Jump to content

Мохамед Салах

Svet

Recommended Posts

Явно имаме нова рубрика - влог за първия ден на играча в клуба. Ето за Салах - 6 минутно клипче от прегледите и подписването (както и тура на Мелууд и Анфийлд).

Изключително позитивно ми се вижда това момче. Винаги усмивката му е закачена под носа, винаги майтапи пуска,лъчезарен и позитивен (поне така изглежда), само тая брада някак си пречи да бъде съвършен. :doubleup:

Мен пък ме кефи брадата. Изглежда много позитивен, не знам дали защото си е такъв принципно (той така каза), но със сигурност играе роля и че очевидно е много щастлив къде попада. Дано има много поводи да е все ухилен, че и ние с него :)

А, ти имаш предвид да не е толкова дълга ли? Да, ок, така се съгласих. Аз мислех, че да я избръсне напълно. Те тия арабели принципно имат супер гъсти бради и като се избръснат лицата са им винаги целите сиви, та не е много по-приятно :D

Имаше един клип от медицинските прегледи и Салах като свали тениската, цяло руно имаше по гърдите като на коч вълната. :sarcastic:

Аз имам чувството, че ако се обръсне преди мача, до края на мача ще му е като на Клоп брадата.

Имаше един клип от медицинските прегледи и Салах като свали тениската, цяло руно имаше по гърдите като на коч вълната. :sarcastic:

Преди да му лепят тия за измерването на пулса той им разправяше да го оставят да се избръсне, защото му били космати гърдите :sarcastic:

Страхотно попълнение,бърз като стрела заедно със Садио Мане, Коутинйо и Фирмино ще са бомба. Ако успеем да вземем и Алекс Окслейд Чембърлейн от Арсенал ще станем просто бомба и един по дефанзивен играч и това би била добра селекция за едно лято толкоз ;) :Д :lfc2:

Дебютът на Мо Салах за Ливърпул се отлага

https://gong.bg/foot...-otlaga-440329?

Интересен казус. Не се споменав обаче защо точно сега трябва да се направи този воаяж за вадене на документи.Това до сега защо не е свършено? Дали има определени дни или дати за това , или просто някой по веригата не си е свършил навреме работата.

• 2 weeks later...

добре де, тоя пич е супер играч, само суперлативи за него, и като статистика, и знам, че играта му не е лоша, ноооо не мога да го харесам.... нз защо така :) а не е расизъм, щото Мане ми е супер приятен тип :)

• Simply Red changed the title to Мохамед Салах
  • Simply Red pinned this topic