ако може, да дойде в комплект с онова високото момче - централния им защитник Вестергорд. Тогава ставаме бетон, ама от най-якия! Само че, ще са безбожно скъпи! Така че, едва ли ще стане. А Вайналдум е ясен.. Да не стане така само, после да реве и той,като някои други хора!

Link to comment
Сподели другаде

Уверявам те, няма да реве. Остават му още няколко силни сезона, явно иска да поиграе и в някоя друго чуждо за него първенство.

 

Знам, че изглежда все едно съм му адвокат, но романтиката във футбола е изчезнала години преди да почна да го гледам и съм свикнал. Може би Суарес ми беше последната "футболна мъка". :) Всеки един футболист си гледа собствените интереси и е възможно да му хрумне нещо на мига. Затова не се привързвайте много към тях.

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Има застой в преговорите между Ливърпул и Жоржиньо Вайналдум за евентуалния нов договор на нидерландеца. Според "Скай спортс" 30-годишният халф за момента не иска да приеме предложените му от клуба условия. Футболистът, който е трансферна цел на Барселона, предпочита да остане на "Анфийлд", но иска неговата заплата да бъде по-близка до тези на най-високоплатените звезди на Ливърпул.

 

Очаква се все пак двете страни да се споразумеят, защото и Клоп, и Вайналдум искат да продължат да работят заедно. Нидерландецът бе титуляр във всичките 17 мача на шампионите в Премиър лийг през този сезон.

 

Настоящият контракт на Вайналдум изтича през лятото, а в Барселона се надяват той да не преподпише, за да могат да го привлекат като свободен агент след края на сезона.

Link to comment
Сподели другаде

Да си 'оди....и раздялата с по-големи играчи преживяхме и с още по-големи ще преживеем. Според мен този сезон не показва играта от последните три.

Това лято явно ще има доста изходящи трансфери /Въйналдум, Милнър, Ориги, Шак../

Да се надяваме, че заместниците им ще са по качествени.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to Жоржиньо Вайналдум (Ал-Етифак)
  • Simply Red changed the title to Жоржиньо Вайналдум (Рома - наем)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...